Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
160
Πόντοι
1
Την είδα σήμερα, πλησίασα της μίλαγα δεν απανταγε τίποτα, δεν ξέρω τι πάει εκεί τότε, πήρα μια άλλη που ήταν παραδίπλα Έλλη ονομάστηκε, αδύνατη ωραία 30 ζήτησε , μου πρότεινε και να πάμε σε κάποιο αμάξι δεν τόλμησα και δεν βολεύει. Μέσα στο ξενοδοχείο άρχισε να λέει δώσε αλλά 20 και θα κάνουμε μισή ώρα και κολο κτλ, δεν δέχτηκα. Πίπα μέτρια , την πήρα στα τέσσερα η καποτα μετα είχε αίματα. Δεν πλύθηκε ούτε πριν ούτε μετα
Σε ποια οδο ειναι αυτη στη φωτογραφια...
Μηπως καποδιστριου?

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
160
Πόντοι
1
Α οκ μελαχρινη ειναι στο δερμα μια βουλγαρογυφτισα ντυνεται ετσι που πιανει απο το μεσημερι και μετα εσυ τι ωρα την ειδες ν λεμε την ιδια...

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.398
Πόντοι
2.546
Καλημέρα μύστες..
Πέρασα από Easy Access, ψάχνω μια Σύρια 45άρα..
Είχε 2 Μπαγκλαντές μωρά και μια Κινέζα..Στη γωνία και κανα-δυο πρεζόνια..
ΓΝΩΡΊΖΕΙ κανείς κάτι για τη Σύρια;
Πηγαίνω Πορτοκάλι για καφέ..
Δεν την εχω ξαναδει μετα τη γνωριμια μας.Τη φορα που την γνωρισα ηταν βροχερα κ σ'ολες τις καλες μερες δε τη ξαναειδα,τη βρηκες?

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.398
Πόντοι
2.546
Την είδα σήμερα, πλησίασα της μίλαγα δεν απανταγε τίποτα, δεν ξέρω τι πάει εκεί τότε, πήρα μια άλλη που ήταν παραδίπλα Έλλη ονομάστηκε, αδύνατη ωραία 30 ζήτησε , μου πρότεινε και να πάμε σε κάποιο αμάξι δεν τόλμησα και δεν βολεύει. Μέσα στο ξενοδοχείο άρχισε να λέει δώσε αλλά 20 και θα κάνουμε μισή ώρα και κολο κτλ, δεν δέχτηκα. Πίπα μέτρια , την πήρα στα τέσσερα η καποτα μετα είχε αίματα. Δεν πλύθηκε ούτε πριν ούτε μετα
Η Ελλη ειναι φολαρα.Η αλλη της φωτο παιζει να μη μιλα Ελληνικα αλλα ουτε νοηματα?Μαυρισμα

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.398
Πόντοι
2.546

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.398
Πόντοι
2.546
Τιποτα ούτε αγγλικά ουτε στόμα άνοιξε
Καριολα,μου χει συμβει με αλλη εκει!Μαζεμενες ηταν κ δε μιλουσε μονο μια,σα ρωσιδα ενω παλια μια χαρα μου χε μιλησει απεναντι στα πεζοδρομια,καριολες.Αλλη με εβρισε που ισως δε δουλευε γενικα η εκεινη τη στιγμη.Ακομα κ απεναντι της Λαυριου πιθανον η Μαρια η Ρουμανα με τπ ζορι μου μιλησε.Το κοινο τους?Επειδη ειδαν να μιλω πρωτα σε αλλη/αλλες.Καταλαβαινω το οτι δε τους αρεσω,αλλα οχι κι ετσι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α οκ μελαχρινη ειναι στο δερμα μια βουλγαρογυφτισα ντυνεται ετσι που πιανει απο το μεσημερι και μετα εσυ τι ωρα την ειδες ν λεμε την ιδια...
Αυτη με τη φωτο που λεγατε για κωλο?Η 2 διαφορετικες?

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.398
Πόντοι
2.546
Φολες.Δε μας μιλουν,ακου εκει.Σιγα μωρη μην αιτηθω κιολας ελεος.Δε σαρεσω οκ το δεχομαι,να με θεωρεις δικο σου πελατη δε δεχομαι!

• Like
Αντιδράσεις: Teo84

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
412
Πόντοι
21
Καριολα,μου χει συμβει με αλλη εκει!Μαζεμενες ηταν κ δε μιλουσε μονο μια,σα ρωσιδα ενω παλια μια χαρα μου χε μιλησει απεναντι στα πεζοδρομια,καριολες.Αλλη με εβρισε που ισως δε δουλευε γενικα η εκεινη τη στιγμη.Ακομα κ απεναντι της Λαυριου πιθανον η Μαρια η Ρουμανα με τπ ζορι μου μιλησε.Το κοινο τους?Επειδη ειδαν να μιλω πρωτα σε αλλη/αλλες.Καταλαβαινω το οτι δε τους αρεσω,αλλα οχι κι ετσι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτη με τη φωτο που λεγατε για κωλο?Η 2 διαφορετικες?
Για αυτή από φωτό.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.398
Πόντοι
2.546
Για αυτή από φωτό.
Μπερδευομαι γτ δε παω νωρις να μαθω να τις ξεχωριζω,ετσι κι αλλιως δε περιμενω πολλα,ποσο μαλλον απο τυππισσες που δε μιλουν.Σαν να ναι 2 εχω την εντυπωση.

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
412
Πόντοι
21
Και σε μένα η Μαρία η Ρουμάνα δεν μιλούσε ένα διάστημα, μετά μου μίλησε και είπε ότι δεν μπορώ να πάω μαζί σου με 20 πια, 30 και καλά την ελέγχει ο άντρας της κτλ. Της είπα Ε πες το από την αρχή και ο πελάτης αποφασίζει αν θα πάει η όχι ιδικά αφού με ήξερε καλά. Και έλεγε ότι είπε σε κάποιον ότι πήγε από 20 - 30 και την έβριζε για αυτό

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
412
Πόντοι
21
Μπερδευομαι γτ δε παω νωρις να μαθω να τις ξεχωριζω,ετσι κι αλλιως δε περιμενω πολλα,ποσο μαλλον απο τυππισσες που δε μιλουν.Σαν να ναι 2 εχω την εντυπωση.
Μήπως ξέρεις στην Χαλκοκονδύλη απενατη από τη καφετέρια είναι μια κοκκινομαλα όμορφη με φοβερή κολάρα νεαρή αν αξίζει; Μου φαίνεται για γύφτισσα και διστάζω

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.398
Πόντοι
2.546
Και σε μένα η Μαρία η Ρουμάνα δεν μιλούσε ένα διάστημα, μετά μου μίλησε και είπε ότι δεν μπορώ να πάω μαζί σου με 20 πια, 30 και καλά την ελέγχει ο άντρας της κτλ. Της είπα Ε πες το από την αρχή και ο πελάτης αποφασίζει αν θα πάει η όχι ιδικά αφού με ήξερε καλά. Και έλεγε ότι είπε σε κάποιον ότι πήγε από 20 - 30 και την έβριζε για αυτό
Αψυχολογητη

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.398
Πόντοι
2.546
Μήπως ξέρεις στην Χαλκοκονδύλη απενατη από τη καφετέρια είναι μια κοκκινομαλα όμορφη με φοβερή κολάρα νεαρή αν αξίζει; Μου φαίνεται για γύφτισσα και διστάζω
Νομιζω εχει ξαναγραφτει για κοκκινομαλα με κωλαρα.Ας μιλησουν οι γνωστες που μας τη 'γνωρισαν'.Πιθανον προερχεται απο τα κοριτσια του liberty διοτι παρατηρω οτι εχουν κωλους/κωλαρες.Εχει αναφερθει η συγκεκριμενη πιο πισω αν δε βαριεσαι ψαξε αλλιως ας βοηθησουν οι γνωστες

• Like
Αντιδράσεις: Teo84

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.398
Πόντοι
2.546
Παιδια Παρασκευη πιθανως θα κατεβω κατα τις 5.30-6 μετα απο ραντεβου που εχω στις 4.30 υπολιγιζω 1 ωρα-1 ωρα και κατι μετα να μαι κατω

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.018
Πόντοι
711
Δεν την εχω ξαναδει μετα τη γνωριμια μας.Τη φορα που την γνωρισα ηταν βροχερα κ σ'ολες τις καλες μερες δε τη ξαναειδα,τη βρηκες?
Όχι συναγωνιστή..
2 ώρες κλωθογύρναγα,τίποτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom