WESTERN 1966
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 371
Εχουν τρομερα κενα οι πιατσες που εισαι Αννούλα...........
Εχουν τρομερα κενα οι πιατσες που εισαι Αννούλα...........
Αν δούλευαν κανονικά δίπλα σε ξενοδοχείο, θα σου έλεγα να τολμήσεις να πάρεις μία. Αν πας και τις δύο μαζί στο σπίτι σου, δεν ξέρεις πως θα εξελιχτεί η φάση. Είναι πολύ επικίνδυνο, δεν ξέρεις αν τις ακολουθεί κάποιος νταβάς και τι θα κάνει στη συνέχειαΚαλησπέρα μάγκες.εδω πού μένω στην Πεύκη Αττικής είναι δύο πιπινια ψιλοτζανκια φαίνονται και ζητούν λεφτά ότι και καλά έχασαν την ταυτότητα πορτοφόλι κλπ συνήθως βολταρουν στην λεωφόρο ειρήνης... ένας τύπο τής ομάδας Δίας μου είπε μακρυά ότι κλέβουν κλπ άλλους έχω ακούσει να λένε ότι πιπονουν κανονικά στο δάσος τής περιοχής.βεβαια οι Δίας τις φοναζαν φύγετε κλπ είχε καραντίνα κ.α.ενας λυκειοπαις πάντως λέει ότι σουλατσαρουν και Μαρούσι Ηράκλειο . έχει κανείς καμιά ιδέα?αν τις ανεβάσω σπίτι ? παίζει να μου βγάλουν κάνα σιδερικο σπρέι πιπεριού και να σηκώσουν το σπίτι? ποτέ στο παρελθόν στην περιοχή μου δεν είχε συμβεί παρόμοιο πράγμα
Έχω την εντύπωση πως τις είδα προχθές κοντά στο Σκλαβενίτη μεσημέρι, κατά τις 14.00.Καλησπέρα μάγκες.εδω πού μένω στην Πεύκη Αττικής είναι δύο πιπινια ψιλοτζανκια φαίνονται και ζητούν λεφτά ότι και καλά έχασαν την ταυτότητα πορτοφόλι κλπ συνήθως βολταρουν στην λεωφόρο ειρήνης... ένας τύπο τής ομάδας Δίας μου είπε μακρυά ότι κλέβουν κλπ άλλους έχω ακούσει να λένε ότι πιπονουν κανονικά στο δάσος τής περιοχής.βεβαια οι Δίας τις φοναζαν φύγετε κλπ είχε καραντίνα κ.α.ενας λυκειοπαις πάντως λέει ότι σουλατσαρουν και Μαρούσι Ηράκλειο . έχει κανείς καμιά ιδέα?αν τις ανεβάσω σπίτι ? παίζει να μου βγάλουν κάνα σιδερικο σπρέι πιπεριού και να σηκώσουν το σπίτι? ποτέ στο παρελθόν στην περιοχή μου δεν είχε συμβεί παρόμοιο πράγμα
Σε κόβω για φάσεις Hostel πρόσεχε τους γέρους που τις ζυγώνουν!Αν δο
Αν δούλευαν κανονικά δίπλα σε ξενοδοχείο, θα σου έλεγα να τολμήσεις να πάρεις μία. Αν πας και τις δύο μαζί στο σπίτι σου, δεν ξέρεις πως θα εξελιχτεί η φάση. Είναι πολύ επικίνδυνο, δεν ξέρεις αν τις ακολουθεί κάποιος νταβάς και τι θα κάνει στη συνέχεια
Επειδή είμαι λίγο αργόστροφος, γράψε λίγο πιο καθαρά τι ακριβώς εννοείς, δεν κατάλαβα τι θέλεις να πειςΣε κόβω για φάσεις Hostel πρόσεχε τους γέρους που τις ζυγώνουν!
δεν έχω καμία διάθεση να δω σχεδόν 2 ώρες έργο. Αν έχεις να γράψεις κάτι συγκεκριμένο γράψτοΕπικίνδυνες φάσεις τύπε. Δες το έργο
Τελικά φίλε τι έγινε με τα κορίτσια, έχουμε κάποιο νεότερο?Καλησπέρα μάγκες.εδω πού μένω στην Πεύκη Αττικής είναι δύο πιπινια ψιλοτζανκια φαίνονται και ζητούν λεφτά ότι και καλά έχασαν την ταυτότητα πορτοφόλι κλπ συνήθως βολταρουν στην λεωφόρο ειρήνης... ένας τύπο τής ομάδας Δίας μου είπε μακρυά ότι κλέβουν κλπ άλλους έχω ακούσει να λένε ότι πιπονουν κανονικά στο δάσος τής περιοχής.βεβαια οι Δίας τις φοναζαν φύγετε κλπ είχε καραντίνα κ.α.ενας λυκειοπαις πάντως λέει ότι σουλατσαρουν και Μαρούσι Ηράκλειο . έχει κανείς καμιά ιδέα?αν τις ανεβάσω σπίτι ? παίζει να μου βγάλουν κάνα σιδερικο σπρέι πιπεριού και να σηκώσουν το σπίτι? ποτέ στο παρελθόν στην περιοχή μου δεν είχε συμβεί παρόμοιο πράγμα
Παρε την μια με το αμάξι και ξηγήσου.Τελικά φίλε τι έγινε με τα κορίτσια, έχουμε κάποιο νεότερο?
Που τις είδες, τι ώρα, περιγραφή?
Και τις δυο μαζί στο σπίτι χωρίς όμως τις τσάντες τους αν και εφόσον είχαν !!και πριν μπουν στο σπίτι σωματικός έλεγχος για τυχών σιδερικά κτλ με αυτή την συμφωνία !!! Αν όλα οκ μπαίνουν αν παλυ με άλλο τρόπο πανε να κάνουν μαλακια εντός του σπιτιού σου τους λες από πριν : κορίτσια μου γλυκά οκ ο έλεγχος ο σωματικός και τονίζεις αν και εφόσον προσπαθήσετε να κάνετε την οποιαδήποτε πουστια εντός τις οικίας μου θα σας στείλω στο ΚΑΤ !! Ξιγημενες πράγματα !! Το έχω κάνει παλιά όχι με 2 αλλά με μια !! Άφησε τσάντα στο αμάξι διότι δεν ήθελε να την ψάξω ... πήρε κινητό μόνο μαζί της .... στον σωματικό ελενχο όλα οκ !! Και προειδοποίησα αν κανείς το ότιδηποτε εντός του σπιτιού να βγεις ξεβρακοτη στην γειτονιά μου ... το δέχτηκε όλα πήγαν καλά !!Παρε την μια με το αμάξι και ξηγήσου.
Καλη φάση συναγωνιστή. Έχει εκεί πιάτσα με τέτοιες ή απλά ξέμπαρκη? Βέβαια τώρα με τον ιό τα πράγματα είναι ζόρικαΠιατσα μουλωχτη προ ωρας στην οδο Μυρων καθετη της Αχαρνων απο νταρντανα αραπινα
με αφρο λουκ και τιγρε φορεμα. Κωλος με βαλβιδα και μπουτια σαν μεγαλες φυαλες οξυγονου.
Βυζι 4αρι, χερια σαν κουπια και στομα πηγαδι.
Την εκοψα ανεβαινοντας και μου ειπε: "αγκαπι μου, ελα εντο να περασι ορεα".
Μαζι της (πιθανον) στο στενο κορυφης, ενας νεγρος μεταξυ Ντενις Ροντμαν και Χουλκ
με παπλωματε μπουφανακι. Σας ειναι κατι ο κυριος δεσποινις;
και γιατί δεν κατεβαίνεις εσύ τύπε να ψάξεις αν υπάρχουν πρεζούδες και να μας πληροφορήσεις, αλλά μόνο ρωτάς; Γιατί από τα 10 ποσταρίσματα τα 9 είναι ερωτήσεις και το ένα πληροφορία;καμια πρεζου πηρε κανεις?