Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
ναι όντως δεν έχουν ώρες...σκάνε και μεσημέρι και απογευμα και βράδυ...χθές όμως είδα και μια τρίτη...αδύνατη και ομορφούλα...δεν μπόρεσα όμως να την πλησιάσω γτ ημουνα με κόσμο...σήμερα φεύγω για σαλόνικα....παω να δω τι γίνεται στο εκεί μέετωπο και μεθαύριο που θα γυρίσω...θα κάνω μια κρούση στην ινδή

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
συναγωνιστές επειδή εχω γράψει τρελές εργατοώρες μαζι με παιδιά από ινδία, παπρακαλάτε την μέρα που θα πάτε για κατάθεση να μην είχαν φαγητό με τα περίεργα ινδικά μπαχαρικά. Μιλάμε για απάλευτη κατάσταση. παρολ'αυτά να μην σας το παίζω ανορεκτικός και εγώ ένα μανίκι σσε ινδή γουστάρω να το ρίξω. Δεν ξέρω γιατί αλλά το μπουρδελοένστικτό μου, μου λέει πως το μουνί τους είναι φωτιά και λαύρα  :rockon:

legalos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πριν απο λιγο (14.30). Δεν ρωτησα καμμια, αρκετος αλλοδαπος κοσμος, περασα με τη μηχανη.
Στη Γερανιου στον πεζοδρομο εξω απο το ξενοδοχειο (Ανδρονικη το λενε νομιζω?) τρια σκουρα μελαχροινα τροφαλα τεμαχια αλλοδαπα, δεν μου εκαναν κλικ. Στη διασταυρωση με την Ζηνωνος ενα συμπαθητικο ξανθο προς το μικροκαμωμενο με ροζ φορεμα. Και σε ενα πεζουλι απο ενα καταστημα στη Ζηνωνος, (γωνια με Γερανιου) καθοντουσαν και ετρωγαν τρια ξανθα ενδιαφεροντα, ολα ειχαν τα μπουτια εξω.
Γυρισα και απο το τριγωνο, Καποδιστριου και 3ης Σεπτεμβριου ειχε τρεις, δεν μου εκαναν κλικ. Οταν εστριψα απο Καποδιστριου για Σωκρατους, ακριβως στο φαναρι αριστερα ειχε ενα ωραιο ξανθο με ασπρο φορεμα και ενα ωραιο εκφυλο σκουρο, με τατουαζ στο χερι, με ασπρο σορτσακι, και ντεκολτε για  :jerking: και προσωπο για  :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
συναγωνιστές επειδή εχω γράψει τρελές εργατοώρες μαζι με παιδιά από ινδία
στα χωραφια δουλευες τυπε? :grin:
c3fb41638ee71a5d2c85b9eac9ca-grande.jpg

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
στα χωραφια δουλευες τυπε? :grin:
c3fb41638ee71a5d2c85b9eac9ca-grande.jpg
ναί παιχταρά μου από μικρός μεχρι και τα 22 περίπου δούλευα σε χωράφια και σε χοιροστάσιο
έχω χορέψει και σε γλέντι φάση bollywood που ήμουν καλεσμένος επειδή ο προιστάμενος έκανε αγόρι  :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
εξω απο το ξενοδοχειο (Ανδρονικη το λενε νομιζω?) τρια σκουρα μελαχροινα τροφαλα τεμαχια αλλοδαπα, δεν μου εκαναν κλικ
===
ναι---- Ανδρονικη. Την  περασμενη εβδομαδα πέρασα  τυχαια απο εκει  μπροστα -- Ηταν  μια / (απο τις σκουρες  αυτες  μαλλον)
μικρη    στρουμπουλη-- σαν απο Αιθιοπια/ Ερυθραια--
φαινοταν ενδιαφέρουσα ,,,

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εξω απο το ξενοδοχειο (Ανδρονικη το λενε νομιζω?) τρια σκουρα μελαχροινα τροφαλα τεμαχια αλλοδαπα, δεν μου εκαναν κλικ
===
ναι---- Ανδρονικη. Την  περασμενη εβδομαδα πέρασα  τυχαια απο εκει  μπροστα -- Ηταν  μια / (απο τις σκουρες  αυτες  μαλλον)
μικρη    στρουμπουλη-- σαν απο Αιθιοπια/ Ερυθραια--
φαινοταν ενδιαφέρουσα ,,,
αιθιοπισσες?με ενδιαφερει τυπε
ηλικιες?περιγραφες?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Hταν πριν  8-9 μερες---- δεν το ανεφερα διοτι δεν μπορουσα μπω στο site ..
Ημουν για δουλεια --  και  Περασα ετσι  απο γερανιου και ζηνωνος προς πειραιως
στον πεζοδρομο  ήταν καποιες .>>> μια παχουλη bbw καθiσμενη κα μιλουσε στο κινητο μαλλον ρουμανικα,  και με  μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια
3-4 αδιαφορες ή χαλια--  και μετα  περασε αυτη  με το πλατινε- γκρι μαλι που έχει αναφερθει κι εδω/  ΠΟΛΥ εντυπωσιακη - με μπλε ελεκτρίκ μινι φόρεμα
αλλα.. πολυ μαγκια---
μετα  μιση ώρα ξαναπέρασα- και ενας μεσήλιξ αστυνομικος  ευσωμος της ειχε διωξει ολες  απο γερανιου και ζηνωνος
Πηγαινοντας  προς πειραιως  να παρω τρολευ-- το Ανδρονικη  ήταν ερημο
και τοτε είδα  που απ εξω  καθονταν  μια στρουμπουλη  γλυκια νεαρα - σαν  Αιθιοπιδα  22- 25 χρ
όχι μαυρη παντως  --σαν μιγας --- με αυτα τα  σαν στιγματα  που έχουν στο προσωπο οι Αιθιοπες-
δεν ρωτησα γιατι  βιαζομουν , και διοτι  δεν παιρνω απο πιατσες -- αυτά ... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom