greeklovems
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.458
- Πόντοι
- 1.191
Πιθανότατα ήθελε να ξεπλύνει τη γεύση από τα χύσια του προηγούμενου πελάτηΑυτην την εχει δει κανενας συναγωνιστης?Μου δηλσε οτι ειναι καυκασια και ηθελε φιλια στο στομα.Ημαρτον ειπα!!!!!!!!!!!
Φιλε μου οι Ινδες και οι Πακιστανες πιατσαρουν στο δρομο?η ειναι σε καποια ξενοδοχεια τησ Βερανζερου και Σατωβριανδου?Γενικα μ αρεσουν παρα πολυ αυτες οι φυλες Ινδοπακιστανες-γυφτοτσιγγανες αν και οπως λενε πολλοι εδω μεσα οτι μυριζουν ασχημα.Πιστευω πως οταν αναιβεις ξενοδοχειο και της πεις να κανετε ενα ντουζακι θα ξεπερασεις το θεμα της μυρωδιας τωρα στο σεξ δε ξερω πως θα παιξει μπαλα αλλα εμενα αν με καυλωνει πολυ η αλλη δε με νοιαζει η συμμετοχη κτλ..Να περναμε ομορφα μαγκες και να κανουμε τα γουστα μας στις πιατσες !Και Ινδές και Μπαγκλοπακιστανές. Ότι πρέπει για αρωματοθεραπεία είναι αυτές.
Εξαιρετικές περιπτώσεις. Σατωβριάνδου και Βερανζέρου για την πάντα εκλεκτή πελατεία.
κάνε λοιπόν την κίνηση και ενημέρωσέ μας για το γεγονός. Τι περιμένεις;Φιλε μου οι Ινδες και οι Πακιστανες πιατσαρουν στο δρομο?η ειναι σε καποια ξενοδοχεια τησ Βερανζερου και Σατωβριανδου?Γενικα μ αρεσουν παρα πολυ αυτες οι φυλες Ινδοπακιστανες-γυφτοτσιγγανες αν και οπως λενε πολλοι εδω μεσα οτι μυριζουν ασχημα.Πιστευω πως οταν αναιβεις ξενοδοχειο και της πεις να κανετε ενα ντουζακι θα ξεπερασεις το θεμα της μυρωδιας τωρα στο σεξ δε ξερω πως θα παιξει μπαλα αλλα εμενα αν με καυλωνει πολυ η αλλη δε με νοιαζει η συμμετοχη κτλ..Να περναμε ομορφα μαγκες και να κανουμε τα γουστα μας στις πιατσες !
καλημερα μηπως μπορεισ να δωσεις πληροφοριες για αυτην την αννα που τη βρισκουμε κτλ ωρες κ τετοια η ακομα καλυτερα τηλ της σε μυν ευχαριστωΑνταπόκριση από τρίγωνο, κατέβηκα στις 22.00. Έχουν αρχίσει να πιατσάρουν πολλοί τράβελοι και από τις γυναίκες λίγες είναι οι γαμεύσιμες. Ληστέψανε την Άννα και της είχαν μαυρίσει το μάτι. Έκοψε και τα μαλλιά και τα έκανε πορτοκαλοκόκκινα, ή κάτι τέτοιο. Πάντως την ίδρωσε τη φανέλα για άλλη μια φορά. Αν μίλαγε και λιγότερο, θα ήταν καλύτερη
Δυστυχώς η Άννα έχει Διπολική Διαταραχή και όσες φορές μου έχει πει κάτι, δεν το έχει υλοποιήσει. Μου είχε πει ότι δουλεύει κάθε απόγευμα πηγαινοερχόμενη από το καινούριο ξενοδοχείο Ορφέας της Χαλκοκονδύλη μέχρι το πάρκο Ξούθου. Τη βρήκα δύο φορές, όσες άλλες φορές την έψαξα, δεν την βρήκα. Τηλέφωνα δεν παίρνω από σεξεργάτριες. Πάρε εμπρόσθια όψηκαλημερα μηπως μπορεισ να δωσεις πληροφοριες για αυτην την αννα που τη βρισκουμε κτλ ωρες κ τετοια η ακομα καλυτερα τηλ της σε μυν ευχαριστω
οκ ευχαριστω πολυΔυστυχώς η Άννα έχει Διπολική Διαταραχή και όσες φορές μου έχει πει κάτι, δεν το έχει υλοποιήσει. Μου είχε πει ότι δουλεύει κάθε απόγευμα πηγαινοερχόμενη από το καινούριο ξενοδοχείο Ορφέας της Χαλκοκονδύλη μέχρι το πάρκο Ξούθου. Τη βρήκα δύο φορές, όσες άλλες φορές την έψαξα, δεν την βρήκα. Τηλέφωνα δεν παίρνω από σεξεργάτριες. Πάρε εμπρόσθια όψη
Αυτην την εχει δει κανενας συναγωνιστης?Μου δηλσε οτι ειναι καυκασια και ηθελε φιλια στο στομα.Ημαρτον ειπα!!!!!!!!!!!
Eντομεταξυ την εχω δει να περφερεται με εναν μεσηλικα με σγουρο μαλλι γκριζωπο κοντουλη.Μηπως ξερετε αυτον τον τυπο ?Περιφερεται σε ολο το τριγωνο και περισοτερο συχναζει στην πλατεια Λαυριου Ολο ειναι με ενα κινητο στο χερι και βαζει τραγουδια.Εαν ξερει καποιος ας ειδοποιησει
Τί σκατόφατσα είναι τούτη;;;;; ?Αυτον το τυπο τον ξερει κανεις απο εδω μεσα και καλα την Δευτερα ειχε κατι ινδοκαταστασεις και μια βουλγαρα .Εντωμεταξυ την Τεταρτη ημουν με την κοπελα μου και ειχε ανοικτο το κινητο και κατεγραφε μαζι με μουσικη .Πηγα να του την πω αλλα συγκρατηθικα .Παλι τον εχω δει παλιοτερα μεσα στο τραμ.Παιζει τιποτα?Να ειναι τυχαιο γεγονος?
Προσοχή , αυτός είναι σεβαστό μέλος της ιστοσελίδας μας !
Τί σκατόφατσα είναι τούτη;;;;; ?
Ούτε το αναξιόπιστο ΣΤΑΡ δεν τα λέει έτσι ρε τύπε. Ποιος τα πιστεύει αυτά;Καταδρομική στο τρίγωνο, σήμερα στις 22.00. Πολλές σεξεργάτριες και τράβελοι, ελάχιστες γαμεύσιμες. Με εξυπηρέτησε η Σοφία, να 'ναι καλά η γυναίκα, ίδρωσε τη φανέλα όπως πάντα, έλεγε όλα όσα πρέπει να πει μια σωστή Επαγγελματίας για να κάνει τον πελάτη να νιώσει ξεχωριστός. Και μετά μου έριξε την ροπαλιά. Επειδή προηγείται η δουλειά από τη διασκέδαση, επαναλαμβάνω τους κανόνες ασφαλείας για τις συνεδρίες με τις σεξεργάτριες, όποιος θέλει εφαρμόζει.
1ον. Δεν βουρτσίζουμε τα δόντια μας πριν πάμε, υπάρχει κίνδυνος να τραυματίσουμε έστω ελάχιστα τα ούλα, δηλ. να δημιουργήσουμε πύλη εισόδου των μικροβίων.
2ον. Αν με οποιοδήποτε τρόπο μπει σάλιο της στο στόμα μας, καταπίνουμε αμέσως όσες φορές μπορούμε. Θα αναλάβουν τα γαστρεντερικά υγρά τα όποια μικρόβια.
3ον. Ποτέ των ποτών δεν κάνουμε ακάποτο κολπικό, πρωκτικό, ή στοματικό σεξ.
4ον. Αν γουστάρουμε να χώνουμε δάχτυλα στις τρύπες τους, πριν κατέβουμε περιχύνουμε με οινόπνευμα τα χέρια μας. Αν τσούξει, έχουμε μικροτραυματισμό κι αποφεύγουμε τις δαχτυλοσκοπήσεις
5ον. Έχουμε μαζί μας μπουκαλάκι με Betadine, πασαλείφουμε βρύσες, χέρια, παπάρια και το αφήνουμε να δράσει 30 δευτερόλεπτα πριν το ξεπλύνουμε.
6ον. Θυμόμαστε πως ο θάνατος παραμονεύει, αλλά αν κρατάμε τις προφυλάξεις δεν θα έρθει σήμερα.
Στο στενάχωρο νέο τώρα, νιώθω την ανάγκη να της κάνω εγώ μνημόσυνο. Η Σοφία με πληροφόρησε πως η Δέσποινα πέθανε. Ήταν φορέας και είχε πάει Θεσσαλονίκη σε Δομή για να βοηθηθεί. Θεώρησε καλό να την κοπανήσει και να πιεί Σίσα. Ο αδυνατισμένος από τον Ιό οργανισμός της, δεν άντεξε.
Θα θυμάμαι το όμορφο πρόσωπο, τα πράσινα μάτια, τα φοβερά τσιμπουκόχειλα, τα Ταυλανδέζικα τατού. Το πόσο με είχε ψηλώσει όταν πλημύρισε τα σεντόνια με μουνόχυμα, η μόνη Ελληνίδα σεξεργάτρια που ερχόταν σε γυναικεία εκσπερμάτιση μαζί μου, σχεδόν κάθε φορά. Αυτά θέλω να φυλάξω μέσα στις μνήμες μου, όσο καιρό θα ζήσω ακόμα.
Αν υπάρχεις Θεέ, συγχώρεσε τη Δέσποινα
και δώστης εκεί που βρίσκεται, λίγη απ' την άσπρη σκόνη
Δίκιο έχεις. Αυτά που λέει ο φίλος από πάνω δεν κάνουν τίποτα.Ούτε το αναξιόπιστο ΣΤΑΡ δεν τα λέει έτσι ρε τύπε. Ποιος τα πιστεύει αυτά;
Καλημέρα συναγωνιστές, τώρα το πρωί έχει διαθέσιμα κορίτσια στο τρίγωνο η αρχίζουν από μεσημέρι και μετά;
Αν γνωρίζει κάποιος, ενημερώνει
Καλημέρα συναγωνιστές, τώρα το πρωί έχει διαθέσιμα κορίτσια στο τρίγωνο η αρχίζουν από μεσημέρι και μετά;
Αν γνωρίζει κάποιος, ενημερώνει.
απλή λύση. Μην τα εφαρμόσειςΟύτε το αναξιόπιστο ΣΤΑΡ δεν τα λέει έτσι ρε τύπε. Ποιος τα πιστεύει αυτά;
ούτε εσύ έχεις πρόβλημα. Μην εφαρμόσεις τίποτα από όσα έγραψαΔίκιο έχεις. Αυτά που λέει ο φίλος από πάνω δεν κάνουν τίποτα.
Αν η άλλη έχει χλαμύδια, το πιο light, η κωνδυλωματα, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε σώσει το betadine.
Για ηπατίτιδες και hiv δεν συζητώ καν φυσικά.