Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

mpilikas1980

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρουμε τίποτα για τις Ινδες που κάθονται εξο από τον Ορφέα;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Ξέρουμε τίποτα για τις Ινδες που κάθονται εξο από τον Ορφέα;
Τύπε για ινδες θα μπορούσε να σε κατατοπίσει ο τεράστιος μύστης απόλυτο αρσενικό αλλά δυστυχώς έχει εξαφανιστεί χρόνια. Ερωτικός μετανάστης,θύμα κυκλώματος, ποτέ δεν μάθαμε τι απέγινε :confused::confused:.

• Λύπη
Αντιδράσεις: 968

manosnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλως ηρθες.Πρεπει να μας πεις τι ακριβως ζητας και σε τι ενδιαφερεσαι να ψαχτεις.Εχει τα παντα,εσυ τι ακριβως θες.Μπουρδελα?Στουντιο?Μαζατζιδικα?Πιατσες?Βιζιτες?Φθηνες-Ακριβες?Πρεζουδες η κανονικες?Ολα παιζουν ρολο.Πανω απ ολα παιζει ρολο η ψυχολογια σου γτ οσο πιο φθηνα τοσο πιο χαλια εκτος απο ειδικες περιπτωσεις οπως σου πε ο προηγουμενος.Τα υπολοιπα θα τα δημιουργεις εσυ με τον καιρο πχ σε μας μπορει να ναι καποια πολυ κακη κ σε σενα να ναι καμια σχεση.Ψαξου και εκτος κεντρου αναλογως σιγα σιγα που θα μαθαινεις τα κατατοπια.Αν εννοεις Ομονοια διαβασε μερικες σελιδες τις ιδιες και τις ιδιες λεμε συνηθως γιατι αξιζουν λιγες.Τι χωρες γουσταρεις?Η δεν παιζει ρολο?Ολα εχουν σημασια,εγω πχ αποφευγω Βουλγαρες και υστερα Ρουμανες.Αν εισαι πιατσακιας ειναι πανευκολο γτ εισαι κεντρο κ θα βλεπεις καθημερινα οσες παιζουν για να μας λες κι εμας πληροφοριες.Καλα λεω εγω οτι πρεπει να συναντιομαστε,φανταστειτε να μας βλεπουν μαζεμενους να τις ριχνουμε ακυρα κ να χανουν τοσα λεφτα μπροστα στα ματια τους,Ε που θα παει θα πεσουν οι τιμες με τετοιο ψυχολογικο χαχαχα
Ψάχνω μιλφαρα να γαμαω σε σταθερή βάση. Το προτιμώ πάρα να ψαχνομαι κάθε φορά που θα γαμησω. Θέλω να της αρέσει η φάση να γουστάρει να μην είναι τον βάζεις χύνεις και φεύγεις.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Χτες βράδυ πήγα με έναν φίλο Ορφέα και τα πέριξ, πολύ χάλια, 2-3 κλασσικές έξω από Ορφέα, τίποτα στα πέριξ, ούτε Αύγουστο έτσι.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Ψάχνω μιλφαρα να γαμαω σε σταθερή βάση. Το προτιμώ πάρα να ψαχνομαι κάθε φορά που θα γαμησω. Θέλω να της αρέσει η φάση να γουστάρει να μην είναι τον βάζεις χύνεις και φεύγεις.
Μιλφαρα και κεντρο δε πανε κ τοσο μαζι.Ισως βρεις κατι στο λητω κ στην γ' η στην χαλκοκονδυλη στη πλευρα των γιαγιαδων καθονται αρκετες φορες κ ηλικιες μιλφ,εγω ειχα βρει εκει 1 παρα πολυ καλη που την εχω στο ματι,ειναξ κ το μπατζετ που εχεις,τα 30-40 για 1 φορα τα θεωρω πολλα γτ ειναι συν τα ξενοδοχεια.Αν θες με την ωρα δε συμφερει καμια πας σε εσκορτ τυπου αννα πιπινακι η σεξυ τζο αν θες μιλφς η μαρινα 60 που κρατιεται κ παιρνει οντως 60,χωρο εχεις παιξε μπαλα γλυτωνε ξενοδοχεια κ η μια θα σου γνωρισει την αλλη,υπαρχει κ το μαμπα μπες κι απο κει.Μια ακιμη να πας μπουρδελα κ οπου σαρεσει καποια πχ γνωστη ιρινα της προτεινεις για εξω σιγα σιγα.Αν εχεις φραγκα κινεισαι,αν οχι περιοριζεσαι στη πιατσα δεν εχεις αλλες επιλογες.Αν εισαι τυχερος στο fb παιζουν κρυφοπουτανες οπως κ παντου εδω που τα λεμε,το mamba η το seeking θα σου φανει οκ πιστευω αν δε θες πιατσα.Αλλιως καθε μερα πας πιατσα ως να βρεις κ να ανταλλαξεις τηλ για να σαι αρχοντας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ότι δεν αγαπούν το νερό και το σαπούνι!!!
Και τα καπο χαχα

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Χτες βράδυ πήγα με έναν φίλο Ορφέα και τα πέριξ, πολύ χάλια, 2-3 κλασσικές έξω από Ορφέα, τίποτα στα πέριξ, ούτε Αύγουστο έτσι.
Κριμα

Τύπε για ινδες θα μπορούσε να σε κατατοπίσει ο τεράστιος μύστης απόλυτο αρσενικό αλλά δυστυχώς έχει εξαφανιστεί χρόνια. Ερωτικός μετανάστης,θύμα κυκλώματος, ποτέ δεν μάθαμε τι απέγινε :confused::confused:.
Ποιον λες?

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.259
Πόντοι
2.256
Κριμα

Ποιον λες?
Άστο τύπε!!! Αν δεν ξέρεις τον "Απόλυτο αρσενικό" δεν ξέρεις τίποτα!!!
Ο Θρύλος του bou!!! Ο θεμελιωτής της προσφώνησης "τύπε"!!!
Βαθύς γνώστης της πορνείας και μέγας Σαμάνος της μπουρδελοτέχνης!!!
Χωρίς παρεξήγηση, το αντίθετο από εσένα... Λίγα λόγια και καλά, όχι ακατανόητα σεντόνια :woldman:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.829
Πόντοι
456
Είχε γραφτεί τύπε ότι τα κακάρωσε απο δάγκωμα σμέρνας ...

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Άστο τύπε!!! Αν δεν ξέρεις τον "Απόλυτο αρσενικό" δεν ξέρεις τίποτα!!!
Ο Θρύλος του bou!!! Ο θεμελιωτής της προσφώνησης "τύπε"!!!
Βαθύς γνώστης της πορνείας και μέγας Σαμάνος της μπουρδελοτέχνης!!!
Χωρίς παρεξήγηση, το αντίθετο από εσένα... Λίγα λόγια και καλά, όχι ακατανόητα σεντόνια :woldman:
Αι παρατα με.Χωρις παρεξηγηση οπως το δικαιολογησες κ εσυ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Άρτι Αφιχθείς από τρίγωνο. Έλειπαν τα στανταράκια μου κι αποφάσισα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στη Χριστίνα.

ΝΑΙ είναι η πιο νεαρή, ΝΑΙ έχει επίπεδη κοιλιά, ΝΑΙ έχει το στενότερο μουνί της πιάτσας, ΝΑΙ είναι ευγενική και μιλάει ήρεμα και γλυκά, ΝΑΙ προσπαθεί να κάνει πιο ανθρώπινη την επαφή

ΟΧΙ δεν έκανε μπάνιο ούτε πριν ούτε μετά, ΟΧΙ τα σημάδια από τα υποτιθέμενα κουνούπια (δηλ τις ενέσεις) δεν έφυγαν από το σώμα της

Μου πρότεινε ακάποτο τσιμπούκι, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι δεν το δέχτηκα. Δεν θα την ξαναπάρω, το κορίτσι είναι υγειονομική βόμβα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Άρτι Αφιχθείς από τρίγωνο. Έλειπαν τα στανταράκια μου κι αποφάσισα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στη Χριστίνα.

ΝΑΙ είναι η πιο νεαρή, ΝΑΙ έχει επίπεδη κοιλιά, ΝΑΙ έχει το στενότερο μουνί της πιάτσας, ΝΑΙ είναι ευγενική και μιλάει ήρεμα και γλυκά, ΝΑΙ προσπαθεί να κάνει πιο ανθρώπινη την επαφή

ΟΧΙ δεν έκανε μπάνιο ούτε πριν ούτε μετά, ΟΧΙ τα σημάδια από τα υποτιθέμενα κουνούπια (δηλ τις ενέσεις) δεν έφυγαν από το σώμα της

Μου πρότεινε ακάποτο τσιμπούκι, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι δεν το δέχτηκα. Δεν θα την ξαναπάρω, το κορίτσι είναι υγειονομική βόμβα
Τύπε έπεσε τελικά το πρεζογαμησι ή λυγίσες :confused::confused:

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
20
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές υπάρχει καμία καλή αδύνατη που να κάνει πρωκτικό;

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Ναι , με κανονικο σωμα και πολυ ωραιο κωλο υπαρχει η Κασσανδρα θα την βρεις εξω απο τον Ορφεα (Ξενοδοχειο ) και πολυ καθαρη .!!!!!

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Ναι , με κανονικο σωμα και πολυ ωραιο κωλο υπαρχει η Κασσανδρα θα την βρεις εξω απο τον Ορφεα (Ξενοδοχειο ) και πολυ καθαρη .τι ωερ
Ναι , με κανονικο σωμα και πολυ ωραιο κωλο υπαρχει η Κασσανδρα θα την βρεις εξω απο τον Ορφεα (Ξενοδοχειο ) και πολυ καθαρη .!!!!!
τι ωρες αν ξερεις και εαν εχεις τηλεφωνο σε πμ σε παρακαλω

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
117
Like
2.067
Πόντοι
8.360
Πελώρια ανάγκη, μύστη μου! :zfuck:

Βέβαια, τιτάνια ανάγκη τον είχε μια μιλφ Αρμενισσα που γάμησα το καλοκαίρι σε μασάζ. Με παρακαλαγε για κρεμπιε σαν τρελή, αλλά ας μην φεύγουμε :offtopic:
Και που την βρίσκει κανείς την αρμένισσα mifl?

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Ωρες διαφορες γενικα πολλες ωρες.Απογευμα και υστερα.Εχει θεαθη και νωριτερα.Προσωπικα απογευματα ως και 2 .30 το βραδυ την εχω βρει.Αρκετα παλια και μεσημερι την ειχα βρει.Μερικες φορες δεν την ειδα απογευμα αλλα την ειδα λιγο μετα,μπαινοβγαινει μην φυγεις νομιζωντας οτι λειπει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom