anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.193
- Πόντοι
- 506
Η συγκεκριμενη πιατσαρει ακομη κοντα κ πισω απ τον Ορφεα
Ω να σου γαμησω......τετοιες χερουκλες εχει ο ξαδερφος μου που δουλευει οικοδομη....θα ριχνει γερα μπατσακια η τυπισα χαχαχαζαΜονο για ακραιους μυστες
και γιατί δεν την πλησιάζεις τύπε να ρωτήσεις πως την λένε, από που είναι, τι πρόγραμμα κάνει, πόση ώρα κάθεται, πόσα ζητάει, ώστε να πληροφορήσεις και τα υπόλοιπα μέλη;Αυτή με το μοβ μαλλί ποια είναι ξέρει κανείς στην πλατεία Λαυρίου?
Γιατί προφανώς υπήρχε κάποιο κόλλημα. Δεν ήμουν μόνος και όταν ξαναπέρασα δεν υπήρχε. Αμέσως να κριτικάρεις..και γιατί δεν την πλησιάζεις τύπε να ρωτήσεις πως την λένε, από που είναι, τι πρόγραμμα κάνει, πόση ώρα κάθεται, πόσα ζητάει, ώστε να πληροφορήσεις και τα υπόλοιπα μέλη;
και βέβαια αμέσως να κριτικάρω. Από τις 100 δημοσιεύσεις εδώ μέσα οι 90 και παραπάνω αφορούν ερωτήσεις. Ελάχιστοι θα γράψουν ότι πήγαν με κάποια συγκεκριμένη και θα ενημερώσουν μέλη και επισκέπτες για το πρόγραμμα, τη συμπεριφορά και την τιμή τους. Εξαιρούνται κάποια νεαρά μέλη τα οποία λόγω απειρίας ζητάνε πληροφορίες, και καλά κάνουν. Οι άλλοι ζητάνε, χωρίς να δίνουνΓιατί προφανώς υπήρχε κάποιο κόλλημα. Δεν ήμουν μόνος και όταν ξαναπέρασα δεν υπήρχε. Αμέσως να κριτικάρεις..
το προβλημα ειναι οτι συνεχως ολοι περνανε με παρεα και οχι μονοι τους .Γιατί προφανώς υπήρχε κάποιο κόλλημα. Δεν ήμουν μόνος και όταν ξαναπέρασα δεν υπήρχε. Αμέσως να κριτικάρεις..
περασα και εγω το απογευμα στο ιδιο μερος/σημειο. μιλησα μονο σε μια βουλγαρογυφτισα , ηθελε 25 ευρω. δεν την πηρα. αυτη κανει πιατσα εξω απο τον ορφεα. ειχε χαθει για κανενα 6μηνο , μιλησαμε 2 λεπτα , μου ειπε οτι επειδη δεν ειχε δουλεια για αυτο ελειπε τοσο καιρο στην βουλγαρια. ειναι μια εντελως αδιαφορη δεν εχω δει κανεναν εδω μεσα να αναφερθει στηην συγκεκριμενη. οντως αυτη την συγκεκριμενη κανεις δεν θελει να την παρει. αναμενω συντομα να ξαναεπιστρεψει απο εκει που ηρθε. ειναι λιγο γεματουλη οχι χοντρη,σκουρο δερμα μελαχρινη , μετριο υψος , οχι κατι το ιδιαιτερο.Κατέβηκα νωρίς σήμερα, γύρω στις 19.00. Ελάχιστες στην πιάτσα, ίσως έφταιγε το βρωμόκρυο, έριχνε ψιλό χιονόνερο. Στη θέση της έξω από το Κριστιάνα η νεαρή κοντή ομορφούλα για την οποία συναγωνιστής με πληροφόρησε πως είναι μεγάλη φόλα, κάποια άσχημα βουλγαρογυφτάκια, η Κασσάνδρα από το Καμερούν στη θέση της. Με πλησίασε μια σχετικά ψηλή μέτρια φάτσα που άρχισε να μου μιλάει Ιταλικά. Μου ΄ρθε να την τρολάρω, αλλά προσπάθησα με λίγα Αγγλικά να δω τι παίζει. Δήλωσε Βραζιλιάνα, κι όταν τη ρώτησα γιατί δεν μιλάει Πορτογαλικά μου είπε πως είχε μαμά Βραζιλιάνα και μπαμπά Ιταλό κλπ φαντασιώσεις. Τέλος πάντων, αφού δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, εκτός από το ότι θέλει 20€, την έκανα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν Αλβανογύφτισσα που εκπορνεύθηκε στην Ιταλία, έμαθε λίγα Ιταλικά κι ήρθε εδώ να μας το παίξει Βραζιλιάνα για να δικιολογήσει το χρώμα της
Τα είπες όλα. Οι περισσότεροι γράφουν το ίδιο. Είτε είχαν παρέα, είτε δεν μπορούσαν να σταματήσουν επειδή κόρναραν από πίσω τα αμάξι κλπ δικαιολογίεςτο προβλημα ειναι οτι συνεχως ολοι περνανε με παρεα και οχι μονοι τους .
Δες πόσα μυνήματα έχω και πόσους έχω ενημερώσει σε άλλα τοπικ και θα καταλάβεις γιατί κάνεις λάθος σε αυτήν την περίπτωση. Αν όμως σε γεμίζει το να κράζεις, μπορείς να συνεχίσεις αλλά εγώ δεν θα σε ακολουθήσωΤα είπες όλα. Οι περισσότεροι γράφουν το ίδιο. Είτε είχαν παρέα, είτε δεν μπορούσαν να σταματήσουν επειδή κόρναραν από πίσω τα αμάξι κλπ δικαιολογίες
οκ, μπορεί σε σένα ειδικά να κάνω λάθος, οι παλιοί έλεγαν πως κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Κι εσύ έλεγξε αν έγραψα αλήθεια, ή όχι. Πως σε αυτό το νήμα, για κάθε ένα μέλος που δίνει πληροφορίες, υπάρχουν δέκα ερωτήσεις. Εκτός από τους προμότορες της Αλβανιδοκωλάρας που μας τα πρήζουν ζητώντας τάχα το τηλέφωνό της σε π.μ. για να νομίσουμε πως έχει ζήτησηΔες πόσα μυνήματα έχω και πόσους έχω ενημερώσει σε άλλα τοπικ και θα καταλάβεις γιατί κάνεις λάθος σε αυτήν την περίπτωση. Αν όμως σε γεμίζει το να κράζεις, μπορείς να συνεχίσεις αλλά εγώ δεν θα σε ακολουθήσω
εγω νομιζω οτι μπορει να ντρεπονται ή να κομπλαρουν να πλησιασουν τις κοπελες και βρισκουν παντα τις ιδεες δικαιολογιες.Τα είπες όλα. Οι περισσότεροι γράφουν το ίδιο. Είτε είχαν παρέα, είτε δεν μπορούσαν να σταματήσουν επειδή κόρναραν από πίσω τα αμάξι κλπ δικαιολογίες
το αποτέλεσμα μετράει τύπε, όχι οι δικαιολογίεςεγω νομιζω οτι μπορει να ντρεπονται ή να κομπλαρουν να πλησιασουν τις κοπελες και βρισκουν παντα τις ιδεες δικαιολογιες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχει πετυχει κανεις τωρα τελευταια την μαρια την ρουμανα , δεν την βρισκω με τιποτα οσες φορες επιχειρησα.
Η αλήθεια είναι πως μια μέρα που βρέθηκα εκεί για μια δουλειά, έξω από το κατάστημα σκεκόταν μια γαμεύσιμη μελαχρινή αλλά με κοίταζε με ένα ύφος... Κόλωσα να ρωτήσω τι και πώς!!! Σε ένα οπαπ απέναντι τα "όρνεα" έκοβαν κίνηση!! Η αλήθεια είναι ότι δεν ψηνόμουν για συνεδρία οπότε δεν απλώθηκα.εγω νομιζω οτι μπορει να ντρεπονται ή να κομπλαρουν να πλησιασουν τις κοπελες και βρισκουν παντα τις ιδεες δικαιολογιες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχει πετυχει κανεις τωρα τελευταια την μαρια την ρουμανα , δεν την βρισκω με τιποτα οσες φορες επιχειρησα.
δεν χρειαζεται να ''ψηνεσαι'' για ''συνεδρια'' για να ρωτησεις μια κοπελα ποσα θελει και τι προγραμμα κανει . μην τρελαθουμε τελειως εδω μεσα.ρωτας και γραφεις εδω μεσα. τι πιο απλο στον κοσμο ?Η αλήθεια είναι πως μια μέρα που βρέθηκα εκεί για μια δουλειά, έξω από το κατάστημα σκεκόταν μια γαμεύσιμη μελαχρινή αλλά με κοίταζε με ένα ύφος... Κόλωσα να ρωτήσω τι και πώς!!! Σε ένα οπαπ απέναντι τα "όρνεα" έκοβαν κίνηση!! Η αλήθεια είναι ότι δεν ψηνόμουν για συνεδρία οπότε δεν απλώθηκα.
πολύ σωστός. Τη ρωτάς για να ξέρεις αν θα την προτιμήσεις, όταν ''ψηνεσαι'' για ''συνεδρια''εχει πετυχει κανεις τωρα τελευταια την μαρια την ρουμανα , δεν την βρισκω με τιποτα οσες φορες επιχειρησα.
δεν χρειαζεται να ''ψηνεσαι'' για ''συνεδρια'' για να ρωτησεις μια κοπελα ποσα θελει και τι προγραμμα κανει . μην τρελαθουμε τελειως εδω μεσα.ρωτας και γραφεις εδω μεσα. τι πιο απλο στον κοσμο ?
δεν χρειαζεται να ''ψηνεσαι'' για ''συνεδρια'' για να ρωτησεις μια κοπελα ποσα θελει και τι προγραμμα κανει . μην τρελαθουμε τελειως εδω μεσα.ρωτας και γραφεις εδω μεσα. τι πιο απλο στον κοσμο ?
Το έγραψα!!! Είχα πάει για να αγοράσω κάτι από συγκεκριμένο μαγαζί!!! Πιατσάριζε ακριβώς απ'έξω!!! Οι δικοί μου με έβλεπαν!!! Κόλωσα!!! Τι άλλο θέλετε;;;;πολύ σωστός. Τη ρωτάς για να ξέρεις αν θα την προτιμήσεις, όταν ''ψηνεσαι'' για ''συνεδρια''
η εν λόγω περίπτωση ήταν πολύ συγκεκριμένη. Ούτε εγώ θα ρώταγα. Στην πολύ μεγάλη πλειονοψηφία των μελών αναφέρθηκαΤο έγραψα!!! Είχα πάει για να αγοράσω κάτι από συγκεκριμένο μαγαζί!!! Πιατσάριζε ακριβώς απ'έξω!!! Οι δικοί μου με έβλεπαν!!! Κόλωσα!!! Τι άλλο θέλετε;;;;