Εγω της ειχα δωσει τηλ υποτιθεται για να με παρει δεν το κανε κλασσικα.Δινει παντως υποτιθεται τουλαχιστον.Ωρες εγω την πρωτη φορα την ειχα βρει αργα ισως και 10 και βαλε μη σου πω και χθες 9 και κατι ηταν εκει μολις ηρθε βασικα γτ περνουσε το δρομο να παει να κατσει στο σκαλακι που αραζει γωνιακα στη σωκρατους ενα κλικ πιο κατω απο σατωβριανδου προς βερανζερου να σου δωσω να καταλαβεις.Εκει την ειχα δει κ τη πρωτη φορα κ τη χθεσινη.Πανω στη Σωκρατους εννοω παντα.
Σέ ευχαριστώ πολύ οπότε θα πρέπει να πάω μετά τής 21:00 Σωκράτους κ Βερανζέρου μήπως κ την πετύχω έτσι;Η Κασσάνδρα κ ή Χριστίνα που βλέπω πάνε να γίνουν διάσημες εδώ στο νήμα.Πως είναι εμφανισιακά; Κάνουν πρωκτικό;
Σέ ευχαριστώ πολύ οπότε θα πρέπει να πάω μετά τής 21:00 Σωκράτους κ Βερανζέρου μήπως κ την πετύχω έτσι;Η Κασσάνδρα κ ή Χριστίνα που βλέπω πάνε να γίνουν διάσημες εδώ στο νήμα.Πως είναι εμφανισιακά; Κάνουν πρωκτικό;
ΠΙθανολογω ναι με βαση οτι εχω δει προσωπικα,ισως οι υπολοιποι ξερουν κατι περισσοτερο.Μονο αργα την εχω δει εγω αυτην κ μονο νυχτα.Πρωκτικο η Κασσανδρα σιγουρα αλλα ζηταει 50.Η Χριστινα δε ξερω δε την εχω ρωτησει για πρωκτικο,σε καληνυχτω!
Καταλαβαινω,σε χαλασε η συμπεριφορα η προσεγγιση σεβαστο που δε ρισκαρες γιατι ηθεςλες τις πιθανοτητες υπερ σου.Δυστυχως χωρις δοκιμες ακρη δε βγαζουμε με αυτες αλλα για αυτο ειμαστε εδω να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.Κ ενας αλλος φιλος μου δεν ξετρελαθηκε με Κασσανδρα οπως γινεται εμ 9 στους 10 συνηθως.Εγω βλεπω οτι ειναι και προσωπικα αυτα τα θεματα πχ οπως τωρα σου ειπε αυτη οτι της αρεσες κτλ ενω σε μενα μπορει πχ να βιαζοταν η να μην αρεσα κ να μην εδινε πονο.Ειναι και προσωπικο για τον καθενα το ζητημα του πως θα παει.Αυτη που πηρες οντως ειναι ισως η πιο ευγενικη απ τις βουλγαρες και οντως προσεγγιζει πολυ σωστα.Υπαρχει και νταβας να το ξερεις που δεν πολυεμφανιζεται,εχει μιλησει μαζι μου,ολα καλα τιποτα το κακο.Δεν ειναι τοσο ψυχρη οσο η αλλες Βουλγαρες απλως ειναι αυτο που φοβομαστε με την υψηλη τιμη,τι να πεις,καλη συνεχεια κ να μας λες τις εντυπωσεις σε οσες δοκιμαζεις,χαιρετω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραια,εννοειται να μας λες να συντονιζομαστε,αυτο κανουν εκεινες,αυτο να κανουμε κι εμεις,αντε καληνυχτα!
Λοιπον κατεβηκα τριγωνο, εξω απο ορφεα ηταν χριστινα,κασανδρα, ανα μαρια. Πηρα ανα μαρια κοστος 40 με ξενοδοχειο. Πιπα ακαποτη, και ολα τα αλλα με προφυλαξη!. Περασα πολυ καλα δεν την εχω ξαναπαρει.
Θα την ξαναπροτιμησω.
Καλή η Ανά Μαρία και εγώ είχα περάσει καλά άμα εξετάσεις ότι εκλεγε την μοίρα της πριν το σεξ και μετα. Εσένα δεν κλαφτηκε; και εμένα δεν κάνει κλικ η Κασσάνδρα όσες φορές τη βλέπω κάθετε στο κινητό ούτε μιλάει μόνη της τίποτα
Καλή η Ανά Μαρία και εγώ είχα περάσει καλά άμα εξετάσεις ότι εκλεγε την μοίρα της πριν το σεξ και μετα. Εσένα δεν κλαφτηκε; και εμένα δεν κάνει κλικ η Κασσάνδρα όσες φορές τη βλέπω κάθετε στο κινητό ούτε μιλάει μόνη της τίποτα
Άρτι Αφιχθείς από τρίγωνο. Έλειπαν τα στανταράκια μου κι αποφάσισα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στη Χριστίνα.
ΝΑΙ είναι η πιο νεαρή, ΝΑΙ έχει επίπεδη κοιλιά, ΝΑΙ έχει το στενότερο μουνί της πιάτσας, ΝΑΙ είναι ευγενική και μιλάει ήρεμα και γλυκά, ΝΑΙ προσπαθεί να κάνει πιο ανθρώπινη την επαφή
ΟΧΙ δεν έκανε μπάνιο ούτε πριν ούτε μετά, ΟΧΙ τα σημάδια από τα υποτιθέμενα κουνούπια (δηλ τις ενέσεις) δεν έφυγαν από το σώμα της
Μου πρότεινε ακάποτο τσιμπούκι, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι δεν το δέχτηκα. Δεν θα την ξαναπάρω, το κορίτσι είναι υγειονομική βόμβα
Άρτι Αφιχθείς από τρίγωνο. Έλειπαν τα στανταράκια μου κι αποφάσισα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στη Χριστίνα.
ΝΑΙ είναι η πιο νεαρή, ΝΑΙ έχει επίπεδη κοιλιά, ΝΑΙ έχει το στενότερο μουνί της πιάτσας, ΝΑΙ είναι ευγενική και μιλάει ήρεμα και γλυκά, ΝΑΙ προσπαθεί να κάνει πιο ανθρώπινη την επαφή
ΟΧΙ δεν έκανε μπάνιο ούτε πριν ούτε μετά, ΟΧΙ τα σημάδια από τα υποτιθέμενα κουνούπια (δηλ τις ενέσεις) δεν έφυγαν από το σώμα της
Μου πρότεινε ακάποτο τσιμπούκι, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι δεν το δέχτηκα. Δεν θα την ξαναπάρω, το κορίτσι είναι υγειονομική βόμβα
Ευχαριστω για την απαντηση !!! το ζητουμενο ηταν εαν δινει γκροβερ και οχι εαν πειρες και εαν στα 40 ηταν και το γκροβερ ,εσχετο εαν πειρες η δεν πειρες !!!!!
γιατί να κωλώσεις; Αφού αυτός δεν κωλώνει να του τη γαμάνε και στη συνέχεια να τη γαμάει κι ο ίδιος, μετά από χιλιάδες άτομα. Εσύ τουλάχιστον μισθώνεις τις υπηρεσίες της
γιατί να κωλώσεις; Αφού αυτός δεν κωλώνει να του τη γαμάνε και στη συνέχεια να τη γαμάει κι ο ίδιος, μετά από χιλιάδες άτομα. Εσύ τουλάχιστον μισθώνεις τις υπηρεσίες της
Ο συγκεκριμενος ειναι και γκομενος,οι αλλοι ειναι πιο νταβαδες φαινεται δεν κανουν πολλα πολλα περαν απο χουφτωματα,φαινονται οι πουθεναδες εχουν ολοι ιδιο στυλ ιδια φατσα χαχαχα