ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.637
- Πόντοι
- 3.656
Οι Κινέζες μόνο άριστες μπορούν να χαρακτηριστούν από άποψη υγιεινής. Η πρώτη Κινέζα που πήρα βίζιτα στο σπίτι μου, πριν 11 χρόνια, δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, αλλά αφού μου είπε ότι η συνεδρία θα άρχιζε με μασάζ, θα διαρκούσε 1 ώρα και θα κόστιζε 30€, θεώρησα ότι έπρεπε να τη δοκιμάσω, μου φάνηκε καλό το συνολικό πακέτο.Kalispera, autes tis kinezes tis exw dei
Απο καθαριοτητα υγειηνη πως ειναι;;; Τις εχω δει κ γω και μου περασε απο τον μυαλο!! Ευχαριστω!!
Τη φόρτωσα, την έδεσα με τη ζώνη, κι ενώ οδηγούσα αυτή προσπαθούσε να μου κάνει μασάζ με το ελεύθερο χέρι της!!!! Δείχνει ότι είναι πολύ πρόθυμη, μάλλον θα την ιδρώσει τη φανέλα της σκέφτηκα, ας δούμε όμως τη συνολική παράσταση για την τελική αξιολόγηση.
Με έπιασε από το χέρι, με πήγε στο μπάνιο και μου είπε, μαζί, μαζί. Θαύμασα την έξυπνη και ευγενική κίνηση. Δεν ήξερε αν ήμουν καθαρός, και για να μην με προσβάλλει προσποιήθηκε ότι ήθελε να κάνουμε ντους μαζί. Με έπλυνε και με στέγνωσε με έναν απίθανο τρόπο, ποτέ δεν είχα ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, ένοιωσα ίσως για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου ότι με περιποιούνται πραγματικά. Η αίσθηση που είχε το δέρμα της ήταν μεταξένια, χωρίς ούτε μια τρίχα πουθενά, ελάχιστο τρίχωμα στο επίμαχο σημείο.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησε η περιγραφή