Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Εχω ακουσει οτι ειναι ολοκαθαρες οι τσιγκανες και τ' αξίζουν τα φράγκα τους.
παίζει κάτι τετοιο;
παίζει κάτι τετοιο;
Εχω ακουσει οτι ειναι ολοκαθαρες οι τσιγκανες και τ' αξίζουν τα φράγκα τους.
παίζει κάτι τετοιο;
λεγοντας τσιγκανες εννοεις τσιγκανορουμανες?Εχω ακουσει οτι ειναι ολοκαθαρες οι τσιγκανες και τ' αξίζουν τα φράγκα τους.
παίζει κάτι τετοιο;
δεν εχεις ακουσει για την all time classic βυζομανα Σελενα στο Φ17? και πολυ πλουσιο στηθος και ομορφο προσωπο και πολυ ανθεκτικη στη μαχη!Παίδες επειδή πολλά ακούω για τσιγγάνες, τελικά έχετε σταμπάρει καμια τσιγγάνα - τούμπανο σε πιάτσα (μεγάλα βυζιά απαραίτητα) που να τιμάει το αντίτιμο;
α, οκ, σορρυμιλάμε για αυτες που ειναι στο δρομο οχι στα μπουρδελα
δεν εχεις ακουσει για την all time classic βυζομανα Σελενα στο Φ17? και πολυ πλουσιο στηθος και ομορφο προσωπο και πολυ ανθεκτικη στη μαχη!
λεγοντας τσιγκανες εννοεις τσιγκανορουμανες?
μια απο στουντιο που εχω παρει ηταν οντως πεντακαθαρη και πολυ καλη στο δωματιο! Στη φυλης παλι, που εχω βρεθει με μερικες,η εντυπωση που μου αφησαν ειναι μαστορισες στο στοματικο!!!
Καλημερα womanaholic που χαθηκες ???
Σωστος και σου ευχομαι καλη επιτυχια !!!Δε χάθηκα, μπαίνω κάποια στιγμή μες τη μέρα... Απλά αρχίζω εξεταστική σε λίγο καιρό & καταλαβαίνεις, δε σερφάρω κι όλη τη μέρα...
Απ'οτι φαινεται απο την αναφορα σου, μαλλον για το πρωι θα λες ... Ετσι δεν ειναι ???Σημερα νεα κοριτσια Αριστοτέλουσ και Χαλκοκονδίλη.
Καμία νεα ασιατισα μονο τα παλια μπάζα !
Σωστος και σου ευχομαι καλη επιτυχια !!!
Πρόσεχε σε εκείνο το σημείο (αρχή αριστοτέλους) γιατί εκεί κάνουν πιάτσα αποκλειστικά τα τραβέλιαΣυμπληρώνοντας τον paiktoura- για την Παρασκευή επίσης, 17.00 μμ - Χαλκοκ. στην Eurobank
ημουν απλα διερχομενος
Εντυπωσιακο νταρντανοειδες μαυρα μαλια, λευκο δερμα ψηλη, με εντονη μυτη / αλβανο-- ή ρουμανο, με μαυρη μινι φουστα , μαυρο μπουφαν κα μαυρες μποτες
. και .. άσπρη τσαντα ...
--
τιγκα η περιοχη στα γυφτακια-- απεναντι στην αρχη της αριστοτελους στο περιπτερο απεναντι δηλ απεναντι απο τα τα ορθοπεδικα
κανα δυο εμφανισιμες- παζαρευαν τιμες-- Μια ψηλη ξανθια = με τζιν-- πολυ ομορφο πρόσωπο
η οποια εμοιαζε στην Μαρια- Μαρακι- που ηταν πριν 3-4 χρονια στο Φωκ 25 πρωινη :o