Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Φιλε μηπως ξερεις καποια Μιρνα σε στυλ αφροβραζιλιανας με ωραιο κωλο ,μαυρα μαλια κατσαρα και ωραιο προσωπο την ειδα σημερα το πρωι περπου 12.30 της ειπα κατσε να παω μεχρι την Δ Ε Η , και οταν γυρισα ειχε φυγει , που την βρισκει κανεις . ευχαριστω !!!
Τσίμπα και εσύ ένα τηλεφωνο αφού θες να ξαναπάς... Και προσοχή κλήση με απόκρυψη αλλιώς σε αποθηκεύουν και σε παίρνουν πίσω στις αναδουλειες οι μαύρουλες...

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Τσίμπα και εσύ ένα τηλεφωνο αφού θες να ξαναπάς... Και προσοχή κλήση με απόκρυψη αλλιώς σε αποθηκεύουν και σε παίρνουν πίσω στις αναδουλειες οι μαύρουλες...
Θα θελα κι εγώ αν δεν σου κάνει κόπο τυπε μου.Σε ευχαριστώ πολύ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656
κι έλεγα και γω. Καιρός είναι μετά το προμοτάρισμα της Αλβανιδοκωλάρας να αρχίσουν να πετάγονται διάφοροι και να ζητάνε τάχα το τηλέφωνο κάποιας άλλης, ώστε να φανεί πως έχει ρεύμα και την ψάχνει ο κόσμος. Άρχισε η σπέκουλα

antonipapa

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Like
37
Πόντοι
0
Θα ηθελα και εγω ενα τηλ!!ευχαριστω!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
κι έλεγα και γω. Καιρός είναι μετά το προμοτάρισμα της Αλβανιδοκωλάρας να αρχίσουν να πετάγονται διάφοροι και να ζητάνε τάχα το τηλέφωνο κάποιας άλλης, ώστε να φανεί πως έχει ρεύμα και την ψάχνει ο κόσμος. Άρχισε η σπέκουλα
Και έλεγα, μαλάκα δεν παίζει... ή ο κόσμος είναι χαζός ή με τρολάρουν... τι φάση;; είδες πουθενα να ανέφερα οτι έχω τηλέφωνο;;; Να σαι καλά, με κάλυψες...

:dunno:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Σωστος !! αλλα την αλλη φορα , γιατι δεν περιμενα να εχει φυγει σε ενα δεκαλεπτο που εκανα , και μαλιστα περειμενα μηπως φανει ενα τεταρτο γυριζωντας τα τετραγωνα μηπως την δω σε αλλο στεκι, κριμα καλο κομματι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Το πιο πιθανό να την τσίμπησε κανένας μύστης ή αν πέρασε κανένα στρουμφάκι εξαφανίζονται για ώρες, όχι όπως παλιά που παίζανε κρυφτοκηνυγητό... το πραγματικό, το αληθινό, αυτό με το φτου ξελευθερία!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656
Και έλεγα, μαλάκα δεν παίζει... ή ο κόσμος είναι χαζός ή με τρολάρουν... τι φάση;; είδες πουθενα να ανέφερα οτι έχω τηλέφωνο;;; Να σαι καλά, με κάλυψες...

μα δεν αναφερόμουν σε σένα. Εσύ έγραψες το λογικό, ευγενικά. Άλλος στη θέση σου θα έγραφε ...και γιατί ρε παπάρες δεν πάτε να την βρείτε και ζητάτε από άλλους να κάνουν αυτό που θέλετε εσείς; παιδάκια είστε και θέλετε να σας πάρουν από το χεράκι; ....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656

Αλλά ίσως και να πλανήθηκα.
Εσύ έγραψες ....
ο άλλος σου απάντησε ......
Θα ηθελα και εγω ενα τηλ!!ευχαριστω!!

Μήπως νόμισε ότι εμπορεύεσαι τηλέφωνα και ζήτησε κι αυτός;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Όχι ρε συ, απλώς μου έλυσες την απορία... Ξαφνικά ανύπαρκτα προφίλ να ζητάνε τηλέφωνο... Και καλά ότι ενδιαφέρονται και για άλλες... Αυτό σχολίασα!!! Για αυτό είπα ότι με κάλυψες...

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Το τρίγωνο περικλείεται από τις εξής οδούς. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, συνήθως κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Συνεχίζεις και στρίβεις αριστερά, στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Συνεχίζεις επί της Σωκράτους και σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Το ξενοδοχείο Christiana έχει 5€, αν διαλέξεις κάποια από εκεί γύρω. Στη Σατωβριάνδου κάνεις δεξιά, υπάρχουν κάποιες και εκεί. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρες.
στη βόλτα αυτή μετά το Liberty θα συμπεριελάμβανα μια μικρή παράκαμψη δεξια στη Χαλκοκονδύλη μέχρι γωνία με τη Μαινάνδρου, (το ξενοδοχείο Ορφέα)
που μαζεύει κι εκεί κοπέλες, στη δε Σατωβριάνδου πάς μέχρι το ξενοδοχείο Easy Access

Τελευταία τροποποίηση:

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Μια Μπανγκλαντεσιανή ή κάτι τέτοιο με ωραίο πρόσωπο και χαμόγελο, γεματούλα, έξω από τον Ορφέα, λέει τίποτα;
δοκιμάστηκε πρόσφατα, λέγεται Σάντυ, την θυμήθηκα είχαμε πάει και πιο παλιά πριν από πολλά χρόνια πριν φύγει για Σουηδία, δεν ξεφεύγει από αυτά που έχουν ειπωθεί κατά κόρον για τις Μπαγκλαντεσιανές.
Σημείο διαφοροποίησης τα τεράστια βυζιά της.

Τελευταία τροποποίηση:

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Μια κοντή, χοντρή (ειδικά στην περιοχή του κώλου), μελαχρινή με μακρύ μαύρο μαλλί, φοράει συνήθως κολάν και κολλητο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν με μικρό σχετικά στήθος, τη βρίσκεις έξω από το Λίμπερτυ, την έχει πάρει κανείς;

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Προχθές την πέτυχα. Μου είπε ότι είναι εμβολιασμένη και να μην φοβάμαι τίποτα. Πολλά εξτρά υποσχέθηκε αλλά μούφες είναι αυτά.
:zombie: :shit: :zombie: :shit:

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Κάποιες ζητάνε 20€ + 5€ το ξενοδοχείο, κάποιες 15€ + 5€ το ξενοδοχείο, κι υπάρχει κι ένα ίσως γυφτάκι μικροκαμωμένο που θέλει 10€ + 5€ το ξενοδοχείο. Αυτές είναι τιμές για μισή ώρα. ΠΡΟΣΟΧΗ. Ζήτα με ακριβείς λεπτομέρειες τι κάνουν στο κρεβάτι, πόση ώρα κάθονται, αν δέχονται ελεύθερα πιασίματα 'η ότι άλλο γουστάρεις. Αν σου πουν ...τα κάνω όλα μωρό μου..., μην την πατήσεις. Θα απαιτήσεις ΑΠΟ ΠΡΙΝ να κάνουν μπάνιο και πούλα τους την παπάτζα πως χώρισες πρόσφατα, κι αν περάσεις καλά μαζί τους θα τις ξαναπάρεις και θα τις συστήσεις σε φίλους σου, τους δίνεις κίνητρο να δώσουν καλή παράσταση
Ρε συναγωνιστές το τρίγωνο πιο είναι αυτό στη Βάθης λέτε ;;

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Ανταπόκριση από το τρίγωνο, μετά τις 19.30. Γενικά ψόφια πράγματα, ένα κοντοπούτανο Ελληνίδα που ζήταγε 20€ χωρίς κώλο, η γνωστή Σάντυ με τα πλαστικά βυζιά και τα πεσμένα δόντια στη θέση της, οι συνηθισμέβνοι τράβελοι και οι Πακιστανές. Η Θεά Αφροδίτη με λυπήθηκε και μου έστειλε μια Ιέρειά της, την Άννα. Δεν γνώρισα τη σιλουέτα της, έχει χάσει πολλά κιλά, έχει τα μαλλιά της μαύρα πια, τη γνώρισα από τα τατού. Στα του αγώνα τώρα. Έχει αδειάσει το βυζί της και ο κώλος της, κι άρχισε τη γνωστή λογοδοιάρροια, πως ότι βγάζει της τα τρώνε γιατί τους λυπάται και δεν μπορεί να πει όχι κλπ. Τεσπα, το κορίτσι έχει Διπολική ΔΙαταραχή, και δικαιολογείται, άλλες λένε τα ίδια και χειρότερα και φαινομενικά είναι λογικές. Αλλά, τέτοια καλλιτέχνιδα στην πίπα, δύσκολα βρίσκεις. Έκανε ένα φοβερά άγριο σεξ, αφού (ντρέπομαι που το λέω), τελείωσα μέσα σε 5 λεπτά, κι εγώ δεν ξέρω από πότε έχει να μου συμβεί αυτό. Τέλος πάντων, τα άξιζε τα 20€ που πήρε. Την ρώτησα να δουλεύει ή αν έκανε απλά μια αρπαχτή και μου είπε ότι ξανάρχισε, πηγαινοέρχεται από το Πάρκο της Ξούθου μέχρι το Καινούριο Ξενοδοχείο στη Χαλκοκονδύλη
Πιατσαρουν Πακιστανές ;; Εάν ναι έχεις δοκιμάσει ;; Ποσο επίφοβο είναι να πάθεις τα πάντα ;;

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Και Ινδές και Μπαγκλοπακιστανές. Ότι πρέπει για αρωματοθεραπεία είναι αυτές.
Εξαιρετικές περιπτώσεις. Σατωβριάνδου και Βερανζέρου για την πάντα εκλεκτή πελατεία.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656
Ρε συναγωνιστές το τρίγωνο πιο είναι αυτό στη Βάθης λέτε ;;
Το τρίγωνο περικλείεται από τις εξής οδούς. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, συνήθως κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Συνεχίζεις και στρίβεις αριστερά, στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Στρίβεις δεξιά Χαλκοκοδύλη, πηγαίνεις προς το ξενοδοχείο Ορφέας κι ελέγχεις αν κάποια σε ενδιαφέρει. Γυρνάς πίσω και συνεχίζεις επί της Σωκράτους και σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Το ξενοδοχείο Christiana έχει 5€, αν διαλέξεις κάποια από εκεί γύρω. Στη Σατωβριάνδου κάνεις δεξιά, υπάρχουν κάποιες και εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom