SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 18.028
- Πόντοι
- 3.796
Εχει αναφερθει παλιευχαριστούμε για την ενημέρωση, ώστε να μην την πάρουμε
Εχει αναφερθει παλιευχαριστούμε για την ενημέρωση, ώστε να μην την πάρουμε
Κ που να τις ακουσειςΠολλές απ'αυτές στο κέντρο παίζει να είναι των ενόπλων δυνάμεων με τόσα παράσημα που έχουν.
Τιποτα ούτε αγγλικά ουτε στόμα άνοιξεΗ Ελλη ειναι φολαρα.Η αλλη της φωτο παιζει να μη μιλα Ελληνικα αλλα ουτε νοηματα?Μαυρισμα
Διπλα στο litoΣε ποια οδο ειναι αυτη στη φωτογραφια...
Μηπως καποδιστριου?
Ξανατσεκαρες?
Καριολα,μου χει συμβει με αλλη εκει!Μαζεμενες ηταν κ δε μιλουσε μονο μια,σα ρωσιδα ενω παλια μια χαρα μου χε μιλησει απεναντι στα πεζοδρομια,καριολες.Αλλη με εβρισε που ισως δε δουλευε γενικα η εκεινη τη στιγμη.Ακομα κ απεναντι της Λαυριου πιθανον η Μαρια η Ρουμανα με τπ ζορι μου μιλησε.Το κοινο τους?Επειδη ειδαν να μιλω πρωτα σε αλλη/αλλες.Καταλαβαινω το οτι δε τους αρεσω,αλλα οχι κι ετσι!Τιποτα ούτε αγγλικά ουτε στόμα άνοιξε
Αυτη με τη φωτο που λεγατε για κωλο?Η 2 διαφορετικες?Α οκ μελαχρινη ειναι στο δερμα μια βουλγαρογυφτισα ντυνεται ετσι που πιανει απο το μεσημερι και μετα εσυ τι ωρα την ειδες ν λεμε την ιδια...
Για αυτή από φωτό.Καριολα,μου χει συμβει με αλλη εκει!Μαζεμενες ηταν κ δε μιλουσε μονο μια,σα ρωσιδα ενω παλια μια χαρα μου χε μιλησει απεναντι στα πεζοδρομια,καριολες.Αλλη με εβρισε που ισως δε δουλευε γενικα η εκεινη τη στιγμη.Ακομα κ απεναντι της Λαυριου πιθανον η Μαρια η Ρουμανα με τπ ζορι μου μιλησε.Το κοινο τους?Επειδη ειδαν να μιλω πρωτα σε αλλη/αλλες.Καταλαβαινω το οτι δε τους αρεσω,αλλα οχι κι ετσι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτη με τη φωτο που λεγατε για κωλο?Η 2 διαφορετικες?
Μπερδευομαι γτ δε παω νωρις να μαθω να τις ξεχωριζω,ετσι κι αλλιως δε περιμενω πολλα,ποσο μαλλον απο τυππισσες που δε μιλουν.Σαν να ναι 2 εχω την εντυπωση.Για αυτή από φωτό.
Και σε μένα η Μαρία η Ρουμάνα δεν μιλούσε ένα διάστημα, μετά μου μίλησε και είπε ότι δεν μπορώ να πάω μαζί σου με 20 πια, 30 και καλά την ελέγχει ο άντρας της κτλ. Της είπα Ε πες το από την αρχή και ο πελάτης αποφασίζει αν θα πάει η όχι ιδικά αφού με ήξερε καλά. Και έλεγε ότι είπε σε κάποιον ότι πήγε από 20 - 30 και την έβριζε για αυτόΚαριολα,μου χει συμβει με αλλη εκει!Μαζεμενες ηταν κ δε μιλουσε μονο μια,σα ρωσιδα ενω παλια μια χαρα μου χε μιλησει απεναντι στα πεζοδρομια,καριολες.Αλλη με εβρισε που ισως δε δουλευε γενικα η εκεινη τη στιγμη.Ακομα κ απεναντι της Λαυριου πιθανον η Μαρια η Ρουμανα με τπ ζορι μου μιλησε.Το κοινο τους?Επειδη ειδαν να μιλω πρωτα σε αλλη/αλλες.Καταλαβαινω το οτι δε τους αρεσω,αλλα οχι κι ετσι!
Μήπως ξέρεις στην Χαλκοκονδύλη απενατη από τη καφετέρια είναι μια κοκκινομαλα όμορφη με φοβερή κολάρα νεαρή αν αξίζει; Μου φαίνεται για γύφτισσα και διστάζωΜπερδευομαι γτ δε παω νωρις να μαθω να τις ξεχωριζω,ετσι κι αλλιως δε περιμενω πολλα,ποσο μαλλον απο τυππισσες που δε μιλουν.Σαν να ναι 2 εχω την εντυπωση.
ΑψυχολογητηΚαι σε μένα η Μαρία η Ρουμάνα δεν μιλούσε ένα διάστημα, μετά μου μίλησε και είπε ότι δεν μπορώ να πάω μαζί σου με 20 πια, 30 και καλά την ελέγχει ο άντρας της κτλ. Της είπα Ε πες το από την αρχή και ο πελάτης αποφασίζει αν θα πάει η όχι ιδικά αφού με ήξερε καλά. Και έλεγε ότι είπε σε κάποιον ότι πήγε από 20 - 30 και την έβριζε για αυτό
Νομιζω εχει ξαναγραφτει για κοκκινομαλα με κωλαρα.Ας μιλησουν οι γνωστες που μας τη 'γνωρισαν'.Πιθανον προερχεται απο τα κοριτσια του liberty διοτι παρατηρω οτι εχουν κωλους/κωλαρες.Εχει αναφερθει η συγκεκριμενη πιο πισω αν δε βαριεσαι ψαξε αλλιως ας βοηθησουν οι γνωστεςΜήπως ξέρεις στην Χαλκοκονδύλη απενατη από τη καφετέρια είναι μια κοκκινομαλα όμορφη με φοβερή κολάρα νεαρή αν αξίζει; Μου φαίνεται για γύφτισσα και διστάζω
Όχι συναγωνιστή..Δεν την εχω ξαναδει μετα τη γνωριμια μας.Τη φορα που την γνωρισα ηταν βροχερα κ σ'ολες τις καλες μερες δε τη ξαναειδα,τη βρηκες?
Δεν έχει γυρίσει ακόμα από τα Χριστούγεννα. Λογικά σε λίγο πρέπει να γυρίσειΗ αλβανιδοκολαρα ελειπε και σημερα την εχει δει κνρις τωρα τελευταια??
Οτι λεει ο ΤεοΗ αλβανιδοκολαρα ελειπε και σημερα την εχει δει κνρις τωρα τελευταια??
Παντως νυχτα την ειχα βρει.Αμα θυμηθω θα μπω access να ρωτησωΌχι συναγωνιστή..
2 ώρες κλωθογύρναγα,τίποτα..
Μακαρι να εμφανιστουν καινουριες η να φερουν οι παλιεςΔεν έχει γυρίσει ακόμα από τα Χριστούγεννα. Λογικά σε λίγο πρέπει να γυρίσει