bakaiaisbbjsjsjs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
Κάποιο μέρος με μαύρες υπάρχει;
διάβασε πιο πάνω τι έχω γράψειΚαλησπέρα φίλε έχεις ιδέα που βρίσκονται Ασιατισσες ?
χωρίς κώλο τα 25€;Πλατεία Λαυρίου πριν λίγο, ,μελαχρινή αδύνατη με καλό στήθος πολλά τατουάζ (μάλλον πρεζάκι) . Την ψωνίζει ένας μπάρμπας, αλλά της έκανε μανούρα σε ποιο ξενοδοχείο να πάνε και αυτή νευρίασε και τον έστειλε..Πωλίνα μου συστήθηκε λίγα λεπτά αργότερα. 25 πίπα σεξ είπε σε ξενοδοχείο εκεί κοντα της επιλογής της..
δε ρωτησα..Είπε απλά πίπα σεξ 25 ευρό..δε νομιζω για κώλο..καβλάκι πάντως με αρκετά καλό πρόσωποχωρίς κώλο τα 25€;
Εκτός από κάποιες ξέμπαρκες στο τρίγωνο, πιάτσα μαύρων (τουλάχιστον πιο παλιά, πρόσφατα έχω πολύ καιρό να περάσω) η Πατησίων και οι κάθετοι από Πλ. Αμερικής μέχρι Πάρκο Fix.Κάποιο μέρος με μαύρες υπάρχει;
μηπως γνωριζεις την ελενα ενα ξανθο μιλφ προς γκιλφ κοντο εμφανισημο με ωραο σωμα που συχναζει χαλκοκονδυλη στη σταση κοντα και ποια ειναι η γνωμη σου?χωρίς κώλο τα 25€;
όχιμηπως γνωριζεις την ελενα ενα ξανθο μιλφ προς γκιλφ κοντο εμφανισημο με ωραο σωμα που συχναζει χαλκοκονδυλη στη σταση κοντα και ποια ειναι η γνωμη σου?
Σε ποιο ρεύμα καθόταν??Μετά απο δουλειά εχθές το βράδυ κατα την 1 το βράδυ, στο τέρμα της ιεράς οδού αρχές γκαζίου πάνω στις γραμμές του τραίνου,εκεί που γίνεται της πουτάνας
είδα κορίτσι με το ανάλογο ντύσιμο να κάνει βόλτα πάνω κάτω μιας και με είχε πιάσει φανάρι. Είμουν με φίλο και δεν μπόρεσα να ρωτήσω τι και πώς. Απο πότε αυτό το σημείο έγινε πιάτσα? Κοντά στα 20-22 καστανόξανθη και σώμα πολύ καλό απο ότι πρόλαβα να δώ μέσα στο σκοτάδι που καθότανε.
Στο εναλλασσόμενοΣε ποιο ρεύμα καθόταν??
Ρεύμα πρός Σπύρου Πάτση.Σε ποιο ρεύμα καθόταν??
Που ακριβως εννοεις? Απο Γλυφαδα προς Αθηνα, πριν τον Φλοισβο ή μετα?χθες το βράδυ στην Ποσειδώνος, στο ρέυμα για αθηνα στο π.φάληρο στην aigean μετά την eurobank, μελαχροινό τούμπανο με κωλάρα και τατουαζ στη μπουτάρα !! Ξέρουμε κάτι?έχουμε πληροφορίες?