Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Πάντα κάποιος υπάρχει!!! Πάντα!!! Κι αν δεν είναι νταβατζής με τη στενή έννοια του όρου, είναι κάτι παραπλήσιο. Τα κορίτσια χρειάζονται προστασία και όσα δε χρειάζονται, φροντίζουν οι επιτήδειοι να χρειαστούν ?. Μπορεί να είναι νταβάς, μπορεί κάποιος συγγενής, ακόμα και ο ίδιος ο σύζυγος ή κάποιος "φίλος" αστυνομικός ο οποίος "νοιάζεται" "αφιλοκερδώς" ????????Πάντως εντελώς ξεκάρφωτη δεν είναι καμία!!!! Μιλάμε για την πιάτσα ΟΚ;;;; Από προσωπική εμπειρία με ένα στανταράκι, πάντα μόλις μπούμε στο δωμάτιο , την παίρνει τηλ ένας "φίλος αστυνόμος" και τη ρωτάει αν είναι καλά!!!! ?
ρε φιλε θελεις να μας πεις οτι για παραδειγμα κατι ασσιατισες πανω απο 50 χρονων ή κατι μπαγλαντεσιανες ή τζακια που ζητανε 10 και 15 ευρω εχουν καποιον για προστασια ? μα τι νομιζεις οτι το τριγωνο που εχει πεθανει τα τελευταια χρονια ειναι μπογκοτα κολομβιας ??? οσες φορες εχω περασει δεν με πειραξε κανεις ακομα και βραδυ μεσα στα στενα. αλλα δεν ειμαι ψαρωμενος και ειμαι ετοιμος για αιμα εαν χρειαστει.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
ρε φιλε θελεις να μας πεις οτι για παραδειγμα κατι ασσιατισες πανω απο 50 χρονων ή κατι μπαγλαντεσιανες ή τζακια που ζητανε 10 και 15 ευρω εχουν καποιον για προστασια ? μα τι νομιζεις οτι το τριγωνο που εχει πεθανει τα τελευταια χρονια ειναι μπογκοτα κολομβιας ??? οσες φορες εχω περασει δεν με πειραξε κανεις ακομα και βραδυ μεσα στα στενα. αλλα δεν ειμαι ψαρωμενος και ειμαι ετοιμος για αιμα εαν χρειαστει.
Δεν είπα αυτό αδερφέ, μιλάμε για αξιόλογα τεμάχια αλλά ακόμα και τα τζάνκια ίσως έχουν από πίσω κάποιον να φροντίσουν. Όσο για το δεύτερο σκέλος, γιατί να σε πειράξει κάποιος;;; ?δεν είναι μαλάκες να τρομάξουν τους πελάτες!!! Δεν έχουν και λόγο άλλωστε!!! Άλλο πράγμα είπα εγώ. Για παράδειγμα, για πάρε ένα αξιόλογο τεμάχιο στο χοτέλ και όταν τελειώσεις, ρίξε μπιστόλι στην πληρωμή, ρίχτεις δύο φάπες και διώξτην!!! Πιστεύεις πως όλα θα είναι μέλι γάλα;;;

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Δεν είπα αυτό αδερφέ, μιλάμε για αξιόλογα τεμάχια αλλά ακόμα και τα τζάνκια ίσως έχουν από πίσω κάποιον να φροντίσουν. Όσο για το δεύτερο σκέλος, γιατί να σε πειράξει κάποιος;;; ?δεν είναι μαλάκες να τρομάξουν τους πελάτες!!! Δεν έχουν και λόγο άλλωστε!!! Άλλο πράγμα είπα εγώ. Για παράδειγμα, για πάρε ένα αξιόλογο τεμάχιο στο χοτέλ και όταν τελειώσεις, ρίξε μπιστόλι στην πληρωμή, ρίχτεις δύο φάπες και διώξτην!!! Πιστεύεις πως όλα θα είναι μέλι γάλα;;;
πως θα γινει αυτο που λες αφου ολες σου ζητανε τα λεφτα απο πριν ???

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
στο φετιχιστικο κοσμο που ζουμε δεν χρειαζεται η αλλη να εχει νταβατζη για να σε γ@μησει αλλα σου κανει μια μηνυση στην αστυνομια και σε τρεχει στα δικαστηρια για 5-6 χρονια......

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
πως θα γινει αυτο που λες αφου ολες σου ζητανε τα λεφτα απο πριν ???
Δεν χρειάζονται περαιτέρω λεπτομέρειες, έχεις πιάσει το νόημα αυτών που γράφω. Και μην έχεις την εντύπωση πως όλοι είναι "αγνοί μπουρδελιάρηδες" που τσαρκάρουν για το ονόρε ? 9 στις 10 κοπέλες έχουν κάποιον να τις προστατεύει,να τις προωθεί, να τους τα μασάει, να τις "αγαπάει" αν θες!!! Κάποιοι είναι υπεράνω υποψίας, μην πάει το νου σου απαραίτητα σε σκληρούς μαφιόζους με AK47 (υπάρχουν κι αυτοί) αλλά σε τυπάκια που αν τα στριμώξεις μπορεί να σε καθαρίσουν για 5 ευρώ, τα οποία θα τα παίξουν ΚΙΝΟ ?

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Κάποτε θυμάμαι στις εξορμήσεις στο τρίγωνο, έπεφτα που και που πάνω σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις της αστυνομίας που μαζεύανε τα κορίτσια και τα οδηγούσαν σαν κοπάδι, με τα πόδια στο αστυνομικό τμήμα της Βερανζέρου. Εκεί τις κράταγαν για εξακρίβωση και τους έκοβαν τα "κουστουμάκια" για να πάνε να πληρώσουν. Οι περισσότερες είχαν μαζέψει κάτι φέσια χιλιάδων ευρώ. Μια φορά μάλιστα θυμάμαι, όταν ήταν ανοικτό το μπαρ "Άνεμος" στη Σατωβριάνδου, ειχαν μπουζουριάσει όλους, πελάτες και εργαζόμενες για εξακρίβωση - οι πελάτες βέβαια έφυγαν μετά από λίγο χωρίς να υπάρξει καμμία άλλη επιπλοκή.
Με τον καιρό είχα μάθει να αναγνωρίζω και πολλούς από τους προστάτες (γύφτοι οι περισσότεροι από Βουλγαρία - Αλβανία). Ακόμα και οι Μπαγκλαντεσιανές είχαν και αυτές τους προστάτες τους κα΄τι ομοεθνείς τους ή από Πακιστάν. Το θυμάμαι που πέρναγαν και τις μάζευαν όταν ήταν το ραμαζάνι.
Τώρα έχω να δω ανάλογη εικόνα μαζώματος από ντου πολύ καιρό και δεν πιστεύω να φταίει η συγκυρία.
Όλα αυτά τα λέω σαν αφορμή από τη κουβέντα για προστασίες, γιατί αυτοί που πρέπει να ξέρουν τι γίνεται και ξέρουν και κάνουν τα "στραβά" μάτια.

Τελευταία τροποποίηση:

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
επισκεψη χθες το απογευμα στο τριγωνο. πετυχα την μαρια την ρουμανα στην γωνια 3ης σεπτεμβρη με βερανζερου ( κοντα στο χοτελι αρτεμισιον ) , μιλησαμε 2 λεπτα φιλικα αλλα δεν προτιμηθηκε . στην χαλκοκονδυλη στην σταση λεωφορειων υπηρχαν κατι gilf σοβιετικα , γωνια σατωβριανδου και σωκρατους υπηρxαν κατι τραβελια και junkies σε τραγικη αντεκ@βλε κατασταση , και τελος στην χαλκοκονδυλη εξω απο τον χοτελι ορφεας υπηρχαν 2-3 τουρκογυφτισσες εκ βουλγαριας , τελειως αδιαφορες μεσα στην μιζερια . επισης ειδα και την μαυρουλα απο το καμερουν εκει.(που διοργανωσε το coppa africa 2022 και αποκλειστηκε στα ημιτελικα) . εγινε καταθεση εκτος τριγωνου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
επισκεψη χθες το απογευμα στο τριγωνο. πετυχα την μαρια την ρουμανα στην γωνια 3ης σεπτεμβρη με βερανζερου ( κοντα στο χοτελι αρτεμισιον ) , μιλησαμε 2 λεπτα φιλικα αλλα δεν προτιμηθηκε . στην χαλκοκονδυλη στην σταση λεωφορειων υπηρχαν κατι gilf σοβιετικα , γωνια σατωβριανδου και σωκρατους υπηρxαν κατι τραβελια και junkies σε τραγικη αντεκ@βλε κατασταση , και τελος στην χαλκοκονδυλη εξω απο τον χοτελι ορφεας υπηρχαν 2-3 τουρκογυφτισσες εκ βουλγαριας , τελειως αδιαφορες μεσα στην μιζερια . επισης ειδα και την μαυρουλα απο το καμερουν εκει.(που διοργανωσε το coppa africa 2022 και αποκλειστηκε στα ημιτελικα) . εγινε καταθεση εκτος τριγωνου.
γράψε λεπτομέρειες. Πού, ποιες υπηρεσίες προσέφερε, πόσα πήρε, όνομα, περιγραφή κλπ

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Ρε @ISINAS κοψε τα ακα πιπετα ρε συ με του πεζοδρομιου. Θα έχεις κανα θέμα! Εδώ ακα δίνουμε σε οίκους, σπάνια, και τρέμει το φιλοκαρδι μας... Αυτές έχουν τουλάχιστον ηπατίτιδες Β' (το λιγότερο!!!). Κουλαρε λίγο, είσαι ωραίος τυπάκος.
Καλησπερα,νεος σε αυτο το γκρουπακι..εγω ειμαι πιο πολυ του μασαζ..γενικα πιο το πρωτοκολο με τις πιπες ακα? γιατι γενικα σε μασατζουδες και καλλ γκιρλς εχω δωσει αβερτα..υπαρχει θεμα θεωρητικα?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Καλησπερα,νεος σε αυτο το γκρουπακι..εγω ειμαι πιο πολυ του μασαζ..γενικα πιο το πρωτοκολο με τις πιπες ακα? γιατι γενικα σε μασατζουδες και καλλ γκιρλς εχω δωσει αβερτα..υπαρχει θεμα θεωρητικα?
Και πρακτικά, οχι μονο στη θεωρία. Να στο πω χονδρικά, 5% να κολλήσεις ήπιο δερματικο αφροδισιο, 1% ηπατίτιδα, 3% σύφιλη βλεννορια, 6% τριχωμοναδες μολυσματική τερμυνθο κονδυλώματα μύκητες.
Όταν κατουρας μετά την πιπα, σχεδόν αμέσως, μειώνεις το ποσοστο, όταν η κοπέλα πριν από εσένα έχει κάνει χρήση στοματικου διαλύματος μειώνεται ακόμα πιο πολυ το ποσοστο.
Όλα αυτά στο περιπου, εννοείται δεν είναι απόλυτα!
Πάντα παιζουμε με τις πιθανοτητες και με την ανθεκτικότητα του κάθε ενός στις μικροβιακες λοιμώξεις.
Κανένας οργανισμός δεν είναι ίδιος με έναν άλλον!
Όπως και να' χει με πιπα κολλάς δυσκολα, αλλά μπορεί και ΟΧΙ ΤΟΣΟ δυσκολα!
Αν δεν έχεις συμπτώματα τις πρωτες 12 μέρες, το πολυ, τότε δεν έχεις κολλήσει τιποτα. Εκτός βέβαια από την ηπατίτιδα που είναι υπερβολικά σπάνιο και θα το καταλάβεις μόνο με εξετάσεις. Δεν έχει συμπτώματα άμεσα.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Και πρακτικά, οχι μονο στη θεωρία. Να στο πω χονδρικά, 5% να κολλήσεις ήπιο δερματικο αφροδισιο, 1% ηπατίτιδα, 3% σύφιλη βλεννορια, 6% τριχωμοναδες μολυσματική τερμυνθο κονδυλώματα μύκητες.
Όταν κατουρας μετά την πιπα, σχεδόν αμέσως, μειώνεις το ποσοστο, όταν η κοπέλα πριν από εσένα έχει κάνει χρήση στοματικου διαλύματος μειώνεται ακόμα πιο πολυ το ποσοστο.
Όλα αυτά στο περιπου, εννοείται δεν είναι απόλυτα!
Πάντα παιζουμε με τις πιθανοτητες και με την ανθεκτικότητα του κάθε ενός στις μικροβιακες λοιμώξεις.
Κανένας οργανισμός δεν είναι ίδιος με έναν άλλον!
Όπως και να' χει με πιπα κολλάς δυσκολα, αλλά μπορεί και ΟΧΙ ΤΟΣΟ δυσκολα!
Αν δεν έχεις συμπτώματα τις πρωτες 12 μέρες, το πολυ, τότε δεν έχεις κολλήσει τιποτα. Εκτός βέβαια από την ηπατίτιδα που είναι υπερβολικά σπάνιο και θα το καταλάβεις μόνο με εξετάσεις. Δεν έχει συμπτώματα άμεσα.
Αρα συμπέρασμα στα 33 ακα έχεις μια Σύφιλη δώρο και στα 17 περίπου ένα από τα τελευταία ότι κάτσει

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
περατζαδα απο τριγωνο 11/02 το απογευμα , λιγα πραγματα , τιποτα γαμευσιμο , μιλησα σε μια τσιγγανοπουλα ξανθια , νεαρη ωραια για τα δικα μου γουστα , εχει ενα χαλασμενο/σαπιο δοντι μπροστα , σκουλαρικη μυτη και χειλη, σκουρο δερμα , οχι τιποτα ιδιαιτερο στο σωμα , ηθελε 30 ευρω για 20 λεπτα , 70 για μιση ωρα και 150 για 1 ωρα. δυσκολη επικοινωνια μαζι της , για απλο προγραμμα. προσπαθησα να της εξηγησω οτι η 1 ωρα εχει 60 λεπτα , απλα μαθηματικα 60 λεπτα χ 30 ευρω μας κανει 90 ευρω αλλα μου εκανε την ''κινεζα'' . μεγαλο δουλεμα , μυρισα φολα και εξαφανιστηκα. δεν εγινε καταθεση σημερα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Αρα συμπέρασμα στα 33 ακα έχεις μια Σύφιλη δώρο και στα 17 περίπου ένα από τα τελευταία ότι κάτσει
Για να έχουν ισχύ οι παρατηρησεις - διαπιστώσεις - μελέτη - αληθή συμπερασματα που έχω κάνει στους ισχυρισμούς μου πρεπει να έχει και κάτι μια κοπέλα. Υπογραμμιζω ότι η πορεια μου στον αγοραιο έρωτα είναι περιπου 23+ χρόνια και δεν έχω κολλήσει τιποτα (ακομα τουλαχιστον). Για να κολλήσεις κάτι δηλαδή πρεπει όχι μόνο να είσαι λίγο άτυχος, αλλά και η κοπέλα να έχει κάτι (ακόμα πιο σπάνιος συνδιασμός αλλά όχι απίθανος).

Όσο αφορά την κοπέλα τώρα για να έχει κάτι ή θα έχει συμπτώματα και δεν θα παιρνει αγωγή αγνοώντας την κατάσταση της μέχρι να φτάσει στο αποκορυφωμα των συμπτωμάτων. Άρα είναι ασυνείδητη (2%).

Ή θα κολλησε κάτι από τον - τους λίγο πριν από εσένα και δεν θα έχει προλαβει να παρουσιασει συμπτώματα για να σταματήσει να δουλέυει. Άρα μπορεί να έχει συνειδηση αλλά έχει αγνοια (4%).

Ή θα κολλησε κάτι το οποίο θα γνωρίζει λόγω συμπτωμάτων και θα έχει σταματήσει για παρει θεραπευτική αγωγή. Άρα είναι ευσυνείδητη (96%).

Ή θα κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις για ΟΛΑ τα αφροδίσια, απόλυτα ευσυνείδητη (75%).

Πάντα όμως να ξέρεις ότι υπάρχει η χοντρή κόκκινη γραμμή (και όχι λεπτη κόκκινη γραμμή) που μια κοπέλα μπορεί πχ σήμερα να παει με έναν το πρωι και να κολλήσει κάτι και να το μεταδόσει στους υπόλοιπους 100 πελατες χωρίς να το θέλει διότι δεν θα έχει συμπτώματα για να σταματήσει. Αυτό δεν είναι διόλου απίθανο.
Σκέψου δηλαδή μια ιερόδουλη να πηγαινει ΚΑΘΕ Δευτέρα πρωι, πχ, και να κάνει εξετάσεις για τα παντα, να είναι τελεια αλλά να την κολλήσει κάποιος την Δευτέρα το μεσημέρι, όλη η εβδομάδα πιθανον να είναι χωρις συμπτώματα και να κάνει ακαπελα πιπες εν αγνοία της κατάστασης της παρολο που είναι απόλυτα ευσυνείδητη και κάνει εξετάσεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Όλη την εβδομάδα θα μεταδίδει, όχι σε όλους αλλά στα ποσοστα που έχω αναφέρει παραπανω. Δεν θα κολλάνε όλοι φυσικά.

Επίσης αυτό που λέω συνέχεια και το τονίζω. Μεγάλη ασπίδα για όσους δίνουν ακαποτα πιπες είναι το Bou. Στο site αυτό κατά καιρους έχουν γραφτεί από κάποιους συναγωνιστές τι έχουν κολλήσει και από ποια κι έτσι απομονώνουμε την εκάστοτε κοπέλα.

Βέβαια όσον αναφορά αυτό το νημα, πιατσες, τα ποσοστα αφροδισιων είναι στα υψη διότι μπλέκονται και τα ναρκωτικά στη μέση που πολλες πιατσοβιες κάνουν χρήση. Καμιά ευσυνείδητη ιερόδουλη δεν είναι στο δρομο. Ή θα δουλευει σε οίκο ή θα είναι call. Ένα 10% των ιερόδουλων του δρόμου είναι τακτικες με τις εξετάσεις τους. Το υπολοιπο 90% είναι μεταξύ φθοράς και αυθαρσιας.... Εγώ δεν προκειται ΠΟΤΕ να ασχοληθώ με το σπορ αυτό. Ενδιδω μόνο σε call ή σε στανταρακια μου σε οίκους.
Εγώ παντως σέβομαι τους παντες, και αυτους που καβλωνουν ΜΟΝΟ με ιερόδουλες του δρόμου. Εξάλλου ο κάθε ένας απο εμας έχει διαφορετικές προτιμησεις - βίτσια και είναι απολυτως σεβαστά.

Τελευταία τροποποίηση:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Για να έχουν ισχύ οι παρατηρησεις - διαπιστώσεις - μελέτη - αληθή συμπερασματα που έχω κάνει στους ισχυρισμούς μου πρεπει να έχει και κάτι μια κοπέλα. Υπογραμμιζω ότι η πορεια μου στον αγοραιο έρωτα είναι περιπου 23+ χρόνια και δεν έχω κολλήσει τιποτα (ακομα τουλαχιστον). Για να κολλήσεις κάτι δηλαδή πρεπει όχι μόνο να είσαι λίγο άτυχος, αλλά και η κοπέλα να έχει κάτι (ακόμα πιο σπάνιος συνδιασμός αλλά όχι απίθανος).

Όσο αφορά την κοπέλα τώρα για να έχει κάτι ή θα έχει συμπτώματα και δεν θα παιρνει αγωγή αγνοώντας την κατάσταση της μέχρι να φτάσει στο αποκορυφωμα των συμπτωμάτων. Άρα είναι ασυνείδητη (2%).

Ή θα κολλησε κάτι από τον - τους λίγο πριν από εσένα και δεν θα έχει προλαβει να παρουσιασει συμπτώματα για να σταματήσει να δουλέυει. Άρα μπορεί να έχει συνειδηση αλλά έχει αγνοια (4%).

Ή θα κολλησε κάτι το οποίο θα γνωρίζει λόγω συμπτωμάτων και θα έχει σταματήσει για παρει θεραπευτική αγωγή. Άρα είναι ευσυνείδητη (96%).

Ή θα κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις για ΟΛΑ τα αφροδίσια, απόλυτα ευσυνείδητη (75%).

Πάντα όμως να ξέρεις ότι υπάρχει η χοντρή κόκκινη γραμμή (και όχι λεπτη κόκκινη γραμμή) που μια κοπέλα μπορεί πχ σήμερα να παει με έναν το πρωι και να κολλήσει κάτι και να το μεταδόσει στους υπόλοιπους 100 πελατες χωρίς να το θέλει διότι δεν θα έχει συμπτώματα για να σταματήσει. Αυτό δεν είναι διόλου απίθανο.
Σκέψου δηλαδή μια ιερόδουλη να πηγαινει ΚΑΘΕ Δευτέρα πρωι, πχ, και να κάνει εξετάσεις για τα παντα, να είναι τελεια αλλά να την κολλήσει κάποιος την Δευτέρα το μεσημέρι, όλη η εβδομάδα πιθανον να είναι χωρις συμπτώματα και να κάνει ακαπελα πιπες εν αγνοία της κατάστασης της παρολο που είναι απόλυτα ευσυνείδητη και κάνει εξετάσεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Όλη την εβδομάδα θα μεταδίδει, όχι σε όλους αλλά στα ποσοστα που έχω αναφέρει παραπανω. Δεν θα κολλάνε όλοι φυσικά.

Επίσης αυτό που λέω συνέχεια και το τονίζω. Μεγάλη ασπίδα για όσους δίνουν ακαποτα πιπες είναι το Bou. Στο site αυτό κατά καιρους έχουν γραφτεί από κάποιους συναγωνιστές τι έχουν κολλήσει και από ποια κι έτσι απομονώνουμε την εκάστοτε κοπέλα.

Βέβαια όσον αναφορά αυτό το νημα, πιατσες, τα ποσοστα αφροδισιων είναι στα υψη διότι μπλέκονται και τα ναρκωτικά στη μέση που πολλες πιατσοβιες κάνουν χρήση. Καμιά ευσυνείδητη ιερόδουλη δεν είναι στο δρομο. Ή θα δουλευει σε οίκο ή θα είναι call. Ένα 10% των ιερόδουλων του δρόμου είναι τακτικες με τις εξετάσεις τους. Το υπολοιπο 90% είναι μεταξύ φθοράς και αυθαρσιας.... Εγώ δεν προκειται ΠΟΤΕ να ασχοληθώ με το σπορ αυτό. Ενδιδω μόνο σε call ή σε στανταρακια μου σε οίκους.
Εγώ παντως σέβομαι τους παντες, και αυτους που καβλωνουν ΜΟΝΟ με ιερόδουλες του δρόμου. Εξάλλου ο κάθε ένας απο εμας έχει διαφορετικές προτιμησεις - βίτσια και είναι απολυτως σεβαστά.
Να πίνεις πολύ Fanta. Το Aids δεν φαίνεται καθόλου για πολλά χρόνια στους περισσότερους και είναι απλά φορείς. Κάποιοι επίσης φορείς δεν πιστεύουν στην ΄ύπαρξη του ιού και ότι όλα είναι ψέματα. Χρόνια τα λέμε αυτά.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Αυτό με τη φαντα δε το έχω καταλάβει ρε τυπε για κάντο λίγο λιανα
Είναι ένα πανάρχαιο αστείο του bou. Κάποιος τύπος επεδίωκε ακάποτα και όταν τον κράξανε οι υπόλοιποι είπε πως πίνει φάντα κόκκινη. Άλλη εκδοχή είναι πως σε κάποιον έσπασε η καπότα και στην αναζήτηση λύσης, όλοι του πρότειναν κάποια φάρμακα - ματζούνια, κάποιος είπε πως πίνει φάντα και δεν έχει θέμα... Κάτι τέτοιο!!! ????

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Είναι ένα πανάρχαιο αστείο του bou. Κάποιος τύπος επεδίωκε ακάποτα και όταν τον κράξανε οι υπόλοιποι είπε πως πίνει φάντα κόκκινη. Άλλη εκδοχή είναι πως σε κάποιον έσπασε η καπότα και στην αναζήτηση λύσης, όλοι του πρότειναν κάποια φάρμακα - ματζούνια, κάποιος είπε πως πίνει φάντα και δεν έχει θέμα... Κάτι τέτοιο!!! ????
εγω εχω ακουσει επισης για βιταμινα σε !!!! :grin::grin::grin:

Koronaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Like
2.463
Πόντοι
446
Έτσι ακριβώς.Εχουμε πει...φαντα κόκκινη είναι για πιατσες/δελα/στούντιο και η μπλε για Call Girls !!! ????

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Να πίνεις πολύ Fanta. Το Aids δεν φαίνεται καθόλου για πολλά χρόνια στους περισσότερους και είναι απλά φορείς. Κάποιοι επίσης φορείς δεν πιστεύουν στην ΄ύπαρξη του ιού και ότι όλα είναι ψέματα. Χρόνια τα λέμε αυτά.
HIV δεν κολλάς από πιπα. Όσο για το αν είναι ψευτικος ιός δε νομίζω. Επίσης πρεπει να έχει ανθρακικό για να δουλέψει η Fanta. Πρέπει να τα λέμε αυτά στους συναγωνιστές. Αν δεν έχει ανθρακικό δεν πιανει η ανοσία!

mirmidonas1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2017
Like
201
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος που κάνουν πιάτσα μαύρες όχι γύφτισσες κανονικές μαύρες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom