Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κατι πηρε το ματι που στο Κορωπι.
Θα ερευνησω και θα ενημερωσω!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Εγώ την συστήνω,βάσει των προσφερόμενων σε εμένα υπηρεσιών.Μπορεί απλά να έτυχε και να τα πήγε καλά η νεανίδα.Αλλά μάλλον το έχει.Δοκίμασε και πες μας και εσύ εντυπώσεις.Κατά τις 19:00 με 19:30 πήγαινε και θα την πετύχεις.Και καλό βόλι τσολιά μου! :uzi:

Θα κατηφορίσω και θα τιμίσω τη κορασίδα. Ανάλογη κριτική θα ακολουθήσει. Tnx συναγωνιστή για την ενημέρωση

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
Θα κατηφορίσω και θα τιμίσω τη κορασίδα. Ανάλογη κριτική θα ακολουθήσει. Tnx συναγωνιστή για την ενημέρωση
Σύντροφε για αυτό βρισκόμαστε όλοι εδώ,για να αποφεύγει ο ένας τα σκατά που πατάει ο άλλος.Ξέχασαν να πώ ότι εχθές πήρα μια βρωμιάρα,σκατόχοντρη,πατσαβούρα Ελεϊνίδα με το όνομα Ελένη,παχουλή με μαλλί κατσαρό μέχρι τους ώμους και έφαγα τρελή φρίκη.Χέστε τα μάγκες.Γαμώ τη Σαβουρογαμία μου μέσα.Δεν ξαναγαμούσα το Βουλγαράκι???Αυτή είναι έξω απο το Σαντουϊτσάδικο στη Βερανζέρου.Μακριά.Ζητάει και 40,αλλά με παζάρι πήγε 20!Ούστ!!!Μου έδωσε και τηλέφωνο για να μου κάνει μασαζάκι! :badair: :badair: :badair: :shit: :shit: :shit:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Πριν καμιά βδομάδα έστριβα στο στενάκι που βγαίνει στο θέατρο, στην Αγ. Κωνσταντίνου και βγαίνει από τη γωνία τρέχοντας μια πιτσιρίκα, από το σκατοστενό που έχει κάτι χαμάμ  :boff:, και ευτυχώς πήγαινα πάρα πολύ σιγά, παραλίγο να πέσει πάνω μου. Προχωρώ λίγο και έτρεχε από το στενό ένας περίεργος που την κυνηγούσε. Πρέπει να την έκανε τελικά το γκομενάκι.

Έχω ψηθεί για Λάυρίου, για το μικρό που λέει ο iceman αλλά σκέφτομαι μη με πάρει και κάνα γνωστό μάτι  :S. Μάλλον για Κυριακή με βλέπω που έχει μόνο ξένους  :boobies: :boobies: :boobies:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Μάλλον για Κυριακή με βλέπω που έχει μόνο ξένους   

ενω αδερφε τις αλλες μερες οι ελληνες κανουν παρτυ....βεβαια αυτη η συζητηση ειναι για αλλο thread  ....sorry αλλα ετσι οπως εχουμε καταντησει ξενοι στην ιδια μας την χωρα.......

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρε παιδια, απο το Μοναστηρακι μεχρι τον Αγιο Παντελαιημωνα, και απο Λ. Αλεξανδρας και Πατησιων μεχρι και Ι. οδο και Κωνσταντινουπολεως, απο το πρωι μεχρι και αργα το βραδυ, οι περισσοτεροι ανθρωποι που κυκλοφορουν ειναι αλλοδαποι. 
Πως να μην νιωθουμε ξενοι στην ιδια μας την χωρα ?????????? :headbang: :headbang: :headbang:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Δεν ξερω τι λεει ο δημαρχος και η πολισμανια αλλα αυτη την περιοδο η περιοχη γυρω απο την Πλατεια Λαυριου ειναι τιγκα στο πουταναριο!
Το πρωι μετα τις 10 εχει καμια 10αρια χοντρο-πρεζο-τσιγγανο-πατσαβουρες που γυροφερνουν την Πλατεια Λαυριου και ενιοτε πανε για κανα καφε στο απεναντι πεζοδρομιο και στο Απολλωνιο, κοζαροντας κανα μπαρμπα που εχει στην τσεπη τον μιστερ Βιαγκρα!
Πανω στην πανω στην πλατεια ξεχωριζει μονο ενα ψηλο μελαχρινο με ασπρη επιδρμιδα που τεινει στο νταρντανοειδες. Στο περιπτερο κοντα στο φαναρι της Χαλκοκονδυλη μαζευονται καμια 10αρια μαυρες καζαμπουμπου.
Στο πεζοδρομιο απο την χαλκοκονδυλη μεχρι την Καποδιστριου βολταρουν 2 μελαχρινες, η μια πολυ αδυνατη.
Στην γωνια της καποδιστριου ειναι η ξανθια η Γκαμπριελα, η κοντη μελαχρινη η Ματζικα Ντε Σπελ οπως ειπε καποιος φιλος ευστοχα, μια ψηλη ξανθια που αραζει στο περιπτερο, μια αλλη ξανθια που εχει ωραιο κορμι και φοραει κατι μινια αλλα εχει μουτρα σαν του Λοβερδου και επεστρεψε σημερα μετα απο καιρο η φιλη της Γκαμπριελας η πολυ αδυνατη.
Στο σημειο που τελειωνει η Αριστοτελους (συγκεκριμενα αυτο το κομματι λεγεται Καματερου) και ξεκιναει η Σωκρατους, δηλαδη στο φαναρι στην γωνια της Χαλκοκονδυλη μαζευει πλεον πολυ πουταναριο. Ολες βεβαια ειναι γυφτο-πρεζο-μπαζολες. Το μονο που νομιζω οτι ειναι αξιογαμητο(κατ εμε) ειναι ενα ξανθο σαχλοκουδουνο που φοραγε σημερα κατι μπλε μινια και ειναι πολυ αδυνατη και δεν εχει μπει για τα καλα στην πρεζα αλλα την κραταει ακομα η πρεζα της πουτσας.
Αυταααααααα

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Εγω λογο δουλειας περναω καθε μερα απο εκει και συμφονώ με τον φίλο νιομίζω πωσ σήμερα μπορει να κανουν πιατσα πάνω απο 200 κοπέλες.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Μάγκες, σας βρήκα τσιγγανάκι  :rockon:. Μόλις γύρισα από Λαυρίου. Πίσω από τα λεωφορεία και στη γωνία είχε 6-7, τα 1-2 καλά ήτανε, πρέπει να ήτανε και η Κλαούντια που λέει ο συναγωνιστής. Πώς μου είχε κολλήσει ότι έπαιρνε 30, τη ρώτησα και μου είπε 40 και σκέφτηκα ότι δεν θ είναι αυτή και αποχώρησα  :S Στο χοτέλ Δωδώνη, στη Βάθης, είχε κάτι τελειωμένες και πήγα γωνία Αριστοτέλους και Χαλκοκονδύλη, παρά τον κίνδυνο να με πάρει κάνα μάτι. Χαμός γίνεται εκεί, τουλάχιστον 10 γκόμενες στα πέριξ, σαβο΄ρες στην πλειοψηφία τους. Τελικά πήρα ένα τσιγγανάκι αλλά πολύ σιγγανάκι, καραγυφταριό, Μίμα τη λένε, από Βουλγαρία, κατά δήλωσή της 18 χρόνων. 50 ευρώ μου είπε για μισή ώρα όλα μέσα. Ωραίο προσωπάκι και ωραίο σώμα, λεπτό με βυζάρες, αλλά πολύ κατσίκι.Γενικά καλή ήτανε, με την ησυχία της, επέμενε εκείνη και για τρίτη στάση πριν ολοκληρώσω με  :jerking: αλλά το "όλα μέσα" στα 50 ήτανε μούφα. Καλά, ακάποτο ούτε και ζήτησα αλλά για κώλο θέλει λέει άλλα 20  :idiot: Ήτανε και πρόθυμη για γλωσσόφιλα αλλά τα απέφυγα εκτός από κάνα δυο φευγαλέα  :zzzzz:. Τέλος πάντων, τα έγραψα γρήγορα γιατί περιμένω κόσμ.

ΥΓ Για το δρόμο νομίζω δεν αξίζει τίποτα πάνω από 30 εβραίους.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
 πρέπει να ήτανε και η Κλαούντια που λέει ο συναγωνιστής.

Συναγωνιστή έψαχνα από τις 7:00 έως της 9:00 το βράδυ για τη Κλαούντια τη Βουλγάρα (πολύ μακριά μαύρα μαλλιά και κοντή) αλλά δε τη πέτυχα και τελικά κατέληξα στη Φυλής για να τα ρίξω εκεί. Μόνο μπαζόλες είχε εχθές στη συμβολή Χαλκοκονδύλη Σωκράτους Καματερού. Ένα δυνατό κομμάτι κοκκινομάλικο και όμορφο περιφερόταν στην Γ΄ Σεπτεμβρίου στις στάσεις των λεωφορίων μαζί με κάτι άλλες πατσαβούρες. Πάντως χάλια η κατάσταση στη περιοχή, ούτε τσάμπα δεν είναι να μαμάς εκεί

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Συναγωνιστή έψαχνα από τις 7:00 έως της 9:00 το βράδυ για τη Κλαούντια τη Βουλγάρα (πολύ μακριά μαύρα μαλλιά και κοντή) αλλά δε τη πέτυχα και τελικά κατέληξα στη Φυλής για να τα ρίξω εκεί. Μόνο μπαζόλες είχε εχθές στη συμβολή Χαλκοκονδύλη Σωκράτους Καματερού. Ένα [size=12pt]δυνατό κομμάτι κοκκινομάλικο[/size] και όμορφο περιφερόταν στην Γ΄ Σεπτεμβρίου στις στάσεις των λεωφορίων μαζί με κάτι άλλες πατσαβούρες. Πάντως χάλια η κατάσταση στη περιοχή, ούτε τσάμπα δεν είναι να μαμάς εκεί

Το μαλλί ηταν ανοιχτό κόκκινο και μοιάζει σα περούκα? Αδύνατη σχετικά ψήλη πάνω σε ψιλοτάκουνα??

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Το μαλλί ηταν ανοιχτό κόκκινο και μοιάζει σα περούκα? Αδύνατη σχετικά ψήλη πάνω σε ψιλοτάκουνα??

Όχι ψηλή, περίπου στο 1,70  ίσως λίγο πιο κοντή, νομίζω ότι φόραγε αθλητικά παπούτσια και ήταν αδύνατη. Τώρα μέσα στη νύχτα δε πρόσεξα αν ήταν ανοιχτό κόκκινο το μαλλί, πάντως για περουκόνι παίζει επειδή ήταν λίγο περίεργα τα μαλλια. Μάλλον θα ήταν αυτή που εννοείς και πιστεύω ότι ήταν αρκετά όμορφη. Όλες οι άλλες εκεί στις στάσεις στη Γ΄Σεπτεμβρίου ήταν πολύ σκούρες με μαύρα μαλλιά άσχημες και πολύ χοντροκώλες. Αν την έχεις πάρει για ρίξε κριτική γιατί είναι ενδιαφέρον κομμάτι

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν μπορει καποιοσ να μου δωσει το τηλεφ σε πμ τησ γκαμπριελασ τησ φιλησ τησ ναντιν τησ πολυ αδυνατησ γιατι
δυσκολευομαι να ψωνισω εκει ειμαι παντρ και φοβαμαι μη με παρει κανενα ματι!!ευχαριστω παρα πολυ :sunglasses:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Όχι ψηλή, περίπου στο 1,70  ίσως λίγο πιο κοντή, νομίζω ότι φόραγε αθλητικά παπούτσια και ήταν αδύνατη. Τώρα μέσα στη νύχτα δε πρόσεξα αν ήταν ανοιχτό κόκκινο το μαλλί, πάντως για περουκόνι παίζει επειδή ήταν λίγο περίεργα τα μαλλια. Μάλλον θα ήταν αυτή που εννοείς και πιστεύω ότι ήταν αρκετά όμορφη. Όλες οι άλλες εκεί στις στάσεις στη Γ΄Σεπτεμβρίου ήταν πολύ σκούρες με μαύρα μαλλιά άσχημες και πολύ χοντροκώλες. Αν την έχεις πάρει για ρίξε κριτική γιατί είναι ενδιαφέρον κομμάτι
Αν εννούμε αύτη που εννοώ εγώ, τότε μάλλον μιλάμε για ζάκι  :headbang:

αν μπορει καποιοσ να μου δωσει το τηλεφ σε πμ τησ γκαμπριελασ τησ φιλησ τησ ναντιν τησ πολυ αδυνατησ γιατι
δυσκολευομαι να ψωνισω εκει ειμαι παντρ και φοβαμαι μη με παρει κανενα ματι!!ευχαριστω παρα πολυ :sunglasses:

Tύπε, βάλε μια περούκα και βουρ. Απόκριες έχουμε  ;)

υ.γ. δεν το έχω το τηλ που ψάχνεις.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Και μια πληροφορια για πιάτσες που θα ενθουσιάσει τους φανατικούς του είδους:

Απέναντι από το Χριστιάννα εθεάθει να ψωνίζεται γυναίκα νάνος  :-  :S  :headbang:

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Είμαι προχθές σε γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο Φάληρο και περιμένω την Trinitty από την Πόπη.
Στο διπλανό δωμάτιο η γκόμενα τα έχει δώσει όλα και έχω στήσει αυτί.Ξαφνικά ακούω χτύπημα στην πόρτα και πηγαίνω να ανοίξω (είμαι με την πετσέτα στην μέση)
Δυστυχώς ήταν η γκόμενα που πήγαινε ο έταιρος διπλανός μου και επειδή οι πόρτες ήταν δίπλα ,δίπλα  μπερδεύτηκα.Η γκόμενα μία καστανή γύρω στο 1,75 με ώραίο σώμα μου χαμογέλασε και μπήκε δίπλα.
Σε 20' χτυπάει η πόρτα μου και σκέφτομαι επιτέλους ήρθε ,ανοίγω και βλέπω μπροστά μου την ίδια γκόμενα πο μπήκε πριν δίπλα.
Μένω να την κοιτάω σαν μ.. και ρωτάω τί θέλει.
Μου λέει
- ήρθα μωρό μου σε άπταιστα Ελληνικά.
- μα δεν περιμένω εσένα, της απαντώ
- που το ξέρεις, μου ξαναλέει
Της λέω κοίτα ξέρω ποιά περιμένω και το γραφείο είναι γνωστό μου.
Ελα μωρό μου, μου λέει, κράτησε και εμένα και απλώνει χέρι κάτω από την πετσέτα .
Σε παρακαλώ λέω, ο μ... πρέπει να φύγεις αλλά δώσε μου το τηλ.του γραφείου σου να σε πάρω κάποια άλλη φορά
Τί μου απαντάει:
- δώσε μου το δικό σου να σου κάνω αναπάντητη.
Με λένε Κατερίνα και δουλέυω μόνη μου πάρε με όποτε θέλεις.
Πράγματι με καλεί και καταχωρώ το κινητό της στο δικό μου.
Τώρα με έχει φάει η περιέργεια τί στο διάολο έγινε και ήρθε έτσι χύμα η γκόμενα στο δωμάτιο.
Κι αν ήμουν ήδη με άλλη οταν ερχόταν;
Μήπως την ξέρει κανεί σας ρε παιδιά; (πρέπει να είναι Αλβανίδα αλλά μιλάει άπταιστα Ελληνικά),έχει ωραίο κορμί με μικρό στήθος.

Αγαπητε Φιλε
ειμαι νεος στην Πιατσα.
Σε παρακαλω πες μου, ποιο ειναι το ξενοδοχειο στο Φαληρο?
Ειμαι κατοικος Φαληρου, και δεν ξερω τιποτα εδω.
Σε ευχαριστω παρα πολυ!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Αν εννούμε αύτη που εννοώ εγώ, τότε μάλλον μιλάμε για ζάκι

Aν είναι αυτή και είναι ζάκι τότε απορρίπτεται. Άσε που οι περισσότερες εκεί είναι ζάκια.  Και εχθές πέρασα από εκεί όμως ήταν άφαντη.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εφυγε η ντιντι και ξ-επεσε η περιοχη τετοια κολαρα με τιποτα πλεον κει γυρω

Stories

Νέο!

Stories