You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
Θα δώσεις εσύ 50ρικο σε "Αλβανόβουλγαρογυφτορουμάνες" ????
Πως κι έτσι?
...Δε λέω για μένα, ρε. Για το φίλο το είπα...το πολύ 50άρικο (συμπεριλαμβανομένου κώλου και ξενοδοχείου, φυσικά...).
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Συναγωνιστές, Χθες βράδυ στις 20:00 πέρασα από τη συμβολή Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη. Γαμώ το γυφταριό ούτε στη Ντάκα να βρισκόμουν. Άσχημες πουτάνες βουλγαρογύφτισσες τελειωμένα ζάκια που κάνανε ελεημοσύνη, τελείως παρακμή, κι΄ εσείς σκάτε πενηντάρικο για να πάρετε από εκεί μπάζα. Ούτε ένα δεκάρικο δεν αξίζει να δώσουμε για τέτοια κατάσταση. Πολύ σπάνια να βρεί κανείς εκεί κάτι της προκοπής. Επίσης στη Γ΄ Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου δεν ήταν καλύτερα, οι συνηθισμένες γαζέλες και 2-3 αλμπάνια που το παίζαν γκόμενες....Δε λέω για μένα, ρε. Για το φίλο το είπα...το πολύ 50άρικο (συμπεριλαμβανομένου κώλου και ξενοδοχείου, φυσικά...).
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Συναγωνιστές, Χθες βράδυ στις 20:00 πέρασα από τη συμβολή Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη. Γαμώ το γυφταριό ούτε στη Ντάκα να βρισκόμουν. Άσχημες πουτάνες βουλγαρογύφτισσες τελειωμένα ζάκια που κάνανε ελεημοσύνη, τελείως παρακμή, κι΄ εσείς σκάτε πενηντάρικο για να πάρετε από εκεί μπάζα. Ούτε ένα δεκάρικο δεν αξίζει να δώσουμε για τέτοια κατάσταση. Πολύ σπάνια να βρεί κανείς εκεί κάτι της προκοπής. Επίσης στη Γ΄ Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου δεν ήταν καλύτερα, οι συνηθισμένες γαζέλες και 2-3 αλμπάνια που το παίζαν γκόμενες.
Ε εντάξει τα μπάζα που λες τα τιμούν ολίγοι καμμένοι & σουρωμένοι... Καμιά φορά όμως βρίσκεις & καλά εκεί. Πάντως εγώ μουνάρες σαν τις Αλβανίδες που έκαναν παλιότερα πιάτσα στη γωνία Καποδιστρίου & 3ης Σεπτεμβρίου παλιότερα πλέον δε βλέπεις. Μια μέρα μόνο έτυχε να δούμε ένα μούναρο ξανθιά Αλβανίδα στην 3ης Σεπτεμβρίου λίγο μετά την πλατεία Λαυρίου & παραλίγο να τρακάρουμε όσοι περάσαμε από εκεί...
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
...Δε λέω για μένα, ρε. Για το φίλο το είπα...το πολύ 50άρικο (συμπεριλαμβανομένου κώλου και ξενοδοχείου, φυσικά...).
Eίπα κ εγώ... είναι δυνατόν να απαρνηθείς τις αγαπημένες σου ρωσσίδες?
Συναγωνιστές, Χθες βράδυ στις 20:00 πέρασα από τη συμβολή Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη. Γαμώ το γυφταριό ούτε στη Ντάκα να βρισκόμουν. Άσχημες πουτάνες βουλγαρογύφτισσες τελειωμένα ζάκια που κάνανε ελεημοσύνη, τελείως παρακμή, κι΄ εσείς σκάτε πενηντάρικο για να πάρετε από εκεί μπάζα. Ούτε ένα δεκάρικο δεν αξίζει να δώσουμε για τέτοια κατάσταση. Πολύ σπάνια να βρεί κανείς εκεί κάτι της προκοπής. Επίσης στη Γ΄ Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου δεν ήταν καλύτερα, οι συνηθισμένες γαζέλες και 2-3 αλμπάνια που το παίζαν γκόμενες.
Ετσι ακριβώς. Η ταρίφα τους βέβαια είναι 20 και όχι 50, εκτός κ αν έχω χάσει επεισόδια.
Οι 3 αλβανές που έκαναν πιάτσα αργα χθες το απόγευμα ήταν:
α) η Αλεξάνδρα με το κοντο αγορίστικο καστανόξανθο μαλλι. => Εχει δοκιμασθεί παλαιότερα και ήταν ξεπέτα και ολίγον τι άπλυτη.
β) μια μαυρομάλλα κατσαρο μαλλι μακρυ, σχετικά ψηλή προ-μιλφ.
γ) μαυρομάλλα σχετικά κοντή και αδύνατη μιλφ απαράδεκτης εμφάνισης.
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Είναι αρκετά συγκεχυμένη η κατάσταση εκεί, άλλες ζητάνε πενήντα άλλες σαράντα (αλβανίδες, ρουμάνες)και άλλες είκοσι (γύφτισσες) και ανάλογα τις περιστάσεις. Πάντως λίγα πρέπει να τους δίνουμε και πάντα με μεγάλη προσοχή λόγω εξάπλωσης ηπατίτιδας τις τελευταίες ημέρες
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
...Για να μην παρεξηγούμαι...όταν λέω 50άρικο εννοώ ΜΟΝΟ για κάποια ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ περίπτωση (που στη συγκεκριμένη περιοχή ΔΕΝ υπάρχει). Για τις υπάρχουσες, και ανάλογα με τα γούστα του καθένα, και τα 40 (κομπλέ) πολλά είναι...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Είναι αρκετά συγκεχυμένη η κατάσταση εκεί, άλλες ζητάνε πενήντα άλλες σαράντα (αλβανίδες, ρουμάνες)και άλλες είκοσι (γύφτισσες) και ανάλογα τις περιστάσεις. Πάντως λίγα πρέπει να τους δίνουμε και πάντα με μεγάλη προσοχή λόγω εξάπλωσης ηπατίτιδας τις τελευταίες ημέρες
Ρε συ Larson για πες πώς το εννοείς όταν λες ότι έχει εξαπλωθεί ηπατίτιδα τις τελευταίες ΜΕΡΕΣ... Μάλλον ατυχής ο χαρακτηρισμός σου, κάτι άλλο εννοούσες...
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Κοίτα δεν εννοώ αυτό που θέλεις να νομίζεις εσύ. Η αναφορά μου ήταν συγκεκριμένη για προσοχή σε ηπατίτιδα από την οποία πάσχουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα στην Ελλάδα. Πιστεύω να είσαι ενήμερως για το πρόβλημα, κλικάρησε εδώ . Κατά τα άλλα ας σπρώχνουμε με προσοχή. ΑυτάΡε συ Larson για πες πώς το εννοείς όταν λες ότι έχει εξαπλωθεί ηπατίτιδα τις τελευταίες ΜΕΡΕΣ... Μάλλον ατυχής ο χαρακτηρισμός σου, κάτι άλλο εννοούσες...
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Οι περισσοτεροι απο μαυρες και Αλβανιδες που δεν ξερουν την λεξη γιατρος..Κοίτα δεν εννοώ αυτό που θέλεις να νομίζεις εσύ. Η αναφορά μου ήταν συγκεκριμένη για προσοχή σε ηπατίτιδα από την οποία πάσχουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα στην Ελλάδα. Πιστεύω να είσαι ενήμερως για το πρόβλημα, κλικάρησε εδώ . Κατά τα άλλα ας σπρώχνουμε με προσοχή. Αυτά
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Κοίτα δεν εννοώ αυτό που θέλεις να νομίζεις εσύ. Η αναφορά μου ήταν συγκεκριμένη για προσοχή σε ηπατίτιδα από την οποία πάσχουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα στην Ελλάδα. Πιστεύω να είσαι ενήμερως για το πρόβλημα, κλικάρησε εδώ . Κατά τα άλλα ας σπρώχνουμε με προσοχή. Αυτά
Ναι ρε το κατάλαβα. Απλά για ασθένειες είναι λίγο ατυχής έκφραση να πούμε ότι "εξαπλώθηκε τις τελευταίες ΜΕΡΕΣ..."
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 7.865
Ρε μάγκες πρίν απο μερικές ώρες πήγα και εγώ να πηδήξω σαν άνθρωπος,γιατί υπήρχε κίνδυνος να εκραγώ.Πάω κι εγώ ο φουκαράς στο Σόλωνος,αλλά τπτ...προχώρησα κ πάλι τπτ,μέχρι που έφτασα Χαλκοκονδύλη στην πλατεία Λαυρίου,όπου υπήρχαν γύφτισσες.Έτσι προχώρησα προς ΟΚΑΝΑ π ξέρω απο εδώ ότι κάτι έχει συνήθως.Νόμιζα ότι δεν θα με ένοιζε η εμφάνιση κ θα έσμπρωχνα οτιδήποτε μέχρι που είδα κάτι Καζαμπούμπου π ερχόντουσαν κατά πάνω μου λές και έκαναν ντού.Πέρασα αλώβητος απέναντι στο φανάρι κ ήταν 2 τύπισσες.Μια χοντρή γυφτισσα και μια κοντή αλβανίδα μελαχροινη με σκαμένη μούρη,η οποία μ μίλησε κ μ είπε "πάμε?".Με το που άνοιξε το στόα της ήρθε μια μπόχα π παραλίγο να βγάλω τα συκώτια μου.Τη ρώτησα πόσα θέλει και μ είπε "40 και 15 το ξενοδοκείο αγκάπη μ".Και φυσικά την έκανα και πήγα στο Φυλής 104 όπου ήταν η μελαχροινούλα η Κέλλυ και μου άλλαξε τα φώτα.Και η πλάκα είναι ότι οι καλντεριμιτζούδες ζητάνε και περισσότερα απο στούντιο και σου μιλάνε λές και σου κάνουν χάρη που θα σου κάτσουν οι συφιλιάρες.Μάγκες πρέπει να καπούν αυτά.Καλύτερα να πάτε σε κανένα στουντιάκι και να δώσετε το 50αρικο και να είστε πιο σίγουροι και σε καθαρό χώρο με καθαρή κοπέλα,που πάει και σε κανέναν γιατρό.Και όταν θα δούνε ότι τις κόβει η λόρδα,τότε θα δείς που θα πάνε οι τιμές,η καθαριότητα και οι υπηρεσίες.Αυτά!
Υ.Γ.:Ξέρεις κανείς πως τη λένε αυτή τη φέτα με τη σκαμμένη μουρη που προανέφερα?Όχι τπτ άλλο,αλλά για να την αποφύγουν οι υπόλοιποι!
Υ.Γ.:Ξέρεις κανείς πως τη λένε αυτή τη φέτα με τη σκαμμένη μουρη που προανέφερα?Όχι τπτ άλλο,αλλά για να την αποφύγουν οι υπόλοιποι!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Ρε μάγκες πρίν απο μερικές ώρες πήγα και εγώ να πηδήξω σαν άνθρωπος,γιατί υπήρχε κίνδυνος να εκραγώ.Πάω κι εγώ ο φουκαράς στο Σόλωνος,αλλά τπτ...προχώρησα κ πάλι τπτ,μέχρι που έφτασα Χαλκοκονδύλη στην πλατεία Λαυρίου,όπου υπήρχαν γύφτισσες.Έτσι προχώρησα προς ΟΚΑΝΑ π ξέρω απο εδώ ότι κάτι έχει συνήθως.Νόμιζα ότι δεν θα με ένοιζε η εμφάνιση κ θα έσμπρωχνα οτιδήποτε μέχρι που είδα κάτι Καζαμπούμπου π ερχόντουσαν κατά πάνω μου λές και έκαναν ντού.Πέρασα αλώβητος απέναντι στο φανάρι κ ήταν 2 τύπισσες.Μια χοντρή γυφτισσα και μια κοντή αλβανίδα μελαχροινη με σκαμένη μούρη,η οποία μ μίλησε κ μ είπε "πάμε?".Με το που άνοιξε το στόα της ήρθε μια μπόχα π παραλίγο να βγάλω τα συκώτια μου.Τη ρώτησα πόσα θέλει και μ είπε "40 και 15 το ξενοδοκείο αγκάπη μ".Και φυσικά την έκανα και πήγα στο Φυλής 104 όπου ήταν η μελαχροινούλα η Κέλλυ και μου άλλαξε τα φώτα.Και η πλάκα είναι ότι οι καλντεριμιτζούδες ζητάνε και περισσότερα απο στούντιο και σου μιλάνε λές και σου κάνουν χάρη που θα σου κάτσουν οι συφιλιάρες.Μάγκες πρέπει να καπούν αυτά.Καλύτερα να πάτε σε κανένα στουντιάκι και να δώσετε το 50αρικο και να είστε πιο σίγουροι και σε καθαρό χώρο με καθαρή κοπέλα,που πάει και σε κανέναν γιατρό.Και όταν θα δούνε ότι τις κόβει η λόρδα,τότε θα δείς που θα πάνε οι τιμές,η καθαριότητα και οι υπηρεσίες.Αυτά!
Ρε φίλε καλά τα λες. Αλλά οι περισσότεροι δεν ψωνίζουν απ' το δρόμο ούτε γιατί εκεί υπάρχουν καλύτερα μουνιά, ούτε γιατί είναι πιο φτηνά. Απλά καβλαντίζουν με την όλη φάση...
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Tέλος πάντων, να πούμε τα τελευταία χρόνια και κλείνουμε εδώ.Ναι ρε το κατάλαβα. Απλά για ασθένειες είναι λίγο ατυχής έκφραση να πούμε ότι "εξαπλώθηκε τις τελευταίες ΜΕΡΕΣ..."
Μπραβο ρε φιλε !!! Για αυτη ελεγα 3 - 4 σελιδες πριν και δεν θυμομουν το ονομα της και ειχα περασει υπεροχα, νασαι καλα που εστω και τυχαια ειπες το ονομα της !!!!!! Λοιπον εαν κυκλοφορει η εν λογω κορασιδα τιμηστε την, και γραψτε που την συναντησατε για να κανω και εγω την καταδρομη μου.............!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΤΙ ΝΤΙ το ονομα της.ρε παιδια τερμα σολωνος μια βουλγαρα με κολαρα που φοραγε κολαν παντα σταματησε;;ονομα νομιζω ντιντι
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495