Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.525
Πόντοι
456
σήμερα μεσημέρι Αριστοτέλους και Καποδιστρίου ωραίο κομμάτι με κοντό φόρεμα λευκό μαυρομάλλα κοντό σπαστό μαλλί και tattoo στο αριστερό πόδι, γαμεύσιμο φάνηκε.. μίλαγε με άλλον - άναψε κ φανάρι, ξέρει κανείς τίποτα ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
*Παλιό αλλά ενδιαφέρον αρθράκι.
:hi:
άμα σου πω ότι γράφει φαντασιοπληξίες, θα με πιστέψεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανταπόκριση από το τρίγωνο, μετά τις 19.30. Έξω από το Καινούριο Ξενοδοχείο στη Χαλκοκονδύλη (Orpheus) κανα δυό πρεζόνια τελευταίου σταδίου,με παραμορφωμένες φάτσες με ρώτησαν αν θέλω παρέα, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος πληρώνει για να τις γαμήσει. Η Κινέζα η Σόσα πηγαινοερχόταν στο ίδιο σημείο, τίποτα ενδιαφέρον. Είχε κανά δυό γαμεύσιμες στη Σωκράτους, λίγο πιο κάτω απο το Κριστιάνα η μια και απέναντι η άλλη, τίποτα σπουδαίο.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546
άμα σου πω ότι γράφει φαντασιοπληξίες, θα με πιστέψεις;

Δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω φιλαράκι μου.
:wink:
Ανταπόκριση από το τρίγωνο, μετά τις 19.30. Έξω από το Καινούριο Ξενοδοχείο στη Χαλκοκονδύλη (Orpheus) κανα δυό πρεζόνια τελευταίου σταδίου,με παραμορφωμένες φάτσες με ρώτησαν αν θέλω παρέα, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος πληρώνει για να τις γαμήσει. Η Κινέζα η Σόσα πηγαινοερχόταν στο ίδιο σημείο, τίποτα ενδιαφέρον. Είχε κανά δυό γαμεύσιμες στη Σωκράτους, λίγο πιο κάτω απο το Κριστιάνα η μια και απέναντι η άλλη, τίποτα σπουδαίο.

Αυτή η Κινέζα είναι τίμια έχεις προσωπική εικόνα;;;; :think:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω φιλαράκι μου.
:wink:

Αυτή η Κινέζα είναι τίμια έχεις προσωπική εικόνα;;;; :think:
Ναι. Κάνει φουλ πρόγραμμα, στα 20€, ιδρώνει τη φανέλα, έχει τα καλά / κακά των Κινέζων. Άτριχο δέρμα, απαλό σαν μετάξι, κοριτσίστικη φιγούρα μέχρι τα γηρατειά τους, σέβονται τον άντρα. Όχι καμπύλες, όχι καλή συμμετοχή, μέτρια πίπα.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.501
Πόντοι
1.446
Ναι. Κάνει φουλ πρόγραμμα, στα 20€, ιδρώνει τη φανέλα, έχει τα καλά / κακά των Κινέζων. Άτριχο δέρμα, απαλό σαν μετάξι, κοριτσίστικη φιγούρα μέχρι τα γηρατειά τους, σέβονται τον άντρα. Όχι καμπύλες, όχι καλή συμμετοχή, μέτρια πίπα.
Ρε Μπόκολε πέτυχες Κινέζα που βγαίνει στο κλαρί συνήθως αυτές είναι σε μαγαζια με κινεζικα και τσεπωνουν φραγκα απο το κινεζικο κρατος

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
για ενα ωραιο μιλφονι βουλγαρικο ονοματι βαλεντινα ψηλο καστανοξανθο με ωραιο χαμογελο ξερει καποιος κατι?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Ρε Μπόκολε πέτυχες Κινέζα που βγαίνει στο κλαρί συνήθως αυτές είναι σε μαγαζια με κινεζικα και τσεπωνουν φραγκα απο το κινεζικο κρατος
Ίσως, λέω ΙΣΩΣ οι πληροφορίες σου να μην είναι σωστές

για ενα ωραιο μιλφονι βουλγαρικο ονοματι βαλεντινα ψηλο καστανοξανθο με ωραιο χαμογελο ξερει καποιος κατι?
και γιατί δεν πας ο ίδιος να ρωτήσεις, και ζητάς απαντήσεις από άλλους;

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.501
Πόντοι
1.446
Ίσως, λέω ΙΣΩΣ οι πληροφορίες σου να μην είναι σωστές

και γιατί δεν πας ο ίδιος να ρωτήσεις, και ζητάς απαντήσεις από άλλους;
Το οτι έχω λαθος πληροφορίες ειναι πολυ θετικό διότι σημαίνει οτι υπάρχουν κινεζουλες στο κουρμπετι. Περα απο την πλακα είναι πολυ υποτακτικές γυναικες και γουσταρω αγρια

Darth Skywalker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν κατι κορίτσια λίγο πιο πίσω απτά Leroy Merlin στη Κηφισού στον παράδρομο λένε τίποτα?

ntanos avgoustis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις ποιο ειναι το κοριτσι που πιατσαρει πρωινες ωρες μεχρι απογευμα κυριως εξω απο το liberty τωρα ; μελαχρινο μεχρι τους ωμους και συμπαθητικο προσωπο και σωμα , απλα δεν μπορω να τη προσεγγισω με τιποτα γιατι εργαζομαι !

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
816
Πόντοι
81
Ξερει κανεις ποιο ειναι το κοριτσι που πιατσαρει πρωινες ωρες μεχρι απογευμα κυριως εξω απο το liberty τωρα ; μελαχρινο μεχρι τους ωμους και συμπαθητικο προσωπο και σωμα , απλα δεν μπορω να τη προσεγγισω με τιποτα γιατι εργαζομαι !
Μελάνια αν θυμάμαι καλά. Ωραίο σώμα πολύ σφιχτα κωλομερια και στητο βυζι. Πίπα συμπαθητική και αν σε γουστάρει βγάζει γούστα. Ξεκίνησα να τη γδυνω και να της βάζω δάχτυλο από το ασανσέρ. Την επόμενη φορά μου είπε ότι θα με αφήσει να χύσω πάνω στα γυαλιά της

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Μελάνια Ρουμάνα, κοντοπούτανο με ωραίο σφικτό σωματάκι, πολύ παλιά γνώριμη στο κουρμπέτι (10+ χρόνια), καλούτσικη στο κρεβάτι, η πιάτσα εκεί είναι στο 20άρικο (συν ξενοδοχείο), το γυαλί είναι fake για να δίνει τύπο

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Έχει πάει κάποιος με την Ελίζαμπεθ, μια 40άρα χοντρή Βουλγάρα μπροστά από την πιάτσα του Λίμπερτυ?
Λέει τίποτα, ή τσάμπα το 20άρι;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.639
Πόντοι
506
Έχει πάει κάποιος με την Ελίζαμπεθ, μια 40άρα χοντρή Βουλγάρα μπροστά από την πιάτσα του Λίμπερτυ?
Λέει τίποτα, ή τσάμπα το 20άρι;
Έχει μπουτάρες, κωλάρα και βυζια με μεγάλη ρωγα. Γουστάρει ιππασία και να της γλύφεις τα βυζιά...την έχω χύσει στα κωλομέρια. Κάνει και ακά με 30.

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
κάτι άλλες χοντρές βουλγάρες έξω από το Λίμπερτυ και αυτές, λενε κάτι;

ntanos avgoustis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Μελάνια Ρουμάνα, κοντοπούτανο με ωραίο σφικτό σωματάκι, πολύ παλιά γνώριμη στο κουρμπέτι (10+ χρόνια), καλούτσικη στο κρεβάτι, η πιάτσα εκεί είναι στο 20άρικο (συν ξενοδοχείο), το γυαλί είναι fake για να δίνει τύπο
τα παντα ολα ; κωλος δινει και ελευθερα χυσιματα συμπεριλαμβανονται ; δεν εχει τυχει να ασχοληθω με το αθλημα πιατσα ακομα γι αυτο ρωταω αν ξερεις

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.085
Πόντοι
9.846
Ρε παιδια οχι ακα στις πιατσες....(βασικα πουθενα ακα αλλά τεσπα)! Ελεος!! Αυτο δεν παει να πει οτι ειστε υπερμυστες, παει να πει οτι ειστε υπερπαπαρες!! Ρωσικη ρουλετα με 7 σφαιρες σε εξασφαιρο!!

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
για το ακα υπάρχει άλλο thread και συμφωνώ με τον προλαλήσαντα

Stories