Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Κάποια επιπλέον πληροφορία σχετικά με την Ιωάννα? Ψηλή, κοντή, αδύνατη, μελαχρινή, ηλικία κλπ?

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Πετρου Ραλη απο κηφισο δεξια προς Νικαια. Χτες το βραδυ κατα τις 1130 ενα ομορφο μωρο γυρω στα 25 εκανε πεζο. Ξανθο γεματουλα με καλα πιασιματα και με ενα μαυρο σορτς κολαση. Πιπα στο αμαξι 30 σεξ 50. Η πιπα με προφυλακτικο-δεν πηρα.

Το τριγωνο πλεον εχει γινει τερταγωνο. Εκει δεν εχει πλεον τιποτα να μας προσφερει. Οι καλες εποχες δυστυχως τελειωσαν. Η μονη που αξιζει η Ιωαννα η Αλβανιδα που κανει βολτα εξω απο το Elysium. Πολυ καλη πιπα στα 20. Ακαποτη φυσικα. Ωρες απο τις 4 το πρωι μεχρι τις 7.

40 το χρεονε ,το πηγε 50...μαλιστα...Ειναι ωραιο ομως αν και μπαμπατσικη εχεισ φιχτη ωραια κωλαρα και ωραια βυζακια και προσοπο! Μπορει αυριο να παω νατην σποξο στα 4 μετα το σχολασμα θαδω....και πριν λιγο εκει ητανστα σκαλακια του χαρμανι με τηςμπουταρες της οξοσταυροποδι

Το 50 δεν έχω ιδέα από που προέκυψε, εχτές το βράδυ που την ρώτησα οι τιμές ήταν 30 πίπα, 40 σεξ πίπα στο αμάξι και 60 για μισή ώρα σε ξενοδοχείο + 25 το ξενοδοχείο.
Btw, τα αξίζει τα €85? Μου φάνηκαν πολλά και κόμπιασα. :undecided:

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το 50 δεν έχω ιδέα από που προέκυψε, εχτές το βράδυ που την ρώτησα οι τιμές ήταν 30 πίπα, 40 σεξ πίπα στο αμάξι και 60 για μισή ώρα σε ξενοδοχείο + 25 το ξενοδοχείο.
Οπως τα λες ειναι , εμενα σε χοτελ μου ειχε οει 90για 1ωρα!αξιζη ειναι ευγενικη καθαρη και ωραια σφιχτη μπαμπατσικη κοπελα και εχει και ωραιο βυζακι γιατι το εχω δει και τοχο μαλαξη κιολας ειναι μικρο σφιχτο και κατασπρο!εμενα με χαλασε διοτι ενο ολα καλα οσες φορες περναο με κοιταει με μισο ματι μην τωτησης γιατι δεν ξερω!ενο την πρωτη φορα τα πηγαμε μια χαρα!και μουπε αν θες και χοτελ. Κτλ....κινητο δεν μουδοσε διοτι λεει θα ειμαι εδω 10 με 2 την νυχτα!για μενα πηγαινε σπροχτη σε χοτελ ενα μισαορο δεν εχεις να χασεις κατι....απλα συνενοεισου για το προγραμμα...μην ειναι τελειος απλο!αν εχεις μεγαλο αμαξι βαζουμε μισα μισα να παμε να την σπτοξουμε το βραδυ στο αμαξι σου παρτουζα αν θες απλα το προτινο τυπε!

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Thanks για τις πληροφορίες, όχι δεν έχω μεγάλο αμάξι, ούτε μόνος μου δεν την παίρνω μέσα στο Μίνι και συν της άλλης είμαι περισσότερο τύπος του 1 on 1  ;)

• Like

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1

Τα 85 για μιση ωρα σε hotel δεν τα αξιζει σε καμια περιπτωση. Πεταμενα λεφτα. Για το αυτοκινητο και μια πιπα στα 30€ ειναι μια χαρα. Ετσι την εχω παρει και εγω. Αν εχεις να δωσεις 85€ υπαρχουν πολυ καλυτερες περιπτωσεις με πιο καλες υπηρεσιες και ανεση χρονου.

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Thanks για τις πληροφορίες, όχι δεν έχω μεγάλο αμάξι, ούτε μόνος μου δεν την παίρνω μέσα στο Μίνι και συν της άλλης είμαι περισσότερο τύπος του 1 on 1  ;)
Καλα κανεις τυπε μου,αμα εχεις κουπερακι πηγαινε την σε χοτελ καλυτερα! Ελπιζο μολης ξαναπας να μην κινιση επηδη δεν την πηρες την 1φορα!παντος εχει μια κολαρα και κατι μπουταρες τρελα λεμε!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τα 85 για μιση ωρα σε hotel δεν τα αξιζει σε καμια περιπτωση. Πεταμενα λεφτα. Για το αυτοκινητο και μια πιπα στα 30€ ειναι μια χαρα. Ετσι την εχω παρει και εγω. Αν εχεις να δωσεις 85€ υπαρχουν πολυ καλυτερες περιπτωσεις με πιο καλες υπηρεσιες και ανεση χρονου.
ι εχεις δει καμια πιο ομορφη απο αυτη να πιατσαρι απο χαρμανι εως σαλαμινα?αν ναι πεσμου να ξερω καιγω ρε τυπε

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
αυτο το μαυρακι οποιος θυματε που πιατσαρε 3σεπτεμβριου και πηγαινε πολυ στο χοτελ λιτο που ναναι αραγε?η εικονα ειναι απο τους χαρτες εντελος τυχαια

Συνημμένα

• S80814-020840(1).jpg
    S80814-020840(1).jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 66

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πριν απο λιγο τιμησα την μαυρουλα στον σκλαβενιτη προς σαλαμηνα σαντρα την λενε τελικα ειναι καλη και τρελιαρα 30 ευρο πιπα γαμηση με καποτα και χυσημο στο κολαρακι της πανο στην τρυπουλα της μεσα στους θαμνους τελεια ηταν..τοκανα τελικα το κασκαντεριλικη...

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Πριν απο λιγο τιμησα την μαυρουλα στον σκλαβενιτη προς σαλαμηνα σαντρα την λενε τελικα ειναι καλη και τρελιαρα 30 ευρο πιπα γαμηση με καποτα και χυσημο στο κολαρακι της πανο στην τρυπουλα της μεσα στους θαμνους τελεια ηταν..τοκανα τελικα το κασκαντεριλικη...

Ήρωας! Πέρασα και το είδα τις προάλλες. Δεν έμπαινα ούτε τζάμπα. Γούστα βέβαια. Αφού πέρασες καλά.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ήρωας! Πέρασα και το είδα τις προάλλες. Δεν έμπαινα ούτε τζάμπα. Γούστα βέβαια. Αφού πέρασες καλά.
Ειχα μπει στην μπριζα τυπε...με την κολαρα της..μαφησε και την πηρα απο κολο...στα ορθια μεσα σε θαμνους...οπου αυτη με οδηγησε εκει...και στο τελος πεταο την καποτα και της εχυσα την κολοτροπηδα...πανο εννοω οχι μεσα...για μια φορα στο τοσο θα πηγαινο να την σπροχνο....για κατι πιο εξτρεμε ρε παιδι μου ενιωσα λιγο ζουλου μεσα στην φυση...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το σκεφτηκες αμα σου την πεφτανε τιποτε βρωμορομά πως θα σου κάνανε την σούφρα δίφραγκο;γυριζουν γύφτοι εκει!
αμα μπω στην πριζα θα κανω αυτο που θελω ο κοσμος να χαλαση τυπε...Επηδη μαλλον εισαι απειρος...θα σου πως στο 100% αν δεν θελει η τανα να παθεις κακο δεν θα παθεις...εννοω πως μονο αν στην εχει στημενη η τανα..και παντα την δευτερη φορα που θα πας και αν εχει δει πολυ χρημα να βγαζεις απο την τσεπη την πρωτη φορα που θα πας μαζι της...κατι αλλο για να μαθαινεις τυπε δεν πας και την παιρνεις καπακι πας πρωτα και ελενχης εκει που παει τους αλλους...πηγα πρωτα ειδα ολα τα σκοτινα σημεια εκανα ελενχο καλο...και μετα πηγα και την πηρα και οπου ελενξα εκει με πηγε...μονο εναν τυπο με μηχανη ειδα στο φαναρι που κοιταγε καθος την φορτονα στο φαναρι...σιγουρα θα ηθελε να την παρει..αλλα θα σκευτοταν οπως εσυ και αμα με μαμησουν οι ρομα?Η γνωση ειναι δυναμη τυπε δεν ειμαι χτεσινος....Περα απο αυτο αν πια ειναι τοσο στημενα ολα και σεχουν ξεγελαση τοσο πολυ...μετα στηριζεσε και στις δυναμης σου...και για να στο πω χυμα και χωρις καμια υπεροψια και επαρση αλλα ειλικρινα το πολυ πολυ να επαιρνα και τους ρομα οσοι ηταν εναν εναν........

• Like
Αντιδράσεις: f21

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
αμα μπω στην πριζα θα κανω αυτο που θελω ο κοσμος να χαλαση τυπε...Επηδη μαλλον εισαι απειρος...θα σου πως στο 100% αν δεν θελει η τανα να παθεις κακο δεν θα παθεις...εννοω πως μονο αν στην εχει στημενη η τανα..και παντα την δευτερη φορα που θα πας και αν εχει δει πολυ χρημα να βγαζεις απο την τσεπη την πρωτη φορα που θα πας μαζι της...κατι αλλο για να μαθαινεις τυπε δεν πας και την παιρνεις καπακι πας πρωτα και ελενχης εκει που παει τους αλλους...πηγα πρωτα ειδα ολα τα σκοτινα σημεια εκανα ελενχο καλο...και μετα πηγα και την πηρα και οπου ελενξα εκει με πηγε...μονο εναν τυπο με μηχανη ειδα στο φαναρι που κοιταγε καθος την φορτονα στο φαναρι...σιγουρα θα ηθελε να την παρει..αλλα θα σκευτοταν οπως εσυ και αμα με μαμησουν οι ρομα?Η γνωση ειναι δυναμη τυπε δεν ειμαι χτεσινος....Περα απο αυτο αν πια ειναι τοσο στημενα ολα και σεχουν ξεγελαση τοσο πολυ...μετα στηριζεσε και στις δυναμης σου...και για να στο πω χυμα και χωρις καμια υπεροψια και επαρση αλλα ειλικρινα το πολυ πολυ να επαιρνα και τους ρομα οσοι ηταν εναν εναν........
Έτσι μαζί σου formet :heavymetalbig: :kneel:

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Έτσι μαζί σου formet :heavymetalbig: :kneel:
Νασαι καλα τυπε μου.Τα πραγματα ετσι ειναι παιρναμε καλα , προσεχουμε ελενχουμε και αμα λαχει δεν μασαμε κιολας,παλυ θα πω χωρις επαρση αλλα αληθινα πως εγω ειμουν 15 χρονο παιδακι και γυρναγα ομονοια βικτορια βαθυς με ρολεξ στο χερι  και 50.000δρχ στην τσεπη....τοτε που τα τζανκια φερμαραν αβερτα!θα κολοσουμε τωρα?που βγαζουμε και 2 φραγκα παραπανο οσοι βγαζουν δηλαδη..θα κολοσουμε τωρα που δεν υπαρχη ψυχη εκει εξω?οσο για τους ρομα που ειπε ο τυπος πιο πανο εκηνη την ωρα οι ρομα απο την πεινα πεφτουν για υπνο για να μην υποφερουν να ξυπνησουν το πρωι να αρχισουν να συλλεγουν μεταλικα αντικειμενα κτλ...υπαρχουν και οι παρανομοι...αλλα αν παρατηρησης υποφερουν αρκετοι...τεσπα ψιλα γραμματα...

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0

Μετά από 4 ώρες την τίμησα και εγώ, 30€ είναι με κώλο, χωρίς είναι στα 20€.
Όταν όμως είδα σήμερα το πρωί τις λάσπες μέσα στο αυτοκίνητο ξενέρωσα

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μετά από 4 ώρες την τίμησα και εγώ, 30€ είναι με κώλο, χωρίς είναι στα 20€.
Όταν όμως είδα σήμερα το πρωί τις λάσπες μέσα στο αυτοκίνητο ξενέρωσα
Οταν λες λασπες τυπε μου?δεν καταλαβα...

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Εκεί πίσω από τους θάμνους είχε κάργα λάσπες που όμως στο σκοτάδι δεν φαινόντουσαν, και δεν το πρόσεξα ούτε όταν μπήκα στο αμάξι, το είδα την άλλη μέρα το πρωί που είχε γίνει το πατάκι του οδηγού μπουρδέλο.

• Like

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
ι εχεις δει καμια πιο ομορφη απο αυτη να πιατσαρι απο χαρμανι εως σαλαμινα?αν ναι πεσμου να ξερω καιγω ρε τυπε
Αννη. Πισω απο ΙΚΕΑ στις ρεματιες. (ΙΚΕΑ Εθνικης)
Βικη. Ακριβως στα χορτα του σταθμαρχη πριν τη Χαμοστερνας.

Αννη 8
Βικη 9

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom