Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.177
Πόντοι
2.477

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.002
Πόντοι
5.015
χαχα οντως ειναι δυσκολο και πιστευω δεν αξιζει την ταλαιπωρια. τουλαχιστον οπως το κανω εγω που παω πεζος.

παντως συναδελφε μπακαλη θα διαφωνησω οτι θελει χρονο και χρημα. τυχη θελει. εμενα 2 καλα σκηνικα που μου χουν τυχει ηταν σολωνος με ελληνιδες freelancer που τις ιδια μια φορα και ποτε ξανα. αλλα τσιμπησα τηλεφωνα τα οποια βλακωδως ποτε δε χρησιμποιησα. ηταν γυρω στα 30 φευγα η μια πιο γεματη η αλλη αδυνατη αλλα απο σερβις τα παντα ολα.

ενω τελευταια που διαθετω χρονο και χρημα (σχετικα αλλα για ενα πουτσο ναι) οποτε ξεκιναω για βολτα στις πιατσες του κεντρου απογοητευομαι και τελικα η κατηφορα με οδηγει στο  μεταξουργειο οπου ειναι και φτηνοτερα και καλυτερα. γιατι 50 ευρω να γαμας σε ενα παρκιγκ στο ορθιο δε λεει. τωρα πιανουν και τα κρυα. χθες ειδα ενα καλο που δε τοχα ξαναπροσεξει στη σολωνος και μου λεει 50. της λεω για ξενοδοχειο (γτι δε μου αρεσει το παρκιγκ) και μου λεει μονο παρκιγκ. δηλαδη της πληρωνω και ξενεδοχειο και ανεση και κρεβατακι και αυτη θελει εκει στο δρομο  :think: :think: και να πεις οτι φαινομουν κανας καφρος και να φοβηθηκε αλλα φλωρος ειμαι και φαινομαι  :grin:

ενω 15 στο κρεβατακι με την ανεση σου, κανεις και τη βολτα σου στα σπιτακια, λες και 2 μαλακιες να περναει η ωρα. Ριχνεις και κανα γελιο γιατι στανταρ θα γινει κατι τραγελαφικο στο μεταξι ειδικα τις νυχτερινες ωρες δε παιζει.

απλα βαρεθηκα ρε παιδια. ολο τις ιδιες και τις ιδιες φατσες βλεπω. δεν υπαρχει ανανεωση ρε γαμωτο. ενα rotation βρε αδερφε. να ρθουν οι πρωινες το βραδυ και οι βραδινες το πρωι.  :2funny: :2funny:

παντως σολωνος φιλε womanholic εγω χθες ειδα 2 μελααχρινες καλουτσικες. η μια στην αρχη εκει στη νομικη που την ειχα παρει παλια και δε μου ειχε πολυκανει κλικ αλλα εχει νεο λουκ τωρα οποτε παιζει ναχει βελτιωθει. και η αλλη προς το τελος που ηθελε μονο παρκιγκ. και η κλασικη ελληνιδα ξανθια εκει καπου στη μεση, φιλοτιμο κοριτσι, και πηδισιμη εμφανισιακα.

Πεζός στις πιάτσες & μάλιστα χωρίς παρέα;;; Συναγωνιστή παίζεις με τη φωτιά... Σόλωνος πάει στο διάολο αλλά αν πας πεζός Καποδιστρίου ή Σωκράτους στις μαύρες θα σε φάνε λάχανο καμιά μέρα... Ή μάλλον νύχτα... Όσο για τα άλλα προφανώς & χρειάζεσαι & τύχη & όσον αφορά τις πιάτσες ισχύει συνήθως ότι ή το παίρνεις το κομμάτι εκείνη τη στιγμή που το βλέπεις ή το 'χασες... Όσο για τα "όρθια" στο parking έλεος ρε παιδιά, εμένα δε θα μου σηκωνόταν... Εδώ σε ξενοδοχεία που έχω πάει με τάνες του δρόμου (λίγες είναι αλήθεια) & πολλές φορές μου έχει τύχει να μην καταφέρω να τελειώσω, μέχρι & σε μπουρδέλο αυτό... Δεν είμαι βιαστής για να μου σηκώνεται στα όρθια σε ένα parking... Τέλος για τη Σόλωνος ορισμένες φορές μπορείς να βρεις καλά κομμάτια αλλά όπως είπα τώρα τελευταία είναι πεσμένα τα πράγματα...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Womanholic, δεν είναι ανάγκη να είσαι βιαστής για να σου σηκωθεί στο πάρκινγκ. Στο ΕΞ Ντριμ δεν έχι ζάκια, τουλάχιστον όχι στο μπαρ, ούτε στο χοτέλ. Για μένα πάντως, είναι η καλύτερη φάση. Έχω ακούσει μάλιστα για κάτι καινούργια γυφτάκια  :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.002
Πόντοι
5.015
Womanholic, δεν είναι ανάγκη να είσαι βιαστής για να σου σηκωθεί στο πάρκινγκ. Στο ΕΞ Ντριμ δεν έχι ζάκια, τουλάχιστον όχι στο μπαρ, ούτε στο χοτέλ. Για μένα πάντως, είναι η καλύτερη φάση. Έχω ακούσει μάλιστα για κάτι καινούργια γυφτάκια  :rockon:

Ρε συναγωνιστή δεν ξέρω πολλή κατάντια μου φαίνεται, τουλάχιστον όπως το περιγράφει ο συναγωνιστής με πίεση χρόνου κ.τ.λπ. Εντάξει αν σου πάρει η τάνα μία γαμάτη πίπα πριν γίνεσαι πύραυλος, αλλά αν είναι η φάση ξεπέτα & έτσι με μία αερόπιπα να προηγείται της πράξης προσωπικά απορώ πως υπάρχουν συναγωνιστές που φτιάχνονται μ' αυτήν τη φάση πραγματικά. Όσο για το X-Dream & το bar (όποιος ενδιαφέρεται να ανατρέξει στο thread για πλατεία Βάθης) είναι αλήθεια ότι όχι απλώς δεν παίζουν ζάκια αλλά ίσα - ίσα είναι γαμώ τις φάσεις απ' ό,τι ακούω & είναι μαλακία μου που δεν έχω πάει ακόμα. Ρε παίκτουρα για δώσε παραπάνω πληροφορίες για τα γυφτάκια που ανέφερες ότι είναι νέες αφίξεις στο bar, μ' ενδιαφέρει!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Ένας κολλητος πήγε σήμερα και χθες (πάει 2 φορές τη βδομάδα) και μου είπε για τις νέες αφίξεις. Αλλά αφού δεν έχεις πάει, δεν έχει νόημα να σου κάνω περιγραφές (για όσους ξέρουν, Ιωάννα, Μικαέλα, Μαρία, σχεδόν όλες οι κλασικές είναι εκεί, συν κάποιες κανούργιες  :rockon:). Όταν πας μην ξεχάσεις να μας πεις εντυπώσεις  :rockon:

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ρε συναγωνιστή δεν ξέρω πολλή κατάντια μου φαίνεται, τουλάχιστον όπως το περιγράφει ο συναγωνιστής με πίεση χρόνου κ.τ.λπ. Εντάξει αν σου πάρει η τάνα μία γαμάτη πίπα πριν γίνεσαι πύραυλος, αλλά αν είναι η φάση ξεπέτα & έτσι με μία αερόπιπα να προηγείται της πράξης προσωπικά απορώ πως υπάρχουν συναγωνιστές που φτιάχνονται μ' αυτήν τη φάση πραγματικά. Όσο για το X-Dream & το bar (όποιος ενδιαφέρεται να ανατρέξει στο thread για πλατεία Βάθης) είναι αλήθεια ότι όχι απλώς δεν παίζουν ζάκια αλλά ίσα - ίσα είναι γαμώ τις φάσεις απ' ό,τι ακούω & είναι μαλακία μου που δεν έχω πάει ακόμα. Ρε παίκτουρα για δώσε παραπάνω πληροφορίες για τα γυφτάκια που ανέφερες ότι είναι νέες αφίξεις στο bar, μ' ενδιαφέρει!
καλα πηγαινε και πες μας ποσο γαμω την φαση ειναι ειναι ενας χορος με ενα μπαρ στη μεση σε μια γωνια πακιστανοι στην αλλοι κατι αλβανοι πινουν μπυρες σε αλλη 10 γκομενες τιποτα το καλο ελληνικη μουσικη τηλεορασεις για μπαλα και διπλα η γαμιστρονα
ειναι πολυ για πολυ β καταστασεις

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ένας κολλητος πήγε σήμερα και χθες (πάει 2 φορές τη βδομάδα) και μου είπε για τις νέες αφίξεις. Αλλά αφού δεν έχεις πάει, δεν έχει νόημα να σου κάνω περιγραφές (για όσους ξέρουν, Ιωάννα, Μικαέλα, Μαρία, σχεδόν όλες οι κλασικές είναι εκεί, συν κάποιες κανούργιες  :rockon:). Όταν πας μην ξεχάσεις να μας πεις εντυπώσεις  :rockon:
ρε παιχτουρα για ριξε περιγραφα για την μικαελα και την ιωαννα, γιατι με τοσες που'χει εκει μεσα πως να τις ξεχωρισεις...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Λοιπόν, Μικαέλα και Ιωάννα είναι αδερφές. Τη Μικαέλα την ξέρω  :jerking:, την έ΄χω πάρει μια φορ'α. Γαμ'ω τα παιδιά, γύρω στα 22 με βυζάρες, η Ιωάννα καλή είναι κι αυτή αλλά έχω άλλες προτεραιότητες...  :rockon:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Κι εννοείται ότι για Μικαέλα το  :jerking: πάει να πει ότι τον παίζω και στον ξύπνιο μου  :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Λοιπόν, Μικαέλα και Ιωάννα είναι αδερφές. Τη Μικαέλα την ξέρω  :jerking:, την έ΄χω πάρει μια φορ'α. Γαμ'ω τα παιδιά, γύρω στα 22 με βυζάρες, η Ιωάννα καλή είναι κι αυτή αλλά έχω άλλες προτεραιότητες...  :rockon:
η ξανθια ειναι η μικαελα και η μελαχρινη η ιωαννα? με τα ταττου στην πλατη? σε συγκριση με το σερβις της μαριας τι λενε?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.002
Πόντοι
5.015
καλα πηγαινε και πες μας ποσο γαμω την φαση ειναι ειναι ενας χορος με ενα μπαρ στη μεση σε μια γωνια πακιστανοι στην αλλοι κατι αλβανοι πινουν μπυρες σε αλλη 10 γκομενες τιποτα το καλο ελληνικη μουσικη τηλεορασεις για μπαλα και διπλα η γαμιστρονα
ειναι πολυ για πολυ β καταστασεις

Συναγωνιστή μουνοπανά αν εσύ δεν τις γουστάρεις αυτές τις παρακμιακές καταστάσεις άσε να τις γουστάρουμε εμείς... Ξέρεις υπάρχουμε & μερικοί περίεργοι τύποι που φτιαχνόμαστε με τη λάσπη, τί να κάνουμε...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.002
Πόντοι
5.015
Ρε συ παίκτουρα τα έχω ακούσει αυτά τα ονόματα. Η Μικαέλα είναι πιο ωραία απ' την αδερφή της; Έχουν & οι δυο βυζάρες; Επίσης θέλω να μ' ενημερώσεις για τη Μαρία την Αλβανίδα έχω ακούσει τα καλύτερα, από  :tits: τί λέει;

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Συναγωνιστή μουνοπανά αν εσύ δεν τις γουστάρεις αυτές τις παρακμιακές καταστάσεις άσε να τις γουστάρουμε εμείς... Ξέρεις υπάρχουμε & μερικοί περίεργοι τύποι που φτιαχνόμαστε με τη λάσπη, τί να κάνουμε...

ναι ρε μεν λασπη φορ εβερ  :rockon: :rockon: :rockon:

KAKISTOS69

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
0
Συναθλητές καλησπέρα από Χαλκίδα. Στο Χ-dream δεν έχω δοκιμάσει. Πόσο πάει το μαλλί για μια ώρα? το ξενοδοχείο?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Συναθλητές καλησπέρα από Χαλκίδα. Στο Χ-dream δεν έχω δοκιμάσει. Πόσο πάει το μαλλί για μια ώρα? το ξενοδοχείο?
50 περνει η κοπελα και23 το χοτελι για μια εκτονωση για λοιπες πληροφοριες στις κατα τοπους κοπελες γιατι καθεμια ζηταει αναλογα με το τι ζητας καποιες δινουν κωλο καποιες οχι π.χ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.002
Πόντοι
5.015
50 περνει η κοπελα και23 το χοτελι για μια εκτονωση για λοιπες πληροφοριες στις κατα τοπους κοπελες γιατι καθεμια ζηταει αναλογα με το τι ζητας καποιες δινουν κωλο καποιες οχι π.χ

Συναγωνιστές μια & το αναφέρατε απ' τις Μαρία, Μικαέλα & Ιωάννα ποιες δίνουν κώλο; Αν δε θέλετε να μ' απαντήσετε εδώ στείλτε pm!

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Αδέρφια μόλις γύρισα από κέντρο και η Σόλωνος από Ιπποκράτους και κάτω ήταν τίγκα από κορίτσια και μεγαλοκοπέλες, εντύπωση μου έκανε μια πιτσιρίκα κοντούλα μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά  :cum: που καθότανε στην γωνία με την Χαριλάου Τρικούπη.
Έχει κανείς πληροφορίες για την νεαρά καθώς δεν μπόρεσα να σταματήσω για να δω τι παίζει.
Παρακαλώ ενημερώστε!!!!!!!!!!!!!!!!!
:helpplea:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αδέρφια μόλις γύρισα από κέντρο και η Σόλωνος από Ιπποκράτους και κάτω ήταν τίγκα από κορίτσια και μεγαλοκοπέλες, εντύπωση μου έκανε μια πιτσιρίκα κοντούλα μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά  :cum: που καθότανε στην γωνία με την Χαριλάου Τρικούπη.
Έχει κανείς πληροφορίες για την νεαρά καθώς δεν μπόρεσα να σταματήσω για να δω τι παίζει.

Σου φανηκαν ελληνιδες? τι ωρα περασες περιπου?

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία ώστε να προσδιορίσω την εθνικότητα.... :idiot:

Nick64

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Καλησπερα συναγωνιστα..
Δημητρα λεγεται,δεν ειναι τοσο μικρη οσο φαινεται..Αρκετα καλη,εγω την πηρα σε hotel.
Δινει και τηλ.για αμεση επικονωνια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom