Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
ενδιαφερον... για ποια μιλαμε? και ποσα εσκασες αν επιτρεπεται?
Για την Ντένια, Ντέλια, κάπως έτσι μου το είπε το όνομά της. 100 + 23 το ξενοδοχείο.
ενδιαφερον... για ποια μιλαμε? και ποσα εσκασες αν επιτρεπεται?
Σκέψου να επενδύσουν οι κινέζες πουτάνες στην χώρα μας ,μετά άντε γεια ελλεινίδες
Ελπίζω τα 100 ευρω να ηταν για ολόκληρη ώρα.Για την Ντένια, Ντέλια, κάπως έτσι μου το είπε το όνομά της. 100 + 23 το ξενοδοχείο.
Ελπίζω τα 100 ευρω να ηταν για ολόκληρη ώρα.
Καλό ειναι να μην τις χρυσωνουμε παντως, γιατι κακομαθαίνουν. Εκτος κι αν σου άρεσε παρα πολυ η γκομενα, οπότε πάσο εκει ειναι δυνατον να δεχτεις ο,τι τιμη και να σου πει.Κοίτα μου είπε ότι για κώλο ή παραπάνω ώρα η επιπλέον επιβάρυνση είναι 50 ευρώ. Πάντως θέμα χρόνου δεν είχαμε, δε βιάστηκε καθόλου. Μέτριο κρεβάτι όμως, πάω για άλλη την επόμενη φορά.
Καλό ειναι να μην τις χρυσωνουμε παντως, γιατι κακομαθαίνουν. Εκτος κι αν σου άρεσε παρα πολυ η γκομενα, οπότε πάσο εκει ειναι δυνατον να δεχτεις ο,τι τιμη και να σου πει.
Ο Ανταγωνισμός ειναι μεγαλος εκει μεσα και πιστεύω ότι στο 50άρικο πρεπει να απαιτούμε και κώλο ή άλλη εξτρα υπηρεσια που επιθυμουμε.
Εγω μια φορα που δεν γουσταρα καποια απο εκει μεσα προσπαθουσα να την ξεφορτωθώ και για να με πείσει μου έκανε εξαιρετική τιμή για όλες τις υπηρεσίες που ήθελα...
οι συναδελφοι που αρεσκονται στη μερεντα ναχουν κατα νου, κατα τη "διαπραγματευση",οτι το 50 για μιση ωρα ειναι στανταρ.Κοίτα μου είπε ότι για κώλο ή παραπάνω ώρα η επιπλέον επιβάρυνση είναι 50 ευρώ. Πάντως θέμα χρόνου δεν είχαμε, δε βιάστηκε καθόλου. Μέτριο κρεβάτι όμως, πάω για άλλη την επόμενη φορά.
γυρνα το στο ελληνικοpaides peite m ena meros gia smr to vrady na vrw tpt kalo..kserei kanenas tpt?
εκει τι παιζει?ελληνιδες?
Χθεσινη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Σόλωνος στο ύψος της Νομικής, το γνωστό χαριτωμένο υπερτιμημένο αλλοδαπό (60 + ξενοδοχείο). Λίγο πιο κάτω η επίσης γνωστή εύσωμη με τα γυαλιά (για τους λατρεις των σοφιστικέ-ελαφρως υπερβαρων μεγαλοκορασιδων). Στο ιδιο μερος υπερηλικες και "πρωτοεμφανιζομενη" (?) τραβεστι. Στη στροφη της Σόλωνος και Τρικούπη, milf ευπαρουσιαστο (60 + ξενοδοχειο).
Κατεβαινοντας την Σολωνος, οι γνωστες εκ Βουλγαριας ξανθες, μελαχρινες. Στην διασταυρωση Καποδιστριου και 3ης Σεπτεμβριου, πληρης απουσια "γαζελων". Στην συνεχεια απολυτη σιωπη. Ουτε μαυρουλες, ουτε Ρουμανες...τιποτα. Απολυτη ξεραϊλα. Κατι μισοτελειωμενα κορμια απο την πρεζα. Λυπηρες παρουσιες, ειδικα αν μπορεις να φανταστεις πως θα ηταν καποτε, πριν αρχισουν τον καταστροφικο τους δρομο. Το μονο παρηγορο, στην γωνια του Γερμανου (Καποδιστριου και Μαρνη) εθεαθη νεαρα κοντουλα ξανθια, καληγαμος.
Γενικό συμπέρασμα. Πέμπτη βράδυ δεν συμφέρει νυχτερινή βόλτα, κριμα η βενζίνη. Λίγος κοσμος, περισσοτεροι αστυνομικοι απο οτι γυναικες....
συναγωνιστες....
κατεβενα την Σολωνος πριν 3 ημερες στης 11.30 και στο τελος της σολωνος σκαει ενας ξανθος αγγελος !!!!!!
μου φυγανε τα τιμονια τα φωτα !!!!!!
ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!!!
δεν εκανα κατι γιατι ειχα μαζι μου ....μουνιτσα!!!!!
εγω θα ξαναπερασω...εαν περασει αλλος συναγωνιστης να μας πει !!!!!
Ποια μουνιτσα, την δικια μας εδω?
εγω νομιζα οτι ειναι αποφοιτος του ματσατσουτσες τυπε...Μπα...αυτή είναι απόφοιτος του Cambridge, ρε...ΔΕΝ κανει τέτοια...
Βόλτα χθες απο Σόλωνος γύρο στις 3π.μ.
Τέρμα Σόλωνος στη διαστάυρωση με Μάρνης εκεί στο Γερμανό (απέναντι από την πλατεία Βλαθης) πέτυχα πάλι τον ξανθό άγγελο. Ρε τι εργαλείο είναι αυτό? Ξενέρωσα βέβαια γιατί γύρισε και είπε 60 ευρώ συν το ξενοδοχείο (πρέπει να είναι 10 ευρώ)
Την προηγούμενη φορά το είχε στα 50 ευρώ.