nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.106
Εμφανιστηκε σημερα η ψηλη αδυνατη ξανθια στη Σολωνος στο Χημειο?
Kαλα ρε paiktoura !!! τα ποδια της ηταν μονο απλυτα, η μηπως εκανε προχειρο ντουζακι απο την μεση και κατω, και προσεξες που σκουπηζε τα ποδια της ???Μάγκες, σήμερα πήγα πάλι Γερανίου και Ζήνωνος, είδα τη Λαβίνια απ' έξω και ανεβήκαμε με συνοπτικές διαδικασίες. Η πρώτη της δουλειά με το που μπήκαμε στο δωμάτιο ήταν να πλύνει τα πόδια της Χαμουρεματάκι, δύο στάσεις, αυτή από πάνω κι εγώ από πάνω και τελείωμα με Απ' ότι μου είπε εδώ κι ένα μήνα άνοιξε μαγαζί στο Πιτέστι (Ρουμανία), με φαγητό, και θα κάτσει στη δουλειά λίγο καιρό ακόμα για να βγάλει τίποτα λεφτά επιπλέον. Τη ρώτησα αν έχει γκόμενο και μου είπε όχι λόγω της φύσης της δουλειάς της , και τη ρώτησα αν θέλει να περάσω κάποια μέρα στο σχόλασμα να την πάρω να πάμε βόλτα (κι αν μου έλεγε ναι, θα σκεφτόμουν τι θα κάνω ). Η απάντησή της ήταν ότι δεν γίνεται, κι έτσι θα εξακολουθήσω να τη μικρή Λαβίνια επί πληρωμής (20+10 το χοτέλ=30 στο σύνολο). Απ' όξω ήταν η Ρωξάνη, την οποία δεν θα ξαναπάρω γιατί είναι μεν μουνάρα αλλά και μεγάλο κομοδίνο, καθώς και πέντε - έξι ακόμα Ρουμανογυφτάκια, εκ των οποίων ένα - δύο καλά.
Kαλα ρε paiktoura !!! τα ποδια της ηταν μονο απλυτα, η μηπως εκανε προχειρο ντουζακι απο την μεση και κατω, και προσεξες που σκουπηζε τα ποδια της ???
Οπως βλεπεται ΚΥΡΙΟΙ, ολες οι πουτανες του ανατολικου μπλοκ, εχουν κανει την καβατζα τους, και τις επενδυσεις τους στην χωρα τους σε διαφορους τομεις και την κανουν σιγα-σιγα.
Μεγάλε απο λεφτά έχουν στην κυριολεξία μπουκώσει.Σκέψου ότι πολλές απο ένα σημείο και μετά δεν είχαν νταβατζή και δεν ήταν μπλεγμένες με κυκλώματα,αλλά είχαν έναν μαλάκα απο κοντά να φαίνεται σαν νταβάς (με το αζημίωτο φυσικά) για να φοβούνται οι πελάτες και να μην κάνουν καφρίλες.Οπότε υπολογίστε ότι σπάνια έβγαιναν για να διασκεδάσουν λόγω αρβάλας (λιγότερα έξοδα),όλη μέρα πούτσα και 20άρικο,30άρικο,50άρικο (ανάλογα τα κυβικά),βάλε και τα τυχερά απο τπτ καψούρηδες μουνόδουλους και πολλαπλασιάστε το επι 10 χρόνια και πλέον.Κύριοι μας έχουν ξεβρακώσει κανονικά και μας τον έχουν φορέσει οι πουτάνες,αφήνωντάς μας με τον π0υτσ0 στα χέρια.Και τα φράγκα μάγκες αφορολόγητα.Οπως βλεπεται ΚΥΡΙΟΙ, ολες οι πουτανες του ανατολικου μπλοκ, εχουν κανει την καβατζα τους, και τις επενδυσεις τους στην χωρα τους σε διαφορους τομεις και την κανουν σιγα-σιγα.
παίζει κάτι τέτοιο?εγώ δεν ασχολούμαι με πιατσες , προτιμω τις σπιτομενες γκομενες , αλλα μου σφυρίξανε πως στη βεικου μετά την γεφυρα προς νεα ιωνια παιζουν πιπινακια ..... απογευματακι και μετα.... πηγα 2 3 φορες αλλα δεν ειδα τιποτα... αληθευει?? αν ναι μηπως ειναι συγκεκριμενη καβατζα??
ελα ντε τι ειδους πιπινια εννοει ο φιλοςπαίζει κάτι τέτοιο?
εγώ δεν ασχολούμαι με πιατσες , προτιμω τις σπιτομενες γκομενες , αλλα μου σφυρίξανε πως στη βεικου μετά την γεφυρα προς νεα ιωνια παιζουν πιπινακια ..... απογευματακι και μετα.... πηγα 2 3 φορες αλλα δεν ειδα τιποτα... αληθευει?? αν ναι μηπως ειναι συγκεκριμενη καβατζα??
ΑN ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΝΑΙ
Ευχαριστώ φίλτατε συναγωνιστά!Το ηθικο διδαγμα εξαιρετικο πραγματικα ICE.
Παίδες εκεί κοντά μένω,αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ τπτ για πιάτσα στο Γαλάτσι!Το απόγευμα,άντε βαριά μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω για την εν λόγω πιάτσα,αν είναι υπαρκτή και όχι αποκύημα φαντασίας ή ακόμα και μπερδέματος.Άνθρωποι ήμεθα και ενίοτε σφάλλωμεν.Θα ψάξω και θα ρωτήσω κανέναν εκεί τριγύρω αν παίζει τπτ!ΑN ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΝΑΙ
περιμενουμε φιλαρακι κανε τα δικα σου γιατι ακουστηκε κατι για πορνιδιαΠαίδες εκεί κοντά μένω,αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ τπτ για πιάτσα στο Γαλάτσι!Το απόγευμα,άντε βαριά μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω για την εν λόγω πιάτσα,αν είναι υπαρκτή και όχι αποκύημα φαντασίας ή ακόμα και μπερδέματος.Άνθρωποι ήμεθα και ενίοτε σφάλλωμεν.Θα ψάξω και θα ρωτήσω κανέναν εκεί τριγύρω αν παίζει τπτ!
Αντε μηπως και υπαρξη νεα πιατσα και φυσικα νεα, ομορφα και καλα μωρα για ολα τα γουστα, οπως και οχι τιποτα κισμενες ξεπετες ελπιζω !!!Παίδες εκεί κοντά μένω,αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ τπτ για πιάτσα στο Γαλάτσι!Το απόγευμα,άντε βαριά μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω για την εν λόγω πιάτσα,αν είναι υπαρκτή και όχι αποκύημα φαντασίας ή ακόμα και μπερδέματος.Άνθρωποι ήμεθα και ενίοτε σφάλλωμεν.Θα ψάξω και θα ρωτήσω κανέναν εκεί τριγύρω αν παίζει τπτ!
Aν λεμε για την γεφυρα που στριβει το 608 εκει στην καποδιστριου που μπαινεις βεικου τουλαχιστον κατα της 9.30 το βραδυ δεν εχει τπτ γιατι γυρναω σχεδων καθε βραδυ απο την δουλεια και παω εκει για να παρω το λεωφορειοεγώ δεν ασχολούμαι με πιατσες , προτιμω τις σπιτομενες γκομενες , αλλα μου σφυρίξανε πως στη βεικου μετά την γεφυρα προς νεα ιωνια παιζουν πιπινακια ..... απογευματακι και μετα.... πηγα 2 3 φορες αλλα δεν ειδα τιποτα... αληθευει?? αν ναι μηπως ειναι συγκεκριμενη καβατζα??