Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Πέρασμα σήμερα από τρίγωνο. Παρούσα επιτέλους η Μαρία η Ρουμάνα την οποία και πήρα. Λουλουδατο κολλητό φορεματακι με τις βυζάρες της να ξεχειλίζουν. Είχα τόση καύλα που την χουφτωνα από το ασανσέρ. Στο δωμάτιο, τίποτα λιγότερο από αυτά που με έχει συνηθίσει. Καλή πίπα, σκισιμο από κωλο στα 4 και χύσιμο στις βυζάρες της με ισπανικό.

sot690

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Η Μαρία μέχρι τι ώρα είναι εκεί ξέρει κανείς να μου πει
Ευχαριστώ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Πέρασμα μόλις από τρίγωνο χωρίς να δω κάτι αξιοπρόσεκτο. Είχα ακούσει Χαλκοκονδύλη και Μενάνδρου εθεάθη η Σόνια απο Φιλιππίδου και έκανα κίνηση μπας και την βρω...

Πολλά πρεζάκια και την ώρα που πήγα είχε γίνει πέσιμο από δυο μπάτσους που φωνάζανε αν δεν φύγετε τώρα θα φωνάξω την δράση να καθαρίσει... Το θέμα είναι ότι η φάση χάλασε αλλά ούτε την Σόνια είδα πουθενά...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πέρασμα μόλις από τρίγωνο χωρίς να δω κάτι αξιοπρόσεκτο. Είχα ακούσει Χαλκοκονδύλη και Μενάνδρου εθεάθη η Σόνια απο Φιλιππίδου και έκανα κίνηση μπας και την βρω...

Πολλά πρεζάκια και την ώρα που πήγα είχε γίνει πέσιμο από δυο μπάτσους που φωνάζανε αν δεν φύγετε τώρα θα φωνάξω την δράση να καθαρίσει... Το θέμα είναι ότι η φάση χάλασε αλλά ούτε την Σόνια είδα πουθενά...
Η ίδιοι η μπάτσοι φώναζαν πως θα καλέσουν την δράση ;;; Κωμικό !! Όχι αυτό που γράφεις εγώ το πιστεύω !! Κωμικό αυτό που είπαν οι αστυνομικοί !!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι... :2funny:

Απλώς επειδή το έζησα ήταν στην φάση φευγάτε η φωνάζω να σας μαζέψουν...

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Συνεύρεση με την Ελίζαμπεθ τη χοντρή Βουλγάρα έξω από το Λίμπερτυ, στο γνωστό τρίγωνο (γύρω στα 40).
Καλή εμπειρία, χωρίς τίποτα έξτρα, με πολύ πάρλα από μέρους της (τα μισά στα βουλγάρικα και τα υπόλοιπα σε "ελληνικά" που μόνο εκείνη καταλάβαινε).
Σώμα στα όρια του υπέρβαρου με βαριά πεσμένα στήθια, μεγάλες ρώγες, μπουτάρες και κωλάρα. Πρόσωπο και δέρμα αρκετά όμορφο με έντονα τσιγγάνικα χαρακτηριστικά (χωρίς να είναι τόσο σκουρόχρωμη όσο οι τσιγγάνες).
Σεξ σε ιεραποστολική στάση όπου φαινόταν να το απολαμβάνει και τελείωμα με πισωκολλητό στην τεράστια κωλάρα της (που μάλλον δεν δείχνει να το απολαμβάνει όπως το ιεραποστολικό).
Κώλο δε φαίνεται να δίνει (τουλάχιστον έτσι δήλωσε), και το μουνί της φαινόταν να έχει σημάδια από κονδυλώματα.
Εννοείται τα πάντα όλα με προφύλαξη αλλά θα το ξανασκεφτόμουν, λόγω και των "ατυχημάτων" που μπορεί να συμβούν.

Τελευταία τροποποίηση:

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
τα παντα ολα ; κωλος δινει και ελευθερα χυσιματα συμπεριλαμβανονται ; δεν εχει τυχει να ασχοληθω με το αθλημα πιατσα ακομα γι αυτο ρωταω αν ξερεις
τίποτα από αυτά δεν έχω ζητήσει, οπότε δεν ξέρω

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς για καμμια άλλη από αυτές που είναι έξω από το Λίμπερτυ; Έχει αρκετές αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Το πρόβλημα θα ήταν αν σού γέμιζαν το μάτι τύπε! Αυτήν την σκατίλα πληρώνεις εκεί!
:zombie: :shit:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656
σήμερα 22.30. Εμφανίστηκαν 3 μαυρούλες στη γωνία Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους, η μια αρκετά λευκό δέρμα, αλλά δεν παίρνω πια μαύρες, τις χόρτασα. Πολλές έξω από το Ορφέας, λίγες γαμεύσιμες. Με πλησίασε η Άννα το γυφτάκι του δεκάρικου και με ρώτησε με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα ...πάμε;... Της ξεκαθάρισα πως για να πάμε θα με πλησιάζει χαμογελαστή και θα μου κάνει λεπτομερή περιγραφή του προγράμματος. Με κοίταξε με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας, και την έγραψα μια πιθαμή κάτω από τον αφαλό. Με εξυπηρέτησε η Σάντυ, έχει κάνει και Μπότοξ. Τελικά τους περισσεύουν για τέτοια. Το γνωστό κοκαλιάρικο μελαχρινό πρεζάκι στη θέση του, αυτή που κάποτε είχε συνεχώς έξω την κοιλιά τώρα όχι, μάλλον πήρε κιλά. Οι γνωστοί τράβελοι, δεν είδα και καμία πχιότητα, όπως έλεγε ο κάποτε Πρωθυπουργός μας

Tsosmh

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παλικάρια πρώτη φορά θα ασχοληθώ με όλο αυτό και απλά ήθελα να δω αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάποια εκεί πέρα που να είναι καλή στο στοματικό και να δίνει κωλο
Ευχαριστώ εκ μέρους μου

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Μια Μπανγκλαντεσιανή ή κάτι τέτοιο με ωραίο πρόσωπο και χαμόγελο, γεματούλα, έξω από τον Ορφέα, λέει τίποτα;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Πέρασμα σήμερα από τρίγωνο. Παρούσα επιτέλους η Μαρία η Ρουμάνα την οποία και πήρα. Λουλουδατο κολλητό φορεματακι με τις βυζάρες της να ξεχειλίζουν. Είχα τόση καύλα που την χουφτωνα από το ασανσέρ. Στο δωμάτιο, τίποτα λιγότερο από αυτά που με έχει συνηθίσει. Καλή πίπα, σκισιμο από κωλο στα 4 και χύσιμο στις βυζάρες της με ισπανικό.
των τρώει καλά από πίσω? η θα μου αρχίσει ότι τον έχω μεγάλο?

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Συνάντηση στο δρόμο τυχαία με Phan, Κινέζα 65+ που γαμιόταν εδώ και 20 χρόνια στο τρίγωνο.
Τώρα έχει δεσμό με πλούσιο παππού και γαμιέται μόνο τα Σάββατα στον Ορφέα.
Σε περίπτωση που την ψάχνετε.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Συνάντηση στο δρόμο τυχαία με Phan, Κινέζα 65+ που γαμιόταν εδώ και 20 χρόνια στο τρίγωνο.
Τώρα έχει δεσμό με πλούσιο παππού και γαμιέται μόνο τα Σάββατα στον Ορφέα.
Σε περίπτωση που την ψάχνετε.
Φιλε μηπως ξερεις καποια Μιρνα σε στυλ αφροβραζιλιανας με ωραιο κωλο ,μαυρα μαλια κατσαρα και ωραιο προσωπο την ειδα σημερα το πρωι περπου 12.30 της ειπα κατσε να παω μεχρι την Δ Ε Η , και οταν γυρισα ειχε φυγει , που την βρισκει κανεις . ευχαριστω !!!

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Που ειναι αυτο το τρίγωνο που τοσο συχνά αναφέρεται;
Δεν μπορω να καταλάβω την οδό. Χαζος δεν ειμαι απλα δεν ξερω καλ τον χάρτη της Αθήνας. ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656
Που ειναι αυτο το τρίγωνο που τοσο συχνά αναφέρεται;
Δεν μπορω να καταλάβω την οδό. Χαζος δεν ειμαι απλα δεν ξερω καλ τον χάρτη της Αθήνας. ?
Το τρίγωνο περικλείεται από τις εξής οδούς. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, συνήθως κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Συνεχίζεις και στρίβεις αριστερά, στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Συνεχίζεις επί της Σωκράτους και σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Το ξενοδοχείο Christiana έχει 5€, αν διαλέξεις κάποια από εκεί γύρω. Στη Σατωβριάνδου κάνεις δεξιά, υπάρχουν κάποιες και εκεί. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρες.

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα ξέρει κανείς το τιμές παίζουν σε αυτές που κάθονται στην παραλιακή γιατί περασα την προηγούμενη εβδομάδα κΙ είχε 3 πολύ καλά αλλά δεν μπόρεσα να ρωτήσω ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom