Γιατι δν μενω αθηνα φιλε για αυτο, απλα για την καυλαντα ρωταω, επισης εσενα σε εχω πληροφωρησει και σε πριβε μνμ για πρεζουδες μν εχεις παραπονοκαι γιατί δεν κατεβαίνεις εσύ τύπε να ψάξεις αν υπάρχουν πρεζούδες και να μας πληροφορήσεις, αλλά μόνο ρωτάς; Γιατί από τα 10 ποσταρίσματα τα 9 είναι ερωτήσεις και το ένα πληροφορία;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Καλησπέρα μάγκες.εδω πού μένω στην Πεύκη Αττικής είναι δύο πιπινια ψιλοτζανκια φαίνονται και ζητούν λεφτά ότι και καλά έχασαν την ταυτότητα πορτοφόλι κλπ συνήθως βολταρουν στην λεωφόρο ειρήνης... ένας τύπο τής ομάδας Δίας μου είπε μακρυά ότι κλέβουν κλπ άλλους έχω ακούσει να λένε ότι πιπονουν κανονικά στο δάσος τής περιοχής.βεβαια οι Δίας τις φοναζαν φύγετε κλπ είχε καραντίνα κ.α.ενας λυκειοπαις πάντως λέει ότι σουλατσαρουν και Μαρούσι Ηράκλειο . έχει κανείς καμιά ιδέα?αν τις ανεβάσω σπίτι ? παίζει να μου βγάλουν κάνα σιδερικο σπρέι πιπεριού και να σηκώσουν το σπίτι? ποτέ στο παρελθόν στην περιοχή μου δεν είχε συμβεί παρόμοιο πράγμα
Πολύ καλό φιλαράκι που κατοικεί Λυκόβρυση τις πέτυχε προ ημερών σύνορα με Πεύκη.
Σταμάτησε για περαιτέρω πληροφορίες & του είπαν πως εάν τις πάει σπίτι να κάνουν μπάνιο θα του κάτσουν παρτούζα κι έτσι φάση...
ΔΕΝ το τόλμησε εν τέλει...
Για τις ίδιες πρέπει να μιλάς κι εσύ λογικά.
*Προσωπική γνώμη πάντα, μακριά τύπε μου.
Εννοώ από το σπιτάκι σου.
Μονάχα σε ξενοδοχείο να τους δώσεις το κωλάντερο στο χέρι.
Τελευταία τροποποίηση:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
Ναι, τώρα το θυμήθηκα, λάθος μου, σε πρόγκηξα κατά λάθοςΓιατι δν μενω αθηνα φιλε για αυτο, απλα για την καυλαντα ρωταω, επισης εσενα σε εχω πληροφωρησει και σε πριβε μνμ για πρεζουδες μν εχεις παραπονο
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
Για εμάς που γουστάρουμε τα Σκίννυ, είναι η καλύτερη επιλογή. Γιατί όμως θεωρείς πως είναι μπλέξιμο; έχεις κάποια καλή πληροφορία;Πρεζούδες ίσον μπλέξιμο!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
τώρα κατάλαβα, ναι αν την πατήσεις έτσι, βράσταΓιάννη παίρνω πρεζούδες από την πιάτσα εδώ Θεσσαλονίκη, σε καλή κατάσταση. αλλά φίλος την πάτησε τον κάνανε τσακωτό στρούμφ σε μπλόκο και τον τραβάγανε διότι είχε μπάφο πάνω της!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ προ Κορονοιού κυκλοφορούσα Ομόνοια και πέριξ. Γύρω στα 20€ έβρισκα καλές περιπτώσεις, είχα και στανταράκια. Τώρα, χέσε ψηλά κι αγνάντευεΓιάννη εδώ Θεσσαλονίκη έχουμε πιάτσα σχετικώς καλή, σουλατσάρουν και φοιτήτριες ,στα 40 ευρώ πολύ καθαρές! Αθήνα? έχει πράμα?
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ξεμπαρκη ηταν. Στανταρ επειδη απο εκει περναω συχνα.Καλη φάση συναγωνιστή. Έχει εκεί πιάτσα με τέτοιες ή απλά ξέμπαρκη? Βέβαια τώρα με τον ιό τα πράγματα είναι ζόρικα
Σπύρος Τάκης
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας παίδες και καλό μήνα συναθλητές μου.πλεον τπτ από Πεύκη Αττικής κανένα νέο! πάντως έχω ακούσει και από ταρίφες στην πιάτσα στο Μαρούσι ότι έχουν θεαθεί κάτι πιτσιρίκια και στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων, ακόμη και μελίσσια.να ναι οι ίδιες??? ένας θεός ξέρει.το κακό είναι ότι επειδή είμαι νέος στο σάιτ δεν αφήνει ακόμη π.μ. για να συνεννοηθούμε καλύτερα μια και ψαχνωμαι γενικότερα για φτηνές φάσεις και εκτός γραφείου πάντα ? να έχουμε την δυνατότητα να πάμε για κάνα καφέ ή ποτό όταν ανοίξουν φυσικά τα μπάρ.κοπελες τών γραφείων δυστυχώς δεν ανοιγωνται για ποιο προσωπικές καταστάσεις
kolofatseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 641
- Πόντοι
- 81
Πήγα από πιάτσα χθές Σωκράτους και πέριξ πολύ λίγα πράγματα είχε. Μια γυφτοπούλα ήθελε 20 το απλό και 60 χύσιμο πρόσωπο.
kolofatseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 641
- Πόντοι
- 81
Όσες φορές έχω περάσει από Σωκράτους και Σατωβριάνδου πάντα είναι μια που κάθεται σε ένα σκαλί και φοράει πάντα μπότες. Κάνει πιάτσα ή απλώς κάθεται εκεί; Αν την έχει πάρει κάποιος ας πει πληροφορίες.
AggelosFeetLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2021
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
ποσο επικινδυνο ειναι να πας με πρεζου εχει καποιος εμπειριες?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
εγώ, οι περισσότερες που έχω πάρει πρεζούδες ήταν. Εκτός από τις Κινέζες, νομίζω πως οι περισσότερες σεξεργάτριες κάτι παίρνουν. Δεν έχουν διαφορετικές αρρώστιες από τις άλλες, αν αναφέρεσαι σε αυτές. Φόρα προφυλακτικό, όχι φιλιά, όχι ακάποτα και θα πας καλάποσο επικινδυνο ειναι να πας με πρεζου εχει καποιος εμπειριες?
AggelosFeetLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2021
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Μάλιστα σε ευχαριστώ , κινέζα βίζιτα δεν έχω δει πουθενά κανένα καλό μωράκι εγώ πάντωςεγώ, οι περισσότερες που έχω πάρει πρεζούδες ήταν. Εκτός από τις Κινέζες, νομίζω πως οι περισσότερες σεξεργάτριες κάτι παίρνουν. Δεν έχουν διαφορετικές αρρώστιες από τις άλλες, αν αναφέρεσαι σε αυτές. Φόρα προφυλακτικό, όχι φιλιά, όχι ακάποτα και θα πας καλά
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
Οι Κινέζες δεν είναι όμορφες, δεν έχουν μεγάλους κώλους και βυζιά. Είναι θηλυκές, το δέρμα τους είναι άτριχο κι έχει γυαλάδα, και διατηρούν κοριτσίστικη φιγούρα μέχρι τα γηρατειά τους. Σέβονται τον άντρα και θα κάνουν ότι μπορούν, για να σε ικανοποιήσουν. Για άλλους, δεν αρκεί, για μένα, ναιΜάλιστα σε ευχαριστώ , κινέζα βίζιτα δεν έχω δει πουθενά κανένα καλό μωράκι εγώ πάντως
AggelosFeetLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2021
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
δεν εχω βρει ποτε μου θαλω να παω με μια!Οι Κινέζες δεν είναι όμορφες, δεν έχουν μεγάλους κώλους και βυζιά. Είναι θηλυκές, το δέρμα τους είναι άτριχο κι έχει γυαλάδα, και διατηρούν κοριτσίστικη φιγούρα μέχρι τα γηρατειά τους. Σέβονται τον άντρα και θα κάνουν ότι μπορούν, για να σε ικανοποιήσουν. Για άλλους, δεν αρκεί, για μένα, ναι
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
'Οταν ανοίξει η πιάτσα, αν βρω, θα βγάλω ανακοίνωσηδεν εχω βρει ποτε μου θαλω να παω με μια!
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.211
- Πόντοι
- 6.186
καλησπερα ρε φιλε κινεζες η γενικα ασιατισες που βρίσκουμε στην αθηνα ,στειλε μου pm εαν θεςΟι Κινέζες δεν είναι όμορφες, δεν έχουν μεγάλους κώλους και βυζιά. Είναι θηλυκές, το δέρμα τους είναι άτριχο κι έχει γυαλάδα, και διατηρούν κοριτσίστικη φιγούρα μέχρι τα γηρατειά τους. Σέβονται τον άντρα και θα κάνουν ότι μπορούν, για να σε ικανοποιήσουν. Για άλλους, δεν αρκεί, για μένα, ναι
AggelosFeetLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2021
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Δεν έχουμε καπιο τηλέφωνο από κάποια ε;'Οταν ανοίξει η πιάτσα, αν βρω, θα βγάλω ανακοίνωση
Ωραίος τύπε ευχαριστώ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
Μεγάλε, αυτές ήταν εποχές προ Κόβιντ, στις διασταυρώσεις των Βερανζέρου και Σωκράτους πιατσάριζανκαλησπερα ρε φιλε κινεζες η γενικα ασιατισες που βρίσκουμε στην αθηνα ,στειλε μου pm εαν θες
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495