Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
για την αλεξια κανενασ βοηθεια??
με εκτιμηση :sunglasses:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει, πού ακριβώς είναι αυτό το περίπτερο που λέτε ότι κάνουν πλέον πιάτσα τσιγγάνες; Χαλκοκονδύλη με Σωκράτος γωνία πέρασα σήμερα αλλά δεν πρόσεξα κανένα περίπτερο ούτε πιάτσα με τσιγγάνες...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει, πού ακριβώς είναι αυτό το [size=14pt]περίπτερο[/size] που λέτε ότι κάνουν πλέον πιάτσα τσιγγάνες; Χαλκοκονδύλη με Σωκράτος γωνία πέρασα σήμερα αλλά δεν πρόσεξα κανένα περίπτερο ούτε πιάτσα με τσιγγάνες...

Στο Νο 1 του χάρτη. Γενικα σε όλα τα 1,2,3,4 κάνουν πιάτσα γυφτάκια κατα κανόνα αδιάφορα μπάζα.

Στο Νο 2, συνήθως υπάρχει μια νεαρή καστονόστανθη με μακρια σπαστά μαλλια, λευκό δέρμα και γενικά κάπως καλύτερη σε εμφάνιση απ' τις υπόλοιπες. Ξερεί κανείς τίποτα παραπάνω? 

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    102 KB · Εμφανίσεις: 21

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Στο Νο 1 του χάρτη. Γενικα σε όλα τα 1,2,3,4 κάνουν πιάτσα γυφτάκια κατα κανόνα αδιάφορα μπάζα.

Στο Νο 2, συνήθως υπάρχει μια νεαρή καστονόστανθη με μακρια σπαστά μαλλια, λευκό δέρμα και γενικά κάπως καλύτερη σε εμφάνιση απ' τις υπόλοιπες. Ξερεί κανείς τίποτα παραπάνω? 

...ΜΑΚΡΙΑ από τις βρωμιάρες ξεπέτες...

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
περασμα απο καποδιστριου το πρωι!ολεσ εξω ευνοει και ο καιροσ!
η ξανθια με ισιο μαλλι που ειναι στο γαλαξια μαρκετ ειναι καλη?
40 ζητησε οχι κουλουρι!
αξιζει?
τελικα κανεισ δε βοηθαει να βρω την αλεξια? :sunglasses:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
...ΜΑΚΡΙΑ από τις βρωμιάρες ξεπέτες...
Η ξανθοκάστανη  λευκόδερμη με σπασμένο πρόσωπο γύρω στα 20 είναι Ρουμάνα. Τη λένε Αλεξάνδρα απ΄ ότι θυμάμαι και είναι ξεπέτα, όλα στο άρπα κόλλα. Έχω γράψει παλιά κριτική για τη πάρτη της (κοίτα σελίδα 236 σ΄αυτό το thraed).

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Η ξανθοκάστανη  λευκόδερμη με σπασμένο πρόσωπο γύρω στα 20 είναι Ρουμάνα. Τη λένε Αλεξάνδρα απ΄ ότι θυμάμαι και είναι ξεπέτα, όλα στο άρπα κόλλα. Έχω γράψει παλιά κριτική για τη πάρτη της (κοίτα σελίδα 236 σ΄αυτό το thraed).
Ρε φιλε LARSON αμα βαλουν τα φραγκα στην τσεπη σιγα να μην ειναι ξεπετα. Το θεμα ειναι να την πληρωσεις μετα και εαν δεν ειναι και σωστη ( αφου το εχεις συμφωνησει μαζι της) να της δωσεις και 5 εως 10 ευρω λιγοτερα. Τωρα βεβαια θα μου πεις οτι λεω  :jerking: :jerking: :jerking: το ξερω, αλλα λεω και καμια  :jerking: για να περασει η ωρα !!!!!!!!!!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ρε φιλε LARSON αμα βαλουν τα φραγκα στην τσεπη σιγα να μην ειναι ξεπετα. Το θεμα ειναι να την πληρωσεις μετα και εαν δεν ειναι και σωστη ( αφου το εχεις συμφωνησει μαζι της) να της δωσεις και 5 εως 10 ευρω λιγοτερα. Τωρα βεβαια θα μου πεις οτι λεω  :jerking: :jerking: :jerking: το ξερω, αλλα λεω και καμια  :jerking: για να περασει η ωρα !!!!!!!!!!
Σωστή η παρατήρηση :thumbsup: Είναι θέμα διακανονισμού κι΄εγώ την έκανα τη μαλακία τότε και της τα έσκασα πριν τα 40 γιούργα. Το καλύτερο είναι στο τέλος αλλά δεν δέχονται έτσι. Αυτονόητο είναι. Πάντως σιγά σιγά μαθαίνουμε τι παίζει με όλες αυτές τις ξεπέτες και πρέπει να φυλαγόμαστε από τις μάπες γκόμενες του πεζοδρομίου

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Σωστή η παρατήρηση :thumbsup: Είναι θέμα διακανονισμού κι΄εγώ την έκανα τη μαλακία τότε και της τα έσκασα πριν τα 40 γιούργα. Το καλύτερο είναι στο τέλος αλλά δεν δέχονται έτσι. Αυτονόητο είναι. Πάντως σιγά σιγά μαθαίνουμε τι παίζει με όλες αυτές τις ξεπέτες και πρέπει να φυλαγόμαστε από τις μάπες γκόμενες του πεζοδρομίου
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, σε μια περιπετεια που ειχα περσυ το καλοκαιρι, δεν θυμαμαι ονομα,την ειχα ψωνισει απο ΣΟΛΩΝΟΣ και ηταν απο Βουλγαρια 23 χρονων, με ειχε παει σε ξενοδοχειο στην ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ (κυκλοφορουσαν πολλες βιζιτουδες στο hotel)με φουλ προγραμμα και κολαρακι 70 + hotel ειχα περασει εξαιρετικα και την πληρωσα μετα, και πρεπει να ειχαμε μεινει κοντα στις 1,50 με δυο ωρες.

sevasmios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
παλικαρια να σας ρωτησω μιας και φαινεστε ψαγμενοι...  στο xdream hotel μεσα στο ξενοδοχειο υπαρχουν κοπελες για να διαλεκσω να παρω στο δωματιο μου η θα πρεπει απο πριν να κανονισω ραντεβου απο καποιο πρακτοριο για να ερθει εκει?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παλικαρια να σας ρωτησω μιας και φαινεστε ψαγμενοι...  στο xdream hotel μεσα στο ξενοδοχειο υπαρχουν κοπελες για να διαλεκσω να παρω στο δωματιο μου η θα πρεπει απο πριν να κανονισω ραντεβου απο καποιο πρακτοριο για να ερθει εκει?
αυτο που ειναι στην π.αττικης λες τυπε?

sevasmios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
αν δεν κανω λαθος ειναι 2 το ενα στην ομονοια και το αλλο στην αγια παρασκευη...  δεν ξερω εγω απλα ακουσα γι αυτα τα ξενοδοχεια δεν ειμαι απο αθηνα και θα κατεβω για δουλειες και λεω να τιμισω ενα κοριτσακι για 1-2 ωρες μπορεις να με διαφωτισεις πωσ δουλευει το συστημα?

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
αν δεν κανω λαθος ειναι 2 το ενα στην ομονοια και το αλλο στην αγια παρασκευη...  δεν ξερω εγω απλα ακουσα γι αυτα τα ξενοδοχεια δεν ειμαι απο αθηνα και θα κατεβω για δουλειες και λεω να τιμισω ενα κοριτσακι για 1-2 ωρες μπορεις να με διαφωτισεις πωσ δουλευει το συστημα?

Φίλε σε αυτό στην πλατεία βάθης( κοντά στην Ομόνοια) πας στο μπαράκι που είναι από κάτω, παίρνεις όποια κοπέλα σου αρέσει και μετά ανεβαίνετε στο ξενοδοχείο για τα υπόλοιπα...

sevasmios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ωραια φιλος ευχαριστω πολυ δεν ξερω και αμα δεν ρωτησω θα χαθω :)

sevasmios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
πολυ ωραια ευχαριστω...  και αμα θελω κατι για μετα τις 12?  μονο απο γραφειο?

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
πολυ ωραια ευχαριστω...  και αμα θελω κατι για μετα τις 12?  μονο απο γραφειο?

Υπάρχουν και τα γραφεία, μπορείς όμως να πάρεις και από καμμιά πιάτσα κάποια κοπέλα από τις γύρω περιοχές

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Το καλύτερο είναι στο τέλος αλλά δεν δέχονται έτσι.

Ρε συναγωνιστές αφήστε τις μαλακίες, άκου πληρωμή στο τέλος... Καλά αν δουλεύει μόνη της, αν έχεις & κανέναν νταβά όμως κι έχουμε μπλεξίματα μετά; Οπότε ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τις κακοτοπιές με ασφάλεια είναι να συμβουλευόμαστε το thread...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
ωραια φιλος ευχαριστω πολυ δεν ξερω και αμα δεν ρωτησω θα χαθω :)

Δεν είναι δύσκολο φίλε. Το X-Dream της Βάθης & το μπαράκι που λέμε ότι είναι από κάτω είναι στη Μαίζωνος, έναν πεζόδρομο που ξεκινάει απ' την πλατεία Βάθης. Παίρνεις από Ομόνοια την 3ης Σεπτεμβρίου, στρίβεις 4ο στενό αριστερά στην Καποδιστρίου & βγαίνεις καρφί στην πλατεία Βάθης. Υπάρχει & αντίστοιχο thread στην ενότητα "πιάτσες" του site, αν θες στείλε μου & pm να σε κατατοπίσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom