Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστα..
Δημητρα λεγεται,δεν ειναι τοσο μικρη οσο φαινεται..Αρκετα καλη,εγω την πηρα σε hotel.
Δινει και τηλ.για αμεση επικονωνια!!!

Θα μπορούσα να έχω περισότερες πληροφορίες για την νεαρά.......κόστος συνάντησης, υπηρεσίες, εθνικότητα και αν λέει τίποτα χωρίς ρούχα :huh: Ξέρω ζητάω πολλά αλλά αν γνωρίζεις παρακαλώ δώσε τα φώτα σου!!!!!! :think:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.002
Πόντοι
5.015
Αδέρφια μόλις γύρισα από κέντρο και η Σόλωνος από Ιπποκράτους και κάτω ήταν τίγκα από κορίτσια και μεγαλοκοπέλες, εντύπωση μου έκανε μια πιτσιρίκα κοντούλα μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά  :cum: που καθότανε στην γωνία με την Χαριλάου Τρικούπη.
Έχει κανείς πληροφορίες για την νεαρά καθώς δεν μπόρεσα να σταματήσω για να δω τι παίζει.
Παρακαλώ ενημερώστε!!!!!!!!!!!!!!!!!
:helpplea:

Πάλι καλά που τουλάχιστον τα Σάββατα υπάρχουν πολλές κοπέλες...

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
gia ena ksantho sthn paralia sthn stash kserei kanenas  tipota?

stavros13

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά για X-dream επιβεβαιώνω κι εγώ ότι δεν μου φάνηκε να έχει -ζάκια. Πήγα πριν τρεις μέρες και ψώνισα από εκεί. Απλά πράγματα και σταράτα: βλέπεις, διαλέγεις, μιλάς στην κοπέλα, και αν τα βρεις πάτε μαζί στο δωμάτιο. Εγώ πήρα κοπέλα για ολόκληρη ώρα και μου ζήτησε 100€ + το ξενοδοχείο. Πήρα Ρεβέκα, κοντούλα ξανθιά. Όχι φοβερά πράγματα αλλά πέρασα καλά.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Συναγωνιστές μια & το αναφέρατε απ' τις Μαρία, Μικαέλα & Ιωάννα ποιες δίνουν κώλο; Αν δε θέλετε να μ' απαντήσετε εδώ στείλτε pm!
προς το παρων σε εμενα΄καμια αλλα που θα παει θα τα καταφερω...... :grin: :grin: :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.002
Πόντοι
5.015
προς το παρων σε εμενα΄καμια αλλα που θα παει θα τα καταφερω...... :grin: :grin: :grin:

Πάντως συναγωνιστή αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει εδώ μήνυμα συναγωνιστή που έλεγε ότι η Μαρία του είχε δώσει & κώλο.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Επιβεβαιώνω, η Μαρία δίνει και κώλο. Είναι μάλιστα μέσα στο πρόγραμμα, δεν θέλει έξτρα λεφτά.

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
επειδή έχω χαθεί λίγο, Μαρία λέμε μια κοντή , ψιλοξανθια, που κάνει πιατσα συνήθως μετά τις μαύρες, αφού περάσουμε τον ΟΚΑΝΑ?

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Ψώνισα για ακόμη μια φορά την Γκαμπριέλα την περασμένη εβδομάδα.
Εδειχνε να γουστάρει και έκανε ικανοποιητικό κρεβάτι. Εχει πάρει και λιγό ταπανω της γιατί το καλοκαιρι που την ειχα ξαναπαρει ειχε αδυνατησει τοσο που ειχαν κρεμάσει να βυζια της.

Η δουλεία έχει πέσει δραματικά, μου έλεγε. Υπάρχουν, λεει,  μέρες που κάνει μόνο 1-2 ραντεβου και επιπλεόν οι πελάτες της ζητάνε εξτρα υπηρεσιες. Η ταρίφα της ειναι 40 η ίδια και 15 το χοτελι.

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Καλημερα συναγωνιστες πρωινη καταθεση στην γνωστη σταση Γ Σεμτεβριου ΑΝΝΑ ρουμανα  τρομερει πιπα 50  ευρο καθαρη και τα καταπινει και δακτυλακη αφυνει

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Ψώνισα για ακόμη μια φορά την Γκαμπριέλα την περασμένη εβδομάδα.
Εδειχνε να γουστάρει και έκανε ικανοποιητικό κρεβάτι. Εχει πάρει και λιγό ταπανω της γιατί το καλοκαιρι που την ειχα ξαναπαρει ειχε αδυνατησει τοσο που ειχαν κρεμάσει να βυζια της.

Η δουλεία έχει πέσει δραματικά, μου έλεγε. Υπάρχουν, λεει,  μέρες που κάνει μόνο 1-2 ραντεβου και επιπλεόν οι πελάτες της ζητάνε εξτρα υπηρεσιες. Η ταρίφα της ειναι 40 η ίδια και 15 το χοτελι.
Πρέπει να έχει, όντως, πέσει η δουλειά, γιατί κάποιος γνωστός, είπε πως της έκανε παζάρια και την πήρε με 30 Ευρώ. Αυτός, βέβαια, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή της. Οπότε, καλύτερα με 40 και να μείνεις ευχαριστημένος.

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πρέπει να έχει, όντως, πέσει η δουλειά, γιατί κάποιος γνωστός, είπε πως της έκανε παζάρια και την πήρε με 30 Ευρώ. Αυτός, βέβαια, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή της. Οπότε, καλύτερα με 40 και να μείνεις ευχαριστημένος.

κ εγω με 30 την πηρα κ εμεινα απολυτα ικανοποιημενος!!

δεν την εχω παρει βεβαια με 40 για να ξερω μηπως κανει τιποτα περισσοτερο αλλα για 30 ηταν μια χαρα κ σε συμμετοχη κ σε ποιοτητα!εκανε κ ντουζακι με αφρολουτρο που ειχε μαζι της!

ενα μεγαλο + στο ξενοδοχειο στην Αριστοτελους που ειναι ανακαινισμενο (οπως στριβουμε απο καποδιστριου, στο δεξι μας χερι).

ειναι μακραν το καλυτερο της περιοχης, τουλαχιστον απο αυτα που εχω παει εγω! πενακαθαρο κ μυριζε ομορφα!καθαρο μπανιο κ πετσετες!τιμη 10€

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Το ξενοδοχειο πωσ το λενε?

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το ξενοδοχειο πωσ το λενε?

δεν θυμαμαι ονομα!! αλλα σου λεω ειναι οπως κατεβαινεις την καποδιστριου μετα την 3 σεπτεμβριου στριβεις αριστερα κ θα το δεις στο δεξι σου χερι. ειναι πισω απο την σταση του λεωφορειου που το βραδυ μαζευονται μερικα πρεζακια.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ενα μελαχρινο λιγο πριν τελειωσει η σολωνος το γνωριζετε;;;

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
ενα μελαχρινο λιγο πριν τελειωσει η σολωνος το γνωριζετε;;;
Αν λες για ένα αδύνατο, με σπαστό μαλλάκι, είναι ικανοποιητική, ως σύνολο. Αν και, γενικότερα, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, είναι πρόθυμη στην εναλλαγή στάσεων και δε βιάζεται. Πριν από, περίπου, 15 μέρες που την πήρα, ήταν και αρκετά καθαρή.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μια ρουμανα στη σολωνος που σε παει στο αττικη και ολο φοραει κολλητα πολυ μαλακισμενη μακρια δε θυμαμαι υψος....

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Αν λες για ένα αδύνατο, με σπαστό μαλλάκι, είναι ικανοποιητική, ως σύνολο. Αν και, γενικότερα, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, είναι πρόθυμη στην εναλλαγή στάσεων και δε βιάζεται. Πριν από, περίπου, 15 μέρες που την πήρα, ήταν και αρκετά καθαρή.
τιμη γενικα λεπτομεριες μπορεις ναδωσεις για το λαο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom