apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μπουρδελα και στουντιο απο 1-1-2011 ξεχνα ταΝαι αλλά αυτές στα studio ξέρεις τουλάχιστον ότι είναι καθαρές.
με freelancer θα την βγαζουμε δικε μου
τυπε μπουρδελα και στουντιο απο 1-1-2011 ξεχνα ταΝαι αλλά αυτές στα studio ξέρεις τουλάχιστον ότι είναι καθαρές.
τυπε μπουρδελα και στουντιο απο 1-1-2011 ξεχνα τα
με freelancer θα την βγαζουμε δικε μου
μου το ειπε ο ερευνητης τυπεΤο υποθέτεις ή έχεις ενημέρωση για τις προθέσεις του Καμίνη;
μου το ειπε ο ερευνητης τυπε
Σήμερα στην πλ λαυριου μπατσοι με κοπέλεσ διπλα διπλα !
Ελλαδα = Ταιλανδη
mia kafeteria sto egaleo pezei mono....Πληροφορια μη επαληθευμενη :χοτελ Δωδωνη υπαρχει τετοιο και που??????
στο χωρο του λειτουργει εκθεση (οχι ιδεων)
προσερχεσαι διαλεγεις και
γνωριζει κανεις?????
Νομίζω ότι το Δωδώνη είναι αυτό στην οδό Μαγερ, δίπλα στην πλατεία Βάθη (βλ. σχετικό θρεντ). Αν είναι αυτό, όντως πάνε εκεί κάποια από τα κορίτσια που βρίσκονται στον πεζόδρομο, στη Βάθη.
ΟΠΑ!!! ΔΩΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!
...Κλασικός γαμιστρώνας-ξενοδοχείο εδώ και χρόνια...Γωνία Μαγιερ και Μαιζωνος...Πλατεία Βάθη...
Ρε παιδια τι μπατσαρια εχει πεσει εκει? σημερα κατα τις 12:30 το βραδυ εκανα βολτες εκει μηπως πετυχω τπτ καλο αλλα τζιφος. τις συνηθησμενες φατσες εβρησκα με τις πανακριβες τιμες τους. μεχρι τις 2 τρυγυρναγα στα στενα μπας και βρεθει τπτ. ειχε και πολυ μπατσαρια με μηχανες. σταματαγανε στην καποδιστριου σε κατι ξανθιες τανες και κατι τους λεγανε και μετα κλεισανε και τον δρομο και επρεπε να κανω κυκλο.
Τσαντιστικα και πηγα σε στουντιο και περασα μια χαρα.
Ναι αυτό το κατάλαβα... Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν λειτουργεί κανονικά (τσιμπάς την κοπέλα απ' το δρόμο & πάτε εκεί & σκίζεστε) ή αν οι κοπέλες είναι εγκατεστημένες σε κάποιο χώρο στο hotel & πας απ' ευθείας εκεί & διαλέγεις... Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα...