Μα δεν ειπα το αντιθετο,σε μπερδεψα?Εγω παντα στα 15 επιδιωκω,με 20αρι κατεβαινω απογευγωντας να δινω περισσοτερα.Αν αρχισουν μα μου τους να με βαλουν στα δωματια τους οσες μενουν μονιμα.Πηγαινα με 25 κ μετα το αλλαξα σε 20 ωστε να λεω οσα λεω κι αν θελουν εχει καλως.Τα 10 ειναι κινδυνοι,τα 20 που γινονται 15 ειναι μια χαρα,μια φορα εδωσα 30 κ αυτο με μια ωρα στα 5 που με καβατζαρε η Δεσποινα κ αλλη μια 5 για ωρα με Αλεξανδρα που με καβατζαρε κι αυτη,νομιζω κ η Σαντυ κ καποιες αλλες με πηγαν στα 40+ λεπτα αφοβα.Παντα ψαχνω το vfm μη παρεξηγιεσαι τα ιδια ψαχνω κ αυτη η Συρια ειναι οντως ομορφη σας το χα αναφερει πρωτος αφου τη βρηκα τυχαια,εγω σε πιστετω,αλλοι μπορει να νομιζουν οτι ειναι χωμα η βρωμα,ειναι μια χαρα αυτο επιβεβαιωσα κ τωρα που μας λες τις λεπτομερειες ειμαστε πιο σιγουροι.Οι θαυμαστες ινδων-μπαγκλαντεσιανων αξιζει να τη δοκιμασουν ως διαφορετικη χωρα κ ομορφια εκ Ασιας.Θα θελα γνησια Αραβισσα μα δεν υπαρχει.Παιζει να ναι κ κοντα 50 αλλα εχει την ομορφια κ την επιδερμιδα