mpilikas1980
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε τίποτα για τις Ινδες που κάθονται εξο από τον Ορφέα;
Τύπε για ινδες θα μπορούσε να σε κατατοπίσει ο τεράστιος μύστης απόλυτο αρσενικό αλλά δυστυχώς έχει εξαφανιστεί χρόνια. Ερωτικός μετανάστης,θύμα κυκλώματος, ποτέ δεν μάθαμε τι απέγινε .Ξέρουμε τίποτα για τις Ινδες που κάθονται εξο από τον Ορφέα;
Ψάχνω μιλφαρα να γαμαω σε σταθερή βάση. Το προτιμώ πάρα να ψαχνομαι κάθε φορά που θα γαμησω. Θέλω να της αρέσει η φάση να γουστάρει να μην είναι τον βάζεις χύνεις και φεύγεις.Καλως ηρθες.Πρεπει να μας πεις τι ακριβως ζητας και σε τι ενδιαφερεσαι να ψαχτεις.Εχει τα παντα,εσυ τι ακριβως θες.Μπουρδελα?Στουντιο?Μαζατζιδικα?Πιατσες?Βιζιτες?Φθηνες-Ακριβες?Πρεζουδες η κανονικες?Ολα παιζουν ρολο.Πανω απ ολα παιζει ρολο η ψυχολογια σου γτ οσο πιο φθηνα τοσο πιο χαλια εκτος απο ειδικες περιπτωσεις οπως σου πε ο προηγουμενος.Τα υπολοιπα θα τα δημιουργεις εσυ με τον καιρο πχ σε μας μπορει να ναι καποια πολυ κακη κ σε σενα να ναι καμια σχεση.Ψαξου και εκτος κεντρου αναλογως σιγα σιγα που θα μαθαινεις τα κατατοπια.Αν εννοεις Ομονοια διαβασε μερικες σελιδες τις ιδιες και τις ιδιες λεμε συνηθως γιατι αξιζουν λιγες.Τι χωρες γουσταρεις?Η δεν παιζει ρολο?Ολα εχουν σημασια,εγω πχ αποφευγω Βουλγαρες και υστερα Ρουμανες.Αν εισαι πιατσακιας ειναι πανευκολο γτ εισαι κεντρο κ θα βλεπεις καθημερινα οσες παιζουν για να μας λες κι εμας πληροφοριες.Καλα λεω εγω οτι πρεπει να συναντιομαστε,φανταστειτε να μας βλεπουν μαζεμενους να τις ριχνουμε ακυρα κ να χανουν τοσα λεφτα μπροστα στα ματια τους,Ε που θα παει θα πεσουν οι τιμες με τετοιο ψυχολογικο χαχαχα
Ότι δεν αγαπούν το νερό και το σαπούνι!!!Ξέρουμε τίποτα για τις Ινδες που κάθονται εξο από τον Ορφέα;
Μιλφαρα και κεντρο δε πανε κ τοσο μαζι.Ισως βρεις κατι στο λητω κ στην γ' η στην χαλκοκονδυλη στη πλευρα των γιαγιαδων καθονται αρκετες φορες κ ηλικιες μιλφ,εγω ειχα βρει εκει 1 παρα πολυ καλη που την εχω στο ματι,ειναξ κ το μπατζετ που εχεις,τα 30-40 για 1 φορα τα θεωρω πολλα γτ ειναι συν τα ξενοδοχεια.Αν θες με την ωρα δε συμφερει καμια πας σε εσκορτ τυπου αννα πιπινακι η σεξυ τζο αν θες μιλφς η μαρινα 60 που κρατιεται κ παιρνει οντως 60,χωρο εχεις παιξε μπαλα γλυτωνε ξενοδοχεια κ η μια θα σου γνωρισει την αλλη,υπαρχει κ το μαμπα μπες κι απο κει.Μια ακιμη να πας μπουρδελα κ οπου σαρεσει καποια πχ γνωστη ιρινα της προτεινεις για εξω σιγα σιγα.Αν εχεις φραγκα κινεισαι,αν οχι περιοριζεσαι στη πιατσα δεν εχεις αλλες επιλογες.Αν εισαι τυχερος στο fb παιζουν κρυφοπουτανες οπως κ παντου εδω που τα λεμε,το mamba η το seeking θα σου φανει οκ πιστευω αν δε θες πιατσα.Αλλιως καθε μερα πας πιατσα ως να βρεις κ να ανταλλαξεις τηλ για να σαι αρχονταςΨάχνω μιλφαρα να γαμαω σε σταθερή βάση. Το προτιμώ πάρα να ψαχνομαι κάθε φορά που θα γαμησω. Θέλω να της αρέσει η φάση να γουστάρει να μην είναι τον βάζεις χύνεις και φεύγεις.
Και τα καπο χαχαΌτι δεν αγαπούν το νερό και το σαπούνι!!!
ΚριμαΧτες βράδυ πήγα με έναν φίλο Ορφέα και τα πέριξ, πολύ χάλια, 2-3 κλασσικές έξω από Ορφέα, τίποτα στα πέριξ, ούτε Αύγουστο έτσι.
Ποιον λες?Τύπε για ινδες θα μπορούσε να σε κατατοπίσει ο τεράστιος μύστης απόλυτο αρσενικό αλλά δυστυχώς έχει εξαφανιστεί χρόνια. Ερωτικός μετανάστης,θύμα κυκλώματος, ποτέ δεν μάθαμε τι απέγινε .
Άστο τύπε!!! Αν δεν ξέρεις τον "Απόλυτο αρσενικό" δεν ξέρεις τίποτα!!!Κριμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιον λες?
Είχε γραφτεί τύπε ότι τα κακάρωσε απο δάγκωμα σμέρνας ...Τύπε για ινδες θα μπορούσε να σε κατατοπίσει ο τεράστιος μύστης απόλυτο αρσενικό αλλά δυστυχώς έχει εξαφανιστεί χρόνια. Ερωτικός μετανάστης,θύμα κυκλώματος, ποτέ δεν μάθαμε τι απέγινε .
Φήμες λένε ότι δεν ήπιε τη σωστή δοσολογία φάντας μπλε!!!Είχε γραφτεί τύπε ότι τα κακάρωσε απο δάγκωμα σμέρνας ...
Αι παρατα με.Χωρις παρεξηγηση οπως το δικαιολογησες κ εσυ.Άστο τύπε!!! Αν δεν ξέρεις τον "Απόλυτο αρσενικό" δεν ξέρεις τίποτα!!!
Ο Θρύλος του bou!!! Ο θεμελιωτής της προσφώνησης "τύπε"!!!
Βαθύς γνώστης της πορνείας και μέγας Σαμάνος της μπουρδελοτέχνης!!!
Χωρίς παρεξήγηση, το αντίθετο από εσένα... Λίγα λόγια και καλά, όχι ακατανόητα σεντόνια
Στειλε μου μηνυμα,ξερω κατι λιγα.Ξέρουμε τίποτα για τις Ινδες που κάθονται εξο από τον Ορφέα;
Τύπε έπεσε τελικά το πρεζογαμησι ή λυγίσεςΆρτι Αφιχθείς από τρίγωνο. Έλειπαν τα στανταράκια μου κι αποφάσισα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στη Χριστίνα.
ΝΑΙ είναι η πιο νεαρή, ΝΑΙ έχει επίπεδη κοιλιά, ΝΑΙ έχει το στενότερο μουνί της πιάτσας, ΝΑΙ είναι ευγενική και μιλάει ήρεμα και γλυκά, ΝΑΙ προσπαθεί να κάνει πιο ανθρώπινη την επαφή
ΟΧΙ δεν έκανε μπάνιο ούτε πριν ούτε μετά, ΟΧΙ τα σημάδια από τα υποτιθέμενα κουνούπια (δηλ τις ενέσεις) δεν έφυγαν από το σώμα της
Μου πρότεινε ακάποτο τσιμπούκι, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι δεν το δέχτηκα. Δεν θα την ξαναπάρω, το κορίτσι είναι υγειονομική βόμβα
γιατί να λυγίσω; να 'ναι καλά το προφυλακτικό, αν δεν σπάσει δεν κινδυνεύειςΤύπε έπεσε τελικά το πρεζογαμησι ή λυγίσες
Ναι , με κανονικο σωμα και πολυ ωραιο κωλο υπαρχει η Κασσανδρα θα την βρεις εξω απο τον Ορφεα (Ξενοδοχειο ) και πολυ καθαρη .!!!!!Καλημέρα συναγωνιστές υπάρχει καμία καλή αδύνατη που να κάνει πρωκτικό;
Καλημέρα συναγωνιστές υπάρχει καμία καλή αδύνατη που να κάνει πρωκτικό;
Ναι , με κανονικο σωμα και πολυ ωραιο κωλο υπαρχει η Κασσανδρα θα την βρεις εξω απο τον Ορφεα (Ξενοδοχειο ) και πολυ καθαρη .τι ωερ
τι ωρες αν ξερεις και εαν εχεις τηλεφωνο σε πμ σε παρακαλωΝαι , με κανονικο σωμα και πολυ ωραιο κωλο υπαρχει η Κασσανδρα θα την βρεις εξω απο τον Ορφεα (Ξενοδοχειο ) και πολυ καθαρη .!!!!!
Και που την βρίσκει κανείς την αρμένισσα mifl?Πελώρια ανάγκη, μύστη μου!
Βέβαια, τιτάνια ανάγκη τον είχε μια μιλφ Αρμενισσα που γάμησα το καλοκαίρι σε μασάζ. Με παρακαλαγε για κρεμπιε σαν τρελή, αλλά ας μην φεύγουμε