norton13
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
φίλους(μπουρδελιάρηδες) δεν έχεις?γοθσταρει κανεισ να παμε χxdream να δουμε απο κοντα τι παιζει ????
φίλους(μπουρδελιάρηδες) δεν έχεις?γοθσταρει κανεισ να παμε χxdream να δουμε απο κοντα τι παιζει ????
Φιλε Larson! εγω την βρισκω συνγθως στα τελη της Σολωνος εκει που στριβουμε για Στουρναρη(για πλαινη εισοδο πολυτεχνειου δηλαδη) πανω στη σολωνος ειναι αμεσως πριν στριψεις!Γραψε να μου πεις εντυπωσεις!Καλες τσαρκες man!!!Για πες ρε σύντροφε hS3 που ακριβώς στη Σόλωνος κάνει πιάτσα το μελαχρινό αδύνατο με το ωραίο κωλαράκι και τις πίπες?
εχει παρει κανεις μια βουλγαρα ειναι περι τα 60 ευρω παιρνει ονομα μου διαφευγει hotel attiki σε παει και βρισκεται επι της σολωνος και λιγο μετα τη θεμιστοκλεους...
χαρακτηριστικα χθες φοραγε ενα κολαν καφε,και εχει κολαρα οποιος εθεαθη θα καταλαβε την πηρα τη παρασκευη συνολο 80 αλλα κολο δε δινει...
το κανονιζουμε για τεταρτη αν μπορεις 1300-1600 καπου εκει αναμεσαγοθσταρει κανεισ να παμε χxdream να δουμε απο κοντα τι παιζει ????
το κανονιζουμε για τεταρτη αν μπορεις 1300-1600 καπου εκει αναμεσα
Συναγωνιστή hs3 έκανα δύο τσάρκες το σαββατοκύριακο στη Σόλωνος για το μελαχρινό αλλά δυστυχώς μόνο μπάζα βρίκα χοντρές αλβανίδες και γύφτισες. Μάλλον καθημερινή θα κατέβω όπως έκανες κι΄ εσύ και θα σας ενημερώσω, Μία Ρουμάνα στα 19-20 χρόνων καστανή αδύνατη κάνει πιάτσα γωνία Γ΄Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου και πρώτη φορά εμφανίστικε στη πιάτσα της περιοχής. Τη συνάντησα το περασμένο Σάββατο στις μια το βράδυ, πολύ ωραίο μουνί μιλάει ελάχιστα ελληνικά και γύρευε 50 γιούργια και 15 το ξενοδοχείο, ξέρει κανείς κάτι γι αυτήν?
εχει παρει κανεις μια βουλγαρα ειναι περι τα 60 ευρω παιρνει ονομα μου διαφευγει hotel attiki σε παει και βρισκεται επι της σολωνος και λιγο μετα τη θεμιστοκλεους...
χαρακτηριστικα χθες φοραγε ενα κολαν καφε,και εχει κολαρα οποιος εθεαθη θα καταλαβε την πηρα τη παρασκευη συνολο 80 αλλα κολο δε δινει...
αν λες μια μελαχροινη γυρω στα 25 που κανει πιατσα ψηλα πριν το χημειο .... πολυ μουνι ! την ειδα και εγω αλλα εκει που καθεται αδυνατον να σταματησω με το αμαξι....ειδικα αυτη την εποχη που στο κολωνακι γινεται χαμος και εχει πολυ κινηση ολες τις ωρες.
Είναι λογικά αυτή που πήρα εγώ...μου είπε είναι 19.5 . πολύ όμορφη, αλλά είναι λίγο ακριβά με το ξενοδοχείο. 80 ευρώ.
Θα μου πει καπιος τι ώρα βγαίνουν στην πιάτσα? 12- 1?
πιο κατω μετα τη θεμιστοκλεουςαν λες μια μελαχροινη γυρω στα 25 που κανει πιατσα ψηλα πριν το χημειο .... πολυ μουνι ! την ειδα και εγω αλλα εκει που καθεται αδυνατον να σταματησω με το αμαξι....ειδικα αυτη την εποχη που στο κολωνακι γινεται χαμος και εχει πολυ κινηση ολες τις ωρες.
νεοπανιωνακι βεθνικηπιο κατω μετα τη θεμιστοκλεους
νεοπανιωνακι βεθνικη
ρε μαγκες κατι ερωτησεις ειναι για ναΠαιδιά, θα μου πει κανεις τι ώρα αρχίζουν και βγαίνουν στη Σόλωνος?