Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Η οδος ΜΑΙΖΩΝΟΣ ειναι η προεκταση της οδου ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ οπως διχνει και ο χαρτης. Αλλαζει η ονομασια μετα την ΑΧΑΡΝΩΝ.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ρε συναγωνιστές αφήστε τις μαλακίες, άκου πληρωμή στο τέλος... Καλά αν δουλεύει μόνη της, αν έχεις & κανέναν νταβά όμως κι έχουμε μπλεξίματα μετά; Οπότε ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τις κακοτοπιές με ασφάλεια είναι να συμβουλευόμαστε το thread...
Σωστά εξ  άλλου δεν υπάρχει περίπτωση διακανονισμού πληρωμής μετά τη πράξη, εμένα προσωπικά ποτέ δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο εκτός από ένα ρώσσικο ct που είχα πάρει πέρσυ για 250 και το πλήρωσα μετά, ήταν αρκετά ξηγημένη και επαγγελματίας (φυσικά στο δίπλα δωμάτιο θα ήταν και κάποιος νταβατζής). Το καλύτερο πάντως είναι οι συμβουλές μέσα από το thread.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Παιδια και εγω θα συμφωνησω !!!  Και το θεμα δεν ειναι μονο οι νταβατζηδες, αλλα και τα ιδια τα κοριτσια. Ολες μα ολες κατι κουβαλανε, απο ξυραφακι, σουγια,  στιλετο και ισως και κανα 22αρι που ειναι μικρο (τσεπης) πιο πολυ για την ασφαλεια τους,απο τιποτα κλεφτρονια, η  τιποτα πρεζακια που μπορει να τις την πεσουν για τα φραγκα!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδια και εγω θα συμφωνησω !!!  Και το θεμα δεν ειναι μονο οι νταβατζηδες, αλλα και τα ιδια τα κοριτσια. Ολες μα ολες κατι κουβαλανε, απο ξυραφακι, σουγια,  στιλετο και ισως και κανα 22αρι που ειναι μικρο (τσεπης) πιο πολυ για την ασφαλεια τους,απο τιποτα κλεφτρονια, η  τιποτα πρεζακια που μπορει να τις την πεσουν για τα φραγκα!!!
τετοιο τυπε? :2funny:
Picture%2042.png

μηπως ειναι και κατασκοπος που το παιζει πουτανα? :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καμια ενημερωση για αλεξια που δουλευε πριν 3 χρονια??πωσ μπορω να την βρω?

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
σωστα!!!!!τι μου θυμησεσ την μαρινα θελω και αυτη τωρα και διπλο με τισ δυο τουσ!!!
:huh:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ποια Μαρίνα λέτε; Μια Αλβανίδα μουνάρα που στηνόταν στον Ο.ΚΑ.ΝΑ.;

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
σημερινο περασμα !!στο γαλαξια μαρκετ 2 μελαχρινεσ μια ειναι πιο λεπτη πιο τσαχπινα αλλα με χαλαει το προσωπο!
μιλησα με την αλλη κανει τα παντα με 70!!
εχει ισιο μαλλι και φορουσε μαυρεσ μποτεσ με γκρι μινι φουστα!
λεω να δοκιμασω!ξερει κανεισ αξιζει??
η αλλη ξανθια με τισ μαυρεσ μποτεσ επισησ στο γαλαξια αξιζει??
εχω ορεξη για πελαγισια!!
με εκτιμηση :sunglasses:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
φιλαρακο νομίζω οτι 70 euro για πιατσα ειναι πολά(μη χαλας την πιατσα) αλλά αν ειναι υπερμουνο ο.κ τι να πω εσυ ξερεις.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
σημερινο περασμα !!στο γαλαξια μαρκετ 2 μελαχρινεσ μια ειναι πιο λεπτη πιο τσαχπινα αλλα με χαλαει το προσωπο!

Φίλε για τις μελαχροινές δεν ξέρω υπηρεσίες. Από εμφάνιση πάντως είναι πολύ μετριες και το 70αρι που ζητάνε "κάει".
Η ψηλή καστανόξανθη που λες στον Γαλαξία είναι η Γκαμπριέλα. Ζητάει συνήθως 40€ για βασικό πρόγραμμα. Αλλά ίσως με τις αναδουλίες να συμφωνίσει πλεον και στα 30. Την έχω πάρει αρκετές φορες, δεν κάνει παπάδες αλλά για μένα είναι μια τίμια επιλογή, και ποτέ δεν μου έχει δείξει οτι θέλει να σε ξεπετάξει.

Βυζαρου....Βουλγαριας !

Καμία σχέση. Κανονικό στήθος, μελαχροινή από Αλβανία. Εχει εξαφανιστεί πολλούς μηνές οπότε τσάμπα την κάνουμε θέμα.
Απ' ότι ξέρω όλες που κάνουν πιάτσα το πρωί στον οκανα είναι Αλβανίδες.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506

...50άρικο και πολύ είναι...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
η μαρινα εχει εξαφανιστει εδω και κανα 8μηνο.την ειδε κανεις πουθενα να ενημερωσει.ωραια μουνα :zfuck: :zfuck:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!!εχεισ δικιο για το 70!οποτε αναθεωρω προσ τα κατω την τιμη :sunglasses:
για να ειμαι σιγουροσ οτι ειναι η γκαμπριελα λεω αυτη που καθοταν με μια πολυ λεπτη καστανη αλβαν με κοντο
μαλλι ναντιν τη λενε που δεν ειναι κατω τωρα!την ναντιν την πηρα πριν 2 μηνεσ με 50 με κολουρι!καλη ηταν
οχι ξεπετα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο!η γπαμπριελα κανει εξτρα??κολο??τελειωμα στο στομα??
φιλικα :sunglasses:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!!εχεισ δικιο για το 70!οποτε αναθεωρω προσ τα κατω την τιμη :sunglasses:
για να ειμαι σιγουροσ οτι ειναι η γκαμπριελα λεω αυτη που καθοταν με μια πολυ λεπτη καστανη αλβαν με κοντο
μαλλι ναντιν τη λενε που δεν ειναι κατω τωρα!την ναντιν την πηρα πριν 2 μηνεσ με 50 με κολουρι!καλη ηταν
οχι ξεπετα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο!η γπαμπριελα κανει εξτρα??κολο??τελειωμα στο στομα??
φιλικα :sunglasses:

Ναι η φίλη της Νάντιας είναι. Λώκο δεν έκανε όταν την είχα πρωτοπάρει και ακαποτο με χύσιμο στο στόμα δεν έχω ζήτησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom