Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.932
Πόντοι
1.106
Εμφανιστηκε σημερα η ψηλη αδυνατη ξανθια στη Σολωνος στο Χημειο?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Μάγκες, σήμερα πήγα πάλι Γερανίου και Ζήνωνος, είδα τη Λαβίνια απ' έξω και ανεβήκαμε με συνοπτικές διαδικασίες. Η πρώτη της δουλειά με το που μπήκαμε στο δωμάτιο ήταν να πλύνει τα πόδια της  :humpleg: Χαμουρεματάκι, δύο στάσεις, αυτή από πάνω κι εγώ από πάνω και τελείωμα με  :jerking: Απ' ότι μου είπε εδώ κι ένα μήνα άνοιξε μαγαζί στο Πιτέστι (Ρουμανία), με φαγητό, και θα κάτσει στη δουλειά λίγο καιρό ακόμα για να βγάλει τίποτα λεφτά επιπλέον. Τη ρώτησα αν έχει γκόμενο και μου είπε όχι λόγω της φύσης της δουλειάς της  :fuck1:, και τη ρώτησα αν θέλει να περάσω κάποια μέρα στο σχόλασμα να την πάρω να πάμε βόλτα (κι αν μου έλεγε ναι, θα σκεφτόμουν τι θα κάνω  :rolleyes:). Η απάντησή της ήταν ότι δεν γίνεται, κι έτσι θα εξακολουθήσω να  :fuck2: τη μικρή Λαβίνια επί πληρωμής (20+10 το χοτέλ=30 στο σύνολο). Απ' όξω ήταν η Ρωξάνη, την οποία δεν θα ξαναπάρω γιατί είναι μεν μουνάρα αλλά και μεγάλο κομοδίνο, καθώς και πέντε - έξι ακόμα Ρουμανογυφτάκια, εκ των οποίων ένα - δύο καλά.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μάγκες, σήμερα πήγα πάλι Γερανίου και Ζήνωνος, είδα τη Λαβίνια απ' έξω και ανεβήκαμε με συνοπτικές διαδικασίες. Η πρώτη της δουλειά με το που μπήκαμε στο δωμάτιο ήταν να πλύνει τα πόδια της  :humpleg: Χαμουρεματάκι, δύο στάσεις, αυτή από πάνω κι εγώ από πάνω και τελείωμα με  :jerking: Απ' ότι μου είπε εδώ κι ένα μήνα άνοιξε μαγαζί στο Πιτέστι (Ρουμανία), με φαγητό, και θα κάτσει στη δουλειά λίγο καιρό ακόμα για να βγάλει τίποτα λεφτά επιπλέον. Τη ρώτησα αν έχει γκόμενο και μου είπε όχι λόγω της φύσης της δουλειάς της  :fuck1:, και τη ρώτησα αν θέλει να περάσω κάποια μέρα στο σχόλασμα να την πάρω να πάμε βόλτα (κι αν μου έλεγε ναι, θα σκεφτόμουν τι θα κάνω  :rolleyes:). Η απάντησή της ήταν ότι δεν γίνεται, κι έτσι θα εξακολουθήσω να  :fuck2: τη μικρή Λαβίνια επί πληρωμής (20+10 το χοτέλ=30 στο σύνολο). Απ' όξω ήταν η Ρωξάνη, την οποία δεν θα ξαναπάρω γιατί είναι μεν μουνάρα αλλά και μεγάλο κομοδίνο, καθώς και πέντε - έξι ακόμα Ρουμανογυφτάκια, εκ των οποίων ένα - δύο καλά.
Kαλα ρε paiktoura !!!  τα ποδια της ηταν μονο απλυτα, η μηπως εκανε προχειρο ντουζακι απο την μεση και κατω, και προσεξες που σκουπηζε τα ποδια της ???

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Οπως βλεπεται ΚΥΡΙΟΙ, ολες οι πουτανες του ανατολικου μπλοκ, εχουν κανει την καβατζα τους, και τις επενδυσεις τους στην χωρα τους σε διαφορους τομεις και την κανουν σιγα-σιγα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Kαλα ρε paiktoura !!!  τα ποδια της ηταν μονο απλυτα, η μηπως εκανε προχειρο ντουζακι απο την μεση και κατω, και προσεξες που σκουπηζε τα ποδια της ???

Όχι ρε... Απλά η γύφτισσα περπατούσε ξυπόλητη & αναγκαστικά όταν πήγαν στο δωμάτιο έπρεπε να πλύνει τα πόδια της μήπως ο παίκτουρας ήθελε να παίξει με τα δαχτυλάκια της :humpleg: :humpleg: :humpleg: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Οπως βλεπεται ΚΥΡΙΟΙ, ολες οι πουτανες του ανατολικου μπλοκ, εχουν κανει την καβατζα τους, και τις επενδυσεις τους στην χωρα τους σε διαφορους τομεις και την κανουν σιγα-σιγα.

Καλά ναι, οι Ρωσίδες πλέον αποτελούν είδος προς εξαφάνιση... Μόνο από μουναρο - Ρουμάνες έχουμε πλέον περίσσεια αλλά αυτές είναι κομοδίνα...

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
εγώ δεν ασχολούμαι με πιατσες , προτιμω τις σπιτομενες γκομενες , αλλα μου σφυρίξανε πως στη βεικου μετά την γεφυρα προς νεα ιωνια παιζουν πιπινακια ..... απογευματακι και μετα.... πηγα 2 3 φορες αλλα δεν ειδα τιποτα... αληθευει?? αν ναι μηπως ειναι συγκεκριμενη καβατζα?? :tits2:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.254
Πόντοι
7.865
Μεγάλε απο λεφτά έχουν στην κυριολεξία μπουκώσει.Σκέψου ότι πολλές απο ένα σημείο και μετά δεν είχαν νταβατζή και δεν ήταν μπλεγμένες με κυκλώματα,αλλά είχαν έναν μαλάκα απο κοντά να φαίνεται σαν νταβάς (με το αζημίωτο φυσικά) για να φοβούνται οι πελάτες και να μην κάνουν καφρίλες.Οπότε υπολογίστε ότι σπάνια έβγαιναν για να διασκεδάσουν λόγω αρβάλας (λιγότερα έξοδα),όλη μέρα πούτσα και 20άρικο,30άρικο,50άρικο (ανάλογα τα κυβικά),βάλε και τα τυχερά απο τπτ καψούρηδες μουνόδουλους και πολλαπλασιάστε το επι 10 χρόνια και πλέον.Κύριοι μας έχουν ξεβρακώσει κανονικά και μας τον έχουν φορέσει οι πουτάνες,αφήνωντάς μας με τον π0υτσ0 στα χέρια.Και τα φράγκα μάγκες αφορολόγητα.
Μην ξεχνάμε επίσης το γεγονός ότι αν είχαν κάνει και τπτ χαρτιά με την βοήθεια μουνόδουλων κορόϊδων,που θα τους είχαν και καλά υπο την δούλεψή τους (και πάλι με το αζημίωτο,αφού θα τους καθόντουσαν 1 φορά τσάμπα και οι μπετόβλακες θα κόλλαγαν) θα παίρνανε και επιδόματα για παιδιά(αν είχαν),ανεργίας(αν και καλά τις απολύανε),πετρελαίου,ενοικίου και θα είχαν δωρεάν ασφάλιση.

Ηθικό δίδαγμα:Με το μουνί της βγάζει το ψωμί της και τρώει και η εγγονή της

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Το ηθικο διδαγμα εξαιρετικο πραγματικα ICE.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
εγώ δεν ασχολούμαι με πιατσες , προτιμω τις σπιτομενες γκομενες , αλλα μου σφυρίξανε πως στη βεικου μετά την γεφυρα προς νεα ιωνια παιζουν πιπινακια ..... απογευματακι και μετα.... πηγα 2 3 φορες αλλα δεν ειδα τιποτα... αληθευει?? αν ναι μηπως ειναι συγκεκριμενη καβατζα?? :tits2:
παίζει κάτι τέτοιο?

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301

ΑN ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΝΑΙ

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.254
Πόντοι
7.865
ΑN ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΝΑΙ
Παίδες εκεί κοντά μένω,αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ τπτ για πιάτσα στο Γαλάτσι!Το απόγευμα,άντε βαριά μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω για την εν λόγω πιάτσα,αν είναι υπαρκτή και όχι αποκύημα φαντασίας ή ακόμα και μπερδέματος.Άνθρωποι ήμεθα και ενίοτε σφάλλωμεν.Θα ψάξω και θα ρωτήσω κανέναν εκεί τριγύρω αν παίζει τπτ!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Παίδες εκεί κοντά μένω,αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ τπτ για πιάτσα στο Γαλάτσι!Το απόγευμα,άντε βαριά μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω για την εν λόγω πιάτσα,αν είναι υπαρκτή και όχι αποκύημα φαντασίας ή ακόμα και μπερδέματος.Άνθρωποι ήμεθα και ενίοτε σφάλλωμεν.Θα ψάξω και θα ρωτήσω κανέναν εκεί τριγύρω αν παίζει τπτ!
περιμενουμε φιλαρακι κανε τα δικα σου γιατι ακουστηκε κατι για πορνιδια

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αντε μηπως και υπαρξη νεα πιατσα και φυσικα νεα, ομορφα και καλα μωρα για ολα τα γουστα, οπως  :pipa2: :fuck1: :kissass: και οχι τιποτα  :jerking:κισμενες ξεπετες ελπιζω !!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Και ποιο φτηνες ελπιζω, για το καλο ολων μας, και υμων και των κοριτσιων !!!

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
Aν λεμε για την γεφυρα που στριβει το 608 εκει στην καποδιστριου που μπαινεις βεικου τουλαχιστον κατα της 9.30 το βραδυ δεν εχει τπτ γιατι γυρναω σχεδων καθε βραδυ απο την δουλεια και παω εκει για να παρω το λεωφορειο

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
οι πληρωφορίες λένε πως βγαινουν πιπινια ρωσο ρουμανακια τα φορτωνει στο αυτομομπιλ και τους τα δινεις με 20 ευρα..
αλλα μαλλον του γκουντ του μπι τρου  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom