You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.002
- Πόντοι
- 5.015
Έχω τσεκάρει να αλλάζουν σεντόνια μετά από κάθε "συνάντηση". Αλλά και να πάρεις μια χλωρίνη μαζί δεν είναι κακό
Σοβαρευτείτε ρε!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.002
- Πόντοι
- 5.015
Παίδες το έχω ξαναρωτήσει αλλά νομίζω δεν είχα πάρει απάντηση, κάτι μουνάρες Αλβανίδες που έκαναν πιάτσα γωνία Καποδιστρίου με 3ης Σεπτεμβρίου & σε πήγαιναν στο ξενοδοχείο Lido ή Λητώ κάπως έτσι που είναι στη γωνία έχουν εξαφανιστεί ή μου φαίνεται; Η αλήθεια είναι ότι τις θυμάμαι να βγαίνουν απογευματάκι αυτές εκεί, όχι βράδυ & απόγευμα έχω να πάω καιρό αλλά νομίζω ότι έχουν εξαφανιστεί... Για πείτε οι γνώστες!
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
την μαρινα θα λες.οντως που εχει παειΠαίδες το έχω ξαναρωτήσει αλλά νομίζω δεν είχα πάρει απάντηση, κάτι μουνάρες Αλβανίδες που έκαναν πιάτσα γωνία Καποδιστρίου με 3ης Σεπτεμβρίου & σε πήγαιναν στο ξενοδοχείο Lido ή Λητώ κάπως έτσι που είναι στη γωνία έχουν εξαφανιστεί ή μου φαίνεται; Η αλήθεια είναι ότι τις θυμάμαι να βγαίνουν απογευματάκι αυτές εκεί, όχι βράδυ & απόγευμα έχω να πάω καιρό αλλά νομίζω ότι έχουν εξαφανιστεί... Για πείτε οι γνώστες!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.002
- Πόντοι
- 5.015
την μαρινα θα λες.οντως που εχει παει
Δεν ήταν μία... Υπήρχαν δυο τρεις μουνάρες Αλβανίδες εκεί...
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Μηπως πηγαν σε κανενα στουντιο η μμουρδελο ????Παίδες το έχω ξαναρωτήσει αλλά νομίζω δεν είχα πάρει απάντηση, κάτι μουνάρες Αλβανίδες που έκαναν πιάτσα γωνία Καποδιστρίου με 3ης Σεπτεμβρίου & σε πήγαιναν στο ξενοδοχείο Lido ή Λητώ κάπως έτσι που είναι στη γωνία έχουν εξαφανιστεί ή μου φαίνεται; Η αλήθεια είναι ότι τις θυμάμαι να βγαίνουν απογευματάκι αυτές εκεί, όχι βράδυ & απόγευμα έχω να πάω καιρό αλλά νομίζω ότι έχουν εξαφανιστεί... Για πείτε οι γνώστες!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
Παίδες το έχω ξαναρωτήσει αλλά νομίζω δεν είχα πάρει απάντηση, κάτι μουνάρες Αλβανίδες που έκαναν πιάτσα γωνία Καποδιστρίου με 3ης Σεπτεμβρίου & σε πήγαιναν στο ξενοδοχείο Lido ή Λητώ κάπως έτσι που είναι στη γωνία έχουν εξαφανιστεί ή μου φαίνεται; Η αλήθεια είναι ότι τις θυμάμαι να βγαίνουν απογευματάκι αυτές εκεί, όχι βράδυ & απόγευμα έχω να πάω καιρό αλλά νομίζω ότι έχουν εξαφανιστεί... Για πείτε οι γνώστες!
...Καλύτερα...οι περισσότερες είναι ΞΕΠΕΤΕΣ.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.002
- Πόντοι
- 5.015
...Καλύτερα...οι περισσότερες είναι ΞΕΠΕΤΕΣ.
Ναι αυτό το είχα ακούσει... Αλλά με κανα δυο είχα κολλήσει άσχημα, βέβαια δεν είχα επιχειρήσει να πάρω καμία & γιατί ήξερα ότι είναι ξεπέτες & γιατί αδέσποτες Αλβανίδες τις φοβάμαι για λόγους υγείας.
Ωπ, ωπ, για κανε περιγραφη για Τίνα!Η Μαρινα οντως εχει εξαφανιστει, οπως και η Τινα.
Εγω ηξερα μια κοντο΄τλα μελαχροινη με βυζιά-ΠΟΙΗΜΑ.
H Τινα ειναι μια κοντη με καστανοξανθο μαλλι μπουκλες και ωραιο προσωπακι! Κολλητη της Μαρινας αλλα εχει εξαφανιστει τον τελευταιο καιρο.Ωπ, ωπ, για κανε περιγραφη για Τίνα!
Εγω ηξερα μια κοντο΄τλα μελαχροινη με βυζιά-ΠΟΙΗΜΑ.
H Τινα ειναι μια κοντη με καστανοξανθο μαλλι μπουκλες και ωραιο προσωπακι! Κολλητη της Μαρινας αλλα εχει εξαφανιστει τον τελευταιο καιρο.
Εγω ελεγα για μια κοπελιτσα που δουλευε φυλης και την ειχα πετυχει να κανει πιατσα και 3ης σεπτεμβρίου!!
Πραγματικα τρομερο μουνακι, με απιστευτα αγκομαχητά στον αγωνα
:- :'(
Δεν ειμαστε ολοι τοσο δυνατοι γαμιαδες σα και σενα γκαβλιαρι μου να τις κανουμε να αγκομαχουνε.
Εγω ελεγα για μια κοπελιτσα που δουλευε φυλης και την ειχα πετυχει να κανει πιατσα και 3ης σεπτεμβρίου!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.002
- Πόντοι
- 5.015
Αν κοπέλες που δουλεύουν στη Φυλής δουλεύουν & ελεύθερα σε πιάτσες καταλαβαίνουμε πόσο ασφαλείς πρέπει να αισθανόμαστε σε θέματα υγιεινής στα μπουρδέλα...
Επισκέπτης
Oί καλές συνεχίζουν τήν καρριέρα τους σέ στουντιο-μπουρδέλλα.
Και τις κακες που τις πανε; στην χωματερη η για ανακυκλωση;;; Ολες εδω γυρναναι, και μας τα περνουν, χωρις να προσφερουν τιποτε οι ξεκολιαρες. Μονο φρου - φρου και αροματα ειναι και υποσχονται οτι κανουν αυτο και εκεινο, και μολις τα τσιμπησουν τα ψιλα στην καραμουναρα τους. Δ Ε Ν παει αλλο ρε συναγωνιστες με τις καριολες, κατι πρεπει να κανουμε,αλλα ελα που ειναι γλυκο, το γαμημενο το ΜΟΥΝΙ και μας εχουν εγκλωβηση σε αυτον τον στενωπο !!! και ειδικα οταν ειναι παρανομο.
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Και τις κακες που τις πανε; στην χωματερη η για ανακυκλωση;;; Ολες εδω γυρναναι, και μας τα περνουν, χωρις να προσφερουν τιποτε οι ξεκολιαρες. Μονο φρου - φρου και αροματα ειναι και υποσχονται οτι κανουν αυτο και εκεινο, και μολις τα τσιμπησουν τα ψιλα στην καραμουναρα τους. Δ Ε Ν παει αλλο ρε συναγωνιστες με τις καριολες, κατι πρεπει να κανουμε,αλλα ελα που ειναι γλυκο, το γαμημενο το ΜΟΥΝΙ και μας εχουν εγκλωβηση σε αυτον τον στενωπο !!! και ειδικα οταν ειναι παρανομο.
Τύπε, τα φράγκα μετά το φίκι-φίκι.
Με την Γκαμπι στην 3ης Σεπτ μου έχει τύχει να της τα ΄δωσω στο ασνασερ όταν κατεβαίναμε.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.248
- Πόντοι
- 7.885
Αν κοπέλες που δουλεύουν στη Φυλής δουλεύουν & ελεύθερα σε πιάτσες καταλαβαίνουμε πόσο ασφαλείς πρέπει να αισθανόμαστε σε θέματα υγιεινής στα μπουρδέλα...
Έχει ρίσκα φίλε η ζωή του μπουρδελιάρη .Όλα τα ωραία στη μπουρδελο-ζωή κάπου βλάπτουν.Ας ελπίσουμε να μην είναι χοντρή η ζημιά
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.002
- Πόντοι
- 5.015
Oί καλές συνεχίζουν τήν καρριέρα τους σέ στουντιο-μπουρδέλλα.
Ξέρεις να μου πεις για συγκεκριμένες;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις