Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Live απο τριγωνο: Εξω απο lito δυο γυφτισες η μια εφαρμωστο φορεματακι που εφαρμοζε στο καλο λεπτο κορμι της αλλα Κακασχημη...
Έξω απο liberty μια χοντρη μπαχολα και μια αξιολογη γύρω στα 25-30 κοντουλα petite με μαυρο μαλλι κοντο λευκο σορτσακι και κοντο θαλασσι μπλουζακι που αφηνε την κοιλιτσα της σε κοινη θεα.ΞΤην εχει παρει καποιος?
Από την περιγραφή, αυτή που ρωτάς μοιάζει με την "Μέλανι" μια ρουμάνα παλιά καραβάνα (για την ηλικία της) της περιοχής και αρκετά γαμεύσιμη.
Λόγω σωματότυπου που ξεγελάει πρέπει να είναι γύρω στα 30-35.
Πιο παλιά κυκλοφορούσε με ψεύτικα γυαλάκια στραβομάρας για να της δίνουν "τύπο".

Τελευταία τροποποίηση:

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Μια κοντή, χοντρή (ειδικά στην περιοχή του κώλου), μελαχρινή με μακρύ μαύρο μαλλί, φοράει συνήθως κολάν και κολλητο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν με μικρό σχετικά στήθος, τη βρίσκεις έξω από το Λίμπερτυ, την έχει πάρει κανείς;

Δοκιμάστηκε τελικά η "Λαρίσα" στο Liberty, ρουμάνα με πολύ καλά ελληνικά, ωραίο σωματάκι, πολύ ωραία στηθάκια (παρότι έχει θηλάσει 2 παιδιά και δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες/χιλιάδες άλλα αρσενικά).
Χωρίς πολύ αξιόλογα προκαταρκτικά (δεν φαίνεται να πολυφιλάει και γενικά προσέχει - αυτό στα θετικά της), στο κρεβάτι ναζιάρα και καλό socializing.
Πολύ καθαρή και όμορφα αρωματισμένη. Το στήσιμό της στα 4 όχι κάτι το αξιόλογο, αλλά η θέα του πισινού της σε αποζημιώνει. Από την όψη της κωλοτρυπίδας δεν φαίνεται να πολυδουλεύει το κουλούρι (δε ρώτησα - δε μ' ενδιέφερε σε πρώτη φάση).
Είναι γνωστές με την άλλη τη ρουμάνα τη "Μέλανι" που έγραψα παραπάνω. Δεν επεκτάθηκα σε περισσότερες λεπτομέρειες, ίσως άλλη φορά.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
'Εχει από το πρωί, γύρω στις 09:00 με 09:30 σκάει μύτη η "Άντζελα" η αλβανιδοκωλάρα και η "Μαρία" η ρουμάνα τα αστέρια της πιάτσας.
Την περασμένη παρασκευή σουλατσάριζαν στο πεζοδρόμιο της Λαυρίου απέναντι από τα συντριβάνια.
Επίσης και τα σοβιετικά gilf κι αυτά στο πόστο τους
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες συναγωνιστή, να είσαι καλά

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.156
Πόντοι
486
Γεια χαρα!

Ερχεται φιλος απο το χωριο και θελει να τον παω πουτανοτσαρκα.
Η τσαρκα θα γινει μετα τις 22:00.
Περα απο το τριγωνο και την Παραλιακη εχετε καπου αλλου να μου προτεινεται να εχει λαο να ανοιξει το ματι του παιδιου?

Επισης:
Στο τριγωνο εκεινη την ωρα θα βρουμε τιποτα της προκοπης ή μονο τελειωμενες?
Γενικα, στο τριγωνο εχει νορμαλ εκδιδωμενες ή μονο πρεζακια?
Αννα βουλγαρογυφτισσα και Σοφια απο "Κριστιανα" που γραφετε στο thread οτι ειναι καλες, δουλευουν εκεινες τις ωρες?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Ημουν κέντρο για δουλειά, πήγα τρίγωνο και πέτυχα την "Αννα" μια Βουλγάρα από Φωκαίας 7 στο υπόγειο και μιλάμε μ έκανε μάγκα! Πίπα μουνί κώλο :zfuck:Πολύ καλό κλαρίνο! Χάρηκα που την είδα! Δεν θα γυρίσει Φυλής πλέον! Εχει χαλαρώσει, "φτιάξει"/γλυκάνει! Αμα την πετύχετε και σας αρέσει εμφανισιακά το κατέχει το...:knockinb:

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.117
Πόντοι
371
Ημουν κέντρο για δουλειά, πήγα τρίγωνο και πέτυχα την "Αννα" μια Βουλγάρα από Φωκαίας 7 στο υπόγειο και μιλάμε μ έκανε μάγκα! Πίπα μουνί κώλο :zfuck:Πολύ καλό κλαρίνο! Χάρηκα που την είδα! Δεν θα γυρίσει Φυλής πλέον! Εχει χαλαρώσει, "φτιάξει"/γλυκάνει! Αμα την πετύχετε και σας αρέσει εμφανισιακά το κατέχει το...:knockinb:
MEΛΑΧΡΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21

που πιατσάρει συνήθως, πως μοιάζει εμφανισιακά;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
που πιατσάρει συνήθως, πως μοιάζει εμφανισιακά;
ανάμεσα στο ξενοδοχείο ορφέας και αυτά που είναι τριγύρω! Μέτριο ανάστημα, μιλφ, νορμάλ κορμί, μέτριο στήθος, μαλλί μαύρο πιασμένο ή κάτω (μέχρι τα μισα περίπου της μέσης), γαλάζια μάτια

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

Kavlakos666

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Έχεις κάνεις ιδέα που μπορεί να πετύχω μαύρες; Η πιάτσα στα άνω Πατήσια δε βλέπω να υπάρχει πια , τουλάχιστο μέχρι τις 11.
Φίλε καλησπέρα,εδώ και ένα γαμημενο χρόνο επειδή μένω και κοντά στην πιάτσα δεν τις βρίσκω πουθενά έχω ρωτήσει μέχρι και μαύρους που τις έχουν πάει αλλά τίποτα, εχθές όμως προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν μια αρκετά γαμησιμη, ήμουν με την κοπέλα μου και δεν μπόρεσα να ρωτήσω,αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν από αυτές που σύχναζαν εκεί, λογικά τώρα θα ξεκινάνε σιγά σιγά και πιο ξεχου..,θα πάω σήμερα πάλι κατά τις 11 να το εξακρίβωσω

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Πέρασμα πριν από μία ώρα Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Άλιμο στη στροφή του γκολφ τις Γλυφάδας καθόταν μια ψηλή τούμπανο και από τις 2 όψεις δεν ρώτησα κάτι διότι ειμουν με τη γκόμενα χαχαχ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πέρασμα πριν από μία ώρα Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Άλιμο στη στροφή του γκολφ τις Γλυφάδας καθόταν μια ψηλή τούμπανο και από τις 2 όψεις δεν ρώτησα κάτι διότι ειμουν με τη γκόμενα χαχαχ
εχει ενα βενζιναδικο εκει νομιζω ?

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Λίγο πιο πίσω έχει και από απέναντι ακριβώς έχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως συναγωνιστή αν σκοπεύεις να πας το προτείνω και αν πας θέλω και feedback γιατί το είδα 3D το κορίτσι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Λίγο πιο πίσω έχει και από απέναντι ακριβώς έχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως συναγωνιστή αν σκοπεύεις να πας το προτείνω και αν πας θέλω και feedback γιατί το είδα 3D το κορίτσι
θα με κανεις να βγω ρε τυπε και ελεγα να αραξω σπιτι

τοσο καλη ηταν ?

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
θα με κανεις να βγω ρε τυπε και ελεγα να αραξω σπιτι

τοσο καλη ηταν ?
Για τα γούστα μου φίλε ήταν ότι πρέπει γύρω στα 35 40 την έκοψα ψηλή άσπρο φορεμένη με φουστιτσα τούμπανο τώρα ο καθένας πρέπει να σχηματίζει την γνώμη του

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Για τα γούστα μου φίλε ήταν ότι πρέπει γύρω στα 35 40 την έκοψα ψηλή άσπρο φορεμένη με φουστιτσα τούμπανο τώρα ο καθένας πρέπει να σχηματίζει την γνώμη του
μαλιστα

αφου ειπες 35-40 με καλυψες

δεν παω

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μονο ο φιλος μ ο νασος μου εβαζε βενζινα να κατεβω μεταξι για ενημερωση

:confused:

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
ναι , την ειδα κι εγω , σταματησα , της μιλησα , αλλα μου μιλουσε λιγο σαν αποτομα , με αγενεθια , πως να το πω... με ξενερωσε , δεν την πηρα... εχει γεμισει η παραλιακη τωρα , απο Γλυφαδα εως Αλιμο , στο ρευμα προς Αθηνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom