tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Ετσι πρέπει να γίνεται?Μου το έχουν κάνει κι εμένα στο συγκεκριμένο. Μου είχαν βγάλει την παναγία μέχρι να καταφέρω μετά από πολύ καιρό να περάσω
Ετσι πρέπει να γίνεται?Μου το έχουν κάνει κι εμένα στο συγκεκριμένο. Μου είχαν βγάλει την παναγία μέχρι να καταφέρω μετά από πολύ καιρό να περάσω
Βασική προϋπόθεση για να πάρεις την Χρυσή κάρτα μέλους του κλούμπ..Ετσι πρέπει να γίνεται?
απαιχτο το μικρο και πολυ συμμετοχικο,,,Ναι ρε παιδια, γιατι τοση επιθετικοι απεναντι στην Κατερινα. οκ μπορει να ειναι επιφυλακτικη σε ποιους ανοιγει , για δικους της λογους που πιθανον τους ξερουν και οι ιδιοι που δεν τους ανοιγει. αλλα προσωπικα δεν ειχα ποτε θεμα στο μαγαζι, παντα χαμογελαστη ,προσωπικη αντιμετωπιση ξαναλεω.
παντως το μικρο το καινουριο που εφερε, με τα τατουαζ ειναι ασερι μεγαλο, μακαρι να μεινει και μακαρι να μας μεινουν λεφτα.
Ναι αυτή είναι.Ιδια αγγελία όπως στο kanesexτρελλες καβλες6980081685 - Love List ρε παιδια η ευα απο xo vip spa ειναι αυτη η μελαχροινη;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ αν οχι ποια ειναι αυτη αν ξερει καποιος??ειναι ακριβως το σωματοτυπο π μ αρεσει
Ωραια εχω διαβασει οτι ειναι δυνατη μεσα ισχυει εχεις παει με τη συγκεκριμενη;;κ ειναι 60 το μιασωρο σωστα?Ναι αυτή είναι.Ιδια αγγελία όπως στο kanesex
Φίλε μου βασικά έχω γράψει κ κριτική στη σελίδα 2449 αλλά για την Ελένη.Αυτη πρέπει να είναι στη φωτό,με συγχωρείς.Ωραια εχω διαβασει οτι ειναι δυνατη μεσα ισχυει εχεις παει με τη συγκεκριμενη;;κ ειναι 60 το μιασωρο σωστα?
Οκκ σε ευχαριστω πολυ!Φίλε μου βασικά έχω γράψει κ κριτική στη σελίδα 2449 αλλά για την Ελένη.Αυτη πρέπει να είναι στη φωτό,με συγχωρείς.
τρελλες καβλες6980081685 - Love List ρε παιδια η ευα απο xo vip spa ειναι αυτη η μελαχροινη;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ αν οχι ποια ειναι αυτη αν ξερει καποιος??ειναι ακριβως το σωματοτυπο π μ αρεσει
Ναι μολις το προανεφερε!επομενως να προτιμησω ελενη?π ειναι του γουστου μ εμφανισιακα η ευα?Η λεπτή μελαχρινή είναι η Ελένη και όχι η Εύα νομίζω.
80 η ωρα??? 100 δεν ηταν?Συνάντηση με Άννα αλβανίδα στο μαγαζί της Ζάνας .. Ευχάριστη συνεδρία με το μασάζ της και όλο κομπλέ το 2ο μέρος λίγο δύσκολο για εκείνη... Όλο είναι μεγκάλο έλεγε / πόναγε σε όλες τις στάσεις - είμαι στενή έλεγε κλπ.. τέσπα /έσκυψε κατέθεσα σε βυζάρες - μαυρορόγες που έχει / 80,00/ώρα κατά τα άλλα κομπλέ.. Ανέβασα και κριτική αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη,,,
Εμένα 80 ζήτησε,,,, 80 πήρε.. τι να σου πώ..80 η ωρα??? 100 δεν ηταν?
80 για μια εκτόνωση στην ώρα 100 για δυο, απο ότι καταλαβα ο φίλος έριξε ένα βόλι....80 η ωρα??? 100 δεν ηταν?
Αυτό το ερώτημα έχω και γω. ΣαββατοΚυριακα είναι κλειστάΚαλησπέρα! Ξέρει κανείς αν το Φραντζή 7 λειτουργεί ή έχει κλείσει; Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό και φαίνεται κλειστό.