giorgosss27
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
γεια σας παιδια εχουμε καμια ενημερωση για κεντρο κανενα καλο μωρακι με θεικο κωλο
κατέβα, ερεύνησε και πληροφόρησέ μαςΚαμια σκιννυ καινουρια παι
Λογικα λες τη Χριστινα την Αλβανιδα. Φολα κ ξεπεταKalispera. Eixa xanarwtisei kai palaiotera alla den eipa parei apantisi. Mia eusomi milf pros granny me polu megala vizia 5+
.Thn petuxenw suxna gnwrizeis kanenas??? Kathariothta sumetoxi k gnk? Voltarei apo to liberty mexri ekei pou einai oi toxikomaneis! Eyxaristw polu!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Sinithos mexri to apogeuma.
Πιατσαρουν Πακιστανές ;; Εάν ναι έχεις δοκιμάσει ;; Ποσο επίφοβο είναι να πάθεις τα πυπάρ
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κ γώ παρόλο π το διαολακι σου μιλάει σ αυτί ναι ναι βάλε κ Πακιστάν η μπαγκλαντες στο βιογραφικό σου είναι επίφοβο μη γίνει κανένα ατύχημα η ψείρες η κανένα δερματικό η πολλά άσε που μπαίνεις σε περίπτερο πάκι και βρωμοκοπαει σκέψου να είναι στημένη και εσυ να κοπανάς θα ζέχνειΥπάρχει ρεύμα που τις φέρνει από το Μπανγκλαντές. Μέχρι και για ψείρες είναι επίφοβες. Η υγιεινή τους είναι στα τάρταρα. Καναδυό μόνο από τις δεκάδες αξίζουν και περισσότερο για την εμπειρία.
Καλησπέρα!Καταδρομική στο τρίγωνο 19.30. Ίσως και καμιά 20ριά κομμάτια, λίγες γαμεύσιμες. Πολλές χοντρές, οι τράβελοι κοντεύουν να το κάνουν κομμάτι της Συγγρού. Η Άννα η Ελληνίδα έξω από το Ορφέας ποιος ξέρει τι είχε πάρει γιατί έγερνε. Οι Κινέζες Σόσα και Σίσσυ στις θέσεις τους. Η κοντοστούπα που δηλώνει από τα Γιάννενα πηγαινοερχόταν απέναντι από το Χριστιάνα. Οι Μπαγκλαντέζες στη θέση τους, η μία είχε βγάλει τις παντόφλες και περπατούσε ξυπόλητη ανέμελα στο πεντακάθαρο πεζοδρόμιο.
τρίγωνο Μενάνδρου, Μάρνη, Χαλκοκονδύλη, φοράνε πάντα μάσκες και είναι ψιλοκρυμμένες. Κοντές, χωρίς καμπύλες, μέτρια πίπα, άτριχο γυαλιστερό δέρμα, κοριτσίστικη φιγούρα, τα κάνουν όλα, σέβονται τον πελάτη, 20€ και πληρώνεις το ξενοδοχείοΚαλησπέρα!
Οι Κινέζες πού περίπου την αράζουν; Έχω καιρό να περάσω από το τρίγωνο αλλά δεν τις έχω δει ποτέ!
Θα έχω μάλλον την ευκαιρία να περάσω από την περιοχή κάποια στιγμή σύντομα και τσίμπησα με το που το διάβασα.
Αξίζουν κιόλας τίποτα; Για τα όσα ζητάνε έστω.
Όλα καλά, όλα ανθηρά μου ακούγονται.τρίγωνο Μενάνδρου, Μάρνη, Χαλκοκονδύλη, φοράνε πάντα μάσκες και είναι ψιλοκρυμμένες. Κοντές, χωρίς καμπύλες, μέτρια πίπα, άτριχο γυαλιστερό δέρμα, κοριτσίστικη φιγούρα, τα κάνουν όλα, σέβονται τον πελάτη, 20€ και πληρώνεις το ξενοδοχείο
Αν περνάς με το αυτοκίνητο, δεν μπορείς να δεις / διαλέξεις / κρίνεις, κινδυνεύεις να τρακάρεις αν κοιτάς προσεκτικά. Κατέβα με αυτοκίνητο και παρκάρισέ το κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, συνήθως κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Κατεβαίνεις και στρίβεις αριστερά στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Στρίβεις δεξιά στη Χαλκοκονδύλη, έξω από το Καινούριο Ξενοδοχείο στη Χαλκοκονδύλη (Orpheus) πάντα υπάρχουν κάποιες κι ελέγχεις αν κάποια σε ενδιαφέρει. Ανεβαίνεις προς τα πάνω στη Χαλκοκονδύλη κι όταν φτάσεις στη διασταύρωση με τη Σωκράτους (κάποιες φορές στο φανάρι υπάρχουν κανα δυό και στις δύο πλευρές του δρόμο), στρίβεις δεξιά. Επί της Σωκράτους και σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Στη Σατωβριάνδου κάνεις δεξιά, υπάρχουν κάποιες και εκεί. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρεςΌλα καλά, όλα ανθηρά μου ακούγονται.
Θα πρέπει να κάνω μια βόλτα απόγευμα/βράδυ με τα πόδια μου φαίνεται γιατί με το αυτοκίνητο δεν προλάβαινα να δω τίποτα πιο παλιά.
Ευχαριστώ πολύ!
GPS Μπόκολος!! Εύγε!Αν περνάς με το αυτοκίνητο, δεν μπορείς να δεις / διαλέξεις / κρίνεις, κινδυνεύεις να τρακάρεις αν κοιτάς προσεκτικά. Κατέβα με αυτοκίνητο και παρκάρισέ το κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, συνήθως κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Κατεβαίνεις και στρίβεις αριστερά στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Στρίβεις δεξιά στη Χαλκοκονδύλη, έξω από το Καινούριο Ξενοδοχείο στη Χαλκοκονδύλη (Orpheus) πάντα υπάρχουν κάποιες κι ελέγχεις αν κάποια σε ενδιαφέρει. Ανεβαίνεις προς τα πάνω στη Χαλκοκονδύλη κι όταν φτάσεις στη διασταύρωση με τη Σωκράτους (κάποιες φορές στο φανάρι υπάρχουν κανα δυό και στις δύο πλευρές του δρόμο), στρίβεις δεξιά. Επί της Σωκράτους και σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Στη Σατωβριάνδου κάνεις δεξιά, υπάρχουν κάποιες και εκεί. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρες
Kalispera, autes tis kinezes tis exw deiΑν περνάς με το αυτοκίνητο, δεν μπορείς να δεις / διαλέξεις / κρίνεις, κινδυνεύεις να τρακάρεις αν κοιτάς προσεκτικά. Κατέβα με αυτοκίνητο και παρκάρισέ το κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, συνήθως κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Κατεβαίνεις και στρίβεις αριστερά στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Στρίβεις δεξιά στη Χαλκοκονδύλη, έξω από το Καινούριο Ξενοδοχείο στη Χαλκοκονδύλη (Orpheus) πάντα υπάρχουν κάποιες κι ελέγχεις αν κάποια σε ενδιαφέρει. Ανεβαίνεις προς τα πάνω στη Χαλκοκονδύλη κι όταν φτάσεις στη διασταύρωση με τη Σωκράτους (κάποιες φορές στο φανάρι υπάρχουν κανα δυό και στις δύο πλευρές του δρόμο), στρίβεις δεξιά. Επί της Σωκράτους και σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Στη Σατωβριάνδου κάνεις δεξιά, υπάρχουν κάποιες και εκεί. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρες
Απο καθαριοτητα υγειηνη πως ειναι;;; Τις εχω δει κ γω και μου περασε απο τον μυαλο!! Ευχαριστω!!τρίγωνο Μενάνδρου, Μάρνη, Χαλκοκονδύλη, φοράνε πάντα μάσκες και είναι ψιλοκρυμμένες. Κοντές, χωρίς καμπύλες, μέτρια πίπα, άτριχο γυαλιστερό δέρμα, κοριτσίστικη φιγούρα, τα κάνουν όλα, σέβονται τον πελάτη, 20€ και πληρώνεις το ξενοδοχείο
Περνάει βανάκι με γιατρούς και κάνει εξετάσεις τύπε μην φοβάσαι τίποτα.Kalispera, autes tis kinezes tis exw dei
Απο καθαριοτητα υγειηνη πως ειναι;;; Τις εχω δει κ γω και μου περασε απο τον μυαλο!! Ευχαριστω!!
Εγινε ρωταω επειδη δεν εχω γαμησει ποτε δρομο, απο εξυπναδες αλλο τιποτα μια ερωτηση εκαναΠερνάει βανάκι με γιατρούς και κάνει εξετάσεις τύπε μην φοβάσαι τίποτα.
Πρόσεξε μετά μην σε περάσουν και εσένα από γιατρούς
Μιλαμε εχεις πιασει πρωτο τραπεζι πιστα στην αρωματοθεραπεια αμωνιας κατουρου κ σκατου. Φαινεται απο αυτα που ανεβαζεις κατα καιρους! Απεξω τα ξερεις!!Περνάει βανάκι με γιατρούς και κάνει εξετάσεις τύπε μην φοβάσαι τίποτα.
Πρόσεξε μετά μην σε περάσουν και εσένα από γιατρούς