Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Βουλγαρογυφτακι ποια εννοεις?Εκεινη που βαλανε σε φωτο στο νημα των γυφτισσων?Επειδη εκεινη γραφτηκε οτι ζητα 30,αλλη θα λες αγνωστη μου.Η μηπως λες μια μεγαλυτερης ηλικιας που μοιαζει με την εν λογω φυλη?Αμα κ νωρις δεν εχει αστα βραστα,ισως δουλευαν αλλα ειναι και αψυχολογητες
Όχι, είναι πολύ κοντή, κοντό μαλλί, και φτηνή. ΠΡΟΣΟΧΗ. Και σε αυτήν (όπως και σε όλες τις άλλες), κάνεις εξήγηση από πριν τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, μην μασήσει αν ακούσεις τα κάνω όλα. Απαιτείς να πλύνει καλά τον κώλο και το μουνί της (πριν ανέβεις στο δωμάτιο), και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το πορτοφόλι σου / κινητό / οτιδήποτε αξίας σε απόσταση πιο μακριά από εκεί που φτάνει το χέρι της. ΑΝ τους δοθεί η ευκαιρία κλέβουν, αλλά ειδικά οι γύφτισσες είναι υψηλού κινδύνου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Εννοω το προφανες.Υπαρχει κοπελα τυφλη,με προβλημα ορασεως,δεν το πα πλακιζοντας.Δε της φαινεται.Την εβλεπα πολλες φορες χωρις να χω καταλαβει.Επειδη ολα δειχνουν φυσιολογικα.Κ περνουσα η στεκομουνα κοντα της χωρις να το εχω καταλαβει ωσπου τη πετυχα σε ασανσερ πηγαινωντας με αλλη.Ειναι απο τα πιο ευχαριστες.
δώσε περισσότερα στοιχεία ας πούμε Εθνικότητα, ύψος, πρόγραμμα, τιμή. Τη μόνη που έχω πάρει με πρόβλημα όρασης (αυτή που έχει λευκό μάτι και κωλάρα), με απογοήτευσε πλήρως, σε σημείο που την έδιωξα

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.674
Πόντοι
456
δώσε περισσότερα στοιχεία ας πούμε Εθνικότητα, ύψος, πρόγραμμα, τιμή. Τη μόνη που έχω πάρει με πρόβλημα όρασης (αυτή που έχει λευκό μάτι και κωλάρα), με απογοήτευσε πλήρως, σε σημείο που την έδιωξα
Καλημερα !! την Μαρια απο την Ερυθραια που συχναζει και ποιες ωρες την βρησκουμαι ??? Καλο Σ Κ καευχαριστω .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Καλημερα !! την Μαρια απο την Ερυθραια που συχναζει και ποιες ωρες την βρησκουμαι ??? Καλο Σ Κ καευχαριστω .
Καλημέρα και σε σένα. Την έχω δει να αράζει και στον Ορφέα, και απέναντι από το Κριστιάνα, λίγο πιο πάνω. Συνήθως Βραδινές ώρες

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.674
Πόντοι
456

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.022
Πόντοι
3.796

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.022
Πόντοι
3.796
Όχι, είναι πολύ κοντή, κοντό μαλλί, και φτηνή. ΠΡΟΣΟΧΗ. Και σε αυτήν (όπως και σε όλες τις άλλες), κάνεις εξήγηση από πριν τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, μην μασήσει αν ακούσεις τα κάνω όλα. Απαιτείς να πλύνει καλά τον κώλο και το μουνί της (πριν ανέβεις στο δωμάτιο), και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το πορτοφόλι σου / κινητό / οτιδήποτε αξίας σε απόσταση πιο μακριά από εκεί που φτάνει το χέρι της. ΑΝ τους δοθεί η ευκαιρία κλέβουν, αλλά ειδικά οι γύφτισσες είναι υψηλού κινδύνου
Οκ,η δε τη ξερω η δε μου κινει το ενδιαφερον

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.022
Πόντοι
3.796
Ξερω ποια λες,εμενα δε με απογοητευσε,θα τυχε.Για την αλλη δε ξερω,μονο τη βλεπω κι ετυχε οταν ανεβαινα με Αλεξανδρα να βγει εκεινη απ το ασανσερ.Ειναι 1.65+ υψος και αδυνατη,απεναντι του κριστιανα καθεται κ εχει μαλλια κοντα ξυρισμενα πλαγια,ευχαριστη φατσα ωραιο χαμογελο,ελληνιδα πρεπει να ειναι,καθαρα μιλαει.Μαλιστα δε νομιζα να,εκδιδεται αλλα την πετυχα στο ασανσερ που περιμεναμε

manosnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
15
Πόντοι
0
Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία με την joana την μιλφ Κατεχάκη. Ευχαριστώ

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.022
Πόντοι
3.796
Ουτε 1 φορα εγω,χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα και σε σένα. Την έχω δει να αράζει και στον Ορφέα, και απέναντι από το Κριστιάνα, λίγο πιο πάνω. Συνήθως Βραδινές ώρες
Εγω ουτε 1 φορα,τζακ ποτ για μενα χαχα

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
751
Πόντοι
361

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
52
Like
13.666
Πόντοι
9.436
Ρε παιδες ξερω πειτε με χαζο αλλα που ακριβως ειναι αυτο το Κριστιανα σε ποιο δρομο του τριγωνου? Στο google maps δεν το βγαζει...εκτος αμα εχω περασει απ εξω και δεν το εχω παρει χαμπαρι οτι ειναι αυτο...

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
230
Πόντοι
21
Παίζει να βρω στην πιατσα ή μέσω αγγελίας καποιο γκαβλακι που να γαμιεται με την μανα της (ηλικία εμφάνιση πραγματικά αδιάφορα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom