sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 489
- Πόντοι
- 26
Απλά είμαι λίγο αιώνιος πλέον & δεν περνάνε τα ψωμιά μου
Απλά είμαι λίγο αιώνιος πλέον & δεν περνάνε τα ψωμιά μου
Eyxaristo file!εδω εισαι μαγκα!!!!!!
που ειναι ο Μαρμανριδης ρε φιλε?
Μαζεψανε 170 πιατσουδες? :o :o :o :o Σιγουρα ακουσες τριψηφιο αριθμο? :o :oακουσα στις ειδήσεις οτι μαζέψανε τα κορίτσια μας ...170 τον αριθμό ....ξέρεις κανείς περισσότερα ? η θα το καταλάβουμε απο τις αδειες πιάτσες?
Μηπως ειναι τα 170 ατομα (κοπελες,οδηγοι,αρχηγος,αστυνομικοι που τα επιαναν) που επιασαν απο ενα κυκλωμα με εδρα το Χαιδαρι;Δεν νομιζω οτι ειχε σχεση με πιατσες κλπΜαζεψανε 170 πιατσουδες? :o :o :o :o Σιγουρα ακουσες τριψηφιο αριθμο? :o :o
Αμαννννννν, μου φαινεται ο,τι γαμησαμε, γαμήσαμε τωρα τέρμα...
Οχι πως εχω παρει πιοατσουδες, αλλά λογικα θα επεκταθει η ζημια και στα αγαπημενα μας(μου) σπιτάκια με τον καριολη τον Καμίνη
Καιρος για πορνομεταναστευση
Μαλλον αυτο πρεπει να ειναι, το ακουσα κι εγω οτι πιαστηκε κυκλωμα, στριποβιζιτούδων και προαγωγων κτλ.Μηπως ειναι τα 170 ατομα (κοπελες,οδηγοι,αρχηγος,αστυνομικοι που τα επιαναν) που επιασαν απο ενα κυκλωμα με εδρα το Χαιδαρι;Δεν νομιζω οτι ειχε σχεση με πιατσες κλπ
Μαλλον αυτο πρεπει να ειναι, το ακουσα κι εγω οτι πιαστηκε κυκλωμα, στριποβιζιτούδων και προαγωγων κτλ.
Αλλά όσο να ναι ειναι να μην τρομοκρατεισαι? Θα μας το κοψουν και το σε λιγο.
ακουσα στις ειδήσεις οτι μαζέψανε τα κορίτσια μας ...170 τον αριθμό ....ξέρεις κανείς περισσότερα ? η θα το καταλάβουμε απο τις αδειες πιάτσες?
Εχει πορειες σημερα απο αναρχια και μαλλον επιδει εχει πολλα στρουμφακια εξω να μην βγηκαν.Παίδες δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι η είδηση αλλά σήμερα Καποσιστρίου με 3ης Σεπτεμβρίου, από εκεί που είχε κάθε απόγευμα 4-5 κορίτσια, σήμερα δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ. Ή μάλλον σχεδόν τίποτα καθώς στο ΑΠΕΝΑΝΤΙ πεζοδρόμιο ήταν γεμάτο μαυρούλες...
Και να ρωτήσω με την ευκαιρία, σε αυτές τις 4-5 που ανέφερα παραπάνω, βλέπω 1 στις 2 φορές και ένα μελαχρινό με καρέ, πιτσιρίκα και όσο πρόλαβα να δω αρκετά ομορφούλα. Σας λέει κάτι??? Και αν ναι τι λέει στην δράση???
τυπε οι σοσιαλιστες ειναι γνωστο οτι ειναι προοδευτικοι και ανοιχτομυαλοι ανθρωποιρε μη μασατε...ειναι μεχρι να ερθει στα πραγματα ο σοσια-ληστης καμινης και να τα πιασει αυτος κι οι συνεργατες του..λαδακι θελει το γραναζι για να δουλεψει σωστα....
κλασσικες μεθοδοι οταν αλλαζουν τα προσωπα...
ακριβως!!!κι οι πρωτοι επισης που επισημοποιησαν το λαδακι ως γρηγοροσημο!!!!τυπε οι σοσιαλιστες ειναι γνωστο οτι ειναι προοδευτικοι και ανοιχτομυαλοι ανθρωποι
Παντως χτες Πέμπτη το απογευμα περαστικός -
ήταν ολες -----> λαυριου στα λεωφορεία- και πιατσα γιουρομπανκ εκει
Προσοχή --μια ωραία μελαχροινη με μαυρο μακρύ μαλλί, μαυρο φορεμα μινι και μποτες , φιλιοταν και τσακωνόταν εναλλάξ
επι πολλή ώρα με εναν κοντο γεροδεμενο γκομενο- νταβατζη
πιο κατω Καποδιστριου και 3ης Σ- αλβανίδες τσακωνόντουσαν με τις μαύρες για το ποια ομαδα πάρει το εκεί πεζοδρομιο (αυτο προς πατησίων) ..