Απο τις καλυτερες κολαρες !!!!!εφυγε η ντιντι και ξ-επεσε η περιοχη τετοια κολαρα με τιποτα πλεον κει γυρω
Καλα που στην ευχη εξαφανιστηκε, και δεν γνωριζει κανεις τιποτα ?????
Απο τις καλυτερες κολαρες !!!!!εφυγε η ντιντι και ξ-επεσε η περιοχη τετοια κολαρα με τιποτα πλεον κει γυρω
αν και εχω καιρο να περιδιαβω τις πιατσες να πληροφορησω τους συναγωνιστες πως η ντιντι συνηθως δουλευει κανα μηνα μετα καθετε κτλ.και δοκιμαστε να πατε απο νωρις 12 παρα με 12 βραδυ παντα βγαινει απο νωρις...τωρα παλι μπορει να αναβαθμηστηκε σε κανα call girl το τεμαχιο καθως ειχε τα προσοντα αλλα δεν ξερω κατι.αν ξερει καποιοσ λεει!αυτα απο εμενα αν και εχω πανω απο 4μηνο να κατεβω ελπιζω να βοηθησα!Απο τις καλυτερες κολαρες !!!!!
Καλα που στην ευχη εξαφανιστηκε, και δεν γνωριζει κανεις τιποτα ?????
nai ontws itan simera mexri tis 3simisi pou perasa poly kalo fianetai kai se oraio simeio..kammia fora paei mexri ti stasiΣτη Ποσειδώνος στο βενζινάδικο της ΒΡ πριν το Ελληνικό μετά την Αλίμου... ξανθό το έχω μπανίσει 3 ημέρες..., σήμερα σταμάτησα 70Ε + 20 σε ξενοδοχείο της είπα ευγενικά όχι και έφυγα...
Φεύγοντας της την έπεσαν στρουμφάκια...
Μετα το Ελληνικο, και πριν την Αλιμου, εχει B.P και ανοιγει ο δρομος, ετσι δεν ειναι ??????????????????Στη Ποσειδώνος στο βενζινάδικο της ΒΡ πριν το Ελληνικό μετά την Αλίμου... ξανθό το έχω μπανίσει 3 ημέρες..., σήμερα σταμάτησα 70Ε + 20 σε ξενοδοχείο της είπα ευγενικά όχι και έφυγα...
Φεύγοντας της την έπεσαν στρουμφάκια...
για κανε μια περιγραφη της ντιντι....εφυγε η ντιντι και ξ-επεσε η περιοχη τετοια κολαρα με τιποτα πλεον κει γυρω
ΣΩΣΤΟΣΔε θέλω να πηγαίνω με ζάκια γιατί ξέρω πως αν δεν ήταν ζάκια δεν θα έκαναν και πεζοδρόμιο. Το γκομενάκι όμως ήτανε τόσο σούπερ που βρήκα μια ψευτοδικαιολογία για τη συνείδησή μου , ότι και οι άλλες αν δεν είχαν τα δικά τους προβλήματα ούτε κι εκείνες θα βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.
Σήμερά πώς το έπαθα και ξύπνησα κατά τις 12. Στην αρχή και μετά, καθώς οι κατουρόκαυλες ήταν ιδιαίτερα επίμονες ακόμα και μετά το χέσιμο, θυμήθηκα ότι σήμερα είναι Κυριακή, που σημαίνει ότι στις πουτανόπιατσες στα πέριξ της Λαυρίου θα ήταν σημανικά μειωμένος ο κίνδυνος να με δει κάνας γνωστός . Έφτασα στην περιοχή κατά τις 4. Μιλάμε οι μετανάστες, ιδιαίτερα οι προερχόμενοι από χώρες της ασίας, περνάνε τους δρόμους σα να μην υπάρχουν φανάρια, με μεγάλο κίνδυνο να πατήσεις κανέναν αν έχεις το νου σου στο τι παίζεται στο πεζοδρόμιο. Τέλος πάντων. Στη γωνία Αριστοτέλους και Χαλκοκονδύλη είχε καμιά 15αριά γκόμενες, γαμήσιμες οι 4-5, τσιγγανάκια στην πλειοψηφία τους, αλλά πολύ τσιγγανάκια, όχι σαν τις Ρουμάνες που ξέρουμε, καραγυφταριό με τα όλα τους. Παρεπιμπτόντως, εντόπισα και δυο τρεις που πρέπει να είναι ανήλικες, ίσως κάποιοι να πρέπει να το κοιτάξουν αυτό (το αναφέρω με αφορμή και τη συζήτηση στο θρεντ με τίτλο Φρίκη). Εκεί που ήμουν έτοιμος να πάω σε κάνα μπουρδέλο τη βλέπω. Μελαχρινή, λεπτή, πιτσιρίκα, λέω δεν είναι δυνατόν, παρκάρω και τη ρωτάω πόσο είναι, 30 εγώ και 10 το χοτέλ μου λέει σε άπταιστα ελληνικά και λέω ωχ, ζάκι πρέπει να είναι :-. Δε θέλω να πηγαίνω με ζάκια γιατί ξέρω πως αν δεν ήταν ζάκια δεν θα έκαναν και πεζοδρόμιο. Το γκομενάκι όμως ήτανε τόσο σούπερ που βρήκα μια ψευτοδικαιολογία για τη συνείδησή μου , ότι και οι άλλες αν δεν είχαν τα δικά τους προβλήματα ούτε κι εκείνες θα βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Ενώ τα σκεφτόμουν αυτά έσκασε μύτη ένας γέρος , γύρω στα 75, πορνοκόπος κανονικός, που έδειχνε να τη λιγουρεύεται, και αυτή ήταν η χαρισική βολή. Όνομα Αναστασία από Λάρισα, έκανε και ντουζάκι πριν, δεν είχε τα κοινά χαρακτηριστικά του ζάκι (σημάδια κ.λπ.) παρά μόνο μια ψιλομαγκιά στη φωνή. Όπως προείπα ωραίο σώμα, μικρό στήθος μυτερό, κωλάκι καλό. Στα του αγώνα, πίπα μέτρια και οταν της είπα για πισωκολλητό μου λέει ναι αλλά μόνο στα όρθια. Κάπου εκεί, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έπεσε :S και της είπα να βγάλω το προφυλακτικό, να ξαπλώσω και να μου όπως κι έγινε.
Ήταν η δεύτερη φορά που πήγα κολλητά στην εν λόγω πιάτσα και θα κάνω καιρό να ξαναπατήσω. Θα επιστρέψω και πάλι στη γωνία Ζήνωνος και Γερανίου
Kαλημερα συναγωνιστες παρασκευη μεσημερι 14¨30 περιπου εμφανιστικε στο γνωστο περιπτερο
Κατω απο την γ.σεμτεβριου μια παλια ρουμανα για τρομερα ακοποτα και πολυ ρουφαλεξ τσιμπουκι 40ευρα και Τρομερο χηρισμο γλωσας
Kαλημερα συναγωνιστες παρασκευη μεσημερι 14¨30 περιπου εμφανιστικε στο γνωστο περιπτερο
Κατω απο την γ.σεμτεβριου μια παλια ρουμανα για τρομερα ακοποτα και πολυ ρουφαλεξ τσιμπουκι 40ευρα και Τρομερο χηρισμο γλωσας