Μετακομισε και το ποταμι ???καλες ειναι και ειδικα αν εχουν κανει μπανιο στον γαγγη ειναι πεντακαθαρες
βουυρρρ τρεξτε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
ναι όντως δεν έχουν ώρες...σκάνε και μεσημέρι και απογευμα και βράδυ...χθές όμως είδα και μια τρίτη...αδύνατη και ομορφούλα...δεν μπόρεσα όμως να την πλησιάσω γτ ημουνα με κόσμο...σήμερα φεύγω για σαλόνικα....παω να δω τι γίνεται στο εκεί μέετωπο και μεθαύριο που θα γυρίσω...θα κάνω μια κρούση στην ινδή
συναγωνιστές επειδή εχω γράψει τρελές εργατοώρες μαζι με παιδιά από ινδία, παπρακαλάτε την μέρα που θα πάτε για κατάθεση να μην είχαν φαγητό με τα περίεργα ινδικά μπαχαρικά. Μιλάμε για απάλευτη κατάσταση. παρολ'αυτά να μην σας το παίζω ανορεκτικός και εγώ ένα μανίκι σσε ινδή γουστάρω να το ρίξω. Δεν ξέρω γιατί αλλά το μπουρδελοένστικτό μου, μου λέει πως το μουνί τους είναι φωτιά και λαύρα
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Δεν ξέρω γιατί αλλά το μπουρδελοένστικτό μου, μου λέει πως το μουνί τους είναι φωτιά και λαύρα
Από το πολύ κάρρυ θα είναι τύπε. Μουνί ταντούρι...
Πριν απο λιγο (14.30). Δεν ρωτησα καμμια, αρκετος αλλοδαπος κοσμος, περασα με τη μηχανη.
Στη Γερανιου στον πεζοδρομο εξω απο το ξενοδοχειο (Ανδρονικη το λενε νομιζω?) τρια σκουρα μελαχροινα τροφαλα τεμαχια αλλοδαπα, δεν μου εκαναν κλικ. Στη διασταυρωση με την Ζηνωνος ενα συμπαθητικο ξανθο προς το μικροκαμωμενο με ροζ φορεμα. Και σε ενα πεζουλι απο ενα καταστημα στη Ζηνωνος, (γωνια με Γερανιου) καθοντουσαν και ετρωγαν τρια ξανθα ενδιαφεροντα, ολα ειχαν τα μπουτια εξω.
Γυρισα και απο το τριγωνο, Καποδιστριου και 3ης Σεπτεμβριου ειχε τρεις, δεν μου εκαναν κλικ. Οταν εστριψα απο Καποδιστριου για Σωκρατους, ακριβως στο φαναρι αριστερα ειχε ενα ωραιο ξανθο με ασπρο φορεμα και ενα ωραιο εκφυλο σκουρο, με τατουαζ στο χερι, με ασπρο σορτσακι, και ντεκολτε για και προσωπο για
Στη Γερανιου στον πεζοδρομο εξω απο το ξενοδοχειο (Ανδρονικη το λενε νομιζω?) τρια σκουρα μελαχροινα τροφαλα τεμαχια αλλοδαπα, δεν μου εκαναν κλικ. Στη διασταυρωση με την Ζηνωνος ενα συμπαθητικο ξανθο προς το μικροκαμωμενο με ροζ φορεμα. Και σε ενα πεζουλι απο ενα καταστημα στη Ζηνωνος, (γωνια με Γερανιου) καθοντουσαν και ετρωγαν τρια ξανθα ενδιαφεροντα, ολα ειχαν τα μπουτια εξω.
Γυρισα και απο το τριγωνο, Καποδιστριου και 3ης Σεπτεμβριου ειχε τρεις, δεν μου εκαναν κλικ. Οταν εστριψα απο Καποδιστριου για Σωκρατους, ακριβως στο φαναρι αριστερα ειχε ενα ωραιο ξανθο με ασπρο φορεμα και ενα ωραιο εκφυλο σκουρο, με τατουαζ στο χερι, με ασπρο σορτσακι, και ντεκολτε για και προσωπο για
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στα χωραφια δουλευες τυπε?συναγωνιστές επειδή εχω γράψει τρελές εργατοώρες μαζι με παιδιά από ινδία
ναί παιχταρά μου από μικρός μεχρι και τα 22 περίπου δούλευα σε χωράφια και σε χοιροστάσιοστα χωραφια δουλευες τυπε?
έχω χορέψει και σε γλέντι φάση bollywood που ήμουν καλεσμένος επειδή ο προιστάμενος έκανε αγόρι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
εξω απο το ξενοδοχειο (Ανδρονικη το λενε νομιζω?) τρια σκουρα μελαχροινα τροφαλα τεμαχια αλλοδαπα, δεν μου εκαναν κλικ
===
ναι---- Ανδρονικη. Την περασμενη εβδομαδα πέρασα τυχαια απο εκει μπροστα -- Ηταν μια / (απο τις σκουρες αυτες μαλλον)
μικρη στρουμπουλη-- σαν απο Αιθιοπια/ Ερυθραια--
φαινοταν ενδιαφέρουσα ,,,
===
ναι---- Ανδρονικη. Την περασμενη εβδομαδα πέρασα τυχαια απο εκει μπροστα -- Ηταν μια / (απο τις σκουρες αυτες μαλλον)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αιθιοπισσες?με ενδιαφερει τυπεεξω απο το ξενοδοχειο (Ανδρονικη το λενε νομιζω?) τρια σκουρα μελαχροινα τροφαλα τεμαχια αλλοδαπα, δεν μου εκαναν κλικ
===
ηλικιες?περιγραφες?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Hταν πριν 8-9 μερες---- δεν το ανεφερα διοτι δεν μπορουσα μπω στο site ..
Ημουν για δουλεια -- και Περασα ετσι απο γερανιου και ζηνωνος προς πειραιως
στον πεζοδρομο ήταν καποιες .>>> μια παχουλη bbw καθiσμενη κα μιλουσε στο κινητο μαλλον ρουμανικα, και με μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια
3-4 αδιαφορες ή χαλια-- και μετα περασε αυτη με το πλατινε- γκρι μαλι που έχει αναφερθει κι εδω/ ΠΟΛΥ εντυπωσιακη - με μπλε ελεκτρίκ μινι φόρεμα
αλλα.. πολυ μαγκια---
μετα μιση ώρα ξαναπέρασα- και ενας μεσήλιξ αστυνομικος ευσωμος της ειχε διωξει ολες απο γερανιου και ζηνωνος
Πηγαινοντας προς πειραιως να παρω τρολευ-- το Ανδρονικη ήταν ερημο
και τοτε είδα που απ εξω καθονταν μια στρουμπουλη γλυκια νεαρα - σαν Αιθιοπιδα 22- 25 χρ
όχι μαυρη παντως --σαν μιγας --- με αυτα τα σαν στιγματα που έχουν στο προσωπο οι Αιθιοπες-
δεν ρωτησα γιατι βιαζομουν , και διοτι δεν παιρνω απο πιατσες -- αυτά ...
Ημουν για δουλεια -- και Περασα ετσι απο γερανιου και ζηνωνος προς πειραιως
στον πεζοδρομο ήταν καποιες .>>> μια παχουλη bbw καθiσμενη κα μιλουσε στο κινητο μαλλον ρουμανικα, και με μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια
3-4 αδιαφορες ή χαλια-- και μετα περασε αυτη με το πλατινε- γκρι μαλι που έχει αναφερθει κι εδω/ ΠΟΛΥ εντυπωσιακη - με μπλε ελεκτρίκ μινι φόρεμα
αλλα.. πολυ μαγκια---
μετα μιση ώρα ξαναπέρασα- και ενας μεσήλιξ αστυνομικος ευσωμος της ειχε διωξει ολες απο γερανιου και ζηνωνος
Πηγαινοντας προς πειραιως να παρω τρολευ-- το Ανδρονικη ήταν ερημο
και τοτε είδα που απ εξω καθονταν μια στρουμπουλη γλυκια νεαρα - σαν Αιθιοπιδα 22- 25 χρ
όχι μαυρη παντως --σαν μιγας --- με αυτα τα σαν στιγματα που έχουν στο προσωπο οι Αιθιοπες-
δεν ρωτησα γιατι βιαζομουν , και διοτι δεν παιρνω απο πιατσες -- αυτά ...
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τυπε τελευταια το εχεις ριξει στην ανωμαλιααιθιοπισσες?με ενδιαφερει τυπε
ηλικιες?περιγραφες?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εχω ακουσει καλα λογια για τις αιθιοπισσεςτυπε τελευταια το εχεις ριξει στην ανωμαλια
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
τυπε εχω ακουσει καλα λογια για τις αιθιοπισσες
περιποιητικες και αγνες κοπελες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχεις σπρωξει τυπε?περιποιητικες και αγνες κοπελες
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
εχεις σπρωξει τυπε?
Δυστυχως οχι τυπε μου, αλλα μου εχουν πει ιστοριες ενας φιλος μου ψαρας κι ενας αλλος κυνηγος
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κι εμενα ενας ταριφαςΔυστυχως οχι τυπε μου, αλλα μου εχουν πει ιστοριες ενας φιλος μου ψαρας κι ενας αλλος κυνηγος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειχε παει για σαφαρι στην αφρικη τυπε?Δυστυχως οχι τυπε μου, αλλα μου εχουν πει ιστοριες ενας φιλος μου ψαρας κι ενας αλλος κυνηγος
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
ειχε παει για σαφαρι στην αφρικη τυπε?
κυνηγαγε νομιστερακια