Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.124
Πόντοι
371
Εχουν τρομερα κενα οι πιατσες που εισαι Αννούλα...........

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Εχουν τρομερα κενα οι πιατσες που εισαι Αννούλα...........

Αν εννοείς την πρασινομάτα με τα μεγάλα φυσικά βυζιά και τα τατουάζ, έκανε μια αρπαχτή και εξαφανίστηκε και πάλι

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.124
Πόντοι
371
Oχι μελαχροιη κοντή καποδιστριου και 3ης Σεπατεμβρίου την εβρισκα απο τον Ιούλιο τη ψαχνω εφυγε Βουλγαρία ....

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81

Μάλλον λες τη Μαρία..Πιατσάρει απογευματινές ώρες μετά τις 5. Δηλώνει Σερβοαλβανίδα...νταρντάνα με βυζάρες και κωλάρα...ψιλοξεπέτα είναι...Δίνει κώλο με εξτρα. Ό,τι ζητήσεις εκτός απ το απλό στο χρεώνει. Την πήρα μια φορά
που οι καύλες ειχαν χτυπήσει κόκκινο. Έχυσα τα κωλομάγουλα της κάτασπρης κωλάρας της. [/quote]
:headbaning1::headbaning1:

Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες.εδω πού μένω στην Πεύκη Αττικής είναι δύο πιπινια ψιλοτζανκια φαίνονται και ζητούν λεφτά ότι και καλά έχασαν την ταυτότητα πορτοφόλι κλπ συνήθως βολταρουν στην λεωφόρο ειρήνης... ένας τύπο τής ομάδας Δίας μου είπε μακρυά ότι κλέβουν κλπ άλλους έχω ακούσει να λένε ότι πιπονουν κανονικά στο δάσος τής περιοχής.βεβαια οι Δίας τις φοναζαν φύγετε κλπ είχε καραντίνα κ.α.ενας λυκειοπαις πάντως λέει ότι σουλατσαρουν και Μαρούσι Ηράκλειο . έχει κανείς καμιά ιδέα?αν τις ανεβάσω σπίτι ? παίζει να μου βγάλουν κάνα σιδερικο σπρέι πιπεριού και να σηκώσουν το σπίτι? ποτέ στο παρελθόν στην περιοχή μου δεν είχε συμβεί παρόμοιο πράγμα

• Like
Αντιδράσεις: Billy
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Αν δο
Καλησπέρα μάγκες.εδω πού μένω στην Πεύκη Αττικής είναι δύο πιπινια ψιλοτζανκια φαίνονται και ζητούν λεφτά ότι και καλά έχασαν την ταυτότητα πορτοφόλι κλπ συνήθως βολταρουν στην λεωφόρο ειρήνης... ένας τύπο τής ομάδας Δίας μου είπε μακρυά ότι κλέβουν κλπ άλλους έχω ακούσει να λένε ότι πιπονουν κανονικά στο δάσος τής περιοχής.βεβαια οι Δίας τις φοναζαν φύγετε κλπ είχε καραντίνα κ.α.ενας λυκειοπαις πάντως λέει ότι σουλατσαρουν και Μαρούσι Ηράκλειο . έχει κανείς καμιά ιδέα?αν τις ανεβάσω σπίτι ? παίζει να μου βγάλουν κάνα σιδερικο σπρέι πιπεριού και να σηκώσουν το σπίτι? ποτέ στο παρελθόν στην περιοχή μου δεν είχε συμβεί παρόμοιο πράγμα
Αν δούλευαν κανονικά δίπλα σε ξενοδοχείο, θα σου έλεγα να τολμήσεις να πάρεις μία. Αν πας και τις δύο μαζί στο σπίτι σου, δεν ξέρεις πως θα εξελιχτεί η φάση. Είναι πολύ επικίνδυνο, δεν ξέρεις αν τις ακολουθεί κάποιος νταβάς και τι θα κάνει στη συνέχεια

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Έχω την εντύπωση πως τις είδα προχθές κοντά στο Σκλαβενίτη μεσημέρι, κατά τις 14.00.
Τι ώρα τις πέτυχες, για τις ίδιες μιλάμε?

Με τίποτα σπίτι σου πάντως..

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αν δο

Αν δούλευαν κανονικά δίπλα σε ξενοδοχείο, θα σου έλεγα να τολμήσεις να πάρεις μία. Αν πας και τις δύο μαζί στο σπίτι σου, δεν ξέρεις πως θα εξελιχτεί η φάση. Είναι πολύ επικίνδυνο, δεν ξέρεις αν τις ακολουθεί κάποιος νταβάς και τι θα κάνει στη συνέχεια
Σε κόβω για φάσεις Hostel πρόσεχε τους γέρους που τις ζυγώνουν!
:zombie: :zombie:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Επικίνδυνες φάσεις τύπε. Δες το έργο

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αν βαριέσαι να διαβάσεις ακόμα και την περίληψη της υπόθεσης ασ το καλύτερα

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Τελικά φίλε τι έγινε με τα κορίτσια, έχουμε κάποιο νεότερο?
Που τις είδες, τι ώρα, περιγραφή?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Παρε την μια με το αμάξι και ξηγήσου.
Και τις δυο μαζί στο σπίτι χωρίς όμως τις τσάντες τους αν και εφόσον είχαν !!και πριν μπουν στο σπίτι σωματικός έλεγχος για τυχών σιδερικά κτλ με αυτή την συμφωνία !!! Αν όλα οκ μπαίνουν αν παλυ με άλλο τρόπο πανε να κάνουν μαλακια εντός του σπιτιού σου τους λες από πριν : κορίτσια μου γλυκά οκ ο έλεγχος ο σωματικός και τονίζεις αν και εφόσον προσπαθήσετε να κάνετε την οποιαδήποτε πουστια εντός τις οικίας μου θα σας στείλω στο ΚΑΤ !! Ξιγημενες πράγματα !! Το έχω κάνει παλιά όχι με 2 αλλά με μια !! Άφησε τσάντα στο αμάξι διότι δεν ήθελε να την ψάξω ... πήρε κινητό μόνο μαζί της .... στον σωματικό ελενχο όλα οκ !! Και προειδοποίησα αν κανείς το ότιδηποτε εντός του σπιτιού να βγεις ξεβρακοτη στην γειτονιά μου ... το δέχτηκε όλα πήγαν καλά !!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πιατσα μουλωχτη προ ωρας στην οδο Μυρων καθετη της Αχαρνων απο νταρντανα αραπινα
με αφρο λουκ και τιγρε φορεμα. Κωλος με βαλβιδα και μπουτια σαν μεγαλες φυαλες οξυγονου.
Βυζι 4αρι, χερια σαν κουπια και στομα πηγαδι.
Την εκοψα ανεβαινοντας και μου ειπε: "αγκαπι μου, ελα εντο να περασι ορεα". :2funny:
Μαζι της (πιθανον) στο στενο κορυφης, ενας νεγρος μεταξυ Ντενις Ροντμαν και Χουλκ
με παπλωματε μπουφανακι. Σας ειναι κατι ο κυριος δεσποινις; :dunno:

:hi:

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Πιατσα μουλωχτη προ ωρας στην οδο Μυρων καθετη της Αχαρνων απο νταρντανα αραπινα
με αφρο λουκ και τιγρε φορεμα. Κωλος με βαλβιδα και μπουτια σαν μεγαλες φυαλες οξυγονου.
Βυζι 4αρι, χερια σαν κουπια και στομα πηγαδι.
Την εκοψα ανεβαινοντας και μου ειπε: "αγκαπι μου, ελα εντο να περασι ορεα". :2funny:
Μαζι της (πιθανον) στο στενο κορυφης, ενας νεγρος μεταξυ Ντενις Ροντμαν και Χουλκ
με παπλωματε μπουφανακι. Σας ειναι κατι ο κυριος δεσποινις; :dunno:

:hi:
Καλη φάση συναγωνιστή. Έχει εκεί πιάτσα με τέτοιες ή απλά ξέμπαρκη? Βέβαια τώρα με τον ιό τα πράγματα είναι ζόρικα

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
65
Πόντοι
1
καμια πρεζου πηρε κανεις?

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
καμια πρεζου πηρε κανεις?
και γιατί δεν κατεβαίνεις εσύ τύπε να ψάξεις αν υπάρχουν πρεζούδες και να μας πληροφορήσεις, αλλά μόνο ρωτάς; Γιατί από τα 10 ποσταρίσματα τα 9 είναι ερωτήσεις και το ένα πληροφορία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom