Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εχω ακουσει οτι ειναι ολοκαθαρες οι τσιγκανες και τ' αξίζουν τα φράγκα τους.
παίζει κάτι τετοιο;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Συμπληρώνοντας  τον paiktoura- για την Παρασκευή επίσης,  17.00   μμ   - Χαλκοκ. στην  Eurobank
ημουν απλα διερχομενος
Εντυπωσιακο νταρντανοειδες  μαυρα μαλια, λευκο δερμα ψηλη, με εντονη μυτη / αλβανο-- ή ρουμανο, με μαυρη μινι φουστα , μαυρο μπουφαν  κα μαυρες μποτες
. και .. άσπρη τσαντα ... :cheesy:
--
τιγκα η περιοχη στα γυφτακια-- απεναντι στην αρχη της αριστοτελους στο περιπτερο απεναντι  δηλ απεναντι απο τα  τα ορθοπεδικα
κανα δυο εμφανισιμες- παζαρευαν τιμες-- Μια ψηλη  ξανθια = με τζιν-- πολυ ομορφο πρόσωπο
η οποια εμοιαζε στην Μαρια- Μαρακι- που ηταν πριν 3-4 χρονια  στο Φωκ 25  πρωινη  :o

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
παίζει κάτι τετοιο;

Αν δοκιμασεις, ενημερωσε γιατι τωρα τελευταια αρχισε να με ενδιαφερει το θεμα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Μαλλον κανετε πλακα..
Οχι παιδια.. μην παρετε απο κει- τουλαχιστον απο εδω που λεμε =μπροστά  απο το μικρο καφε  γωνια  Σωκρ & Χαλκοκονδ.
Και σε καμμία περιπτωση  γύφτισα εύσωμη
ενας δυο φιλοι  δοκιμασαν  περσι και ακομα τρεχουν απο την  βρωμα...

Επισκέπτης
παίζει κάτι τετοιο;
λεγοντας τσιγκανες εννοεις τσιγκανορουμανες?

μια απο στουντιο που εχω παρει ηταν οντως πεντακαθαρη και πολυ καλη στο δωματιο! Στη φυλης παλι, που εχω βρεθει με μερικες,η εντυπωση που μου αφησαν ειναι μαστορισες στο στοματικο!!!

Επισκέπτης
Παίδες επειδή πολλά ακούω για τσιγγάνες, τελικά έχετε σταμπάρει καμια τσιγγάνα - τούμπανο σε πιάτσα (μεγάλα βυζιά απαραίτητα) που να τιμάει το αντίτιμο;
δεν εχεις ακουσει για την all time classic βυζομανα Σελενα στο Φ17? και πολυ πλουσιο στηθος και ομορφο προσωπο και πολυ ανθεκτικη στη μαχη!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
μιλάμε για αυτες που ειναι στο δρομο οχι στα μπουρδελα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
δεν εχεις ακουσει για την all time classic βυζομανα Σελενα στο Φ17? και πολυ πλουσιο στηθος και ομορφο προσωπο και πολυ ανθεκτικη στη μαχη!

Την έχω υπ' όψη μου αυτή!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
λεγοντας τσιγκανες εννοεις τσιγκανορουμανες?

μια απο στουντιο που εχω παρει ηταν οντως πεντακαθαρη και πολυ καλη στο δωματιο! Στη φυλης παλι, που εχω βρεθει με μερικες,η εντυπωση που μου αφησαν ειναι μαστορισες στο στοματικο!!!

ΟΠΑ!!! Στείλε μου pm να με ενημερώσεις για διευθύνσεις, για το studio που λες & για τη Φυλής, πλην Σελένας βέβαια που την έχω στα υπ' όψιν!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερα womanaholic που χαθηκες ???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Καλημερα womanaholic που χαθηκες ???

Δε χάθηκα, μπαίνω κάποια στιγμή μες τη μέρα... Απλά αρχίζω εξεταστική σε λίγο καιρό & καταλαβαίνεις, δε σερφάρω κι όλη τη μέρα...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δε χάθηκα, μπαίνω κάποια στιγμή μες τη μέρα... Απλά αρχίζω εξεταστική σε λίγο καιρό & καταλαβαίνεις, δε σερφάρω κι όλη τη μέρα...
Σωστος και σου ευχομαι καλη επιτυχια !!!

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Σημερα νεα κοριτσια Αριστοτέλουσ και Χαλκοκονδίλη.
Καμία νεα ασιατισα μονο τα παλια μπάζα !

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Σημερα νεα κοριτσια Αριστοτέλουσ και Χαλκοκονδίλη.
Καμία νεα ασιατισα μονο τα παλια μπάζα !
Απ'οτι φαινεται απο την αναφορα σου, μαλλον για το πρωι θα λες ...  Ετσι δεν ειναι ???

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Κατα τησ 11.30 το προι.

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
μηπωσ ξερει κανεισ που ειναι η αλεξια?κοντουλα καστανο σγουρο μαλλι!αλβανιδα 26χρ ωραιο σωμα!πρασινα ματια!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Συμπληρώνοντας  τον paiktoura- για την Παρασκευή επίσης,  17.00   μμ   - Χαλκοκ. στην  Eurobank
ημουν απλα διερχομενος
Εντυπωσιακο νταρντανοειδες  μαυρα μαλια, λευκο δερμα ψηλη, με εντονη μυτη / αλβανο-- ή ρουμανο, με μαυρη μινι φουστα , μαυρο μπουφαν  κα μαυρες μποτες
. και .. άσπρη τσαντα ... :cheesy:
--
τιγκα η περιοχη στα γυφτακια-- απεναντι στην αρχη της αριστοτελους στο περιπτερο απεναντι  δηλ απεναντι απο τα  τα ορθοπεδικα
κανα δυο εμφανισιμες- παζαρευαν τιμες-- Μια ψηλη  ξανθια = με τζιν-- πολυ ομορφο πρόσωπο
η οποια εμοιαζε στην Μαρια- Μαρακι- που ηταν πριν 3-4 χρονια  στο Φωκ 25  πρωινη  :o
Πρόσεχε σε εκείνο το σημείο (αρχή αριστοτέλους) γιατί εκεί κάνουν πιάτσα αποκλειστικά τα τραβέλια

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αθηνα για δουλειες. Ωρα 13.45 εως 14.15. Ευροβανκ,Χριστινα αδυνατη με εντονο βαψιμο, μου ψιλοφανικαι για νεαρη αλλα διεκρινα το ποδι της χηνας στο προσωπο της, 30 φουλ προγραμμα και με κολο και το ξενοδοχειο στην τιμη (ΒΟΥΛΓΑΡΑ) !!!  Στον ΓΕΡΜΑΝΟ απεναντι ΛΙΛΛΥ πιτσιρικα μεχρι 25 μαιων ψηλη (1.70) ξανθια και αυτη απο Βουλγαρια, 40 με το χοτελι,μου φανηκε οπτικα καλυτερη απο τις αλλες. Δοκιμη δεν εγινε γιατι πιεζομουν χρονικα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom