Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.245
Πόντοι
2.546

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.245
Πόντοι
2.546
Αυτή εδώ είναι που σας έλεγα με την θεϊκή κωλαρα που δεν καταδεχεται να μιλήσει. Ξέρει κάποιος τι παίζει με αυτή, ονομα κτλπ?
Την έχει πάρει κάποιος? Δίπλα από το Λιτό πιατσαρει (η φωτό είναι από το google maps).
Screenshot_20250114-101138~2.png
Αφου δε μιλαει μην ασχολουμαστε με τη φολοβουλγαρα γτ οπως κ να το κανουμε η πλειοψηφια ειναι φολοβουλγαρες

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.004
Πόντοι
711
Καλημέρα συναγωνιστές..
Έξω από το Easy Access, μαζί με Κινέζα, Ινδοπακιστανές και γυφτόφατσες (Βουλγάρες;),
πέτυχα μια 45άρα,όμορφο πρόσωπο, μου είπε είναι από Συρία. Γνωρίζουμε κάτι;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.702
Πόντοι
266
Αυτή εδώ είναι που σας έλεγα με την θεϊκή κωλαρα που δεν καταδεχεται να μιλήσει. Ξέρει κάποιος τι παίζει με αυτή, ονομα κτλπ?
Την έχει πάρει κάποιος? Δίπλα από το Λιτό πιατσαρει (η φωτό είναι από το google maps).
Screenshot_20250114-101138~2.png
Καλη αλλα έχει δυστυχως κοιλιτσα..

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.245
Πόντοι
2.546
Καλημέρα συναγωνιστές..
Έξω από το Easy Access, μαζί με Κινέζα, Ινδοπακιστανές και γυφτόφατσες (Βουλγάρες;),
πέτυχα μια 45άρα,όμορφο πρόσωπο, μου είπε είναι από Συρία. Γνωρίζουμε κάτι;
Την εχω δει χωρις πολυκοσμια,οταν επεστρεψα δεν ηταν,ειχαμε μιλησει,ενδιαφερουσα κ απο αυτες η ωραιοτερη,αν τη ξαναδω θα ρωτησω ευθεως αν κανει μπανιο

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Cool21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Μηπως Ελλη?Αν ειναι η Ελλη δεν ειναι Ελληνιδα αλλα φολοβουλγαρα.Αν οχι τοτε δε τη ξερω διοτι στις ωρες που λες παω κ δε βλεπω σχεδον ποτε καποια,αμα αξιζει θα χει πελατεια αλλα ας πουν κατι κ τα παιδια
Τι να σου πω δεν την έκοψα για Βουλγάρα μιλάει άπταιστα ελληνικά και Φαίνεται ωραίο τυπάκι στα λίγα που ειπαμε

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.245
Πόντοι
2.546
  • Like
Αντιδράσεις: Cool21

Drogo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Μύστες καλησπερα υπάρχει ένα κοντό πολύ ωραίο μουνακι καποδιστριου και 3ης σεμπτεμβριου έξω από το εκεί Ξενοδοχείο της έχω μιλήσει μια φορά ελληνίδα είναι ξέρει κανένας τι παίζει;;;ΚΟΝΤΗ αλλά με πολύ όμορφο κορμακι
Αν λέμε την ίδια , μελαχρινή, σχετικά κοντή που πιατσαρει σε μεγάλο ποσοστό Παρασκευή Σάββατο, με πολύ όμορφο πρόσωπο και γυμναστηριακο πισινό , μένει Περιστέρι, φοιτήτρια από νησί, δεν θέλω να αναφερθώ σε τμήμα Πανεπιστημίου και στο όνομα του νησιού , αρκετά καλή στο ξενοδοχείο, τρεις φορές που πήγαμε . Βασικό κομμάτι, χρεώνει 50 ευρώ , συνειδητά για να την ψωνίζουν ποιοτικοτεροι, όπως η ίδια μου είπε. Έχει πλάκα και σαν χαρακτήρας.

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
126
Πόντοι
0
Αν λέμε την ίδια , μελαχρινή, σχετικά κοντή που πιατσαρει σε μεγάλο ποσοστό Παρασκευή Σάββατο, με πολύ όμορφο πρόσωπο και γυμναστηριακο πισινό , μένει Περιστέρι, φοιτήτρια από νησί, δεν θέλω να αναφερθώ σε τμήμα Πανεπιστημίου και στο όνομα του νησιού , αρκετά καλή στο ξενοδοχείο, τρεις φορές που πήγαμε . Βασικό κομμάτι, χρεώνει 50 ευρώ , συνειδητά για να την ψωνίζουν ποιοτικοτεροι, όπως η ίδια μου είπε. Έχει πλάκα και σαν χαρακτήρας.
Τύπε ώρες που πιατσάρει?

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
4
Like
149
Πόντοι
1
Καταδρομικές στο τρίιγωνο . Εχθές καλό σεξ με την καυτή Ουκρανή θεία Λούσυ. Σήμερα με την βιαστική και βρωμιάρα Ελληνίδα Μαριαλένα...... Δεν έκανε μπάνιο ούτε πριν ούτε μετά.... Δεν έβγαλε τελείως τις μπλούζες που φορούσε.... Βιάζονταν..... έχει επίσης παραμορφωμένο πρόσωπο κυρίως στην μύτη .....το υπόλοιπο σώμα καλό.. .... Προσπάθησε να εξασφαλίσει εξτραδακι..... αλλά δεν μασησα..... Και οι δύο συνευρέσεις έγιναν με αντίτιμο 20 ευρώ + 10 το χοτελ cosmopolite...

Cool21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Όχι σίγουρα δε λέμε την ίδια αυτή που λέω εγώ είναι γύρω στα 35 αλλά αυτοί που λες εσύ πως θα γίνει να την βρούμε κι εμείς μύστη μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι σίγουρα δε λέμε την ίδια αυτή που λέω εγώ είναι γύρω στα 35 αλλά αυτοί που λες εσύ πως θα γίνει να την βρούμε κι εμείς μύστη μου Με τα λεγόμενα σου τούμπανο πρέπει ναναι

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.245
Πόντοι
2.546
Ονομα?

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.245
Πόντοι
2.546
Καταδρομικές στο τρίιγωνο . Εχθές καλό σεξ με την καυτή Ουκρανή θεία Λούσυ. Σήμερα με την βιαστική και βρωμιάρα Ελληνίδα Μαριαλένα...... Δεν έκανε μπάνιο ούτε πριν ούτε μετά.... Δεν έβγαλε τελείως τις μπλούζες που φορούσε.... Βιάζονταν..... έχει επίσης παραμορφωμένο πρόσωπο κυρίως στην μύτη .....το υπόλοιπο σώμα καλό.. .... Προσπάθησε να εξασφαλίσει εξτραδακι..... αλλά δεν μασησα..... Και οι δύο συνευρέσεις έγιναν με αντίτιμο 20 ευρώ + 10 το χοτελ cosmopolite...
Καλο το Cosmopolit?Πως κ δε πηγες Liberty?

vegitto4ever

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Θεία Λουση που πετυχαίνουμε; τι λέει στο σεξ; να σαι καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom