Ειμαι τριγωνο,κασσανδρα κ χριστινα λιμπρτι στις θεσεις τους!Χριστινα σταθερη στο περιπτερο μια χαρα μου μιλαει παντα ειπε 40 εκπτωση χσχα,μιαχραστα χοντρουλς ορφεα καινουρια?Αννα πρασινο ματι δεν γαμιεται βγαινει απογευματα ειπε ηταν απο νοσοκομειο κ τξν παρακολουθουσαν χωριστηκαμε,συνεχιζω Χριστινα libery με τζιν κ τσιμπουκωχειλα σημερα,η αλλη η μικρη η ψυχρη επισης περιπτερο και ινδες ορφεα σταθερα,κανα δυο ακομα αδιαφορες συνεχιζω,litο στην αρχη καμια κ τωρα μονο μια μιλφ μετρια η οποια πηγαινοερχεται στο ασχετο μιλωντας μου κλεισε κ το ματι χαχσ,μενανδρου τιποτα το ιδιαιτερο,γ σεπτ. Πλατεια λαυριο τιποτε,χαλκοκονδυλη κενη,ελενη μιλφ 25 με ξενοδοχειο βουλγαρα μαυριδερη γωνια χαλ με σωκρατους,βερανζερου κενη,μαιανδρου μια κοκκινομαλλα εντονο μαλλι τατου ωμοπλατη τσακωνεται μ9ηκε ορφεα μονη της,καινουρια ηλικιας μιλφ Βασια ελληνιδα στον ορφεα 20 25 κατι τετοιο ειπε για χρεωσει γλυκομιλητη καθαρη φαινεται τη ρωτησα ειπε ειμαι καινουρια καθαρα ελληνικα χαμογελαστη μοιαζει σα βουλγαρα δεν ειναι,μουνα περασε στη ξουθου μαλλι ως μεση μαυρο κοντη με κολλαν τοπ σωμα δε προλαβα!Ξουθοθ γενικα κενα.Σωκρατου η σκουρη με κοιλια που παει ορφεα,η μαρια η κομτη μιλφ με τη λευκη τουφα μαλλιων,μια κινεζα ψιλοκαλη κ σατωβριανδου τιποτα καλο,σωκρατους καινουρια με μπλε κολαν καλο σωμα κοντο μαλλι,