βρεθηκα με συναγωνιστη για καφεδακι , μπουρδελιαρη με απειρα χιλιομετρα κυριως σε μπουρδελα και λιγοτερο σε στουντιο,βιζιτες και πεζοδρομιο . πηγαμε μαζι για τσαρκα στο τριγωνο για να παρουμε μια δωση μιζεριας και η σηψης. ο φιλος μου πηρε ενα τσιγγανακι νεαρο ξανθο με ενα σαπιο δοντι μπροστα εξω απο το ξενοδοχειο ορφεας , εχουμε ξανα αναφερθει για το συγκεκριμενη κοπελα στο παρελθον , μας συστηθηκε ως αννιτα , την πηρε ο φιλος μου για 30 ευρω για απλο προγραμμα. εφαγε μεγαλη φολα στο δωματιο . πρωτον τα 20 λεπτα που υποσχεθηκε για 30 ευρω , μεσα στο δωματιο εγιναν 10 λεπτα , δευτερον για οτιδήποτε ζηταγε εξτρα 20 ευρω , ακομα και για να βγαλει την μπλουζα της ηθελε 20 ευρω εξτρα !!! με τετοια ξενερα , σου πεφτει η σημαια , δεν καταφερε να χυσει ο φιλος μου,ακριβως στο 10λεπτο εφυγε σφαιρα απο το δωματιο με ταχυτητα αλα Usain Bolt , ακομα κλαιει τα λεφτα του , υπηρεσιες κατω του 10αρικου. ειχε δικιο ο μποκολης που το εντσικτο του, του ελεγε οτι δεν αξιζει το συγκεκριμενο κομματι. τσαμπα η εξωτερικη εμφανιση , κριμα . ΠΡΟΣΟΧΗ.