Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

GiorgosM145

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.578
Κριτικές
10
Like
6.700
Πόντοι
1.346
Καλημέρα συναγωνιστή μήπως έχεις τηλ από την Μαρία με την λευκή τούφα η μήπως ξέρεις που μπορώ να την βρω κ τί ώρες;
Εγω της ειχα δωσει τηλ υποτιθεται για να με παρει δεν το κανε κλασσικα.Δινει παντως υποτιθεται τουλαχιστον.Ωρες εγω την πρωτη φορα την ειχα βρει αργα ισως και 10 και βαλε μη σου πω και χθες 9 και κατι ηταν εκει μολις ηρθε βασικα γτ περνουσε το δρομο να παει να κατσει στο σκαλακι που αραζει γωνιακα στη σωκρατους ενα κλικ πιο κατω απο σατωβριανδου προς βερανζερου να σου δωσω να καταλαβεις.Εκει την ειχα δει κ τη πρωτη φορα κ τη χθεσινη.Πανω στη Σωκρατους εννοω παντα.
 

GiorgosM145

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.578
Κριτικές
10
Like
6.700
Πόντοι
1.346
Τα πρεζάκια δεν κάνουν ποτέ μπάνιο γιατί χαρμανιάζουν
Κανουν και δε κανουν το ιδιο βιολι οπως ολες που αλλες κανουν αλλες οχι.
Και η Ντόρα και η Άννα έκαναν και πριν και μετά ένα ντουσάκι
Εμενα ολες εχουν κανει,ισως επειδη τους το λεω και κανω και εγω κ μαλλον ντρεπονται κ κανουν χαχα.Μια κ μοναδικη δεν εκανε,η Χριστινα η οποια μπηκε τελικα κ αυτη για μπανιο αλλα ψευτοεκανε δεν μπορω να πω οτι ηταν μπανιο αυτο,απλως πλενοταν στα γρηγορα στα γρηγορα.Κ το κανει σε ολους η δεν κανει καθολου απ οτι ανεφερεται εδω.Απο το δρομο μαγκες να λετε οτι θελετε να κανουν μπανιο που κ παλι μπορει να μην πλυθουν πολυ καλα ειναι η αληθεια.Οντως καποιες αν δε μιλησεις δεν κανουν καν την κινηση.Υπαρχουν κ αλλες που πανε πχ μονο στην αρχη η μονο στο τελος.Ακομη κ escorts και ανεξαρτητες κανουν τετοια πραγματα.
 

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Μηνύματα
35
Like
52
Πόντοι
0
Τηλεφωνο δεν εχω , και να ειχα δεν θα το εδινα !!! οι ωρες ειναι απογευματινες εκει που σου εγραψα μεχρι αργα .Ρωτωντας και ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ !!!!! Θα βρεις οτι θελεις και οπως το θελεις , Τα αγαθα κοπης κτωντε ελεγαν οι παλοι .
και την μαλακια πολλοι αγαπησαν αλλα ........
 

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Μηνύματα
316
Like
641
Πόντοι
81
Λοιπον κατεβηκα τριγωνο, εξω απο ορφεα ηταν χριστινα,κασανδρα, ανα μαρια. Πηρα ανα μαρια κοστος 40 με ξενοδοχειο. Πιπα ακαποτη, και ολα τα αλλα με προφυλαξη!. Περασα πολυ καλα δεν την εχω ξαναπαρει.
Θα την ξαναπροτιμησω.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom