ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
αν ζει και πιατσάρει ακόμα, ίσως σώσουμε ένα μέλος που δεν την γνωρίζειΟπότε δεν έχει καμία δουλειά στο νήμα. Ιστορία 10 χρόνων!!!
αν ζει και πιατσάρει ακόμα, ίσως σώσουμε ένα μέλος που δεν την γνωρίζειΟπότε δεν έχει καμία δουλειά στο νήμα. Ιστορία 10 χρόνων!!!
Σε σέβομαι γιατί είσαι ο γκουρού της πιάτσας αλλά δε συμφωνώ. Ήταν μεγάλο φάουλ του Λοβέρδου τότε που τις "έδωσε" και μάλιστα μια από τις κοπέλες αυτοκτόνησε ?. Δεν είμαστε εισαγγελείς εμείς και θεωρώ unfair να αναπαράγουμε τη φωτογραφία μιας κοπέλας εμφανώς άρρωστης. Όποιος από εμάς αρέσκεται να κάνει βέρια με τζάνκια ας ανοίξει τα μάτια του. ? Σόρρυ.αν ζει και πιατσάρει ακόμα, ίσως σώσουμε ένα μέλος που δεν την γνωρίζει
Ο καθένας μας έχει τις απόψεις του. Αν θυμάσαι καλά, ναι ο Λοβέρδος ήταν Υπουργός, αλλά η κοινοποίηση των φωτογραφιών τους, έγινε με εντολή Εισαγγελέα. Ακόμα κι αν χτύπησε τηλέφωνο από τον Υπουργό, ο Εισαγγελέας είχε την απόλυτη ευθύνη της απόφασης, αλλιώς να βγει και να ππαραδεχτεί πως η Δικαιοσύνη δεν είναι Ανεξάρτητη. Και αν είμαι σίγουρος για κάτι, είναι πως οι 9 στις 10 σεξεργάτριες κάτι παίρνουν για να αντέξουν τη δουλειά. 'Αλλες πίνουν, άλλες παίρνουν ουσίες. Οι μόνες που δεν βλέπω ούτε να καπνίζουν, είναι οι ΚινέζεςΣε σέβομαι γιατί είσαι ο γκουρού της πιάτσας αλλά δε συμφωνώ. Ήταν μεγάλο φάουλ του Λοβέρδου τότε που τις "έδωσε" και μάλιστα μια από τις κοπέλες αυτοκτόνησε ?. Δεν είμαστε εισαγγελείς εμείς και θεωρώ unfair να αναπαράγουμε τη φωτογραφία μιας κοπέλας εμφανώς άρρωστης. Όποιος από εμάς αρέσκεται να κάνει βέρια με τζάνκια ας ανοίξει τα μάτια του. ? Σόρρυ.
Συμφωνώ 100% για εισαγγελέα κλπ. Τι γίνεται φίλε με τις Πινέζες;; ?Είναι άνιωθες;;;; ?Ο καθένας μας έχει τις απόψεις του. Αν θυμάσαι καλά, ναι ο Λοβέρδος ήταν Υπουργός, αλλά η κοινοποίηση των φωτογραφιών τους, έγινε με εντολή Εισαγγελέα. Ακόμα κι αν χτύπησε τηλέφωνο από τον Υπουργό, ο Εισαγγελέας είχε την απόλυτη ευθύνη της απόφασης, αλλιώς να βγει και να ππαραδεχτεί πως η Δικαιοσύνη δεν είναι Ανεξάρτητη. Και αν είμαι σίγουρος για κάτι, είναι πως οι 9 στις 10 σεξεργάτριες κάτι παίρνουν για να αντέξουν τη δουλειά. 'Αλλες πίνουν, άλλες παίρνουν ουσίες. Οι μόνες που δεν βλέπω ούτε να καπνίζουν, είναι οι Κινέζες
Όχι. Αν τους δώσεις τρυφερότητα, το ανταποδίδουν στο δεκαπλάσιο. Απλά λόγω ανώτερης κουλτούρας ξέρουν πάρα πολύ καλά πως είναι μόνες τους, και πρέπει να έχουν την αυτοπειθαρχία να κρατηθούν όσο το δυνατόν πιο υγιείς. Η Σίσυ ας πούμε, πριν την ανακάλυψη των εμβολίων, είχε μαζί της θερμόμετρο και με θερμομετρούσε πριν πάμε ξενοδοχείο. Οι Ανατολίτισσες δεν έχουν σωματικά προσόντα, αλλά λόγω κουλτούρας μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που χαρακτηρίζεται ως Girl Friend Experience. Θα σε κάνουν να νομίσεις πως κάνεις σεξ με το κορίτσι σου. Θέλεις παραπάνω πληροφορίες;Συμφωνώ 100% για εισαγγελέα κλπ. Τι γίνεται φίλε με τις Πινέζες;; ?Είναι άνιωθες;;;; ?
αυτό ήταν το σύστημα Ομόνοιας εδώ και δεκάδες χρόνια, κόσμος πάει κι έρχεται, παλιά υπήρχαν σάπιες σε μαγαζιά όπου άλλαζαν τα χαρτονομίσματα και κράχτες που υπόσχονταν γαμήσι με αματούρια και πλήρωνες την κονσομασιόν..το οτι ζητησε 20 ευρω εξτρα για να βγαλει την μπλουζα της ακομα δεν μπορω να το ξεχασω !!! οτι υπαρχουν φολες στο τριγωνο ειναι γνωστο αλλα τετοια παρακμη και κουτοπονηρια δεν μπορουσα να το φανταστω . συν οτι το υποσχομενο 20λεπτο εγινε κατα καποιο μαγικο και απιθανο τροπο 10λεπτο. απιστευτα πραγματα απο την γυφτουπουλα ''αννιτα'' . κριμα γιατι ηταν το καλυτερο κομματι εμφανισιακα τουλαχιστον για εμενα εξω απο το χοτελι ορφεας εαν εξαιρεσεις το σαπιο δοντι μπροστα. ηδη 3 ατομα που πηραν τον ρισκο να την παρουν και εγραψαν εδω μεσα , εφαγαν φολα και ο ενας τουλαχιστον εφυγε και αχυτος !!!!
Τι μου θύμισες τώρα ? 16 χρονών την πατήσαμε από κράχτη σε μαγαζί και για δύο σφηνάκια νερό πληρώσαμε 4000 δρχ ? το μπουρδέλο τότε είχε 600. Ο ταξιτζής που του είπα να μας αφήσει όπου φτάσει το 500άρικο, γύρισε πίσω και με τσαμπουκά του πήρε 2 χιλιάρικα!!! Ακόμα θυμάμαι το βλέμμα του μαγαζάτορα!!! Μόλις φτάσαμε σπίτι μας "ζωντανοί" του τα έδωσα όλα!!! Η κούρσα έκανε 1000.αυτό ήταν το σύστημα Ομόνοιας εδώ και δεκάδες χρόνια, κόσμος πάει κι έρχεται, παλιά υπήρχαν σάπιες σε μαγαζιά όπου άλλαζαν τα χαρτονομίσματα και κράχτες που υπόσχονταν γαμήσι με αματούρια και πλήρωνες την κονσομασιόν..
Γιατί απλά είναι ανεφάρμοστο. Μόνο αν τις φυλακίσουν κάπου, ή τις έχουν σε μόνιμη 24ωρη παρακολούθηση, μπορεί να εφαρμοστεί ο οποιοσδήποτε αποκλεισμός απο το πεζοδρόμιο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, απλά, το κράτος, το όποιο κράτος, ελπίζει να την τσακώσει σε κάποιον έλεγχο ρουτίνας.εαν μια κοπελα ειναι οροθετικη και κολλησει καποιον και την καταγγειλει , θεωρητικα τι θα κανει το κρατος ? θα την στειλει πακετο στην χωρα της ή θα την αφησει να κανει πιατσα στο δρομο χωρις αδεια ασκησεως επαγγελματος και χωρις να τηρει βιβλιαριο υγειας και εξατασεις για σμν και να συνεχιζει να κολλαει ανθρωπους ??? σιγουρα φταινε και οι ανθρωποι που πηγαινουν μαζι της χωρις προφυλαξεις αλλα ποια θα ειναι η θεση του κρατους απεναντι σε αυτη την κοπελα ? μιλαμε βεβαια και για ασφαλεια του κοινωνικου συνολου. γιατι εσυ μπορει να εισαι ηλιθιος και να γαμησεις καποια ακαποτα αλλα οσο ηλιθιος και να εισαι το κρατος θεωρητικα θα πρεπει να σε προστατεψει ή να παρει μετρα να μην κολλησουν και οι αλλοι ηλιθιοι σαν εσενα . το θεωρω απιθανο οσο μπουρδελο και να ειναι να κρατος να ''αφησει'' μια κοπελα να δουλευει σε πιατσα,μπουρδελο κτλ εαν αποδειχθει οτι ειναι οροθετικη και εχει κολλησει ανθρωπους ανεξαρτητα ποσο ηλιθιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι. το να κολλησεις καμοια γονορροια ή χλαμυδια δεν νομιζω να ασχοληθει κανεις μαζι σου επειδη γιατρευονται ευκολα και αμεσα στις περισσοτερες περιπτωσεις αλλα οταν μιλαμε για hiv τοτε το παιχνιδι αλλαζει .
Αν θέλεις έλα να μου την παίξεις,τα δέχεσαι στο πρόσωπο ή τα καταπίνεις
φαντάζομαι μιλάς για δεκαετία 80..Τι μου θύμισες τώρα ? 16 χρονών την πατήσαμε από κράχτη σε μαγαζί και για δύο σφηνάκια νερό πληρώσαμε 4000 δρχ ? το μπουρδέλο τότε είχε 600. Ο ταξιτζής που του είπα να μας αφήσει όπου φτάσει το 500άρικο, γύρισε πίσω και με τσαμπουκά του πήρε 2 χιλιάρικα!!! Ακόμα θυμάμαι το βλέμμα του μαγαζάτορα!!! Μόλις φτάσαμε σπίτι μας "ζωντανοί" του τα έδωσα όλα!!! Η κούρσα έκανε 1000.
Η Φιλαδέλφεια της Αμερικής, έχει 1,6 εκατ κατοίκους. Η Αθήνα έχει 3,2 εκατ, το διπλάσιο. Αν συγκρίνεις το πρόβλημα των Ναρκωτικών εκεί (και τις πόρνες που πιατσάρουν για να τα αγοράσουν), είναι τρομακτικό, σε σχέση με την αναλογία πληθυσμού που έχουμε. Ένα και μόνο φορτίο κόκας που κατασχέθηκε το 2019, ήταν 16,5 τόνους, ναι έχουμε πρόβλημα, αλλά είναι σχεδόν παρανυχίδα. Άντε να υπάρχουν 20 πρεζούδες πόρνες εδώ- στην αλματώδη αύξηση των πρεζονιών
Κάτω παραλιακή έχει από όσο ξέρωΠαίδες έχουμε τιποτα καλό για τώρα? help!!!!
Αληθεια,εχει δημοσιευτει με συναινεση τηςΡε τυπε αλήθεια τωρα;
Δεν επιτρέπεται να ανεβάζεις φωτο με προσωπο!!
Τι θεωρείς ότι κάνεις τωρα;
την έχω πετύχει φυλής να στολίζει όλουςΜονο για ακραιους μυστες
Άστο είσαι λάθος φίλε μου!!Αληθεια,εχει δημοσιευτει με συναινεση της
Κοιτα εδω
Στην Πλατεία Θεάτρου θα Βρεις Πορνεία, Ναρκωτικά και Κλεμμένα Κινητά
Eσυ τι πιστευεις οτι κανεις τον admin,τον ηθικολογο ή το ΕΣΡ???
Άστο είσαι λάθος φίλε μου!!
Θυμώνεις κιόλας.Αν ανέβαζες το λινκ δε θα σου έλεγα τίποτα αλλά εσύ προτίμησες να ανεβάσεις φωτο!!
Διάβασε τους κανόνες και άσε με εμένα ποιος είμαι!!!
Για τον θυμο εβγαλες συμπερασμα απ το εικονιδιο κ μονοΆστο είσαι λάθος φίλε μου!!
Θυμώνεις κιόλας.Αν ανέβαζες το λινκ δε θα σου έλεγα τίποτα αλλά εσύ προτίμησες να ανεβάσεις φωτο!!
Διάβασε τους κανόνες και άσε με εμένα ποιος είμαι!!!