Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
65
Πόντοι
1
και γιατί δεν κατεβαίνεις εσύ τύπε να ψάξεις αν υπάρχουν πρεζούδες και να μας πληροφορήσεις, αλλά μόνο ρωτάς; Γιατί από τα 10 ποσταρίσματα τα 9 είναι ερωτήσεις και το ένα πληροφορία;
Γιατι δν μενω αθηνα φιλε για αυτο, απλα για την καυλαντα ρωταω, επισης εσενα σε εχω πληροφωρησει και σε πριβε μνμ για πρεζουδες μν εχεις παραπονο

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα μάγκες.εδω πού μένω στην Πεύκη Αττικής είναι δύο πιπινια ψιλοτζανκια φαίνονται και ζητούν λεφτά ότι και καλά έχασαν την ταυτότητα πορτοφόλι κλπ συνήθως βολταρουν στην λεωφόρο ειρήνης... ένας τύπο τής ομάδας Δίας μου είπε μακρυά ότι κλέβουν κλπ άλλους έχω ακούσει να λένε ότι πιπονουν κανονικά στο δάσος τής περιοχής.βεβαια οι Δίας τις φοναζαν φύγετε κλπ είχε καραντίνα κ.α.ενας λυκειοπαις πάντως λέει ότι σουλατσαρουν και Μαρούσι Ηράκλειο . έχει κανείς καμιά ιδέα?αν τις ανεβάσω σπίτι ? παίζει να μου βγάλουν κάνα σιδερικο σπρέι πιπεριού και να σηκώσουν το σπίτι? ποτέ στο παρελθόν στην περιοχή μου δεν είχε συμβεί παρόμοιο πράγμα

Πολύ καλό φιλαράκι που κατοικεί Λυκόβρυση τις πέτυχε προ ημερών σύνορα με Πεύκη.
Σταμάτησε για περαιτέρω πληροφορίες & του είπαν πως εάν τις πάει σπίτι να κάνουν μπάνιο θα του κάτσουν παρτούζα κι έτσι φάση...
ΔΕΝ το τόλμησε εν τέλει...
Για τις ίδιες πρέπει να μιλάς κι εσύ λογικά.
*Προσωπική γνώμη πάντα, μακριά τύπε μου.
Εννοώ από το σπιτάκι σου.
Μονάχα σε ξενοδοχείο να τους δώσεις το κωλάντερο στο χέρι. :wink:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Γιατι δν μενω αθηνα φιλε για αυτο, απλα για την καυλαντα ρωταω, επισης εσενα σε εχω πληροφωρησει και σε πριβε μνμ για πρεζουδες μν εχεις παραπονο
Ναι, τώρα το θυμήθηκα, λάθος μου, σε πρόγκηξα κατά λάθος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Γιάννη παίρνω πρεζούδες από την πιάτσα εδώ Θεσσαλονίκη, σε καλή κατάσταση. αλλά φίλος την πάτησε τον κάνανε τσακωτό στρούμφ σε μπλόκο και τον τραβάγανε διότι είχε μπάφο πάνω της!
τώρα κατάλαβα, ναι αν την πατήσεις έτσι, βράστα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Γιάννη εδώ Θεσσαλονίκη έχουμε πιάτσα σχετικώς καλή, σουλατσάρουν και φοιτήτριες ,στα 40 ευρώ πολύ καθαρές! Αθήνα? έχει πράμα?
Εγώ προ Κορονοιού κυκλοφορούσα Ομόνοια και πέριξ. Γύρω στα 20€ έβρισκα καλές περιπτώσεις, είχα και στανταράκια. Τώρα, χέσε ψηλά κι αγνάντευε

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλη φάση συναγωνιστή. Έχει εκεί πιάτσα με τέτοιες ή απλά ξέμπαρκη? Βέβαια τώρα με τον ιό τα πράγματα είναι ζόρικα
Ξεμπαρκη ηταν. Στανταρ επειδη απο εκει περναω συχνα.

:hi:

Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας παίδες και καλό μήνα συναθλητές μου.πλεον τπτ από Πεύκη Αττικής κανένα νέο! πάντως έχω ακούσει και από ταρίφες στην πιάτσα στο Μαρούσι ότι έχουν θεαθεί κάτι πιτσιρίκια και στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων, ακόμη και μελίσσια.να ναι οι ίδιες??? ένας θεός ξέρει.το κακό είναι ότι επειδή είμαι νέος στο σάιτ δεν αφήνει ακόμη π.μ. για να συνεννοηθούμε καλύτερα μια και ψαχνωμαι γενικότερα για φτηνές φάσεις και εκτός γραφείου πάντα ? να έχουμε την δυνατότητα να πάμε για κάνα καφέ ή ποτό όταν ανοίξουν φυσικά τα μπάρ.κοπελες τών γραφείων δυστυχώς δεν ανοιγωνται για ποιο προσωπικές καταστάσεις

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
κανένα review για τις βιζιτούδες μπροστά από το Liberty γιατί δεν βλέπουμε;
Είστε ντροπαλοί;

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Όσες φορές έχω περάσει από Σωκράτους και Σατωβριάνδου πάντα είναι μια που κάθεται σε ένα σκαλί και φοράει πάντα μπότες. Κάνει πιάτσα ή απλώς κάθεται εκεί; Αν την έχει πάρει κάποιος ας πει πληροφορίες.

AggelosFeetLover

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
636
Πόντοι
81
ποσο επικινδυνο ειναι να πας με πρεζου εχει καποιος εμπειριες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
ποσο επικινδυνο ειναι να πας με πρεζου εχει καποιος εμπειριες?
εγώ, οι περισσότερες που έχω πάρει πρεζούδες ήταν. Εκτός από τις Κινέζες, νομίζω πως οι περισσότερες σεξεργάτριες κάτι παίρνουν. Δεν έχουν διαφορετικές αρρώστιες από τις άλλες, αν αναφέρεσαι σε αυτές. Φόρα προφυλακτικό, όχι φιλιά, όχι ακάποτα και θα πας καλά

AggelosFeetLover

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
636
Πόντοι
81
εγώ, οι περισσότερες που έχω πάρει πρεζούδες ήταν. Εκτός από τις Κινέζες, νομίζω πως οι περισσότερες σεξεργάτριες κάτι παίρνουν. Δεν έχουν διαφορετικές αρρώστιες από τις άλλες, αν αναφέρεσαι σε αυτές. Φόρα προφυλακτικό, όχι φιλιά, όχι ακάποτα και θα πας καλά
Μάλιστα σε ευχαριστώ , κινέζα βίζιτα δεν έχω δει πουθενά κανένα καλό μωράκι εγώ πάντως

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Μάλιστα σε ευχαριστώ , κινέζα βίζιτα δεν έχω δει πουθενά κανένα καλό μωράκι εγώ πάντως
Οι Κινέζες δεν είναι όμορφες, δεν έχουν μεγάλους κώλους και βυζιά. Είναι θηλυκές, το δέρμα τους είναι άτριχο κι έχει γυαλάδα, και διατηρούν κοριτσίστικη φιγούρα μέχρι τα γηρατειά τους. Σέβονται τον άντρα και θα κάνουν ότι μπορούν, για να σε ικανοποιήσουν. Για άλλους, δεν αρκεί, για μένα, ναι

AggelosFeetLover

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
636
Πόντοι
81
Οι Κινέζες δεν είναι όμορφες, δεν έχουν μεγάλους κώλους και βυζιά. Είναι θηλυκές, το δέρμα τους είναι άτριχο κι έχει γυαλάδα, και διατηρούν κοριτσίστικη φιγούρα μέχρι τα γηρατειά τους. Σέβονται τον άντρα και θα κάνουν ότι μπορούν, για να σε ικανοποιήσουν. Για άλλους, δεν αρκεί, για μένα, ναι
δεν εχω βρει ποτε μου θαλω να παω με μια!

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.211
Πόντοι
6.186
καλησπερα ρε φιλε κινεζες η γενικα ασιατισες που βρίσκουμε στην αθηνα ,στειλε μου pm εαν θες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
καλησπερα ρε φιλε κινεζες η γενικα ασιατισες που βρίσκουμε στην αθηνα ,στειλε μου pm εαν θες
Μεγάλε, αυτές ήταν εποχές προ Κόβιντ, στις διασταυρώσεις των Βερανζέρου και Σωκράτους πιατσάριζαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom