Στο τρίγωνο έχει κοπέλες όλες τις ώρες, καταλαβαίνεις όμως πως το βράδυ υπάρχουν περισσότερες. Αν περνάς με το αυτοκίνητο, δεν μπορείς να δεις / διαλέξεις / κρίνεις, κινδυνεύεις να τρακάρεις αν κοιτάς προσεκτικά. Κατέβα με αυτοκίνητο και παρκάρισέ το κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα. Δεν δέχονται όλες να τις φορτώσεις για σπίτι, ή αλλού. Αν έρθεις με ταξί, κατέβα στην Πλατεία της Ομόνοιας. Το τρίγωνο περικλείεται από τις εξής οδούς. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, συνήθως κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Συνεχίζεις και στρίβεις αριστερά, στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Στρίβεις δεξιά Χαλκοκοδύλη, πηγαίνεις προς το ξενοδοχείο Ορφέας κι ελέχεις αν κάποια σε ανδιαφέρει. Γυρνάς πίσω και συνεχίζεις επί της Σωκράτους και σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Στη Σατωβριάνδου κάνεις δεξιά, υπάρχουν κάποιες και εκεί. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρες. Απόφυγε ακάποτες πίπες, φόρα καλά το προφυλακτικό, μην χρησιμοποιήσεις βαζελίνη ή Baby Oil για λιπαντικό κάνει χημική αντίδραση και το διαλύει. Η ΚΥ είναι η καλύτερη γι αυτή τη δουλειά. Το διπλό προφυλακτικό σπάει, γιατί τρίβεται λάστιχο με λάστιχο. Έχω μαζί μου πάντα Betadin και το αφήνω να δράσει οπωσδήποτε 30 δευτερόλεπτα πριν το ξεπλύνω. Όσο για τον κίνδυνο, χρησιμοποίησε το μυαλό σου. Εννοείται ότι δεν φοράς κάποια φανταχτερή χρυσή αλυσίδα ή ρολόι και δεν δείχνεις κάποιο ακριβό κινητό, δεν έχεις μαζί σου κάρτες και δεν έχεις παραπάνω από 10€ από όσα έχεις υπολογίσει να χαλάσεις. Βρες κάποια που να σου γουστάρει, την πλησιάζεις ΑΡΓΑ χαμογελώντας, μην τρομάξει. Την ρωτάς τι κάνεις; σου απαντάει καλά, κι εσύ ρωτάς, όχι εννοώ τι κάνεις στο κρεββάτι και κάνε της καθαρή εξήγηση. Σε θέλω για 1/2 ώρα (ή για όση ώρα νομίζεις ότι σε ικανοποιεί). Εξήγησέ της ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, μην σου πει τα κάνω όλα μωρό μου και το χάψεις. Πες της πως θα κάνει οπωσδήποτε μπάνιο, παραμύθιασέ την πως χώρισες πρόσφατα και αν περάσεις καλά μαζί της θα την παίρνεις συνέχεια, κι ότι έχεις φίλους που θα την συστήσεις, της δίνεις κίνητρο να δώσει καλή παράσταση. Όλες έχουν σύμβαση με κάποιο Ξενοδοχείο, εγώ θα πρότεινα το καινούργιο το Ορφέας, είναι πεντακάθαρο. Ελπίζω να βοήθησα