MAKROPOUTSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
έχει πάρει κανείς αυτή την ξανθιά, που μοιάζει με πολωνέζα, που κάνει πιάτσα στην πλατεία λαυρίου, να μας δωσει σχετικές πληροφορίες
έχει πάρει κανείς αυτή την ξανθιά, που μοιάζει με πολωνέζα, που κάνει πιάτσα στην πλατεία λαυρίου, να μας δωσει σχετικές πληροφορίες
Ελα ρε .Την ξανθιά με τα δυο πόδια ρε.Αυτή που έχει και δυο χέρια.Αυτή λέει,τι δεν καταλαβαίνεις;Ρε μεγάλε, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νομίζεις ότι η περιγραφή σου μας βοηθάει να καταλάβουμε ποια κοπέλα εννοείς; Τα μέλη βοηθούν και ανταλλάσουμε πληροφορίες. Γίνε σαφέστερος και ίσως κάποιος μπορεί να σου απαντήσει
Νασαι καλα τυπε μου.?οσο για τους ρομα που ειπε ο τυπος πιο πανο εκηνη την ωρα οι ρομα απο την πεινα πεφτουν για υπνο για να μην υποφερουν να ξυπνησουν το πρωι να αρχισουν να συλλεγουν μεταλικα αντικειμενα κτλ...
Η Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα είναι καλή ή θα βγει ξεπέτα; Επίσης κάθεται 1 ώρα;
αναλογα...αν εχει δουλεια το μωρο θα σε ξεβρακωσει.αν οχι αρκει ναβγει το μεροκαματο και να κωλησει το ενσυμο.Πόσο πάει το μαρούλι δηλαδή για την Άντζελα 1 ώρα?
Για δοκίμασε να ξαναπαρεις. Χτυπάει κανονικά.Τον χειμωνα εκανε πιατσα στο κεντρο τις πρωινες ωρες η Ρενα απ τον Πειραια. 50αρα+ με μεγαλες βυζαρες. Πιο παλια εκανε πιατσα και παραλια. Ειχα το νουμερο της αλλα εχει φραγη. Γνωριζει κανεις αν πιατσαρει ακομα και που?
Αν εννοείς την λεγόμενη αλβανιδοκωλάρα είναι κανονικά στο πόστο τηςΚαλημέρα η Άντζελα είναι κάτω κανονικά;
Τον χειμωνα εκανε πιατσα στο κεντρο τις πρωινες ωρες η Ρενα απ τον Πειραια. 50αρα+ με μεγαλες βυζαρες. Πιο παλια εκανε πιατσα και παραλια. Ειχα το νουμερο της αλλα εχει φραγη. Γνωριζει κανεις αν πιατσαρει ακομα και που?
Μπράβο παιδιά για την ενημέρωση, να γνωρίζουμε,καλή δουλειά
Σε καταλαβαίνω φίλε, κι εμένα ο σκύλος μου έφαγε την εργασία...Να είμαι ειλικρινής δεν έχω απαντήση έγραφα κανονικά στο bou , το laptop κόλλησε αρκετη ώρα και όταν ξαναγύρισα είχε πετάξει το τελευταίο μου μην σε διάφορες σελίδες του bou.sorry για την αναστάτωση τσεκαρω για ιούς τρογιαν κτλ