You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει, πού ακριβώς είναι αυτό το περίπτερο που λέτε ότι κάνουν πλέον πιάτσα τσιγγάνες; Χαλκοκονδύλη με Σωκράτος γωνία πέρασα σήμερα αλλά δεν πρόσεξα κανένα περίπτερο ούτε πιάτσα με τσιγγάνες...
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει, πού ακριβώς είναι αυτό το [size=14pt]περίπτερο[/size] που λέτε ότι κάνουν πλέον πιάτσα τσιγγάνες; Χαλκοκονδύλη με Σωκράτος γωνία πέρασα σήμερα αλλά δεν πρόσεξα κανένα περίπτερο ούτε πιάτσα με τσιγγάνες...
Στο Νο 1 του χάρτη. Γενικα σε όλα τα 1,2,3,4 κάνουν πιάτσα γυφτάκια κατα κανόνα αδιάφορα μπάζα.
Στο Νο 2, συνήθως υπάρχει μια νεαρή καστονόστανθη με μακρια σπαστά μαλλια, λευκό δέρμα και γενικά κάπως καλύτερη σε εμφάνιση απ' τις υπόλοιπες. Ξερεί κανείς τίποτα παραπάνω?
Συνημμένα
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
Στο Νο 1 του χάρτη. Γενικα σε όλα τα 1,2,3,4 κάνουν πιάτσα γυφτάκια κατα κανόνα αδιάφορα μπάζα.
Στο Νο 2, συνήθως υπάρχει μια νεαρή καστονόστανθη με μακρια σπαστά μαλλια, λευκό δέρμα και γενικά κάπως καλύτερη σε εμφάνιση απ' τις υπόλοιπες. Ξερεί κανείς τίποτα παραπάνω?
...ΜΑΚΡΙΑ από τις βρωμιάρες ξεπέτες...
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Η ξανθοκάστανη λευκόδερμη με σπασμένο πρόσωπο γύρω στα 20 είναι Ρουμάνα. Τη λένε Αλεξάνδρα απ΄ ότι θυμάμαι και είναι ξεπέτα, όλα στο άρπα κόλλα. Έχω γράψει παλιά κριτική για τη πάρτη της (κοίτα σελίδα 236 σ΄αυτό το thraed)....ΜΑΚΡΙΑ από τις βρωμιάρες ξεπέτες...
Ρε φιλε LARSON αμα βαλουν τα φραγκα στην τσεπη σιγα να μην ειναι ξεπετα. Το θεμα ειναι να την πληρωσεις μετα και εαν δεν ειναι και σωστη ( αφου το εχεις συμφωνησει μαζι της) να της δωσεις και 5 εως 10 ευρω λιγοτερα. Τωρα βεβαια θα μου πεις οτι λεω το ξερω, αλλα λεω και καμια για να περασει η ωρα !!!!!!!!!!Η ξανθοκάστανη λευκόδερμη με σπασμένο πρόσωπο γύρω στα 20 είναι Ρουμάνα. Τη λένε Αλεξάνδρα απ΄ ότι θυμάμαι και είναι ξεπέτα, όλα στο άρπα κόλλα. Έχω γράψει παλιά κριτική για τη πάρτη της (κοίτα σελίδα 236 σ΄αυτό το thraed).
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Σωστή η παρατήρηση Είναι θέμα διακανονισμού κι΄εγώ την έκανα τη μαλακία τότε και της τα έσκασα πριν τα 40 γιούργα. Το καλύτερο είναι στο τέλος αλλά δεν δέχονται έτσι. Αυτονόητο είναι. Πάντως σιγά σιγά μαθαίνουμε τι παίζει με όλες αυτές τις ξεπέτες και πρέπει να φυλαγόμαστε από τις μάπες γκόμενες του πεζοδρομίουΡε φιλε LARSON αμα βαλουν τα φραγκα στην τσεπη σιγα να μην ειναι ξεπετα. Το θεμα ειναι να την πληρωσεις μετα και εαν δεν ειναι και σωστη ( αφου το εχεις συμφωνησει μαζι της) να της δωσεις και 5 εως 10 ευρω λιγοτερα. Τωρα βεβαια θα μου πεις οτι λεω το ξερω, αλλα λεω και καμια για να περασει η ωρα !!!!!!!!!!
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, σε μια περιπετεια που ειχα περσυ το καλοκαιρι, δεν θυμαμαι ονομα,την ειχα ψωνισει απο ΣΟΛΩΝΟΣ και ηταν απο Βουλγαρια 23 χρονων, με ειχε παει σε ξενοδοχειο στην ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ (κυκλοφορουσαν πολλες βιζιτουδες στο hotel)με φουλ προγραμμα και κολαρακι 70 + hotel ειχα περασει εξαιρετικα και την πληρωσα μετα, και πρεπει να ειχαμε μεινει κοντα στις 1,50 με δυο ωρες.Σωστή η παρατήρηση Είναι θέμα διακανονισμού κι΄εγώ την έκανα τη μαλακία τότε και της τα έσκασα πριν τα 40 γιούργα. Το καλύτερο είναι στο τέλος αλλά δεν δέχονται έτσι. Αυτονόητο είναι. Πάντως σιγά σιγά μαθαίνουμε τι παίζει με όλες αυτές τις ξεπέτες και πρέπει να φυλαγόμαστε από τις μάπες γκόμενες του πεζοδρομίου
παλικαρια να σας ρωτησω μιας και φαινεστε ψαγμενοι... στο xdream hotel μεσα στο ξενοδοχειο υπαρχουν κοπελες για να διαλεκσω να παρω στο δωματιο μου η θα πρεπει απο πριν να κανονισω ραντεβου απο καποιο πρακτοριο για να ερθει εκει?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτο που ειναι στην π.αττικης λες τυπε?παλικαρια να σας ρωτησω μιας και φαινεστε ψαγμενοι... στο xdream hotel μεσα στο ξενοδοχειο υπαρχουν κοπελες για να διαλεκσω να παρω στο δωματιο μου η θα πρεπει απο πριν να κανονισω ραντεβου απο καποιο πρακτοριο για να ερθει εκει?
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
αυτο που ειναι στην π.αττικης λες τυπε?
Πλατεία βάθης είναι, όχι Αττικής...
αν δεν κανω λαθος ειναι 2 το ενα στην ομονοια και το αλλο στην αγια παρασκευη... δεν ξερω εγω απλα ακουσα γι αυτα τα ξενοδοχεια δεν ειμαι απο αθηνα και θα κατεβω για δουλειες και λεω να τιμισω ενα κοριτσακι για 1-2 ωρες μπορεις να με διαφωτισεις πωσ δουλευει το συστημα?
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
αν δεν κανω λαθος ειναι 2 το ενα στην ομονοια και το αλλο στην αγια παρασκευη... δεν ξερω εγω απλα ακουσα γι αυτα τα ξενοδοχεια δεν ειμαι απο αθηνα και θα κατεβω για δουλειες και λεω να τιμισω ενα κοριτσακι για 1-2 ωρες μπορεις να με διαφωτισεις πωσ δουλευει το συστημα?
Φίλε σε αυτό στην πλατεία βάθης( κοντά στην Ομόνοια) πας στο μπαράκι που είναι από κάτω, παίρνεις όποια κοπέλα σου αρέσει και μετά ανεβαίνετε στο ξενοδοχείο για τα υπόλοιπα...
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
ωραια φιλος ευχαριστω πολυ δεν ξερω και αμα δεν ρωτησω θα χαθω
Απλώς να πας νωρίς, γιατί κατα τις 11 πάνω κάτω φεύγουν τα περισσότερα κορίτσια
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
πολυ ωραια ευχαριστω... και αμα θελω κατι για μετα τις 12? μονο απο γραφειο?
Υπάρχουν και τα γραφεία, μπορείς όμως να πάρεις και από καμμιά πιάτσα κάποια κοπέλα από τις γύρω περιοχές
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Το καλύτερο είναι στο τέλος αλλά δεν δέχονται έτσι.
Ρε συναγωνιστές αφήστε τις μαλακίες, άκου πληρωμή στο τέλος... Καλά αν δουλεύει μόνη της, αν έχεις & κανέναν νταβά όμως κι έχουμε μπλεξίματα μετά; Οπότε ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τις κακοτοπιές με ασφάλεια είναι να συμβουλευόμαστε το thread...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
ωραια φιλος ευχαριστω πολυ δεν ξερω και αμα δεν ρωτησω θα χαθω
Δεν είναι δύσκολο φίλε. Το X-Dream της Βάθης & το μπαράκι που λέμε ότι είναι από κάτω είναι στη Μαίζωνος, έναν πεζόδρομο που ξεκινάει απ' την πλατεία Βάθης. Παίρνεις από Ομόνοια την 3ης Σεπτεμβρίου, στρίβεις 4ο στενό αριστερά στην Καποδιστρίου & βγαίνεις καρφί στην πλατεία Βάθης. Υπάρχει & αντίστοιχο thread στην ενότητα "πιάτσες" του site, αν θες στείλε μου & pm να σε κατατοπίσω.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495