Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μαλλον δεν υπαρχει τιποτα ρε παιδια, εχω ρωτησει και εγω 5 συναδελφους, που μενουν κοντα στην γεφυρα και που περνουν διαφορες ωρες, και δεν γνωριζουν τιποτα, για κοριτσια να κυκλοφορουν, η να ειναι αρακτες και να κανουν πιατσα.  Δυστηχως τιποτα στην γεφυρα γαλατσιου προς ν. ιωνια αλλα και αντιστροφως.  Λυπαμαι και παμε για αλλα !!!!!!!!!!!!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Οπως βλεπεται ΚΥΡΙΟΙ, ολες οι πουτανες του ανατολικου μπλοκ, εχουν κανει την καβατζα τους, και τις επενδυσεις τους στην χωρα τους σε διαφορους τομεις και την κανουν σιγα-σιγα.

Γιαυτο θα λενε στα παιδια τους "οτι εγω ΓΑΜΗΘΗΚΑ για να τα φτιαξω αυτα"   :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καθομουνα τις προαλλες σε μια καφετερια στην πλατεια βαθης και χαζευα το κολπο της ζωης

ωσπου ειδα ενα κινεζοειδες γυρω στο 1,70-1,75(τελειο υψος για γυναικα)με μακρια καστανα μαλλια ,φοραγε ενα τζακετ καφε μεχρι τη μεση ,και ενα μινι (σαν ζωνη ητανε) που καλυπτε το πολυ το ανω 1/4 το μηρου της , απο κατω ενα φιμε καλσον και 20ποντα γοβακια
μιλαμε καυλωσα τοσο που πηγε να μου χυθει ο νες στο παντελονι καιοχι μονο αυτος...
αν και ειχα "ριξει" πιο πριν στο μεταξουργειο ,ημουνα ετοιμος να ξανακαταθεσω αν μου εριχνε ενα βλεμμα , η τουλαχιστον με καποιο τροπο να μου δειξει οτι ειναι εκδιδομενη ,μη γινω ρεζιλι στη μικρη πιθανοτητα του να μην ειναι πουτανα...
ματαια ομως ,δεν ειχαμε καμια βλεμματικη επαφη , σαν κατι να περιμενε δεν ξερω και εφυγε μετα απο κανα 10λεπτο...γκινια

δεν ξερω τι εχω παθει τωρα τελευταια με τις κινεζες , μερικες ειναι σουπερ γκομενες  :cum:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.140
Πόντοι
7.865
Απο το πέρασμά μου εχθές απο τις εν Κέντρω Αθηνών πιάτσες είχαμε διπλή εμπειρία με μια κινέζα γιαγιά :woldman: στη Σωκράτους για να κάνουμε το καφριλίκι μας και να ελεήσουμε :priest: :priest: :priest: :priest:,η οποία παρά την ηλικία ήξερε να το δουλεύει το εργαλείο και με το ξενοδοχείο πήγε γύρω στα 25 γιούρα.Δεν μπορώ να πώ,εξυπηρετικότατη,αλλά ήταν σαν νας της μιλάω κινέζικα :2funny:,γιατί δεν καταλάβαινε.Αλλά μετά πετυχαίνω ένα κοντοπούτανο βουλγαράκι στην Λαυρίου,ονομαζόμενο Κλαούντια :pipa2: :2on1: :pipa1: :pipa3: :fuck2: :knockinb: :tits2: :boobies: :fuck1:,το οποίο ήταν και γαμώ.Η πουτάνα με ξετίναξε.Όσο μπόι της έλλειπε,τόση λύσσα είχε.30 γιούρα με το ξενοδοχείο.Μου είπε ότι είναι ένα μήνα και κάτι στο Ελλάντα.Μοιάζει με πιτσιρίκι,καθώς έχει πολύ γλυκιά φάτσα και είναι πολύ ευγενική,καθαρή και εξυπηρετική,με στενή βαλβίδα.Μου είπε ότι μετά τις 18:00 βγαίνει εκεί,μέχρι τις 23:00.Εντύπωση μου έκανε ότι εχθές στην Λαυρίου είχε αρκετά καλά κομμάτια για τα standards της γύρω περιοχής και μάλιστα σε οικονομικό πακέτο λιτότητος.Αλλά παρά την υψηλή προσφορά δεν υπήρχε ζήτηση,καθώς και στις 2 περιπτώσεις οι :uzi: ξενοδόχοι μόνο πίπα δεν μου πήραν απο τη χαρά τους και όχι όπως άλλες φορές που σε κοιτούσαν με ύφος πολλών καρδιναλίων :priest: :priest:.Αυτά! :toilet:

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
συναγωνιστή η Λαυρίου που ακριβώς είναι?.. :huh:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Μπαίνοντας στην Ομόνοια από Πανεπιστημίου, στο πρώτο κάνεις δεξιά. Είναι η Γ Σεπτεμβρίου. Στα 50 μέτρα είναι η πλατεία Λαυρίου.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Αλλά μετά πετυχαίνω ένα κοντοπούτανο βουλγαράκι στην Λαυρίου,ονομαζόμενο Κλαούντια

Συναγωνιστή,  είναι ένα αρκετά κοντό μελαχρινό με πολύ μακριά μαλλιά που έχει παρουσιαστικό δεκαπεντάχρονου;

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Kαλη εβδομαδα παρασκευη στο γνωστο περιπτρο κατω απο την Γ Σεμτεβριου Ελλινης  μικρουλα τρωμερει πιπα 40ευρο ολα μεσα μικρο στωματακι σκετι καυλα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μαλλον αρχισαν και εδω οι εκπτωσεις, αν και λιγο καθυστερημενα, αλλα ποτε δεν ειναι αργα !!!!!
Και οπως γραφει και ο συναγωνιστης, υπηρχε προσφορα, ενω δεν υπηρχε ζητηση και γι'αυτο οι τιμες εκατσαν και οι ξενοδοχοι εκαναν τουμπες.  Εαν εχουν την εντυπωση οτι γι'αυτες η κριση δεν θα τις αγγιξει, και εμεις θα τα σκαμε οπως παλια, τοτε πλανωνται πλανην οικτρα!!!!!!!!!!!!

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
630
Πόντοι
86
Αγαπητέ εφορα σε ποιο περίπτερο ακριβώς αναφέρεσε. Επί της γ σεπτεμβρίου είναι. Για δώσε τα φώτα σου λίγο

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587

Βάσει της αξιολόγηση σου προτείνεται ανεπιφύλακτα και θα τη τιμίσω επειδή μου την είχε πέσει ένα βράδυ εκεί στη γωνία απέναντι από το γνωστό περίπτερο και την έκανα κέφι. Δε τη πήρα τότε γιατί δεν υπήρχε κανένα σχόλιο για  τη πάρτι της

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Kαλη εβδομαδα παρασκευη στο γνωστο περιπτρο κατω απο την Γ Σεμτεβριου Ελλινης  μικρουλα τρωμερει πιπα 40ευρο ολα μεσα μικρο στωματακι σκετι καυλα
τι ωρα μαν;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Βάσει της αξιολόγηση σου προτείνεται ανεπιφύλακτα και θα τη τιμίσω επειδή μου την είχε πέσει ένα βράδυ εκεί στη γωνία απέναντι από το γνωστό περίπτερο και την έκανα κέφι. Δε τη πήρα τότε γιατί δεν υπήρχε κανένα σχόλιο για  τη πάρτι της

Larson στη φωτογραφία του avatar σου είναι ο κύριος Χάυντ απ' την παλιά ταινία "Δρ Τζέκιλ & κύριος Χάυντ";

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Larson στη φωτογραφία του avatar σου είναι ο κύριος Χάυντ απ' την παλιά ταινία "Δρ Τζέκιλ & κύριος Χάυντ";

Ναι, το πήρες πρέφα αφού όλοι μας είμαστε ψιλοδιχασμένες προσωπικότητες (με την καλή έννοια βέβαια)

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Kαλημερα το περιπτερο εινε το γνωστο κατο απο το μεγαλο PARKIN απο την Γ. Σεμτεβριου

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.140
Πόντοι
7.865
Βάσει της αξιολόγηση σου προτείνεται ανεπιφύλακτα και θα τη τιμίσω επειδή μου την είχε πέσει ένα βράδυ εκεί στη γωνία απέναντι από το γνωστό περίπτερο και την έκανα κέφι. Δε τη πήρα τότε γιατί δεν υπήρχε κανένα σχόλιο για  τη πάρτι της
Εγώ την συστήνω,βάσει των προσφερόμενων σε εμένα υπηρεσιών.Μπορεί απλά να έτυχε και να τα πήγε καλά η νεανίδα.Αλλά μάλλον το έχει.Δοκίμασε και πες μας και εσύ εντυπώσεις.Κατά τις 19:00 με 19:30 πήγαινε και θα την πετύχεις.Και καλό βόλι τσολιά μου! :uzi:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.140
Πόντοι
7.865
Και μιας και είπα για τσολιά,εχθές που ημουν κέντρο κατα τις 21:00 πήγα μια βόλτα απο την Λαυρίου και πέριξ και στη Σωκράτους,απέναντι απο το Χριστίνα γινόταν τσαμπουκάς με ένα τραβέλι (το οποίο τρανσφόρμερ έχω ξαναδεί εκεί) με κάτι Πακιστανά.Σκάσανε και κάτι  :zombie: για συμπαράσταση,αλλά τα Πακιστανά βαρέθηκαν να δίνουν ξύλο.Σε κάποια φάση πήραν πρέφα οι μπάτσοι τι παίχτηκε και μαζέψανε το τραβέλι και 2 πακιστανούς.Και πάλι προσοχή,γιατί θα μας πάρουν τίποτα σκάγια καμία μέρα!!! :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom