Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
160
Πόντοι
1
Η αλβανιδοκολαρα ελειπε και σημερα την εχει δει κνρις τωρα τελευταια??

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
81
Εγώ το έχω γυρίσει πάλι στο online στις εφαρμογές. Μιλάς λίγο, κερνάς 1-2 φορές και γκολλλλ :P

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.398
Πόντοι
2.546
Εγώ το έχω γυρίσει πάλι στο online στις εφαρμογές. Μιλάς λίγο, κερνάς 1-2 φορές και γκολλλλ :P
Εχω λιωσει στο mamba με ρωσιδες αυτο το καιρο κ τις περιμενω να αφιχθουν επειδη μιλω τη γλωσσα

toprofilmou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν έχω καταλάβει, το τρίγωνο που λέτε όλοι στην παραλιακή μεταξύ ποιών οδών είναι; Πώς σκατά το βρίσκω;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.218
Πόντοι
3.656
Ρε παιδιά συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν έχω καταλάβει, το τρίγωνο που λέτε όλοι στην παραλιακή μεταξύ ποιών οδών είναι; Πώς σκατά το βρίσκω;
Δεν βρίσκεται στην Παραλιακή, αλλά στην Ομόνοια. Το τρίγωνο περικλείεται από τις εξής οδούς. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, τουλάχιστον παλιότερα, κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Συνεχίζεις και στρίβεις αριστερά, στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Στην αριστερή μεριά της, πριν τη διασταύρωση με τη Χαλκοκονδύλη έχει ένα προπατζίδικο, συνήθως κάποιες κάθονται εκεί. Στρίβεις δεξιά Χαλκοκονδύλη, πηγαίνεις προς το ξενοδοχείο Ορφέας κι ελέγχεις αν κάποια σε ενδιαφέρει, συνήθως εκεί πιατσάρουν κάποιες νεαρές αλλοδαπές. Γυρνάς πίσω και συνεχίζεις ανεβαίνοντας τη Σωκράτους, σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Το ξενοδοχείο Christiana έχει 5€, αν διαλέξεις κάποια από εκεί γύρω, αλλά είναι βρώμικο και δεν έχει πετσέτες. Στο φανάρι με τη Σατωβριάνδου συνήθως υπάρχει κάποια στην αριστερή μεριά. Στρίβεις δεξιά στη Σατωβριάνδου, πριν το Ξενοδοχείο Easy Acces πάντα υπάρχουν κάποιες. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρες. Απόφυγε ακάποτες πίπες, φόρα καλά το προφυλακτικό, μην χρησιμοποιήσεις βαζελίνη ή Baby Oil για λιπαντικό κάνει χημική αντίδραση και το διαλύει. Η ΚΥ είναι η καλύτερη γι αυτή τη δουλειά. Το διπλό προφυλακτικό σπάει, γιατί τρίβεται λάστιχο με λάστιχο. Έχω μαζί μου πάντα Betadin και το αφήνω να δράσει οπωσδήποτε 30 δευτερόλεπτα πριν το ξεπλύνω. Εννοείται ότι δεν φοράς κάποια φανταχτερή χρυσή αλυσίδα ή ρολόι και δεν δείχνεις κάποιο ακριβό κινητό, δεν έχεις μαζί σου κάρτες και δεν έχεις παραπάνω από 10€ από όσα έχεις υπολογίσει να ξοδέψεις. Βρες κάποια που να σου γουστάρει, την πλησιάζεις ΑΡΓΑ χαμογελώντας, μην τρομάξει. Την ρωτάς τι κάνεις; σου απαντάει καλά, κι εσύ ρωτάς, όχι εννοώ τι κάνεις στο κρεββάτι, και κάνε της καθαρή εξήγηση. Σε θέλω για 1/2 ώρα (ή για όση ώρα νομίζεις ότι σε ικανοποιεί). Εξήγησέ της ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, μην σου πει τα κάνω όλα μωρό μου και το χάψεις. Όποτε μου απαντήσουν τα κάνω όλα, τους απαντάω πες μου ακριβώς τι κάνεις, όσες ντρέπονται να μου που τι κάνουν, συνήθως δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Ξεκαθάρισέ της πως θα κάνει οπωσδήποτε μπάνιο, παραμύθιασέ την πως χώρισες πρόσφατα και αν περάσεις καλά μαζί της θα την παίρνεις συνέχεια, κι ότι έχεις φίλους που θα την συστήσεις, της δίνεις κίνητρο να δώσει καλή παράσταση. Αφήνεις το πορτοφόλι σου κι οτιδήποτε άλλο ΠΑΝΤΑ πολύ μακρύτερα από όσο φτάνει το χέρι της, και το παίρνεις μαζί σου στο μπάνιο. Ελπίζω να βοήθησα

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
81
Μου έτυχε βέβαια πάλι μια τραγική τύπισσα (θα το γράψω και σε ιστορία μου), 44χρονη, ωραία, περιποιημένη κλπ, πηγαίνουμε σε κιριλέ καφετέρια, κερνάω ένα ποτό (Κλαιν), φασωνόμαστε στο αμάξι στο παρκινγκ μετά (με καύλωνε πολύ είναι η αλήθεια) αλλά το πρόβλημα που ήταν : άνεργη, χωρίς αμάξι, σε σπίτι των δικών της (άρα έψαχνε σπίτι) και φυσικά ως άνεργη ήθελε και το είπε κιόλας ότι θα έπρεπε να τη καλύπτω εγώ οικονομικά!! Οκ λέω, άρα εσύ θες έναν μαλάκα να σε φιλοξενήσει, να σε πηγαινοφέρνει, να στα πληρώνει όλα και να σου βρει δουλειά (και αυτό μου το είπε,ναι)! Την επομένη μου έπρηξε και λίγο τα παπάρια γιατί Κυριακάτικο μεσημέρι εξαφανίστηκα 3 ώρες (δεν την έπεισα ότι είδα νέτφλιξ και κοιμήθηκα), οπότε καταλαβαίνετε την κατάληξη, πήρε πούλο από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom