Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Υ.Γ.:Ξέρεις κανείς πως τη λένε αυτή τη φέτα με τη σκαμμένη μουρη που προανέφερα?Όχι τπτ άλλο,αλλά για να την αποφύγουν οι υπόλοιποι!

Την Magica de Spell πέτυχες δύσμοιρε  :grin:

Συνημμένα

• mismagica.JPG
    mismagica.JPG
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 23

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Μόλις επέστρεψα από την πιάτσα που έχει κερδίσει την προσοχή μου την τελευταία διετία, Γερανίου και Ζήνωνος  :rockon: Στη γωνία των οδών της αμαρτίας πολύ γυφτιά ρε παιδί μου, τσιγγάνες τελειωμένες σαν αυτές με τα ντάτσουν αλλά άσχημες κιόλας. Έξω από το χοτέλ ήταν ένα γυφτάκι το πολύ 20, εμφανίσιμο μου φάνηκε, αλλά ήτανε και η Ρωξάνη, η οποία μου έκλεισε το μάτι και πήγα μαζί της. Ήταν η δεύτερη φορά με τη Ρωξάνη, λίγο πάνω από τα 20, 1,75, μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο σώμα, κάι βυζάρες απίθανες αλλά κομοδίνο  :- Και πάλι τελείωσα με  :jerking: ενώ είχε ξαπλώσει δίπλα μου και με το ένα χέρι της έπιανα τον κωλο, με το άλλο το ένα βυζί, το άλλο βυζί το είχα στο στόμα και κοιτούσα μια τα βυζιά της και μια τον κώλο της από τον καθρέφτη. Βγαίνοντας είδα και τη Λαβίνια (παλιά μου αγάπη αλλά παντοτινή  :humpleg:), στην οποία υποσχέθηκα ότι θα επιστρέψω πολύ σύντομα. Είδα επίσης και ένα ακόμα παιδάκι, ομορφούλι.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μόλις επέστρεψα από την πιάτσα που έχει κερδίσει την προσοχή μου την τελευταία διετία, Γερανίου και Ζήνωνος  :rockon: Στη γωνία των οδών της αμαρτίας πολύ γυφτιά ρε παιδί μου, τσιγγάνες τελειωμένες σαν αυτές με τα ντάτσουν αλλά άσχημες κιόλας. Έξω από το χοτέλ ήταν ένα γυφτάκι το πολύ 20, εμφανίσιμο μου φάνηκε, αλλά ήτανε και η Ρωξάνη, η οποία μου έκλεισε το μάτι και πήγα μαζί της. Ήταν η δεύτερη φορά με τη Ρωξάνη, λίγο πάνω από τα 20, 1,75, μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο σώμα, κάι βυζάρες απίθανες αλλά κομοδίνο  :- Και πάλι τελείωσα με  :jerking: ενώ είχε ξαπλώσει δίπλα μου και με το ένα χέρι της έπιανα τον κωλο, με το άλλο το ένα βυζί, το άλλο βυζί το είχα στο στόμα και κοιτούσα μια τα βυζιά της και μια τον κώλο της από τον καθρέφτη. Βγαίνοντας είδα και τη Λαβίνια (παλιά μου αγάπη αλλά παντοτινή  :humpleg:), στην οποία υποσχέθηκα ότι θα επιστρέψω πολύ σύντομα. Είδα επίσης και ένα ακόμα παιδάκι, ομορφούλι.
paiktoura μισες δουλειες κανεις !!!  Ουτε ποσο, ουτε την ωρα, εμεις τι να κανουμε να τα μαντεψουμε.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ  NEW DREEM HOTEL ΣΤΗΝ ΛΙΩΣΙΩΝ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΠΤ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Σωστός ο LEON 13. Κατά τις 7 και μισή το απόγευμα πήγα, αλλά τα κορίτσια κάθονται από τις 10-11 το πρωί έως τις 9 με 10 το βράδυ. Και είναι 30 ευρώ. 20 η κοπέλα και 10 το χοτέλ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το χοτέλ είναι στα 10-15 μέτρα από τη γωνία Ζήνωνος με Γερανίου. Ακριβώς στη γωνία αράζουν οι απίθανες γύφτισσες και έξω από το χοτέλι κάνα πιο καλό  :rockon:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Σωστός ο LEON 13. Κατά τις 7 και μισή το απόγευμα πήγα, αλλά τα κορίτσια κάθονται από τις 10-11 το πρωί έως τις 9 με 10 το βράδυ. Και είναι 30 ευρώ. 20 η κοπέλα και 10 το χοτέλ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το χοτέλ είναι στα 10-15 μέτρα από τη γωνία Ζήνωνος με Γερανίου. Ακριβώς στη γωνία αράζουν οι απίθανες γύφτισσες και έξω από το χοτέλι κάνα πιο καλό  :rockon:
:thumbsup:  Τωρα μαλιστα !!!    Αψογος ο paikturas !!!

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Εχει πάρει κανεισ την χοντρη με τισ βιζαρεσ που κάθετε τα πρωινά εξω απο το hotel Χρηστιανα?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Μπραβο ρε φιλε !!!  Για αυτη ελεγα 3 - 4 σελιδες πριν και δεν θυμομουν το ονομα της  :think:  και ειχα περασει υπεροχα, νασαι καλα που εστω και τυχαια ειπες το ονομα της !!!!!!   Λοιπον εαν κυκλοφορει η εν λογω κορασιδα τιμηστε την, και γραψτε που την συναντησατε για να κανω και εγω την καταδρομη μου.............!!!!!!!!!!!!!!!!!    ΝΤΙ ΝΤΙ το ονομα της.
nai

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015

Και τί γεύση είχε; Γιατί για να το είχε πλυμένο αποκλείεται...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά τί μου θυμίσατε τώρα που λέτε για τσιγγάνες... Θυμήθηκα μια υπερκάβλα 18χρονη τσιγγάνα που είχα πετύχει σε ένα γιουσουρούμ στου Ζωγράφου πριν κάποια χρόνια αδύνατη με 5άρια βυζιά & κουκλάρα... Η μόνη τσιγγάνα που θα πήγαινα ασυζητητί μαζί της χωρίς να με απασχολούν θέματα υγιεινής... Ακόμα δεν την έχω ξεχάσει, δεν έκανα κρούση γιατί ήταν μαζί με τα αδέρφια της & φοβήθηκα μη με μαχαιρώσουν ως μπαλαμός που είμαι :2funny: :2funny: :2funny:

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑΤΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ? (ΟΧΙ ΜΑΥΡΕΣ) ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΟΛΩΝΟΣ????

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ΠΑΙΔΙΑ !!!  μια απλη ενημερωση, στην παραλιακη ζητανε την μανα τους τον πατερα τους και το κοτερο !!!   ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ   θα  :headbang: :headbang: :headbang:  με τις πουτανες που μπλεξαμε !!!  Αναλυτηκοτερα διαβαστε για την παραλιακη, και τωρα  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Εχει πάρει κανεισ την χοντρη με τισ βιζαρεσ που κάθετε τα πρωινά εξω απο το hotel Χρηστιανα?

ΑΝ εννοείς την ΡΕΝΑ την Ελλεεινίδα από Πειραιά.Μέτρια πράγματα-λίγο βιαστική-καθαριότητα επίσης μέτρια.Μία φορά τιμήθηκε ΔΕΝ θα ξανα τιμηθεί ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ενώ οι σκούρες που βολεύεις στη Σωκράτους μυρίζουν λεβάντα!

:2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μια φορά έχω γαμήσει εγώ στη Σωκράτους έτσι για την εμπειρία. Περνάω συχνά βέβαια & τσιμπάω καμιά για πίπα αλλά αυτό δε μετράει :grin: :grin: :grin:

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
KALHSPERA PAIDIA THELO NA MOU PEI KAPOIOS POU KANOUN PIATSES PIO POLI TA PROINA. 9 TO PROI ME 12 I 1 TO MESIMERI. PIO POLI GIA LIOSION K EKEI GIRO. I OPOUDIPOTE ALLOU

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.158
Πόντοι
7.865
Την Magica de Spell πέτυχες δύσμοιρε  :grin:
Την Φούρκα πέτυχα αρχηγέ!!!Αυτή θα την βγάλω φωτό να τρώνε τα ανήψια μου.Επίσης πρίν κανα χρόνο περίπου θα πήγαινα στον οερανοσμό εργατικής κατοικίας λίγο πιο πέρα και στην Βερανζέρου μου την έπεσε μια χοντρή Ελληνίδα με κατσαρό μαλλί και η οποία έμοιαζε με την γυναίκα Μαραντόνα απο την Πάνια.Έλεος πια.Αλλά μια φορά πήρα μια μελαχροινη μεσήλικη με μακρύ μαλλί έξω απο το σαντουϊτσάδικο στη Βερανζέρου,παίζει να ηταν Αλβανίδα,αλλά με ξετίναξε.Την πετυχαίνω συνέχεια εκεί τα πρωϊνά και μεσημέρια,αλλά δεν την έχω ξαναπάρει.Και αυτή δεν ξέρω πως τη λένε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom