ΓανώστεΤην
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
σα να λειπουν σα να λακισαν ξερω γω... τι να κανουμε να παμε παραλιακη ;
Ρε συ αυτες οτι συμφωνησετε πριν τους δωσεις τα λεφτα, ειναι το μονο που δε θα κανουν αφου τα παρουν.Ξεκίνησαν οι μαύρες προς το τέρμα Πατησίων; κάτι σαν να πήρε το μάτι αλλά δεν γινόταν να σταματήσω
Ξεκίνησαν οι μαύρες προς το τέρμα Πατησίων; κάτι σαν να πήρε το μάτι αλλά δεν γινόταν να σταματήσω
Απεναντη από τα ξενοδοχείο στο σχιστό έχει 2-3 η μια πολύ καλή σε όλα ….Ίσως κάποιος που δουλεύει νύχτα να ξέρει να μας ενημερώσει γενικά για την κίνηση, ??
Το θέμα είναι ποια και πώς την ξεχωρίζεις;;;Απεναντη από τα ξενοδοχείο στο σχιστό έχει 2-3 η μια πολύ καλή σε όλα ….
οτι και να πουμε απο καθαρότατα είναι άσχετες και ξεπετες να περασει η ωρα να φυγει , πολυ ασχημη εμπειρια παιδια αμα μπορειτε μακριαΤο θέμα είναι ποια και πώς την ξεχωρίζεις;;;
Τυπος ειναι κάθε βράδυ εκεί;εχω να την πετυχω κανα μηναΑκριβός στην στροφή πριν βγούμε στο Ρουφ ..γίνετε πλέον λαϊκό προσκύνημα στην κοπέλα που πιατσαρι ακριβός πάνω στην στροφή …Ας μας πει ποιος δοκίμασε πως τα πέρασε …!!
Χτες σταματημένα 2 αυτοκίνητα και μειλαγαν μαζί της ….Τυπος ειναι κάθε βράδυ εκεί;εχω να την πετυχω κανα μηνα
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα μέλος δίνει κάποια πληροφορία, και δεν κάνει ερωτήσειςΚαλημερα σε ολους.. Στις 24/3 και περιπου στις 11.30 το πρωι, πιατσαριζε ενα πολυ καλο τεμαχιο στην γωνια 3ης Σεπτεμβριου και Χαλκοκονδυλη.. Λογω μασκας δεν μπορω να πω και πολλα για προσωπο, καστανη με σπαστα μαλλια, και φαινοταν ομορφη..
30 ευρω μαζι με το ξενοδοχειο, και ολα με καποτα ειπε, δεν πηγα γιατι ειχα "ξεφορτωσει" πριν στην Φυλης.
Ευχαριστω πολυ αγαπητε φιλε, εχω βοηθηθει και εγω απο εσενα και απο αλλα μελη, ειτε εις γνωσην τους, ειτε οχι.. Οποτε ειναι υποχρεωση μου να βοηθαω και εγω με τη σειρα μου, οπως μπορω και με καθε τροπο..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα μέλος δίνει κάποια πληροφορία, και δεν κάνει ερωτήσεις
Φίλε εγώ μένω Χαϊδάρι που ακριβώς είναι αυτό που λεςΑκριβός στην στροφή πριν βγούμε στο Ρουφ ..γίνετε πλέον λαϊκό προσκύνημα στην κοπέλα που πιατσαρι ακριβός πάνω στην στροφή …Ας μας πει ποιος δοκίμασε πως τα πέρασε …!!
Σε ευχαριστούμε για την εξαιρετικά αναλυτική περιγραφή της εμφάνισης της κοπέλας, της τιμής και των υπηρεσιών που παρείχεΉταν μία αρκετά καλή στη Καποδιστρίου στις κολόνες πριν 10 λεπτά. Δεν την έχω ξαναδεί αλλά ξαναλέω πάρα πολύ δυνατή!
Ποιο είναι το συγκεκριμένο πιπινάκι?Καλησπερα απο εναν "παλιο μονιμο κατοικο τριγωνου" .
Πλεον εδω και αρκετα χρονια ζω στην επαρχια και δεν κατεβαινω αθηνα σχεδον καθολου .
Απο οτι διαβαζω στο νημα πλεον ειναι μαπα το καρπουζι εκει ......
Πανε οι καλες εποχες με κοπελες που αξιζαν το 20αρικο τους .......
Συνε χυστε να δινετε πληροφοριες να παρακολουθω τι γινετε εκει πλεον μπας και κατεβω καμμια μερα να τιμησω τα παλια λημερια
Λιλη μια κοπέλα που τιμουσε το 20αρικο της εποχή 2010 , φήμες θελουν να παντρεύτηκε πελάτη και να εξαφανίστηκε απο το τρίγωνοΠοιο είναι το συγκεκριμένο πιπινάκι?