Ανταπόκριση από το τρίγωνο, μετά τις 19.30. Γενικά ψόφια πράγματα, ένα κοντοπούτανο Ελληνίδα που ζήταγε 20€ χωρίς κώλο, η γνωστή Σάντυ με τα πλαστικά βυζιά και τα πεσμένα δόντια στη θέση της, οι συνηθισμέβνοι τράβελοι και οι Πακιστανές. Η Θεά Αφροδίτη με λυπήθηκε και μου έστειλε μια Ιέρειά της, την Άννα. Δεν γνώρισα τη σιλουέτα της, έχει χάσει πολλά κιλά, έχει τα μαλλιά της μαύρα πια, τη γνώρισα από τα τατού. Στα του αγώνα τώρα. Έχει αδειάσει το βυζί της και ο κώλος της, κι άρχισε τη γνωστή λογοδοιάρροια, πως ότι βγάζει της τα τρώνε γιατί τους λυπάται και δεν μπορεί να πει όχι κλπ. Τεσπα, το κορίτσι έχει Διπολική ΔΙαταραχή, και δικαιολογείται, άλλες λένε τα ίδια και χειρότερα και φαινομενικά είναι λογικές. Αλλά, τέτοια καλλιτέχνιδα στην πίπα, δύσκολα βρίσκεις. Έκανε ένα φοβερά άγριο σεξ, αφού (ντρέπομαι που το λέω), τελείωσα μέσα σε 5 λεπτά, κι εγώ δεν ξέρω από πότε έχει να μου συμβεί αυτό. Τέλος πάντων, τα άξιζε τα 20€ που πήρε. Την ρώτησα να δουλεύει ή αν έκανε απλά μια αρπαχτή και μου είπε ότι ξανάρχισε, πηγαινοέρχεται από το Πάρκο της Ξούθου μέχρι το Καινούριο Ξενοδοχείο στη Χαλκοκονδύλη