Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.416
Πόντοι
2.546
Βρέθηκε η Σύρια συναγωνιστή, την λένε Μαλίκα, είναι συνήθως πρωί εκεί στο Easy Access..
Για την ηλικία της, είναι πολύ καλή..20 μου είπε, της έδωσα 20 μαζί με το χοτέλ..Πίπα και σεξ με προφύλαξη, είπε ότι δεν κάνει πρωκτικό..
Είναι ομορφούλα και νομίζω VFM..
Ναι αυτη ειναι.Αρα αππ κωλοφαρδια τη βρηκα νυχτα.Ειναι για παλμαρε να χουμε κ Συρια χαχα,πως ηταν σε αποδοση?Σε σωματικη εμφανιση?Σε αισθηση?Εκανε μπανιο?Εισαι ο μονος που τη πηρε.Απο τιμη ειναι πολυ καλα στα 15,αν λες vfm κατι θα ξερεις χαχα.Οι πρωινοι δε την αναφερουν,η δε τη βλεπουν η δε ρισκαρουν,αλλα απαρατηρητη δε τη λες κ το επιβεβαιωνω

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.757
Πόντοι
1.056

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.020
Πόντοι
711
Ναι αυτη ειναι.Αρα αππ κωλοφαρδια τη βρηκα νυχτα.Ειναι για παλμαρε να χουμε κ Συρια χαχα,πως ηταν σε αποδοση?Σε σωματικη εμφανιση?Σε αισθηση?Εκανε μπανιο?Εισαι ο μονος που τη πηρε.Απο τιμη ειναι πολυ καλα στα 15,αν λες vfm κατι θα ξερεις χαχα.Οι πρωινοι δε την αναφερουν,η δε τη βλεπουν η δε ρισκαρουν,αλλα απαρατηρητη δε τη λες κ το επιβεβαιωνω
Άκου μυστη μου..Στην τιμή αυτή, για μεγάλα αγόρια όπως εγώ, είναι μια χαρά..
Μπάνιο έκανε, πιπούλα με καπότα, ένα ιεραποστολικό, ένα πισωκολλητό και τέλος...Μια χαρά..Μην περιμένουμε παπάδες..
Είναι ένα ομορφούλι 40-45(;) κορίτσι..

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.416
Πόντοι
2.546
Άκου μυστη μου..Στην τιμή αυτή, για μεγάλα αγόρια όπως εγώ, είναι μια χαρά..
Μπάνιο έκανε, πιπούλα με καπότα, ένα ιεραποστολικό, ένα πισωκολλητό και τέλος...Μια χαρά..Μην περιμένουμε παπάδες..
Είναι ένα ομορφούλι 40-45(;) κορίτσι..
Μα δεν ειπα το αντιθετο,σε μπερδεψα?Εγω παντα στα 15 επιδιωκω,με 20αρι κατεβαινω απογευγωντας να δινω περισσοτερα.Αν αρχισουν μα μου τους να με βαλουν στα δωματια τους οσες μενουν μονιμα.Πηγαινα με 25 κ μετα το αλλαξα σε 20 ωστε να λεω οσα λεω κι αν θελουν εχει καλως.Τα 10 ειναι κινδυνοι,τα 20 που γινονται 15 ειναι μια χαρα,μια φορα εδωσα 30 κ αυτο με μια ωρα στα 5 που με καβατζαρε η Δεσποινα κ αλλη μια 5 για ωρα με Αλεξανδρα που με καβατζαρε κι αυτη,νομιζω κ η Σαντυ κ καποιες αλλες με πηγαν στα 40+ λεπτα αφοβα.Παντα ψαχνω το vfm μη παρεξηγιεσαι τα ιδια ψαχνω κ αυτη η Συρια ειναι οντως ομορφη σας το χα αναφερει πρωτος αφου τη βρηκα τυχαια,εγω σε πιστετω,αλλοι μπορει να νομιζουν οτι ειναι χωμα η βρωμα,ειναι μια χαρα αυτο επιβεβαιωσα κ τωρα που μας λες τις λεπτομερειες ειμαστε πιο σιγουροι.Οι θαυμαστες ινδων-μπαγκλαντεσιανων αξιζει να τη δοκιμασουν ως διαφορετικη χωρα κ ομορφια εκ Ασιας.Θα θελα γνησια Αραβισσα μα δεν υπαρχει.Παιζει να ναι κ κοντα 50 αλλα εχει την ομορφια κ την επιδερμιδα

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.020
Πόντοι
711
Μα δεν ειπα το αντιθετο,σε μπερδεψα?Εγω παντα στα 15 επιδιωκω,με 20αρι κατεβαινω απογευγωντας να δινω περισσοτερα.Αν αρχισουν μα μου τους να με βαλουν στα δωματια τους οσες μενουν μονιμα.Πηγαινα με 25 κ μετα το αλλαξα σε 20 ωστε να λεω οσα λεω κι αν θελουν εχει καλως.Τα 10 ειναι κινδυνοι,τα 20 που γινονται 15 ειναι μια χαρα,μια φορα εδωσα 30 κ αυτο με μια ωρα στα 5 που με καβατζαρε η Δεσποινα κ αλλη μια 5 για ωρα με Αλεξανδρα που με καβατζαρε κι αυτη,νομιζω κ η Σαντυ κ καποιες αλλες με πηγαν στα 40+ λεπτα αφοβα.Παντα ψαχνω το vfm μη παρεξηγιεσαι τα ιδια ψαχνω κ αυτη η Συρια ειναι οντως ομορφη σας το χα αναφερει πρωτος αφου τη βρηκα τυχαια,εγω σε πιστετω,αλλοι μπορει να νομιζουν οτι ειναι χωμα η βρωμα,ειναι μια χαρα αυτο επιβεβαιωσα κ τωρα που μας λες τις λεπτομερειες ειμαστε πιο σιγουροι.Οι θαυμαστες ινδων-μπαγκλαντεσιανων αξιζει να τη δοκιμασουν ως διαφορετικη χωρα κ ομορφια εκ Ασιας.Θα θελα γνησια Αραβισσα μα δεν υπαρχει.Παιζει να ναι κ κοντα 50 αλλα εχει την ομορφια κ την επιδερμιδα
Δεν υπάρχει παρεξήγηση συναγωνιστή μου..
Τα λες πολύ ωραία..
Πάντως, καμία σχέση οι ΙνδοΜπαγκλαντεσιανές με Σύριες, Μαροκινές κλπ..
Καλό σου βράδυ..

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.416
Πόντοι
2.546
Δεν υπάρχει παρεξήγηση συναγωνιστή μου..
Τα λες πολύ ωραία..
Πάντως, καμία σχέση οι ΙνδοΜπαγκλαντεσιανές με Σύριες, Μαροκινές κλπ..
Καλό σου βράδυ..
Συμφωνω κ ανταποδιδω,Μαροκινες εγκρινω 100% κ θα δοκιμασω Συρια χαχα,αυριο θα μαι κατω απογευμα/βραδυ,καλη συνεχεια

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom