anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.193
- Πόντοι
- 506
Δε ρωτησα. Κ μονο η θεα στα 4 κ το χυσιμο στα κωλομαγουλα ηταν φοβερα!Κωλάρα έχει. Την δίνει όμως; συνήθως οι μαύρες δεν γαμιούνται από τον κώλο
Δε ρωτησα. Κ μονο η θεα στα 4 κ το χυσιμο στα κωλομαγουλα ηταν φοβερα!Κωλάρα έχει. Την δίνει όμως; συνήθως οι μαύρες δεν γαμιούνται από τον κώλο
υπαρχει τηλεφωνο μηπως η μονο επιτοπου?Δε ρωτησα. Κ μονο η θεα στα 4 κ το χυσιμο στα κωλομαγουλα ηταν φοβερα!
Δε ζητησα τηλ. Πιατσαρει καθε μερα...υπαρχει τηλεφωνο μηπως η μονο επιτοπου?
Αυτή είναι ΟΝΤΩΣ ΚΩΛΑΡΑ για χυσιμοΜαιρη απο Καμερουν! Με κωλαρα!
Μαιρη απο Καμερουν! Με κωλαρα!
Μαιρη απο Καμερουν! Με κωλαρα!
Κανενα θεμα. Καθαρη η μαυρουλα. Μιλαει κ ελληνικα. Ειναι χρονια στην ελλαδαΑπό μυρωδιές τί παίζει τύπε μου;;;;
Κανενα θεμα. Καθαρη η μαυρουλα. Μιλαει κ ελληνικα. Ειναι χρονια στην ελλαδα
Κάποιες ζητάνε 20€ + 5€ το ξενοδοχείο, κάποιες 15€ + 5€ το ξενοδοχείο, κι υπάρχει κι ένα ίσως γυφτάκι μικροκαμωμένο που θέλει 10€ + 5€ το ξενοδοχείο. Αυτές είναι τιμές για μισή ώρα. ΠΡΟΣΟΧΗ. Ζήτα με ακριβείς λεπτομέρειες τι κάνουν στο κρεβάτι, πόση ώρα κάθονται, αν δέχονται ελεύθερα πιασίματα 'η ότι άλλο γουστάρεις. Αν σου πουν ...τα κάνω όλα μωρό μου..., μην την πατήσεις. Θα απαιτήσεις ΑΠΟ ΠΡΙΝ να κάνουν μπάνιο και πούλα τους την παπάτζα πως χώρισες πρόσφατα, κι αν περάσεις καλά μαζί τους θα τις ξαναπάρεις και θα τις συστήσεις σε φίλους σου, τους δίνεις κίνητρο να δώσουν καλή παράστασηΕπειδή δεν έχω προσωπική εμπειρία, στο τρίγωνο τι τιμές παίζουν και για πόση ώρα;
Συνηθως μετα τις 5 το απογευμαξερει κανεις μεχρι τι ωρα βρισκουμαι την Μαιρη εξω απο το ξενοδοχειο ορφεας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπαρχουν αλλες φωτο απο την Μαιρη παρακαλω ανεβαστε
Είναι στημένη αν την δεις όρθια έχει χάλια κωλοΚωλάρα έχει. Την δίνει όμως; συνήθως οι μαύρες δεν γαμιούνται από τον κώλο
Που είναι ακτιβώς το γυφτάκι που θέλει 10; Και τι βάρδια; Και πάντα να ρωτάτε από πρίν, καλά τα λέει ο φίλος. Είχα πάρει μια μου είπε 20 ευρώ φουλ και μετά μου έλεγε το φουλ έχει 50 ευρώ με 20 είναι απλό και όταν τις είπα ότι αλλιώς μου τα είπε πρίν έλεγε έτσι το κάνουν όλες εδώ είναι γνωστό και τέτοιες μαλακίες.Κάποιες ζητάνε 20€ + 5€ το ξενοδοχείο, κάποιες 15€ + 5€ το ξενοδοχείο, κι υπάρχει κι ένα ίσως γυφτάκι μικροκαμωμένο που θέλει 10€ + 5€ το ξενοδοχείο. Αυτές είναι τιμές για μισή ώρα. ΠΡΟΣΟΧΗ. Ζήτα με ακριβείς λεπτομέρειες τι κάνουν στο κρεβάτι, πόση ώρα κάθονται, αν δέχονται ελεύθερα πιασίματα 'η ότι άλλο γουστάρεις. Αν σου πουν ...τα κάνω όλα μωρό μου..., μην την πατήσεις. Θα απαιτήσεις ΑΠΟ ΠΡΙΝ να κάνουν μπάνιο και πούλα τους την παπάτζα πως χώρισες πρόσφατα, κι αν περάσεις καλά μαζί τους θα τις ξαναπάρεις και θα τις συστήσεις σε φίλους σου, τους δίνεις κίνητρο να δώσουν καλή παράσταση
Και εμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον.Που είναι ακτιβώς το γυφτάκι που θέλει 10; Και τι βάρδια;
Συνήθως πρωί την έχω δει, εννοώ γύρω στις 12 το μεσημέρι. Πιατσάρει στην Σωκράτους, απέναντι από το Κριστιάνα, εννοείται πως πηγαινοέρχεται από Βερανζέρου μέχρι Σατωβριάνδου, μάλλον Βουλγαράκι είναι, έχει μικρό βυζί και λεπτοκαμωμένο σώμαΠου είναι ακτιβώς το γυφτάκι που θέλει 10; Και τι βάρδια; Και πάντα να ρωτάτε από πρίν, καλά τα λέει ο φίλος. Είχα πάρει μια μου είπε 20 ευρώ φουλ και μετά μου έλεγε το φουλ έχει 50 ευρώ με 20 είναι απλό και όταν τις είπα ότι αλλιώς μου τα είπε πρίν έλεγε έτσι το κάνουν όλες εδώ είναι γνωστό και τέτοιες μαλακίες.
και γιατί δεν σταμάτησες να κάνεις έρευνα αγοράς και να μας ενημερώσεις;Χθες πέρασα το βράδυ και στη διασταύρωση 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου ήταν μια μαύρη μοντέλο, τέλειο σώμα και πόδια. Την ξέρει κανείς; Δεν νομίζω να ήταν αυτή η Μαίρη που λέτε. Αυτή είχε απίστευτο σώμα με τατουάζ στα πόδια.
Δεν ήμουν μόνοςκαι γιατί δεν σταμάτησες να κάνεις έρευνα αγοράς και να μας ενημερώσεις;