Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Ενα τραβελι μου ζαλισε τα αρχιδια, να το παρω........απο μακρια λεω αραπινα ειναι κατσε να παω, μολις πηγα γαμησετα στο υψος σωκρατους. Μου λεει περνα μαζι μου να σε κανω αντρα χαχα. Της ειπα ευχαριστω πολυ ευγενικα και την εκανα.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Εγώ τους λέω 30 έχω πάνω μου και κάνω να φύγω και λένε οκ, αν και τις περισσότερες φορές μετά τις γειώνω και λέω οκ, την επόμενη φορά θα πάμε. Πάντως πρέπει να συλλέξουμε φωτό να ξέρουμε ποιες είναι και ποιες λέμε ρε παιδιά, μπερδεύουν οι περιγραφές.
Και πολυ καλα κανεις!Οντως με αυτο θα ταν το τελειο να μη ταλαιπωριομαστε.Εγω ξεχωριζω και απο τα τατου πλεον που εχουν αρκετες,εστω κ μια πληροφορια βοηθαει,καμια φορα μπορει να μιλησω σε 10 κ να ξεχασω μερικα χαρακτηριστικα τους οσο περναει η ωρα πχ ονοματα υψος μαλλια τιμες ειδικα οταν ειναι παρομοια.Γι αυτο τα γραφω και επιτοπου οσο ειμαι εκει.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Εννοεις για μιση ωρα 10 ευρω ξενοδοχειο?Γιατι 10 ευρω ειναι 1 ωρα και αν σου πηρε 30 για 1 ωρα ειναι παρα πολυ καλα για τη συγκεκριμενη.Για μενα και 30 μαζι με το ξενοδοχειο να της λες αφου τις αρεσες οπως ειπε.Βουλγαρα ειναι αυτη.Οκ τουλαχιστον σου ειπε τη μαλακια της στο τελος,ποναγε αλλα η ιδια χτυπιοταν χαχα,δε σε χαλασε.Σατ υπολοιπα εχει δικαιο,περναει η σαρα και η μαρα,αν αραξεις μια ωριστα απ εξω θα δεις ποσοι περνουν και πως ειναι.Που για μενα αυτο το σκεπτικο της ειναι ηλιθιο,ξερει οτι θα ερθουν ολοι,στο χερι της ειναι να τους αποφυγει οπως εχει πει κ ακριβες τιμες η συγκεκριμενη και ομοιες της.Στος τυχερους εισουν,οι Βουλγαρες ειναι μη μου απτου,κρατα την για στανταρακι.Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη,εχει τατου σωστα?
Οχι ρε φιλε τι ωρα μολις εχυσα εφυγα. Δεν κανονισα ωρα. Βασικα ειμαι πρωταρης σε πιατσα. Το θεωρησα σα μπουρδελο πας γαμας φευγεις.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Ενα τραβελι μου ζαλισε τα αρχιδια, να το παρω........απο μακρια λεω αραπινα ειναι κατσε να παω, μολις πηγα γαμησετα στο υψος σωκρατους. Μου λεει περνα μαζι μου να σε κανω αντρα χαχα. Της ειπα ευχαριστω πολυ ευγενικα και την εκανα.
Δεν υποφερονται πραγματικα,αγνοησε τους παντοτε

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Αριστοτελους κατι βουλγαρες μου ζηταγανε 50 ευρω....... ηταν 2 η μια παχια και αλλη νορμαλ σωμα. Και οι μαυρα μαλλια βουλγαρες. Μολις ακουσα 50 εφυγα. Πιο κατω στη διασταυρωση στπ φαναρι μου ειπε μοα αδυνατη και τατου γραμματα στα 2 ποδια χαμηλα, δεν ρωτησα ονομα. Μου ζητησε 40 ευρω συν 10 το ξεμοδοχειο

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Οχι ρε φιλε τι ωρα μολις εχυσα εφυγα. Δεν κανονισα ωρα. Βασικα ειμαι πρωταρης σε πιατσα. Το θεωρησα σα μπουρδελο πας γαμας φευγεις.
Α οκ.Κοιτα το συνηθισμενο ειναι 5 ευρω για μιση ωρα.Αν ομως πας Lito η Liberty εκει χρεωνει 10 για ωρα,δεν δινει μισαωρο επισημα,σου λεει 1 ωρα εχεις κ φυγε κ στο μισαωρο 10 χρεωνει δε ριχνουν τιμη σε αυτα τα δυο δυστυχως.Ισως δε στο ειπε η ιδια για να χει ελπιδα να κατσεις περισσοτερο ωστε να σου παρει περισσοτερα,αυτηνδεν τη νοιαζει το ξενοδοχειο,εσυ να σαι προετοιμασμενος,σημασια εχει οτι περασες καλα κ δεν σε απογοτευσε.Αφου ιππευει κιολας αδιαμαρτυρητα ειναι αξια δοκιμης.Σιγουρα να την κανεις στανταρακι θα παιζεις σε καλυτερες τιμες πιστευω και στα 20 θα στο παει συν 5 αντι 10 για ξενοδοχειο κ θα σαι αρχοντας.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Α οκ.Κοιτα το συνηθισμενο ειναι 5 ευρω για μιση ωρα.Αν ομως πας Lito η Liberty εκει χρεωνει 10 για ωρα,δεν δινει μισαωρο επισημα,σου λεει 1 ωρα εχεις κ φυγε κ στο μισαωρο 10 χρεωνει δε ριχνουν τιμη σε αυτα τα δυο δυστυχως.Ισως δε στο ειπε η ιδια για να χει ελπιδα να κατσεις περισσοτερο ωστε να σου παρει περισσοτερα,αυτηνδεν τη νοιαζει το ξενοδοχειο,εσυ να σαι προετοιμασμενος,σημασια εχει οτι περασες καλα κ δεν σε απογοτευσε.Αφου ιππευει κιολας αδιαμαρτυρητα ειναι αξια δοκιμης.Σιγουρα να την κανεις στανταρακι θα παιζεις σε καλυτερες τιμες πιστευω και στα 20 θα στο παει συν 5 αντι 10 για ξενοδοχειο κ θα σαι αρχοντας.
Βγαζω μπλουζα μου λεει καλα πως εισαι ετσι. Τι λεω τις εχω ποσο φουσκωτος εισαι. Της λεω γυμναζομαι. Πωπω γαμησετα μου λεει. Θελω να περασεις καλα μαζι μου. Αρκει να μην τελειωσεις στο στομα μου. Αυτο μου το πε 4 φορες

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Αριστοτελους κατι βουλγαρες μου ζηταγανε 50 ευρω....... ηταν 2 η μια παχια και αλλη νορμαλ σωμα. Και οι μαυρα μαλλια βουλγαρες. Μολις ακουσα 50 εφυγα. Πιο κατω στη διασταυρωση στπ φαναρι μου ειπε μοα αδυνατη και τατου γραμματα στα 2 ποδια χαμηλα, δεν ρωτησα ονομα. Μου ζητησε 40 ευρω συν 10 το ξεμοδοχειο
Η παχια ειναι η πολυ ψυχρη,γενιακ δεν τα αξιζουν.Ακομη κ αν ειναι καλες μεσα τα λεφτα ειναι πολλα οπως λες.Και εξτρα το ξενοδοχειο παει πολυ δεν αξιζει εχεις δικαιο.Αυτες εχουν κοινη γραμμη ειδικα οι βουλγαρες γι αυτο λεω να σαμποταρουμε γτ ζητανε πολλα κ ειναι και κακες μεσα.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
466
Πόντοι
21
Γενικά δεν υπάρχει σωστή και λάθος τιμή, υπάρχει τιμή που πληρώνεις και τιμή που δεν πληρώνεις. Αρα αν μπορούν και "πωλούν" με 40 και 50, μια χαρά τους βγαίνει. Από την άλλη, προσωπικά δε θεωρώ ότι αξίζουν πάνω από 25 εκεί. Πρέπει να μου αρέσει πάρα πολύ κάποια για να δώσω παραπάνω στη πιάτσα εκεί, άρα take it or leave it φάση.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Βγαζω μπλουζα μου λεει καλα πως εισαι ετσι. Τι λεω τις εχω ποσο φουσκωτος εισαι. Της λεω γυμναζομαι. Πωπω γαμησετα μου λεει. Θελω να περασεις καλα μαζι μου. Αρκει να μην τελειωσεις στο στομα μου. Αυτο μου το πε 4 φορες
Μπραβο ισως το εννοουσε ρε αρχοντα,εκμεταλλευσου το,εχεις πλεονεκτημα εδω.Θα αποδειχτει οταν θα ζητησεις εκπτωσεις,για να δουμε τι θα κανει η λεγαμενη.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
466
Πόντοι
21
Και εδώ που τα λέμε, αφού με 25+5 έχεις Κασσάνδρα που είναι εγγύηση, οι άλλες πρέπει να πέρνουν 20 το πολύ. Να ξεχωρίζουμε και την ποιότητα από τις φολες :)

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Και εδώ που τα λέμε, αφού με 25+5 έχεις Κασσάνδρα που είναι εγγύηση, οι άλλες πρέπει να πέρνουν 20 το πολύ. Να ξεχωρίζουμε και την ποιότητα από τις φολες :)
Ρε φιλε δεν μου κανε κλικ. Θα τη δοκιμασω

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Γενικά δεν υπάρχει σωστή και λάθος τιμή, υπάρχει τιμή που πληρώνεις και τιμή που δεν πληρώνεις. Αρα αν μπορούν και "πωλούν" με 40 και 50, μια χαρά τους βγαίνει. Από την άλλη, προσωπικά δε θεωρώ ότι αξίζουν πάνω από 25 εκεί. Πρέπει να μου αρέσει πάρα πολύ κάποια για να δώσω παραπάνω στη πιάτσα εκεί, άρα take it or leave it φάση.
Ακριβως,εγω λεω 20 ειναι το δικαιο εκει.Γιατι ειναι κ τα ξενοδοχεια κ αν γουσταρουεμ θα δωσουεμ απο μονοι μας το κατι παραπανω,στο χερι τους ειναι αλλα αυτες αντιθετως μας απωθουν και ειναι και συννενοημενες.Ειδικα οσες βλεπουν οτι ειναι και πιο ωραιες αυτες κοιτανε συνεχως για θυματα.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
466
Πόντοι
21
Είναι λίγο ντεκαυλέ όπως κάθετε έξω καθιστή, με τα πόδια ανοικτά και κοιτάει απορροφημένη το κινητό της, αλλά στο δωμάτιο είναι πολύ gf φάση.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Καλα η Κασσανδρα ειναι vfm και το ξερει,δεν αλλαζει τιμη και υπηρεσιες αυτο ειναι το κλειδι της επιτυχιας της πιστευε κ εχει δημιουργησει φανατικο κοινο απ οτι φαινεται,πραγματικα ειναι η μονη που οσο τη βλεπω ειναι τοσο ησυχη και αδιαφορη ωρες ωρες μεσα στην ηρεμια της,ξερει οτι θα ερθουν για αυτην οτι κι αν γινει αυτο μου βγαζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σαν γυναικα εννοεις η σαν συμπεριφορα εξω?

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Είναι λίγο ντεκαυλέ όπως κάθετε έξω καθιστή, με τα πόδια ανοικτά και κοιτάει απορροφημένη το κινητό της, αλλά στο δωμάτιο είναι πολύ gf φάση.
Εγω την εχω δει και εντελως αντιθετη φουλ φιλικη κ συζητησιμη.Αλλα εχεις δικαιο αν πιασει κινητο σταματαει.Κ οι αλλες ακομα χειροτερες μιλανε στα τηλ τσακωνονται κτλ

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Στεκομουν σαν μαλακας σε προηγουμενη φορα απεναντι εως σχεδον διπλα στην βουλγαρα την κοντη την αλλη που χει κ αυτη ωραιο σωμα και τατου στα ποδια πλαγια απο τις γαμπες κ ολο μιλαγε μιλαγε μιλαγε τσακωνοταν της κανω νοηματα τιποτα αυτη ενω με εβλεπε!Παω να τριγυρισω,επιστρεφω,ακομα τσακωνοταν ε αντε γεια λεω δεν ασχοληθηκα αλλο.Η Αννα Μαρια οταν της δωσεις σημα ερχεται μιλαει ολα κανονικα,τα περι αποδοσης δεν ξεραμε αλλα ο φιλος μας λεει ελπιδοφορα.Μονο η τιμη μας χαλασε αλλα ξερουμε οτι Βουλγαρες ισον ρουφηχτρες χρηματος συνηθως.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Καλα η Κασσανδρα ειναι vfm και το ξερει,δεν αλλαζει τιμη και υπηρεσιες αυτο ειναι το κλειδι της επιτυχιας της πιστευε κ εχει δημιουργησει φανατικο κοινο απ οτι φαινεται,πραγματικα ειναι η μονη που οσο τη βλεπω ειναι τοσο ησυχη και αδιαφορη ωρες ωρες μεσα στην ηρεμια της,ξερει οτι θα ερθουν για αυτην οτι κι αν γινει αυτο μου βγαζει

Σαν γυναικα εννοεις η σαν συμπεριφορα εξω?
Ρε συ δεν μου πολυ αρεσει σα γυναικα αλλα νταξει καπως μιλησε ψυχρα. Μου ειπε 30 ολα η 50 κωλο. Αντιθετα η αλλη μου μιλησε πολυ γλυκα και μου κανε κλικ.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Στεκομουν σαν μαλακας σε προηγουμενη φορα απεναντι εως σχεδον διπλα στην βουλγαρα την κοντη την αλλη που χει κ αυτη ωραιο σωμα και τατου στα ποδια πλαγια απο τις γαμπες κ ολο μιλαγε μιλαγε μιλαγε τσακωνοταν της κανω νοηματα τιποτα αυτη ενω με εβλεπε!Παω να τριγυρισω,επιστρεφω,ακομα τσακωνοταν ε αντε γεια λεω δεν ασχοληθηκα αλλο.Η Αννα Μαρια οταν της δωσεις σημα ερχεται μιλαει ολα κανονικα,τα περι αποδοσης δεν ξεραμε αλλα ο φιλος μας λεει ελπιδοφορα.Μονο η τιμη μας χαλασε αλλα ξερουμε οτι Βουλγαρες ισον ρουφηχτρες χρηματος συνηθως.
Οταν ξαναπαω θα της δωσω πιο λιγα, βεβαια θα της πω, τωρα δεν ξερω. Θα τη πω 20 συν ξενοδοχειο και θα σας πω τι ειπε

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Ρε συ δεν μου πολυ αρεσει σα γυναικα αλλα νταξει καπως μιλησε ψυχρα. Μου ειπε 30 ολα η 50 κωλο. Αντιθετα η αλλη μου μιλησε πολυ γλυκα και μου κανε κλικ.
Καταλαβαινω,σε χαλασε η συμπεριφορα η προσεγγιση σεβαστο που δε ρισκαρες γιατι ηθεςλες τις πιθανοτητες υπερ σου.Δυστυχως χωρις δοκιμες ακρη δε βγαζουμε με αυτες αλλα για αυτο ειμαστε εδω να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.Κ ενας αλλος φιλος μου δεν ξετρελαθηκε με Κασσανδρα οπως γινεται εμ 9 στους 10 συνηθως.Εγω βλεπω οτι ειναι και προσωπικα αυτα τα θεματα πχ οπως τωρα σου ειπε αυτη οτι της αρεσες κτλ ενω σε μενα μπορει πχ να βιαζοταν η να μην αρεσα κ να μην εδινε πονο.Ειναι και προσωπικο για τον καθενα το ζητημα του πως θα παει.Αυτη που πηρες οντως ειναι ισως η πιο ευγενικη απ τις βουλγαρες και οντως προσεγγιζει πολυ σωστα.Υπαρχει και νταβας να το ξερεις που δεν πολυεμφανιζεται,εχει μιλησει μαζι μου,ολα καλα τιποτα το κακο.Δεν ειναι τοσο ψυχρη οσο η αλλες Βουλγαρες απλως ειναι αυτο που φοβομαστε με την υψηλη τιμη,τι να πεις,καλη συνεχεια κ να μας λες τις εντυπωσεις σε οσες δοκιμαζεις,χαιρετω!

Οταν ξαναπαω θα της δωσω πιο λιγα, βεβαια θα της πω, τωρα δεν ξερω. Θα τη πω 20 συν ξενοδοχειο και θα σας πω τι ειπε
Ωραια,εννοειται να μας λες να συντονιζομαστε,αυτο κανουν εκεινες,αυτο να κανουμε κι εμεις,αντε καληνυχτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom