Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ελπίζω τα 100 ευρω να ηταν για ολόκληρη ώρα.

Κοίτα μου είπε ότι για κώλο ή παραπάνω ώρα η επιπλέον επιβάρυνση είναι 50 ευρώ. Πάντως θέμα χρόνου δεν είχαμε, δε βιάστηκε καθόλου. Μέτριο κρεβάτι όμως, πάω για άλλη την επόμενη φορά.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Κοίτα μου είπε ότι για κώλο ή παραπάνω ώρα η επιπλέον επιβάρυνση είναι 50 ευρώ. Πάντως θέμα χρόνου δεν είχαμε, δε βιάστηκε καθόλου. Μέτριο κρεβάτι όμως, πάω για άλλη την επόμενη φορά.
Καλό ειναι να μην τις χρυσωνουμε παντως, γιατι κακομαθαίνουν. Εκτος κι αν σου άρεσε παρα πολυ η γκομενα, οπότε πάσο εκει ειναι δυνατον να δεχτεις ο,τι τιμη και να σου πει.
Ο Ανταγωνισμός ειναι μεγαλος εκει μεσα και πιστεύω ότι στο 50άρικο πρεπει να απαιτούμε και κώλο ή άλλη εξτρα υπηρεσια που επιθυμουμε.
Εγω μια φορα που δεν γουσταρα καποια απο εκει μεσα προσπαθουσα να την ξεφορτωθώ και για να με πείσει μου έκανε εξαιρετική τιμή για όλες τις υπηρεσίες που ήθελα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Καλό ειναι να μην τις χρυσωνουμε παντως, γιατι κακομαθαίνουν. Εκτος κι αν σου άρεσε παρα πολυ η γκομενα, οπότε πάσο εκει ειναι δυνατον να δεχτεις ο,τι τιμη και να σου πει.
Ο Ανταγωνισμός ειναι μεγαλος εκει μεσα και πιστεύω ότι στο 50άρικο πρεπει να απαιτούμε και κώλο ή άλλη εξτρα υπηρεσια που επιθυμουμε.
Εγω μια φορα που δεν γουσταρα καποια απο εκει μεσα προσπαθουσα να την ξεφορτωθώ και για να με πείσει μου έκανε εξαιρετική τιμή για όλες τις υπηρεσίες που ήθελα...

Έχεις δίκιο. Στους καιρούς τους χαλεπούς που ζούμε το 100άρικο εκεί είναι απαγορευτικό.

sue

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Περασμα απο σωλονος κατα τις 1 και πριν φτασω ιπποκρατους ειναι μαζεμενα γυρω στα 5 πεντε
μπαζα η μια πιο ασχημη απο την αλλη...πιο κατω συναντησα ενα ξανθο με τρελο κωλο αλλα εχει βαφτει σαν κλοουν και μεσα στην χρυσοσκονη,τις εκανα την γνωστη ερωτηση και μου απαντησε 70 παρακαλω συν το ξενοδοχειο :jerking:Συνεχιζ πιο κατω και εξω απο το ξενοδοχειο βλεπω ενα ομορφο μικρο ξανθουλικο με σπαστα μακρια μαλλια αλλα λιγο κακοκεφο με το ζορι μου ειπε την τιμη50.....Αυτα απο μενα   

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
οι συναδελφοι που αρεσκονται στη μερεντα ναχουν κατα νου, κατα τη "διαπραγματευση",οτι το 50 για μιση ωρα ειναι στανταρ.
αν οι υπηρεσιες δεν ικανοποιουν τοτε παμε παρακατω....
και ω του θαυματος μολις η κυρια υποψιαστει οτι "χανει"πελατη αναβαθμιζονται τα παντα σε "τα παντα ολα" με 50 ευρα!!!!
ειναι αμαρτια να χαλαμε μονοι μας μια τετοια πιατσα.
επισης ειναι κριμα (και αδικο)τη μερεντα που σερβιριστικα εγω με 50 να τη φαει αλλος με 100,και ακομα ποιο αδικο να μου ζητα την επομενη φορα 100 για κατι που πριν μια βδομαδα πληρωσα 50.
γι αυτο συντροφοι το νου σας μη χαλατε την πιατσα!!!!
εκει εχει απ ολα και δεν διαφερουν στην τιμη αλλα στο σερβις.
το 50 ευρω ειναι το αυτονοητο για εκει μεσα και να το προβαλλετε!!!!
καλα βολια........

automatisths

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
paides peite m ena meros gia smr to vrady na vrw tpt kalo..kserei kanenas tpt?

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Χθεσινη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Σόλωνος στο ύψος της Νομικής, το γνωστό χαριτωμένο υπερτιμημένο αλλοδαπό (60 + ξενοδοχείο). Λίγο πιο κάτω η επίσης γνωστή εύσωμη με τα γυαλιά (για τους λατρεις των σοφιστικέ-ελαφρως υπερβαρων μεγαλοκορασιδων). Στο ιδιο μερος υπερηλικες και "πρωτοεμφανιζομενη" (?) τραβεστι. Στη στροφη της Σόλωνος και Τρικούπη, milf ευπαρουσιαστο (60 + ξενοδοχειο).
Κατεβαινοντας την Σολωνος, οι γνωστες εκ Βουλγαριας ξανθες, μελαχρινες. Στην διασταυρωση Καποδιστριου και 3ης Σεπτεμβριου, πληρης απουσια "γαζελων". Στην συνεχεια απολυτη σιωπη. Ουτε μαυρουλες, ουτε Ρουμανες...τιποτα. Απολυτη ξεραϊλα. Κατι μισοτελειωμενα κορμια απο την πρεζα. Λυπηρες παρουσιες, ειδικα αν μπορεις να φανταστεις πως θα ηταν καποτε, πριν αρχισουν τον καταστροφικο τους δρομο. Το μονο παρηγορο, στην γωνια του Γερμανου (Καποδιστριου και Μαρνη) εθεαθη νεαρα κοντουλα ξανθια, καληγαμος.
Γενικό συμπέρασμα. Πέμπτη βράδυ δεν συμφέρει νυχτερινή βόλτα, κριμα η βενζίνη. Λίγος κοσμος, περισσοτεροι αστυνομικοι απο οτι γυναικες.... 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Χθεσινη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Σόλωνος στο ύψος της Νομικής, το γνωστό χαριτωμένο υπερτιμημένο αλλοδαπό (60 + ξενοδοχείο). Λίγο πιο κάτω η επίσης γνωστή εύσωμη με τα γυαλιά (για τους λατρεις των σοφιστικέ-ελαφρως υπερβαρων μεγαλοκορασιδων). Στο ιδιο μερος υπερηλικες και "πρωτοεμφανιζομενη" (?) τραβεστι. Στη στροφη της Σόλωνος και Τρικούπη, milf ευπαρουσιαστο (60 + ξενοδοχειο).
Κατεβαινοντας την Σολωνος, οι γνωστες εκ Βουλγαριας ξανθες, μελαχρινες. Στην διασταυρωση Καποδιστριου και 3ης Σεπτεμβριου, πληρης απουσια "γαζελων". Στην συνεχεια απολυτη σιωπη. Ουτε μαυρουλες, ουτε Ρουμανες...τιποτα. Απολυτη ξεραϊλα. Κατι μισοτελειωμενα κορμια απο την πρεζα. Λυπηρες παρουσιες, ειδικα αν μπορεις να φανταστεις πως θα ηταν καποτε, πριν αρχισουν τον καταστροφικο τους δρομο. Το μονο παρηγορο, στην γωνια του Γερμανου (Καποδιστριου και Μαρνη) εθεαθη νεαρα κοντουλα ξανθια, καληγαμος.
Γενικό συμπέρασμα. Πέμπτη βράδυ δεν συμφέρει νυχτερινή βόλτα, κριμα η βενζίνη. Λίγος κοσμος, περισσοτεροι αστυνομικοι απο οτι γυναικες....   

Αυτή δεν είχε εξαφανιστεί ένα διάστημα;

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
συναγωνιστες....
κατεβενα την Σολωνος πριν 3 ημερες στης 11.30 και στο τελος της σολωνος σκαει ενας ξανθος αγγελος !!!!!!
μου φυγανε τα τιμονια τα φωτα !!!!!!
ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!!!
δεν εκανα κατι γιατι ειχα μαζι μου ....μουνιτσα!!!!!
εγω θα ξαναπερασω...εαν περασει αλλος συναγωνιστης να μας πει !!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
συναγωνιστες....
κατεβενα την Σολωνος πριν 3 ημερες στης 11.30 και στο τελος της σολωνος σκαει ενας ξανθος αγγελος !!!!!!
μου φυγανε τα τιμονια τα φωτα !!!!!!
ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!!!
δεν εκανα κατι γιατι ειχα μαζι μου ....μουνιτσα!!!!!
εγω θα ξαναπερασω...εαν περασει αλλος συναγωνιστης να μας πει !!!!!

Ποια μουνιτσα, την δικια μας εδω?

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Βόλτα χθες απο Σόλωνος γύρο στις 3π.μ.

Τέρμα Σόλωνος στη διαστάυρωση με Μάρνης εκεί στο Γερμανό (απέναντι από την πλατεία Βλαθης) πέτυχα πάλι τον ξανθό άγγελο. Ρε τι εργαλείο είναι αυτό? Ξενέρωσα βέβαια γιατί γύρισε και είπε 60 ευρώ συν το ξενοδοχείο (πρέπει να είναι 10 ευρώ)

Την προηγούμενη φορά το είχε στα 50 ευρώ.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Βόλτα χθες απο Σόλωνος γύρο στις 3π.μ.

Τέρμα Σόλωνος στη διαστάυρωση με Μάρνης εκεί στο Γερμανό (απέναντι από την πλατεία Βλαθης) πέτυχα πάλι τον ξανθό άγγελο. Ρε τι εργαλείο είναι αυτό? Ξενέρωσα βέβαια γιατί γύρισε και είπε 60 ευρώ συν το ξενοδοχείο (πρέπει να είναι 10 ευρώ)

Την προηγούμενη φορά το είχε στα 50 ευρώ.

Εκλογικό επίδομα μάλλον :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom