Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.637
Πόντοι
3.656
Kalispera, autes tis kinezes tis exw dei

Απο καθαριοτητα υγειηνη πως ειναι;;; Τις εχω δει κ γω και μου περασε απο τον μυαλο!! Ευχαριστω!!
Οι Κινέζες μόνο άριστες μπορούν να χαρακτηριστούν από άποψη υγιεινής. Η πρώτη Κινέζα που πήρα βίζιτα στο σπίτι μου, πριν 11 χρόνια, δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, αλλά αφού μου είπε ότι η συνεδρία θα άρχιζε με μασάζ, θα διαρκούσε 1 ώρα και θα κόστιζε 30€, θεώρησα ότι έπρεπε να τη δοκιμάσω, μου φάνηκε καλό το συνολικό πακέτο.
Τη φόρτωσα, την έδεσα με τη ζώνη, κι ενώ οδηγούσα αυτή προσπαθούσε να μου κάνει μασάζ με το ελεύθερο χέρι της!!!! Δείχνει ότι είναι πολύ πρόθυμη, μάλλον θα την ιδρώσει τη φανέλα της σκέφτηκα, ας δούμε όμως τη συνολική παράσταση για την τελική αξιολόγηση.
Με έπιασε από το χέρι, με πήγε στο μπάνιο και μου είπε, μαζί, μαζί. Θαύμασα την έξυπνη και ευγενική κίνηση. Δεν ήξερε αν ήμουν καθαρός, και για να μην με προσβάλλει προσποιήθηκε ότι ήθελε να κάνουμε ντους μαζί. Με έπλυνε και με στέγνωσε με έναν απίθανο τρόπο, ποτέ δεν είχα ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, ένοιωσα ίσως για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου ότι με περιποιούνται πραγματικά. Η αίσθηση που είχε το δέρμα της ήταν μεταξένια, χωρίς ούτε μια τρίχα πουθενά, ελάχιστο τρίχωμα στο επίμαχο σημείο.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησε η περιγραφή

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μιλαμε εχεις πιασει πρωτο τραπεζι πιστα στην αρωματοθεραπεια αμωνιας κατουρου κ σκατου. Φαινεται απο αυτα που ανεβαζεις κατα καιρους! Απεξω τα ξερεις!!
Τραβάς ζόρι; Τι ψάχνεσε εδώ μέσα στα σκατά αφού δεν σε ενδιαφέρει; Αν είναι δυνατόν να περιμένεις; κανόνες υγιεινής σε αυτήν την περιοχή
Πήγαινε στις βίζιτες του Caravel και του Hilton
:zombie: :shit: :zombie:

makis85

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
68
Πόντοι
0
Οι Κινέζες μόνο άριστες μπορούν να χαρακτηριστούν από άποψη υγιεινής. Η πρώτη Κινέζα που πήρα βίζιτα στο σπίτι μου, πριν 11 χρόνια, δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, αλλά αφού μου είπε ότι η συνεδρία θα άρχιζε με μασάζ, θα διαρκούσε 1 ώρα και θα κόστιζε 30€, θεώρησα ότι έπρεπε να τη δοκιμάσω, μου φάνηκε καλό το συνολικό πακέτο.
Τη φόρτωσα, την έδεσα με τη ζώνη, κι ενώ οδηγούσα αυτή προσπαθούσε να μου κάνει μασάζ με το ελεύθερο χέρι της!!!! Δείχνει ότι είναι πολύ πρόθυμη, μάλλον θα την ιδρώσει τη φανέλα της σκέφτηκα, ας δούμε όμως τη συνολική παράσταση για την τελική αξιολόγηση.
Με έπιασε από το χέρι, με πήγε στο μπάνιο και μου είπε, μαζί, μαζί. Θαύμασα την έξυπνη και ευγενική κίνηση. Δεν ήξερε αν ήμουν καθαρός, και για να μην με προσβάλλει προσποιήθηκε ότι ήθελε να κάνουμε ντους μαζί. Με έπλυνε και με στέγνωσε με έναν απίθανο τρόπο, ποτέ δεν είχα ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, ένοιωσα ίσως για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου ότι με περιποιούνται πραγματικά. Η αίσθηση που είχε το δέρμα της ήταν μεταξένια, χωρίς ούτε μια τρίχα πουθενά, ελάχιστο τρίχωμα στο επίμαχο σημείο.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησε η περιγραφή
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου καταλαβα δηλαδη λες μια χαρα!! Ξερεις σκαλωνω με το θεμα δρομος! ?Esu
Τραβάς ζόρι; Τι ψάχνεσε εδώ μέσα στα σκατά αφού δεν σε ενδιαφέρει; Αν είναι δυνατόν να περιμένεις; κανόνες υγιεινής σε αυτήν την περιοχή
:zombie:
Εγω στα αρχιδια μου σε γραφω και που σου απανταω ειναι επειδη βαριεμαι. Εσυ τραβας μεγαλο ζορι μαλλον κυριε Sapila, χαχαχαχαχ πεταξες μαλακια, αρα το κομπλεξ ποιος το χει;
Δεν το ξερα οτι απαγορευεται να ρωταμε. Τραβάς ζόρι; Τι ψάχνεσε εδώ μέσα στα σκατά αφού δεν σε ενδιαφέρει; Αν είναι δυνατόν να περιμένεις; κανόνες υγιεινής σε αυτήν την περιοχή
:zombie: :shit:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις το ύφος των σχολίων μου που θες και ενημέρωση περί υγιεινής.
Καλό βόλι
:zombie::zombie:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.637
Πόντοι
3.656
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις το ύφος των σχολίων μου που θες και ενημέρωση περί υγιεινής.
Καλό βόλι
:zombie::zombie:
1ον. Αφού θεωρείς τα ρεπορτάζ του Σταρ αξιόπιστα, κι όχι στημένα, μπράβο σου
2ον. Αν θεωρείς τις πιάτσες επικίνδυνες, τι θέλεις σε αυτό το νήμα; ποιος είναι ο σκοπός σου και γράφεις όσα γράφεις;

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
To Σταρ και το κάθε Σταρ είναι αξιόπιστο πάντα εκεί που μας συμφέρει. Το αν είναι ένα μέρος επικίνδυνο δεν απαγορεύει σε κάποιον να σχολιάζει ή όχι.
Εννοείται ότι δεν κυκλοφορούν οροθετικές στην Ομόνοια ή έστω δεν κινδυνεύεις να χάσεις το πορτοφόλι σου ή το κινητό σου όταν πλένεσαι μέσα στο ξενοδοχείο.
Τις πιάτσες τις γνωρίζω επειδή δούλευα χρόνια στην περιοχή.
Ο σκοπός μου είναι να (απο)-προτρέπω τον κάθε αφελή να απολαμβάνει τις ακίνδυνες υπηρεσίες που παρέχονται ή τουλάχιστον να μπορέσει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το τι ακριβώς παίζει.

Ερώτηση ο Λίλας τι δουλειά είχε στο site; Έψαχνε για ενημέρωση ή κούτσουρα;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.637
Πόντοι
3.656
To Σταρ και το κάθε Σταρ είναι αξιόπιστο πάντα εκεί που μας συμφέρει. Το αν είναι ένα μέρος επικίνδυνο δεν απαγορεύει σε κάποιον να σχολιάζει ή όχι.
Εννοείται ότι δεν κυκλοφορούν οροθετικές στην Ομόνοια ή έστω δεν κινδυνεύεις να χάσεις το πορτοφόλι σου ή το κινητό σου όταν πλένεσαι μέσα στο ξενοδοχείο.
Τις πιάτσες τις γνωρίζω επειδή δούλευα χρόνια στην περιοχή.
Ο σκοπός μου είναι να (απο)-προτρέπω τον κάθε αφελή να απολαμβάνει τις ακίνδυνες υπηρεσίες που παρέχονται ή τουλάχιστον να μπορέσει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το τι ακριβώς παίζει.

Ερώτηση ο Λίλας τι δουλειά είχε στο site; Έψαχνε για ενημέρωση ή κούτσουρα;
το Σταρ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΤΕΛΕΙΑ. Αν αφήσεις το πορτοφόλι / κινητό και πας να κάνεις μπάνιο, προκαλείς την τύχη σου. Αν δεν φοράς προφυλακτικό, αν κάνεις γλυφομούνι σε πουτάνα, ή της δίνεις βαθιά γλωσσόφιλα, τα θέλει ο κώλος σου

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αυτά θέλει να μάθει ο φίλος παραπάνω αφού ρωτάει για υγιεινή. Όχι αν το ΣΤΑΡ ή το ΑΡΤ και το ΕΞΤΡΑ είναι αξιόπιστα

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
163
Πόντοι
1
Πέρασμα με Μαρία Ρουμάνα προ ολίγων ημερών. Εξαιρετική σε όλα. Ξεκίνημα με πίπα ως το λαρύγγι, ισπανικό στις ωραίες βυζάρες της και στα 4 μπροστά στον καθρέφτη φυσικά μόνο κωλο. Για τελείωμα, άνοιξε στόμα, έβγαλε γλώσσα και της τα πέταξα μέσα. Εξαιρετική
Πρεπει να κοντευει κανας χρονος που εχω να την τιμησω.Εχω γραψει κ κριτικη παλαιοτερα.Δυστυχως δεν κατεβαινω συχνα κεντρο,καποτε με βολευε πολυ λογω δουλειας.Θυμαμαι οτι χανοταν κατα καιρους κ μετα εμφανιζοταν παλι.Θα κανω ομως μια βολτα γιατι αξιζει σιγουρα!

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Πρεπει να κοντευει κανας χρονος που εχω να την τιμησω.Εχω γραψει κ κριτικη παλαιοτερα.Δυστυχως δεν κατεβαινω συχνα κεντρο,καποτε με βολευε πολυ λογω δουλειας.Θυμαμαι οτι χανοταν κατα καιρους κ μετα εμφανιζοταν παλι.Θα κανω ομως μια βολτα γιατι αξιζει σιγουρα!
Αν ρώταγες καμμιά άλλη γι' αυτήν, την στόλιζαν κατάλληλα με αφορμή την υγιεινή της στις συνευρέσεις (ένα δίκιο το είχαν) αλλά από πίσω κρύβεται και η ζήλεια για το χαρτί που μαζεύει.
Για πολύ καιρό την ακολουθούσε διακριτικά στο σουλατσάρισμα ο νταβάς που είχε, κατά τα λεγόμενά της ο ρουμάνος άντρας της.
Τελευταία δεν φαίνεται η παρουσία του.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.637
Πόντοι
3.656
Αν ρώταγες καμμιά άλλη γι' αυτήν, την στόλιζαν κατάλληλα με αφορμή την υγιεινή της στις συνευρέσεις (ένα δίκιο το είχαν) αλλά από πίσω κρύβεται και η ζήλεια για το χαρτί που μαζεύει.
Για πολύ καιρό την ακολουθούσε διακριτικά στο σουλατσάρισμα ο νταβάς που είχε, κατά τα λεγόμενά της ο ρουμάνος άντρας της.
Τελευταία δεν φαίνεται η παρουσία του.
αυτή που περιγράφεις, δούλευε ποτέ σαν στριπτηζέζ σε καλό μαγαζί κι έχει τατουάζ κάτω στο πόδι; κι ο νταβάς ψιλόλιγνος με μοικάνα; γιατί αν είναι αυτή, ο νταβάς της χτύπησε την πόρτα στα 10 λεπτά, χρονομετρημένα. Μακριά, τρομερή ξεπέτα

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
αυτή που περιγράφεις, δούλευε ποτέ σαν στριπτηζέζ σε καλό μαγαζί κι έχει τατουάζ κάτω στο πόδι; κι ο νταβάς ψιλόλιγνος με μοικάνα; γιατί αν είναι αυτή, ο νταβάς της χτύπησε την πόρτα στα 10 λεπτά, χρονομετρημένα. Μακριά, τρομερή ξεπέτα
Δεν ξέρω αν δούλευε παλιά σε στριπτηζάδικο, εγώ τη γνώρισα στην πιάτσα του τριγώνου. Μιλάω για τη "Μαρία" τη Ρουμάνα με τα μακριά μαύρα μαλλιά , το μεγάλο στήθος και τον πεσμένο κώλο. Έχει όντως τατουάζ στο πόδι αλλά ψηλά στο μπούτι (ένα φιόγκο νομίζω). Ο νταβάς έχει μέτριο ύψος, ξανθός με κοιλίτσα κι΄ ένα τσαντάκι σχεδόν μόνιμα περασμένο χιαστί (δεν τον έχω δει με μοικάνα). Δεν έχει τύχει να μου χτυπήσει ποτέ την πόρτα και την συγκεκριμένη δεν τη θεωρώ ξεπέτα με την κλασσική έννοια. Μάλλον λέμε για διαφορετικές.

Τελευταία τροποποίηση:

blackdos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
ξερουμε ποια ειναι μια ψηλη αδυνατη κοπελα που καθε βραδυ σχεδον καθεται κωνσταντινουπολεως και ιερας οδου;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.637
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω αν δούλευε παλιά σε στριπτηζάδικο, εγώ τη γνώρισα στην πιάτσα του τριγώνου. Μιλάω για τη "Μαρία" τη Ρουμάνα με τα μακριά μαύρα μαλλιά , το μεγάλο στήθος και τον πεσμένο κώλο. Έχει όντως τατουάζ στο πόδι αλλά ψηλά στο μπούτι (ένα φιόγκο νομίζω). Ο νταβάς έχει μέτριο ύψος, ξανθός με κοιλίτσα κι΄ ένα τσαντάκι σχεδόν μόνιμα περασμένο χιαστί (δεν τον έχω δει με μοικάνα). Δεν έχει τύχει να μου χτυπήσει ποτέ την πόρτα και την συγκεκριμένη δεν τη θεωρώ ξεπέτα με την κλασσική έννοια. Μάλλον λέμε για διαφορετικές.
ναι, το άτομο που περιγράφεις είναι άλλο

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.637
Πόντοι
3.656
περιέγραψέ μας τη Σοφία, πού τη βρίσκεις;
Μελαχροινή, μέτριο ύψος, μακρύ μαλλί, πρεζάκι, άριστη πίπα. Αν νιώσει ασφαλής μαζί σου, κάνει πολύ συναισθηματικό σεξ. Πιατσάρει απέναντι από το Κριστιάνα

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.568
Πόντοι
266
Live απο τριγωνο: Εξω απο lito δυο γυφτισες η μια εφαρμωστο φορεματακι που εφαρμοζε στο καλο λεπτο κορμι της αλλα Κακασχημη...
Έξω απο liberty μια χοντρη μπαχολα και μια αξιολογη γύρω στα 25-30 κοντουλα petite με μαυρο μαλλι κοντο λευκο σορτσακι και κοντο θαλασσι μπλουζακι που αφηνε την κοιλιτσα της σε κοινη θεα.ΞΤην εχει παρει καποιος?

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom