χαχα οντως ειναι δυσκολο και πιστευω δεν αξιζει την ταλαιπωρια.
τουλαχιστον οπως το κανω εγω που παω πεζος.
παντως συναδελφε μπακαλη θα διαφωνησω οτι θελει χρονο και χρημα. τυχη θελει. εμενα 2 καλα σκηνικα που μου χουν τυχει ηταν σολωνος με ελληνιδες freelancer που τις ιδια μια φορα και ποτε ξανα. αλλα τσιμπησα τηλεφωνα τα οποια βλακωδως ποτε δε χρησιμποιησα. ηταν γυρω στα 30 φευγα η μια πιο γεματη η αλλη αδυνατη αλλα απο σερβις τα παντα ολα.
ενω τελευταια που διαθετω χρονο και χρημα (σχετικα αλλα για ενα πουτσο ναι) οποτε ξεκιναω για βολτα στις πιατσες του κεντρου απογοητευομαι και τελικα η κατηφορα με οδηγει στο
μεταξουργειο οπου ειναι και φτηνοτερα και καλυτερα. γιατι 50 ευρω να γαμας σε ενα παρκιγκ στο ορθιο δε λεει. τωρα πιανουν και τα κρυα. χθες ειδα ενα καλο που δε τοχα ξαναπροσεξει στη σολωνος και μου λεει 50. της λεω για ξενοδοχειο (γτι δε μου αρεσει το παρκιγκ) και μου λεει μονο παρκιγκ. δηλαδη της πληρωνω και ξενεδοχειο και ανεση και κρεβατακι και αυτη θελει εκει στο δρομο
και να πεις οτι φαινομουν κανας καφρος και να φοβηθηκε αλλα φλωρος ειμαι και φαινομαι
ενω 15 στο κρεβατακι με την ανεση σου, κανεις και τη βολτα σου στα σπιτακια, λες και 2 μαλακιες να περναει η ωρα. Ριχνεις και κανα γελιο γιατι στανταρ θα γινει κατι τραγελαφικο στο μεταξι ειδικα τις νυχτερινες ωρες δε παιζει.
απλα βαρεθηκα ρε παιδια. ολο τις ιδιες και τις ιδιες φατσες βλεπω. δεν υπαρχει ανανεωση ρε γαμωτο. ενα rotation βρε αδερφε. να ρθουν οι πρωινες το βραδυ και οι βραδινες το πρωι.
παντως σολωνος φιλε womanholic εγω χθες ειδα 2 μελααχρινες καλουτσικες. η μια στην αρχη εκει στη νομικη που την ειχα παρει παλια και δε μου ειχε πολυκανει κλικ αλλα εχει νεο λουκ τωρα οποτε παιζει ναχει βελτιωθει. και η αλλη προς το τελος που ηθελε μονο παρκιγκ. και η κλασικη ελληνιδα ξανθια εκει καπου στη μεση, φιλοτιμο κοριτσι, και πηδισιμη εμφανισιακα.