Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
τα παντα ολα ; κωλος δινει και ελευθερα χυσιματα συμπεριλαμβανονται ; δεν εχει τυχει να ασχοληθω με το αθλημα πιατσα ακομα γι αυτο ρωταω αν ξερεις
τα πάντα όλα δεν υπάρχουν πουθενά εκτός υποθέτω από τίποτα τελειωμένες και απελπισμένες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656
Ανταπόκριση από τρίγωνο. Η Σάντυ και η Σόσα στις θέσεις τους. Ένα καινούργιο κοντοπούτανο πρεζάκι γεμάτο τατουάζ και πολύ κοκαλιάρικο, δεν το πλησίασα, η πανάσχημη Βουλγαρογύφτισσα με ρώτησε αν θέλω να πάμε, πριτς. Υπήρχαν δυό - τρεις ψιλογαμεύσιμες, προτίμησα την Άννα το γυφτάκι, αξίζει τα 10€ που ζητάει αφού έχεις αρκετά στενό μουνί και κώλο, και κάνει και μια μέτρια πίπα. Πάμε γι άλλα

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ρε μάγκες την βρίσκετε με το να γαματε πρεζουδες;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Με έφερε ο δρόμος σήμερα το μεσημεράκι κέντρο Αθήνας έξω από το hotel ilysium πέτυχα μια τύπισσα μεταξύ 45-50 με λευκό πουκάμισο, λευκό εφαρμοστό παντελόνι και ένα λευκό κωλόστριγκο που διέγραφε τα πάντα.. προσπάθησα να κάνω στάση με αλάρμ για να μάθω πληροφορίες αλλά τα μουνόπανα από πίσω κόρναραν λυσσαλέα...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.730
Πόντοι
7.195
χθες απόγευμα κατά τις 6, Χαλκοκονδύλη και Γ Σεπτ (εκεί που πιατσάρουν οι σοβιετικές γκιλφ), ψηλή ξανθιά εντυπωσιακή μιλφ δεν την έχω ξαναδει, δεν μπορούσα πέρασα αργότερα δεν υπήρχε, ξέρει κανείς ;

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Επειδή τωρα μπαίνω στο συγκεκριμένο άθλημα μπορεί κάποιος να μου πει που μπορω να βρω γενικα πιάτσες μετα τις 21.00

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656
Επειδή τωρα μπαίνω στο συγκεκριμένο άθλημα μπορεί κάποιος να μου πει που μπορω να βρω γενικα πιάτσες μετα τις 21.00
Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, συνήθως κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Συνεχίζεις και στρίβεις αριστερά, στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Συνεχίζεις επί της Σωκράτους και σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Το ξενοδοχείο Christiana έχει 5€, αν διαλέξεις κάποια από εκεί γύρω. Στη Σατωβριάνδου κάνεις δεξιά, υπάρχουν κάποιες και εκεί. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρες. Απόφυγε ακάποτες πίπες, φόρα καλά το προφυλακτικό, μην χρησιμοποιήσεις βαζελίνη ή Baby Oil για λιπαντικό κάνει χημική αντίδραση και το διαλύει. Η ΚΥ είναι η καλύτερη γι αυτή τη δουλειά. Το διπλό προφυλακτικό σπάει, γιατί τρίβεται λάστιχο με λάστιχο

Εγγρ.
13 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Έχεις κάνεις ιδέα που μπορεί να πετύχω μαύρες; Η πιάτσα στα άνω Πατήσια δε βλέπω να υπάρχει πια , τουλάχιστο μέχρι τις 11.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.728
Πόντοι
3.506

Φίλε, όλες αυτές όλες οι πιατσόβιες είναι η απόλυτη παρακμή. Τελειωμένες ιστορίες. Παίζε με εσκορτάκια και σιτιτούρια και άσε τη πρεζοπαρακμή στα βοθρολύματά της.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.234
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα σε όλους. Έχεις κάνεις ιδέα που μπορεί να πετύχω μαύρες; Η πιάτσα στα άνω Πατήσια δε βλέπω να υπάρχει πια , τουλάχιστο μέχρι τις 11.
Υπήρχε (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) η Τζόι Ντάνιελς, στη γωνία της 3ης Σεπτεμβρίου που είναι η τράπεζα Πειραιώς. Δεν την έχω πάρει ποτέ

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
608
Πόντοι
86
Ανταπόκριση από τρίγωνο. Η Σάντυ και η Σόσα στις θέσεις τους. Ένα καινούργιο κοντοπούτανο πρεζάκι γεμάτο τατουάζ και πολύ κοκαλιάρικο, δεν το πλησίασα, η πανάσχημη Βουλγαρογύφτισσα με ρώτησε αν θέλω να πάμε, πριτς. Υπήρχαν δυό - τρεις ψιλογαμεύσιμες, προτίμησα την Άννα το γυφτάκι, αξίζει τα 10€ που ζητάει αφού έχεις αρκετά στενό μουνί και κώλο, και κάνει και μια μέτρια πίπα. Πάμε γι άλλα
Που την βρίσκεις την Άννα συναγωνιστη; σε ποιο σημείο ακριβώς και ποιες ωρες; πως θα την ξεχωρίσω;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656
Που την βρίσκεις την Άννα συναγωνιστη; σε ποιο σημείο ακριβώς και ποιες ωρες; πως θα την ξεχωρίσω;
Η Άννα που περιέγραψα 10€ είναι βουλγαρογυφτάκι, κοντό, μικρό βυζί, τσιμπουκόχειλα, μέτρια φάτσα. Ανεβοκατεβαίνει Σωκράτους, Πάρκο Ξούθου, Βερανζέρου

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
608
Πόντοι
86
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.639
Πόντοι
3.656
Σήμερα στις 19.30 στο τρίγωνο γινόταν του μουνιού το πανηγύρι. Τουλάχιστον 15 σεξεργάτριες ενισχυμένες από Διμοιρία Τράβελων πιατσάριζαν ή κάθονταν περιμένοντας τον πελάτη

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Πέρασμα από πλ. Λαυρίου και τυχαία συνάντηση με Ζανίνα, παλιά μου γνώριμη στην πιάτσα από πολλά χρόνια.
Αν και έχουμε γράψει πολλά χιλιόμετρα μαζί, δεν έχω δει κάποια αναφορά της, οπότε νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνει.
'Ωριμη ρουμάνα, γύρω στα 45, μελαχρινή, κοντή και εύσωμη (έως χοντρούλα θα τη χαρακτήριζε κάποιος), χωρίς να τραβάει το βλέμμα σε πρώτη συνάντηση.
Λόγω παλιάς γνωριμίας και εξοικίωσης, το σεξ μαζί της (τις περισσότερες φορές στο Αρτεμίσο απέναντι από το καφενείο της Γκαλίνας) φέρνει πολύ κοντά σε gfe.
Από τις λίγες τίμιες περιπτώσεις του τριγώνου.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom