You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Σωστά εξ άλλου δεν υπάρχει περίπτωση διακανονισμού πληρωμής μετά τη πράξη, εμένα προσωπικά ποτέ δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο εκτός από ένα ρώσσικο ct που είχα πάρει πέρσυ για 250 και το πλήρωσα μετά, ήταν αρκετά ξηγημένη και επαγγελματίας (φυσικά στο δίπλα δωμάτιο θα ήταν και κάποιος νταβατζής). Το καλύτερο πάντως είναι οι συμβουλές μέσα από το thread.Ρε συναγωνιστές αφήστε τις μαλακίες, άκου πληρωμή στο τέλος... Καλά αν δουλεύει μόνη της, αν έχεις & κανέναν νταβά όμως κι έχουμε μπλεξίματα μετά; Οπότε ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τις κακοτοπιές με ασφάλεια είναι να συμβουλευόμαστε το thread...
Παιδια και εγω θα συμφωνησω !!! Και το θεμα δεν ειναι μονο οι νταβατζηδες, αλλα και τα ιδια τα κοριτσια. Ολες μα ολες κατι κουβαλανε, απο ξυραφακι, σουγια, στιλετο και ισως και κανα 22αρι που ειναι μικρο (τσεπης) πιο πολυ για την ασφαλεια τους,απο τιποτα κλεφτρονια, η τιποτα πρεζακια που μπορει να τις την πεσουν για τα φραγκα!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τετοιο τυπε?Παιδια και εγω θα συμφωνησω !!! Και το θεμα δεν ειναι μονο οι νταβατζηδες, αλλα και τα ιδια τα κοριτσια. Ολες μα ολες κατι κουβαλανε, απο ξυραφακι, σουγια, στιλετο και ισως και κανα 22αρι που ειναι μικρο (τσεπης) πιο πολυ για την ασφαλεια τους,απο τιποτα κλεφτρονια, η τιποτα πρεζακια που μπορει να τις την πεσουν για τα φραγκα!!!
μηπως ειναι και κατασκοπος που το παιζει πουτανα?
Ναι τετοιο, αλλα δεν ειναι κατασκοπος, ειναι απλα μια πουτανα, που προσεχει απο τιποτα ρεμαλια !!!τετοιο τυπε?
μηπως ειναι και κατασκοπος που το παιζει πουτανα?
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
καμια ενημερωση για αλεξια που δουλευε πριν 3 χρονια??πωσ μπορω να την βρω?
Αν βρει κανεις την Αλεξία του LAXXX, ας βρει και την καυλο-Μαρίνα απο οκανα.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Ποια Μαρίνα λέτε; Μια Αλβανίδα μουνάρα που στηνόταν στον Ο.ΚΑ.ΝΑ.;
egoeimaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ποια Μαρίνα λέτε; Μια Αλβανίδα μουνάρα που στηνόταν στον Ο.ΚΑ.ΝΑ.;
Βυζαρου....Βουλγαριας !
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Βυζαρου....Βουλγαριας !
Μια ξανθιά;
σημερινο περασμα !!στο γαλαξια μαρκετ 2 μελαχρινεσ μια ειναι πιο λεπτη πιο τσαχπινα αλλα με χαλαει το προσωπο!
μιλησα με την αλλη κανει τα παντα με 70!!
εχει ισιο μαλλι και φορουσε μαυρεσ μποτεσ με γκρι μινι φουστα!
λεω να δοκιμασω!ξερει κανεισ αξιζει??
η αλλη ξανθια με τισ μαυρεσ μποτεσ επισησ στο γαλαξια αξιζει??
εχω ορεξη για πελαγισια!!
με εκτιμηση
με εκτιμηση
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
σημερινο περασμα !!στο γαλαξια μαρκετ 2 μελαχρινεσ μια ειναι πιο λεπτη πιο τσαχπινα αλλα με χαλαει το προσωπο!
με εκτιμηση
Φίλε για τις μελαχροινές δεν ξέρω υπηρεσίες. Από εμφάνιση πάντως είναι πολύ μετριες και το 70αρι που ζητάνε "κάει".
Η ψηλή καστανόξανθη που λες στον Γαλαξία είναι η Γκαμπριέλα. Ζητάει συνήθως 40€ για βασικό πρόγραμμα. Αλλά ίσως με τις αναδουλίες να συμφωνίσει πλεον και στα 30. Την έχω πάρει αρκετές φορες, δεν κάνει παπάδες αλλά για μένα είναι μια τίμια επιλογή, και ποτέ δεν μου έχει δείξει οτι θέλει να σε ξεπετάξει.
Βυζαρου....Βουλγαριας !
Καμία σχέση. Κανονικό στήθος, μελαχροινή από Αλβανία. Εχει εξαφανιστεί πολλούς μηνές οπότε τσάμπα την κάνουμε θέμα.
Απ' ότι ξέρω όλες που κάνουν πιάτσα το πρωί στον οκανα είναι Αλβανίδες.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
με εκτιμηση
...50άρικο και πολύ είναι...
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
...50άρικο και πολύ είναι...
Θα δώσεις εσύ 50ρικο σε "Αλβανόβουλγαρογυφτορουμάνες" ????
Πως κι έτσι?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
η μαρινα εχει εξαφανιστει εδω και κανα 8μηνο.την ειδε κανεις πουθενα να ενημερωσει.ωραια μουνα
φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!!εχεισ δικιο για το 70!οποτε αναθεωρω προσ τα κατω την τιμη
για να ειμαι σιγουροσ οτι ειναι η γκαμπριελα λεω αυτη που καθοταν με μια πολυ λεπτη καστανη αλβαν με κοντο
μαλλι ναντιν τη λενε που δεν ειναι κατω τωρα!την ναντιν την πηρα πριν 2 μηνεσ με 50 με κολουρι!καλη ηταν
οχι ξεπετα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο!η γπαμπριελα κανει εξτρα??κολο??τελειωμα στο στομα??
φιλικα
για να ειμαι σιγουροσ οτι ειναι η γκαμπριελα λεω αυτη που καθοταν με μια πολυ λεπτη καστανη αλβαν με κοντο
μαλλι ναντιν τη λενε που δεν ειναι κατω τωρα!την ναντιν την πηρα πριν 2 μηνεσ με 50 με κολουρι!καλη ηταν
οχι ξεπετα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο!η γπαμπριελα κανει εξτρα??κολο??τελειωμα στο στομα??
φιλικα
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!!εχεισ δικιο για το 70!οποτε αναθεωρω προσ τα κατω την τιμη
φιλικα
Ναι η φίλη της Νάντιας είναι. Λώκο δεν έκανε όταν την είχα πρωτοπάρει και ακαποτο με χύσιμο στο στόμα δεν έχω ζήτησει.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495