kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Στο φανάρι του Παλάσκα, ΣκαραμαγκάΚαλησπέρα παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος που κάνουν πιάτσα μαύρες όχι γύφτισσες κανονικές μαύρες;
Στο φανάρι του Παλάσκα, ΣκαραμαγκάΚαλησπέρα παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος που κάνουν πιάτσα μαύρες όχι γύφτισσες κανονικές μαύρες;
Α ρε Αρκουδιαρη πόσα ξέρεις ρε φιλεΣτο φανάρι του Παλάσκα, Σκαραμαγκά
Πολύ μακρυά πήγαν ούτε που μου πήγε το μυαλό,ευχαριστώ για την ενημέρωση.Στο φανάρι του Παλάσκα, Σκαραμαγκά
Ρε τύπε, είμαστε σίγουροι οτι δεν είναι ΟΥΚάδες, με καμιά πειραματική παραλλαγή, που κάνουν δοκιμές στις νέες στολές; ?Στο φανάρι του Παλάσκα, Σκαραμαγκά
Χρόνια παιζει η πιάτσα εκεί φίλε μου !!!Πολύ μακρυά πήγαν ούτε που μου πήγε το μυαλό,ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Πολύ μακρυά πήγαν ούτε που μου πήγε το μυαλό,ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Νόμιζα ότι εξαφανίστηκαν από το κέντρο και δουλεύουν κάπου εσωτερικά, αλλά γιατί πήγαν εκεί άραγε;Χρόνια παιζει η πιάτσα εκεί φίλε μου !!!
Όχι παίζουν και κέντρο!!Νόμιζα ότι εξαφανίστηκαν από το κέντρο και δουλεύουν κάπου εσωτερικά, αλλά γιατί πήγαν εκεί άραγε;
Δεν ξέρω αδερφέ, μη φανταστείς πως είναι πολλές!!! 2-3 νομίζω. Ίσως λόγω του χοτ σποτ που ήταν εκεί!!! Τώρα το χοτ σποτ έκλεισε νομίζω. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα αυτές εκεί.Νόμιζα ότι εξαφανίστηκαν από το κέντρο και δουλεύουν κάπου εσωτερικά, αλλά γιατί πήγαν εκεί άραγε;
Ίσως κάποιος που δουλεύει νύχτα να ξέρει να μας ενημερώσει γενικά για την κίνηση, ??Όχι παίζουν και κέντρο!!
Σκαραμαγκάς είναι καλή πιάτσα γιατί...σκέψου έχει πολύ κίνηση,απομερα μερη για υπαίθριο σεξ και πολλά ξενοδοχεία γαμηστρωνες!!!
Όλο και κάποιος συναγωνιστής θα γνωρίζει να μας κάνει και ανταπόκριση από το μέτωπο Σκαραμαγκά!!Ίσως κάποιος που δουλεύει νύχτα να ξέρει να μας ενημερώσει γενικά για την κίνηση, ??
Στο κέντρο που παίζουν και τι ώρα βγαίνουν; Δεν βγαίνω και τακτικά αλλά δεν έχω πετύχει καμία.Όχι παίζουν και κέντρο!!
Σκαραμαγκάς είναι καλή πιάτσα γιατί...σκέψου έχει πολύ κίνηση,απομερα μερη για υπαίθριο σεξ και πολλά ξενοδοχεία γαμηστρωνες!!!
Χρόνια παίζει η πιάτσα...ναυτάκι ήμουν πριν 8 χρόνια και ακόμα εκεί έχει μαύρες...σκάνε κατά τις 6 και σπάνε 11 με 12...δεν είναι πολλές 3 με 4 μάξιμουμ είναι στα στενά τριγύρω...τώρα τιμές σου ξεκινάνε 20 πίπα αλλά με πολύ λίγο ψηστιρι κατεβάζουν...γαμησι 40 άλλα το κατεβάζουν με ψηστιρι παλιΊσως κάποιος που δουλεύει νύχτα να ξέρει να μας ενημερώσει γενικά για την κίνηση, ??
Το οποίο μέτωπο μάλλον πέθανε γιατί έχει να ενημερωθεί από τον 11/21?Όλο και κάποιος συναγωνιστής θα γνωρίζει να μας κάνει και ανταπόκριση από το μέτωπο Σκαραμαγκά!!
Από Πατησίων ψηλά μέχρι και πεδίο Άρεως!!Στο κέντρο που παίζουν και τι ώρα βγαίνουν; Δεν βγαίνω και τακτικά αλλά δεν έχω πετύχει καμία.
πάτα fb ebony darcyΜάγκες επειδή το μαυρακι που έχω στανταρακινεχει φύγει για Άφρικα και έχετε Ιούνιο αν έχει κάποιος κάνα fb insta η τηλέφωνο ας στείλει pm γρ έχουμε έρωτα με μαυρουλες
καλό?από τιμές και πρόγραμμα?πάτα fb ebony darcy
Για μαυρούλακαλό?από τιμές και πρόγραμμα?